Give me freedom

Till alla er som har funderat eller funderar på att ta bort er från facebook och vill veta lite mer om livet utanför, såhär känns det:


Facebook i sig är rätt skönt att slippa. Det finns tid att läsa, steka i solen, ligga på spikmatta och sånt där. Man får ett hum om vilka som står en närmast in real life. Man får en sorts bekräftelse inför sig själv också! Faktiskt, man behöver inte visa upp en viss sida och putsa på sin profil för att känna sig bra. Sen kan man ju ta grejen med en nypa salt också. Men, det finns många som dömer en och blablabla. Hur som helst, det skönaste är att jag kan lära känna människor utan att kolla upp deras profil. Nej, det är inte det skönaste. Det skönaste är att veta att livet går vidare utanför den där jävla sektsidan. Man märker hur besatt alla är. Det är nästan läskigt! Jaa, fråga den erfarne om det är något mer ni vill veta.

Camilla


Kommentarer
Postat av: B

Det här låter nog konstigt att säga, men det där är en väldigt fin bild på dig trots att du grimaserar. Alltså, du ser typ super vacker ut ändå. :)

2010-06-26 @ 17:45:16
Postat av: Camilla

Men TACK vem du nu är! :)

2010-06-28 @ 21:52:22
URL: http://dubbelbloggen.blogg.se/

Kommentera? Du är bara för söt. Här!:

Namn:
Du kommer väl tillbaka?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0