It's not the same without a gun

           Camilla påstår att hon åt röd grönkål till middag idag. Det tycker jag låter konstigt. Någonting som inte riktigt stämmer liksom. Jag undrar om hon skämtar mig aprillo. Det gör hon säkert.

           

Bild: Mormor

Pain-in-the-ass-ringen

            Godkväll allihopa! Jag har precis varit och Camsen och tittat på "Sagan om Konungens återkomst". Vad kan man säga om den filmen egentligen? Det är tre timmar av orcher, krig, Frodos smärta, gnälliga Sam, Olifanter, krig, mera orcher, Gandalf, krig, orcher, orcher, drakar och svarta ryttare, lava, krig och orcher.

Det är ett mästerverk.


Och vad som gör det ännu mera värt att se filmen är...

/ Lisa

Only one thing makes me forget

         Hejsan alla gulliga människor! Idag är det lördag. Jag hoppas att ni redan visste det, annars bör ni nog uppsöka läkare eller köpa en almanacka. Vet ni vad jag har ägnat min lördag åt? Jo, jag har suttit i en tennishall i ungefär åtta timmar. Men så är det när man är ute på touren. Jag har faktiskt spelat match idag.

          Vet ni vad jag kommit på? Jag har kommit på det att tennis är ganska likt livet om man ser det på ett sätt. Det gäller kanske de flesta sporter. Kolla. Eller läs. Eller båda. Livet innehåller tyvärr ganska mycket problem. Det är olycklig kärlek, stress över läxor, Ipods som inte funkar (helvette) och hela skiten.

          I tennis måste man kämpa, annars åker man ut med tårna först. Eller näsan först. Nån del först i alla fall, vilket är ganska logiskt. Ens motståndare vill ju minst lika gärna vinna. Men kan likna ens motståndare vid ett problem (för när man står där på plan och pumpar forehands och backhands - då är verkligen motståndaren ett litet problem...).

        För att vinna över min motståndare måste jag hitta vägar att göra det. Kanske tröttar jag ut henne genom att få henne att springa. Kanske slår jag allt på hennes backhand, eftersom jag vet att hennes backhand är dålig. Kanske pangar jag på allt jag kan för att hon inte ska hinna med i spelet.

         Likadant måste man göra med ett problem. Man måste hitta vägar att gå runt det! Det går alltid, bara man hittar rätt metod. Rätt sätt att knäcka just det problemet, just den motståndaren.

        Men man förlorar ibland i tennis (som jag gjorde i dag, thankyouverymuch). Man övervinner inte heller sina problem hela tiden.

        Det är då man bryter ihop och kommer igen.  Ännu starkare.


/ The one who knows it all - Lisa

All i want for Christmas is you

   Och om det inte är för mycket begärt, denna lilla go'ing..


/Camilla

Playing hard to catch. Not

    I torsdags var vi på en föreläsning med klassen och lyssnade när en indianhövding skulle förbereda oss inför att rädda jorden. Ett av mina livs mål här i livet var att träffa en indian. Det är sant, jag har faktiskt en sån där lista någonstans här hemma. Tyvärr minns jag inte riktigt var jag kan ha lagt den. Jag minns i alla fall att jag kom på tre saker. Egentligen ska man väl ha 40 eller nåt. Men jag kom på tre.

1. Segelflyga
2. Träffa en indian
3. Köpa en spindel

   Fast så bestämde jag mig att det inte fick vara några konkreta saker som kostar pengar. Bara upplevelser. Så det där med spindeln åkte liksom bort (hade inget att göra med att man tydligen var tvungna att mata dem med levande syrsor och maskar, lovar!). Men så gick det upp för mig att det kostar att segelflyga också. Fan liksom. Då fannas där bara en sak kvar på listan över mål i mitt liv... Men hej, då har jag ju uppnått allt jag vill här i livet! Fan va najs!


         
                          Chief Oren Lyon & halva min(vår) matte/kemilärare

/Camilla

Is she dumb?

Vi har sjukt mycket plugg. Kommer att få ägna ungerär 80% av helgen till plugg, 10% till släktkalas, 5% till vänner och 5% till övningsskörning. For your information..

Sen så en klyschig uppmaning; Man ska inte döma människor. Man ska verkligen inte det! Det är något jag lärt mig.

dumb blond. by ashesmonroe.

                                                /Camilla


Vad är det viktigaste i ditt liv?

             Idag gick min Ipod sönder igen. Jag vet inte om den bara jävlas med mig och är sådär skendöd som förut, eller om det faktiskt är dags att säga adjö till den stackars arma mackapären. Det som är bra med att den gick sönder är att jag kunde ägna mina 40 bussminuter till att plugga till kemiprovet istället för att sitta och vicka tårna. 

           Sen är faktiskt en trasig Ipod inte världens stösta grej. Kanske för en trettonårig, blonderad tjej som inte kan leva utan sin Uscher och Akon och Rihanna och Snoop Dogg och Daddy P och allt vad de heter. Men det finns annat man kan bry sig om. Jag kanske är lite moraljobbig nu, men kanske ska man sluta bry sig så mycket om ifall ens mascara trillar ner efter halva dan, om man får potatisbullar till middag fastän ens föräldrar vet att man hatar potatisbullar, och ifall det jävla lilla ordet "dragée" inte finns i ordboken fastän man letar som en idiot.

         Sen kan det ju vara ganska jobbigt för en västerländsk männiksa, allt detta. Jäkligt jobbigt, alltså. 

         Men idag läste jag om lilla blonda, blåögda Baby P i tidningen. Den lilla bebisen, som dog när han var 17 månader gammal efter att ha blivit misshandlad hela sitt liv. Och jag läste att ungefär 280 barn misshandlas svårt av sina föräldrar bara i England. Runt 150 barn dör varje år, två tredjedelar är under 1 år. 

         Jag tänkte, att kanske borde man bry sig lite mer om det. 

         

candid child by mrtambourine
/ Lisa - moralmänniskan

El ritmo que da vida

I går dansade vi salsa på gympan. Sjukt kul! Ingen som har en bra salsakurs att rekommendera huh?

salsa feet by phitar.


                                                                                                   /Camilla


Musaxel?

   Nu är jag äntligen klar med lite franskaläxa! Så om någon av er känner att ni vill veta lite extra om Nôtre Dames historia på franska, är ni välkomna att höra av er.

   Är det bara jag som får ont i axlarna som satan av att sitta vid datorn för länge? Jag kikade runt lite och hittade detta, kanske att man skulle införskaffa sig ett sånt här kinesiskt tagnentbord?! Fast sen kom jag på att det kan bli rätt svårt med alla kinesiska tecken och så. Damn it liksom.

            Kinesis Keyboard by Suresh Avadhanula

/Camilla

Filosofi

        Den här bilden tycker jag symboliserar livet. Vi får en vit vägg att göra någonting av. Vi har ju inte hur lång tid som helst på oss, klockan tickar hela tiden. Sakta men säker så växer någonting fram på vår vita vägg. Vi kan ju inte alltid veta vad som kommer avmärkas där...


Eller hur tolkar du?


Äventyr

                Hejsan människor! Har ni sett hur sjukt mycket snö det är ute? Helt otroligt mysigt! Jag måste vara så tråkig och säga att det antagligen ska smälta bort på onsdag eller torsdag - men vi får passa på att njuta så mycket som möjligt av det imorgon! Alla denna snö påminner mig om min och Camillas tripp till Åre förra sportlovet. Det var jättekul! Typ.

            Tyvärr visste vi inte att det gick bussar mellan det ena berget och Åreskutan, så efter nån timmes åkning på den andra berget skulle vi bege oss till kära Skutan. Det går bra ända tills det att vi hamnar i ett scoterspår och tillsist på motorvägen. Efter 90 minuters stavgång så kom vi i all fall fram! Där böt jag tempusform. Men det gör ingenting.

Svetten rann längs ryggarna, och här kommer lite bildbevis...
De här bilderna är i och för sig från dan efter, då samma sak hände.
Camilla kanske inte tyckte detta var det exakt bästa tillfället att börja fotografera...

Men man kan ju förstå att det inte är så kul att ägna sitt sportlov till att bära skidor längs bilvägar dagarna i ända.


/ Lisa

Frågesport

    Vad är det som är sådär spännande och pirrigt och nytt? Så härligt och bara jättebra? Vad är det som får oss att verkligen vilja orka allt?

Hearts in Snow by mrbula.

                                                             Bara en fråga liksom...

Lugnet före stormen

Ja, sådär snygga är vi. Sådär smala också! I natt blir det storm. Håll i er!

Bison At 10 Feet In Snow Storm by Tut99 (Roger).


                        /Camilla

We know you want a piece of us

Såhär snygga är vi. Ganska snygga på en skala.

Camillas linne är ifrån Monki, byxorna från H&M, halsuken från H&M, och stövlarna är från Skopunkten.
Lisa har skor från Wedins, jeans från JC, väska från Accent, T-shirt från Vero Moda och en urgammal kofta.


Så ligger det till!

Bara jag som älskar henne?

                               Melissa Horn
                                                         /Camilla

Snö is in the air

   Idag, när jag vaknade låg snön mjuk på marken. Förra året såg jag i Aftonbladet eller Expressen att snön skulle försvinna om 16 år. Inte för att vare sig Aftonbladet eller Expressen är att lita på, men i sådana fall har vi endast 15 snöår kvar att leva allt som allt. Nej, hörni, ska vi inte se till att rädda jorden från att sluta låta snön falla? Yes, We Can. Höhö. Jag undrar hur det gick för Lisa på julmarknaden där nere i Götet. Nå folks, är det Sveriges fram- eller baksida? Eller ska vi for once bara låta dem tro att deras stad är lika bra som kära Stockholm?


Snow Bunting by imapix.


Jag tänkte ta en mysig snöbild men det råkade hinna bli sådär mysigt mörkt ute (ja, mörkret är faktisk inte alltid deprimerande..), men å andra sidan, vem kan motstå denna söta varelse?

/Camilla


(Do not forget our raggningstips-tävling!)


Report from Göteborg

        Hejsan alla dudes och dudettes! Gissa vem som är i den sköna staden Göteborg? Jo, jag (Lisa alltså). Det är sannerligen riktigt najs här i kära Gbg. Jag, mor och bror bor hos mormor och chillar järnet. Dagen har bestått av choklad och shopping. Har fyndat två riktigt fina tröjor från Cubus, respektive Gina T. De får ni se när jag kommer hem!

     Snart bär det av till julmarknad på Liseberg. Där har de konstsnö, ponnyridning, isbarer, julgodis, christmas carols och gyllene träd. Det ska bli hur mysigt som helst!!

Ha det bra! 

/Lisa

Se inlägget nedan!!

 

Vill du ha våra läsare?

      Visst vill du det. Jag och Camilla börjar få ihop en hel del små trogna, kära, söta och gulliga läsare som förgyller våra dagar. Visst du också ha trogna, kära, söta och gulliga läsare? Såklart du vill. Vi vill ju också självklart att våra söta läsare ska förgylla andras dagar också - vi är generösa människor! Men helt gratis ger vi minsann inte bort dem. Nej, för ni måste komma ihåg att våra läsare är de bästa, och helt huxflux ska man inte få tag på dem.

         Nej, för att få ett hundratal extra läsare, ska du ge oss ditt bästa raggningstips!

        "Hänger du ofta här?", "kan jag få ditt nummer för jag har tappat mitt...", har vi ju alla hört. Kom med någonting nytt! Hur gör du för att få den där äckligt heta puddingen att bli din? Seriösa, roliga och effektiva raggningstips/repliker/tillvägagångssätt, alltså!

         Den med det bästa raggningstipset länkar vi. Och ni får besök av våra läsare!

Ha det bra!

Flirting 8- View Set In Order by trisheroverton.

Pratstund

    Frukta icke, jag är inte tagen av aliens. Anledningen till att jag inte svarade när du ringde var just den att jag hade med mig mobilen i duschen i väntan på svar från dig, Lisa Lilla!

    Idag var det ett ruskväder och i mitt huvud kommer det, som det ibland kan göra när regnet öser, en hel del tankar. Tankar om människor som passerat i ett liv, frågor varför man går och fryser i regnet i stället för att springa runt på en strand och skratta åt att himlen är så fint blå. En känsla av att man inte hör hemma någonstans eller att man hör hemma på alldeles för många ställen. Ibland känner man en besvikelse på människor man trodde på, eller helt enkelt besvikelse över sig själv av olika anledningar. Kanske tycker man lite extra synd om någon eller några, eller om sig själv, vad vet jag? Jag kan i alla fall känna så. - Att livet blir mer komplicerat när det är mörkt och ruggigt.

   Nu tänkte jag inte att det här inlägget skulle gå åt till att klaga av mig, jag (och min kompanjon såklart) är mest intresserade av vad ni tycker och känner för tillfället i era liv. Det är alltid skönt att lufta sina tankar, så skriv gärna ett par rader i kommentar-spalten - det behöver inte vara långt alls, om hur ni känner för tillfället. Eller hur extremt lite ni känner för stunden. Eller bara vad ni tycker om den här idén att prata av sig och dela med sig av sina tankar. Eller hur sur du är på någon, eller hur kär du är, eller hur mycket du önskar något. Ordet är fritt, temat är känslor. - En pratstund kan alltid ljusa upp lite i höstmörkret.

  

Vi hörs bland kommentarerna!

Einstein-Lisa strikes again

       Var har Camilla tagit vägen? Var håller hon hus? Är hon ute i kylan och sparkar boll fortfarande? Vet hon om att vi har sovmorgon imorgon? Ska jag ta och sms:a henne? Varför svarar hon inte när man ringer? Duschar hon? Eller har hon blivit tagen av ailiens? Det händer väl nu som då? Borde jag ut och leta? Eller borde man verkligen ge sig ut i minusgraderna utan vantar? Varför tar inte Camilla med sig mobilen in i dushen?

Jag har ju världens bästa idé! Den gäller er läsare. Tro mig - ni VILL INTE missa den.

Håll er uppdaterade, kära vänner. Lägg till oss på bloggkoll här till vänster för att vara 0på den säkra sidan, vettja!

Kärlek - Amore - Liebe - Love - Amour by unaerica


/ Lisa

Vad ni ska ge mig

        Jag fyller år den fjärde januari. Då är jag i och för sig i Thailand, men jag förväntar mig ändå små paket med fina snören, överraskningspartyn, marsipantårtor och små spetsiga gratulationskort. Basta. Ni kommer inte undan, någon utav er. Men vet ni vad jag önskar mig mest av allt? Jag önskar mig en telefon. Och inte vilken telefon som helst. Nej, en lite magisk telefon. En telefon där jag när jag vill kan ringa till någon trevlig kvinna och fråga om alla mina kärleksbekymmer. Och vänskapsbekymmer. Och katthår-på-mina-kläder-bekymmer.

Jag tänker mig nånting i stil med....

Damen: Godkväll, välkommen till Lisas privata bekymmerlinje, vad kan jag hjälpa till med?
Lisa: Jo, det är såhär, att jag har upptäckt en kille... Han är mörkhårig, lång och har ett stort leende. Han gillar att spela basket och gå på fest. Hans mamma heter Lena, och hans pappa jobbar som taxichaufför. Hur ska jag göra för att få hans nummer?
Damen: Jamen, det är inga problem! Steg ett är att...

An Old Telephone by Natxo 68


/ Lisa

på tal om klädnypor

Evah felt that you were the one in a crowd?

There's one in every crowd by Ali QJo.


Lord of the flies

  Ni har förmodligen redan sett den, Flugornas Herre. Vi ser den på svenskan nu. Jag är typ den enda som inte sett den. Men den är bra, lite småcreapy sådär. Härligt att slippa grammatiken för ett tag i alla fall. (Haha, fattar ni, graMMatiken..)                        /Camilla

Fredag till söndag

           Denna helgen har varit najs. I fredags träffade jag mina kära vänner Isalee och Camilla. De är trevliga prickar. Ni vet ju att Camilla är en trevlig prick. Isalee är också en trevlig prick. En prick som är väldigt bra på att måla nagellack, och som är väldigt rolig. Hon försöker i alla fall vara rolig, Isalee. Hon drar många skämt. Problemet är att innan hon ens informerat omgivningen om att hon ska dra ett skämt, så viker hon sig dubbel av skratt (snacka om att tycka ens egna skämt är roliga, Camilla är bara en fis i rymden jämfört med Isalee!). Så vi får inte riktigt reda på vad skämtet ska handla om, men det är roligt att bara titta på henne när hon skrattar sådär. Vi var i alla fall och åt på den luxuösa Burger King, och sedan tittade vi på The Perfect Man och Independence day hemma hos mig.


       I går, lördag, var jag i tennishallen. När vimlade det av snygga killar (vill du titta på garanterat snygga killar? Följ med till tennishallen) och dessutom träffade jag mr. Man. På kvällen blev det fika på Cozy, Medborgarplatsen, med Marie och Camilla. Trevligt tjejsnack är aldrig fel!

     Idag fyller min mamma år. Det är söndag idag, bara så ni vet. Jag har bakat brownies, sjungt för mor, målat naglarna i ett misslyckat försök att göra fransk manikyr (tycker ni också att nagelleack luktar lite getost? Kanske inte.). Nu ska jag över till Camsen för att hämta matteböcker, spana in någon film och tjata på henne lite om mitt span.

Vi höres! Kram på er!

/ Lisa


Regina

Det finns en sångerska som heter Regina Spektor. Hon har sköna låtar som Fidelity och Hotel Song. Hon ser lite sådär gammeldags cool ut, som om hon har sin egna attityd liksom. Men jag blandar ihop henne med någon. Någon som var med i svenska Melodifestivalenför ett tag sedan, med någon konstig låt. Konstiga vita kläder hade hon på sig också. Hette hon också Regina? vad var det för Regina i sånna fall?

Jag rekommenderar er att lyssna på Regina Spektor i alla fall....Whatta...?

                                                        


    


 


Haha, är detta ett skämt eller? Asian Girls for Love and Marrige. Denna "annons" hittade jag på Facebook. Jag menar, är de allvarliga? Om jag beställer lilla söta Guangdong här, så får jag garanti på att hon älskar mig och vill gifta sig med mig? Det låter ju helt komplett sjukt. Vad är detta för stackars tjejer som bli uttnyttjade att gifta bort sig till äckliga män i Sverige? Kan nån förklara för mig vad tusan i helskotta detta är?!
Jag ska dit!

thailand ko phi phi 02 by FriskoDude.

"Maldives of Thailand" by Bеn.

Longtail boat at sunset at Ting Rai Bay, Koh Jum, Thailand by Adam Cathro.

Andaman Sunset 5 - Phuket, Thailand by neilalderney123.

Roast n' toast

   Jag hade på mig mina manchester idag och upptäckte att jag inte alls gillade dem! Men vad gör det, när kärlek, vänskap och Lisas goda varma-mackor finns?


                                          mood for living by -zeeny-

Camilisa har aldrig en ledig dag

Lisa: Jag vill gå på bio.
Camilla: Jag med.
Lisa: Ska vi gå på bio?
Camilla: Ja, om vi går på en vardag, då kan jag använda mitt CSN-kort, så har jag råd.
Lisa: Ska vi gå imorgon?
Camilla: Nej, då har jag träning... men nästa tisdag?
Lisa: Nej, då har jag träning...
Camilla: Men onsdag då?
Lisa: Nej, då har jag också träning...
Camilla: Va? Har du träning på onsdagar?
Lisa: Ja, jag har träning tisdag, onsdag, fredag.
Camilla: Haha, jag har träning måndag och torsdag!

Detta innebär att jag och Camilla inte kommer att kunna gå på bio på ungefär... ja, inte på ett par år i alla fall.

(Nu finns det ju i och för 21.00-biosar, som löser allting.)


Monkigirl.com


   Den här snyggingen från Monki gillar jag mer än mest! Enkel, snygg och användbar, samt inspirerad av det här indian-western-cowboy modet med fransar och allt som sakta smyger på utbudet i affärerna.'

         /Camilla

I wish

     Okej, idag är jag tillbaka i affärer. Back in business, alltså. No more depressing things här inte.Linne, H&M
Byxor, Miss Sixty
Kofta, Lindex
Väska, Accent
Skor, Din Sko
Armband, vetifan

Idag vägrar jag vara positiv.

           Det här ska ju vara en positiv blogg. Och jag tycker att jag i de flesta fall är en väldigt positiv människa. Men ibland går det bara för långt. Ibland kan inte jag se saker genom det mest positiva perspektivet, för ibland finns det ingenting, ingenting, ingenting positivt med en del saker. 

          Idag hade min bror match. Han motståndare var en 40-årig man, mörkhårig, väldigt lång - och hur nervös som helst. Inte bara nervös för att han var tvungen att möta tredjeseedade i tävlingen, en 19-åring som ha vet kan vinna över honom på en halvtimma. Nej, utan han var nervös som människa. Osäker, förtvivlat försökte han vara trevlig och passa in, men han hade ingen aning om vad han skulle göra eller var han skulle ta vägen. Rädd och ynklig stapplade han omkring på planen, och fick inte ett enda gem (det är tennis vi snackar). Dessutom ramlade han och gjorde en riktigt vurpa i sitt försök att ta en boll. Och min bror skulle ju självklart visa sina talanger, och köttade allt vad han hade på den här killen.   

      Jag tänkte, att det här kan jag reda upp lite. Så jag skällde lite på brorsan, att han skulle ta det lite lugnare och låta killen få bolla lite i alla fall. Sedan sa jag "bra spelat!" och "det är inte så lätt..." till den stackars mannen, och tänkte att jag kanske fått honom på lite bättre humör, trots allt.

      Sen satte vi oss i bilen och skulle åka hem. Då tar jag upp min mobil, som har råkat komma in på internet. Jag ser som hastigast en bild på en man, och på ett bebishuvud. Och någonting får mig att börja läsa artikeln från Aftonbladet. Den handlar om en liten pojke i England som blivit misshandlad till döds av sin mamma, hennes pojkvän och deras inneboende. De har brytit hans rygg, dragit loss hans naglar, slagit honom - "det var som om han varit med om en hemsk bilkrasch".

      Och jag vet inte om jag är mer medmänsklig än vad som är för mitt eget bästa, eller om jag har kraftig PMS, men just nu kan jag inte se vad jag skriver i ett sms till Camilla på grund av all my tears. Jag menar - det här kan jag verkligen inte göra någonting åt. Det spelar ingen roll om jag säger "bra jobbat!" eller "det var ju inte så lätt..." hur många gånger som helst.

Läs artikeln här; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3747570.ab. Eller skit fullkomligt i det. Jag skulle rekommendera alternativ 2...


hårt jobb lönar sig

Det ryktas om att dubbelbloggen satt en fot i FRIDA-tidningen?! Gotta by it tomorrow! Life is a miracle after all folks!


              

För att ni FRIDA-anhängare ska hålla kvar vid oss: Jag var en trogen prenumerant av tidningen i mina bästa år! Jag kan med gott samvete säga er att om ni tycker att FRIDA är bra, ja då kommer ni defenitivt inte bli besvikna på min och Lisas blogg! Peace Out!


Det kallar jag miljötänk!

   Samma dag som bror min kom hem med kläder för dryga tusenlappen sydde jag in mina utsvängda manchester. Jag blev faktiskt ganska nöjd! Tänkte ha dem på torsdag FYI.

Har jag inte klippt ut bilden fint så säg!

                                                                                                   /Cams


Where the action was

Här kommer lite bilder ifrån Hälsomässan i Älvsjö !


       Ni vet Blossom från Toppform håller en dragning..


                              Provsmakning av müsli!


    Här fick man provlyssna på valmusik och dylikt om man så ville


      Varsågod och klipp dig! (Vad nu det hade för koppling till hälsa..)


                                      Gratis gym(ning)!


          En ganska trevlig liten cykelbana till den cykelsugna..


    Jag tyckte att det var ett väldigt trevligt tema det här med hälsomässa! Synd bara att Lisa fick sjukskriva sig från studiebesöket. Man fick göra det mesta från att smaka vetegräs till att prova på judo därborta (gjorde dock bara det första). Fast personligen föreställde jag mig mer gratis massage och yoga.. Men sån är jag! Var någon av er där?

/Camilla

Trust is just another way to die

          Hejsan people! Lisa här. Jagär förkyld som aldrig förr. Egentligen skulle jag gå på Hälsomässan i Älvsjö idag, men så blev det inte (lite komiskt att jag inte kan gå på hälsomässan för att jag är för sjuk...). Men Camilla var där, som en räddare i nöden! Hon slänger säkerligen in ett par bilder senare. 

Upptäckte just hur svårt det är att borsta tänderna när man är täppt i näsan. Man måste ju ta pauser hela tiden för att andas...
        

Ännu en fjäderbild bjuder vi på...
/ Lisa

Shopping in action

Hejsan! Idag var jag och Camilla i stan för att shoppa.

Vi besökte denna urgulliga butik som heter "Thehuset".
Ligger på Kungsgatan och har te och kaffe och gulliga burkar!
Ett plus är att allt i deras butik är rättvisemärkt. Te kostar runt 30 kr/hg.


Vi käkade lunch på den ovanligt bra pizzerian Pizzeria Peperoni, även
den på Kungsgatan. Pizzor med knaprigt tunna bottnar, trevlig personal,
billiga kebabs. Kanske inte världens högsta mysfaktor, men helt klart värt
ett besök!

Känner ni igen er, stockholmare? Härliga Hötorget. Billig frukt, billigt allting.
Men framför allt så har de billiga blommor! Så fort jag städat mitt rum
så ska ett par liljor få följa med mig hem.


Denna underbara väska finns på Accent för 400 spänn.
Den ska bli min, bara MIN!


Ja, det var en bra dag idag, må ni tro. Hejdå!

/Lisa

Te är skiten

   Jag har börjat få värsta suget efter te. Jag tror att jag har blivit beroende. Men det bästa är: I LOVE it. Det är varmt, gott och får en att må bra. Vad tycker NI om te honey pies?


      Yes. I love tea... by adulau.
                                   ett sånt här teförråd ska jag bygga upp!

                                                                                       Best Regards /Camilla

En svart barack i Vita HusetJag säger bara:

Go Obama, go Obama!
Go, go Obama, go, go!

Snart är det juletider!

Christmas lights, Queens, NYC by jane_sanders.

                                                  ...Men spar lite på belysningen va, honey pies!?

Bebisar är roliga

    Lisas lillebrorsa kan snacka! Jag vet däremot inte riktigt om han har koll på vad han säger och vad allt betyder. Men väldigt ofta härmar han Lisas ord och uttryck. Bara så att ni förstår det roliga i det här: Lisa säger alltid "Whaat" när hon inte fattar vad man snackar om. (Rätt ofta med andra ord...(Nej jag skojar bara Lisa! (Lisa är en riktigt smart människa))). Smart eller inte:

Camilla: Alfred, kan inte du säga till din dagislärare Johan att Camilla tycker att han är riktigt het?
Alfred: Nej!
Camilla: Alfred, kan inte du säga till Johan på ditt dagis att du känner en Camilla som är snygg?
Alfred: What?

   Där försvann liksom mina modelldrömmar och hela köret!

Massage, please

               Jag är grymt stel i axlarna. Så stel och spänd i axlarna att jag blir yr i bollen. Min käre broder har den mycket uppskattade talangen att han är väldigt bra på att massera. Därför frågar jag honom var och varannan dag om han inte vara så snäll och massera mina axlar lite. Men han har alltid lite viktigare saker för sig, som när han idag satt och pluggade kemi.

T.ex. alldeles nyss...

Lisa: Kan du massera mig?
Bror: Nej.
Lisa: Varför inte?
Bror: Därför inte.
Lisa: Men snälla? Inte ens senare?
Bror: Jag kan massera dig om du förklarar för mig om hur man enklast hittar lowest orbital HN occupied w-molekylen i en kemisk orbitalkollision där det bara är p-skalet har en energiförbrukning på över molekylsumman.

Jag tror inte att jag får någon massage ikväll.

important things

Jag hade ingen direkt idé om vad jag skulle skriva idag, men så tänkte jag att ni kanske ville veta när min (och Lisas för den delen) buss kommer på eftermiddagarna..

             


/Camilla

De saknade halloweenbilderna

           Här kommer de! De efterlängtade halloweenbilderna. De fanns ju en del som blev lite besvikna på att de aldrig kom. Och vi ber om ursäkt, vi visste inte att det fanns dem som bilderna betydde så mycket för. Hehe. Ja, men här är de! Och tro mig, det här är halloween...Very Scary...

såhär gör vi med anonyma kommentarer

Anonym om Godnatt:
allvarlit fett tråkit att ni ska lägga ut halloween bilder men inte gör det, försöker ni vinna läsare och sen svika dom?

   Inte för att jag orkar lägga min livsenergi på sånt här i vanliga fall, men ibland blir man lite trött och vill försvara sig:

Svar:
Självklart! Du (anonym?) kom på vår affärsidé din smarta snubbe där! Först säger vi saker, vi lovar en massa och kommer på en massa kul. Sen utför vi inget av det. Vi säger att vi ska ha frågestund, men i själva verket har vi ingen. Vi säger att vi ska ta balla bilder, men vi tar inga. Vi säger att vi ska komma med roliga tips och vara positiva för att försöka tillfredställa alla läsare så att de kan sprida vidare vår glädje, men inte innehåller vår blogg något positivt? Näe.. Vi håller inget vi lovar och vi skriver bara för att svika alla som läser. You got us right in bed liksom. Och vilken himla tur att det finns såna som du, som bevisar att det faktiskt funkar!

/Anonym

Godnatt


Jag säger godnatt med de här balla bilderna...

Godnatt!

/ Lisa

RSS 2.0