Göteborg, dag 1

Resdagen, the Trip Day.

   Vi gick upp omänskligt tidigt, onsdag morgon, för att tajma in rätt buss och tbana. För en gångs skull skötte SL sig och vi anlände till centralen exakt halv sju. Lisa, lika pigg som alltid, lös upp morgonen med sina kalasbyxor.



  Väl på tåget kom vi på varan med att allt för en gång skull gick som planerat. Mycket ovanligt för att vara ett Camillisa-äventyr. Sen kom lokfelet i Västerås. Efter tre timmars väntan fick vi evakueras till ett annat tåg och efter ytterligare tre timmar till hade vi nått vår destination. Utan bananchipsen vet jag inte om vi hade klarat oss, helt allvarligt. Som kompensation för förseningen fick vi varsin kopp te. Generöst av SJ. Lite komist vad som stod på muggarna bara.

 


Vi hade med oss massa söta lappar med lika söta ordspråk på, för att sprida vår glädje ännu lite mer!

   Efter mycket möda var vi i alla fall installerade i vår nya lägenhet, som skulle utgöra vårt hem de följande tre och en halv dagarna. På kvällen köpte vi Thaimat och hängde med Lisas mormor. Tidig sängdags, eftersom det stod heldagshopping nästa dag på schemat. Naj, jag är inte rakad och nej, jag har inte väldigt ont i magen. Jag bäddar sängen med mössan på bara.



/Camilla (och Lisa kan man säga)

Kommentarer
Postat av: SOMMAR (SKIT) UNGARNA!

SV: okej, nu checkar jag in er blogg!! :)

Dubbelbloggen, menas det att ni är två som driver denna blogg?? Precis som vi! KRAMAR

2009-03-01 @ 17:20:50
URL: http://sommarungarna.blogg.se/
Postat av: SOMMAR (SKIT) UNGARNA!



Ställ gärna en fråga eller flera i våran frågestund om det är någon fråga du undrar över! Det skulle vara roligt! Kram på er!

2009-03-01 @ 17:22:19
URL: http://sommarungarna.blogg.se/

Kommentera? Du är bara för söt. Här!:

Namn:
Du kommer väl tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0