Sammanfattning Riga

Välkomnad av trummor och Carnivaltema, gung och tax-freeaffärer, buffémiddag som skulle kunna spränga även den materfarnes magsäck, balletshow och Baltikumspråk, kvinnor i förra århundradets mode, kaffe och svensk skärgårdsutsikt. Drinken med det sexiga namnet "Lennart" sveptes i sällskap av min madre, sömn ute på ett gungande hav i vita lakan.

Tinnar och torn i ett vackert men slitet Riga, kände mig som en äkta turist med för stora skor och systemkameran runt halsen. Gick storögd omkring i Rigas motsvarighet till Saluhallarna och fascinerades. Köpte Gunpowder och strumpbyxor, flottiga nyfriterade munkar med florsocker och beskt kaffe. Åt på Double Coffee, laxpasta, varm choklad och våfflor med glass. Promenerade 15000 steg.

Med en magsjuk mamma kollade jag först in kubanerna som dansade i bara överkroppar (THANK YOU, lord) och satte mig sedan med Törnfåglarna vid ett fönster. Blev uppraggad av en femtioårig tysk med grå Hitlermustasch som jag tyvärr kände mig tvungen att göra besviken och satte mig med min bok vid ett annat fönster där jag fick sitta i nästan en halvtimme innan tysken kom ranglande igen och trodde att om han satte sig framför mig och tog på mina lår så skulle jag ändra åsikt angående honom. Funkade inte just den gången, hade lite svårt att motstå den uppfyllande lusten att knäa honom mellan benen ett antal fler gången än nödvändigt, släpa honom upp för trapporna och slänga honom över bord med ett litet vänligt leende.

Nu är jag hemma, trött och sliten, men glad och snäll.
Lisa


Kommentarer

Kommentera? Du är bara för söt. Här!:

Namn:
Du kommer väl tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0