Hönsafötter kycklingärgötter

   Idag var det tisdag. Det är fortfarande tisdag faktiskt, tro det eller ej. Tisdagar brukar vara en ganska lugn dag egentligen. Just därför gillar jag tisdagar. Idag hoppade en höna på Anna. -Det är sant! Volker (biologilärare) hade med sig en höna och 7 små söta kycklingar, för att vi skulle se hur de betedde sig med en riktig mamma i närheten. Och eftersom att vi är biologiska forskare, närmre beteckning -kyckling-grupp-, så räknade Volker också med att vi skulle klara av att lyfta in the höna i flyttkartongen igen för vidare transport till Volkers bil och bondgård. Men det klarade vi inte, utan en ifrån växthus-gruppen och en viss mattedataelev fick hjälpa till. Sånt är lite pinsamt.

   Hur som helst valde hönan att agera diplomatiskt, förmodligen ville den väl inte förkasta kyckling-gruppens hela stolthet. Därför hoppade hon ut ur icke kyckling-gruppmedlemmens famn och landade på Anna. Anna är med i kyckling-gruppen för er utomstående.

    Så den här tisdagen blev med starka ord en mycket spännande dag. Full med upplevelser och roliga ting. Men att tappa en höna på en av oss i självaste kyckling-gruppen? Sånt är ju lite pinsamt./Camilla

Kommentarer
Postat av: marie

haha å synd att jag missade att se det:P

2009-04-21 @ 16:44:46

Kommentera? Du är bara för söt. Här!:

Namn:
Du kommer väl tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0