Nu skulle jag kunna döda

        Jag bad om att inte få bli rånad, thankyouverymuch. Jag var faktiskt bara helt oskydligt ute och åkte tåg med min lillebror (bara för att hans största passion är tåg/bussar/hissar) och så är min plånbok puts veck när jag kommer fram till T-Centralen. Ingen mobil hade jag med mig heller! Jag som bara skulle köpa ett kakfat i all min oskyldighet. Det var allt jag bad om. Ett kakfat. Men nej. Inget kakfat till Lisa idag heller. Så jag var tvungen att vända hem i stigande panik över vetskapen om att det är löningsdag idag och kasta mig på tåget tillbaka. Inget kakfat till mig.
 
Och VEM I HELVETTE GÅR OCH SNOR EN 17-ÅRIG TJEJS PLÅNBOK?!?! Jag hade för fan min lille, lille blonda lillebror i knät och vi speglade oss i glaset - då passar de på! JAG BEHÖVER FAN MIN PLÅNBOK! Jag har massa kort, CSN-kort, presentkort, Id-kort och betalkort. Jag har haft den där plånboken sen jag var typ åtta bast!

Om personen som snodde min plånbok skulle åka fast och jag skulle få träffa honom/henne - då skulle jag ta ut ungefär tre års aggressioner på denne tagiska människa. FY FLANDERS VA ARG JAG ÄR. Jag skulle kunna golva någon just nu.

/ LisaKommentarer
Postat av: mathilda

nej, men vad taskigt. hoppas du får tillbkaka den!:)

2009-04-25 @ 15:58:59
URL: http://mathildasspot.blogg.se/
Postat av: marie

:@:@:@:@hoppas du får tillbaka den på något sett:)

2009-04-25 @ 18:54:36
Postat av: Linda - She with the colors

En helt ny hemsida där du kan skaffa presentkort hur enkelt som helst!

Det ända du gör är att samla poäng, och det är mycket lättare att göra det nu när det inte finns så mycket folk som är medlem så joina vetja!!

Klicka här: http://www.gratis5.se/user/register/LindaDoo

Bli medlem via min länk och du får 75 poäng, istället för 50!

Skynda dig, presentkortet väntar på dig!

2009-04-25 @ 19:15:40
URL: http://lindadoos.blogg.se/
Postat av: Lavonno

mhm.. hoppas :/! Söt blogg! :)

2009-04-25 @ 19:21:43
URL: http://lavonno.blogg.se/
Postat av: Moa

Inte okej med såna människor alltså! :S

2009-04-25 @ 19:47:46
URL: http://alfapet.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag förstår dig! Jag blev av med min plånbok och bilnyckel när jag var och handlade ... men fick igen den! En man som inte kunde svenska ringde och sa att han hade dem. Jag undrade var han bodde och sa att jag ville komma och hämta den direkt men han ville inte säga var han bodde eftersom han var illegal flykting! Och han ville inte träffa mig heller. Han talade om att han skulle lämna grejerna i en annan affärs kundtjänst. Skumt! Men när jag kom dit fanns sakerna där och mina 2000 kronor var kvar, +körkort, foton, visa-kort, allt! Och bilnyckel,

2009-04-25 @ 19:56:10
URL: http://sparaochres.blogg.se/
Postat av: Marielle

Fy bubblan!Eller helt enkelt Vad f-n! Vem gör något sådant?

2009-04-26 @ 08:57:37
URL: http://marielleekener.blogg.se/

Kommentera? Du är bara för söt. Här!:

Namn:
Du kommer väl tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0