Rugby

Idag spelade vi rugby på gympan och det var rätt kul. Men tyvärr så är reglerna rätt klena där. Man får tydligen inte ta strypgrepp liksom. Men Bengt var lite otydlig med det där i början så jag passade på när Lisa, av alla människor, kom springandes förbi mig. "Det här är för allt ont hon gjort mig" tänkte jag och blev utvisad i två minuter.

Den här historien är verklighetsbaserad, dock en aning överdriven.

                                /Camille


Önskeoutfit



Världens mysigaste höstoutfit!

Jeans från Only
Tröja från H&M
Mössa från H&M
Armband från H&M
Skor från Din Sko

songs

        Vet ni hur irriterande det är när man just har satt på en låt, och sedan fem minuter senare inser att man inte lyssnat ett dyft på låten eftersom man suttit och tänkt på annat? Låten har liksom aldrig hänt...


/ Lisa

Uppläxning

        Jag åkte bil till min tennismatch idag. Pappa skjutsade mig. Och när jag satt där i bilen och pappa gasade på fick jag verkligen typ ont i magen när jag tänkte på hur mycket avgaser och annat vi människor släpper ut. Varje dag, varje minut, varje sekund - 24 timmar om dygnet hela fucking jävla tiden.

         Någon gång måste det ju faktiskt sluta. Förr eller senare tappar jorden greppet liksom. Jag menar, tänk er en kille och en tjej som är ute och shoppar. Eller snarare, tjejen shoppar och killen bär tjejens kassar och påsar och skolådor och liknande. Men det är fysiskt omöjligt för honom att bära hur många påsar och kassar som helst. Förr eller senare kommer han att tappa påsarna, eftersom han iinte klarar av mer. Och en del av tjejens prylar kanske kommer att gå söner. Och kanske aldrig mer gå att laga. Jag menar, säg att hon har köpt fint porslin.

         Vi pressar på jorden med koldioxid, utsläpp, avgaser och allt vad det är. Hela tiden, varje dag. Och jorden tar lite sådär motvilligt emot allt det, för den har inget val. Men förr eller senare, människor, kommer jorden att släppa taget om allting. Och dåblir det fetjobbigt.


Höstfin

Min dagens outfit



Ballerinas från Din Sko
Byxor H&M
Skjorta Pappas

                                      /Camilla

Om att hitta kärlek i vardagen


                                                              /Camilla

My plan to survive

           Hejsan alla människor! Nu är det höst. Jag gillar hösten! Den har fina färger, och man får ha mys-mysiga kläder på sig. Men grejen med alla de här vackra bladen är ju att inom ett par veckor ligger alla bruna och slemmiga på marken. Då är det inte riktigt lika kul längre. Då är det fan inte alls kul liksom. Då är det nästan så att man vill gå och hänga sig (nejdå, så farligt blir det aldrig). Nu blir det knappast någon snö längre på vintrarna. Om det beror på hela växthuseffekt-grejen eller om Gud bara har tröttnat på det där vita pulvret som staten måste lägga massa pengar på att ploga bort vet jag inte riktigt.

Men nu ska jag ge tips på vad jag ska göra, och vad jag tycker att ni ska göra, för att överleva tråkhösten/vintern.

1. Ät choklad. Ger dig endorfiner. Och även om det inte skulle ha gett dig endorfiner så är choklad bland det bästa som finns. Alltid. Oavsett årstid. Oavsett endorfiner. 

2. Umgås med dina vänner. Det finns mycket som kan göra en på gott humör här i livet, men inget är ett sånt säkert kort som att spendera lite roliga timmar med sina närmsta polare.

3. Gör sånt du tycker är roligt. När hösten knackar på dörren vet vi att det är dags att unna oss. Vill du gå på bio såhär i höstmörkret? Gå på bio. Jag skulle inte spara på slantarna såhär års. Sen måste man ju inte bara gör sånt som kostar pengar. Men vardagslyxa! Baka kakor! Ta foton! Titta på film! Ät popcorn!

4. Tänd ljus. Lampor, stearinljus, brasor - everything. På med allt. Tänk inte på att det är mörkt. Mökret ger oss trötthetshormoner, och det är inte konstigt att vi blir deppiga på hösten. Människan vill inte leva i mörker. Duscha är också väldigt bra. Varmt och ljust och skönt.

5. Idrotta! Passa på att röra på dig! Vet du hur förbannat kul rugby är? Dra ihop ett gäng och kötta ner varandra på rugby-planen! Ut och spring, ta en tennismatch med nån förälder, börja på yoga eller pallra dig ner i källaren och kör ett styrkepass. Jag säger bara - endorfiner.


/ Lisa

I want it, I want it



Jag suktar.

Tröja från Urban Outfitters
Jeans från H&M
Klocka från cocoo.se
Skor från Rizzo.se
Väska från Nelly.com


                                                                                              /    Lisa

Mål här i livet

Jag vill också ha en man som lagar te åt mig när jag duschar! Fast helst svartvinbärste. Jordgubbste kan bli så väldigt sött.

Alltså, hela dagen har jag gått runt och tänkt "det här kan jag skriva om i bloggen". Hela långa dagen har jag tänkt så. Men nu när det väl kommer till kritan är alla mina suveräna idéer bortblåsta. Totally gone. Så ville jag lägga in en dagens outfit också (hade världens mysigaste kläder idag), men bror min har beslagtagit datorn. Så nu har jag hans bärbara och här kan jag inte lägga in bilder. Men det är inget att deppa över!

Jag skulle ju kunna uttrycka mina åsikter om det franska språket (Yes liksom). Jag älskar det! Det är så fint och.. passionerat. Jag ska lära mig prata franska. Ja, det får jag sätta upp på min lista på saker jag ska göra innan jag dör. Alla borde skaffa sig en sådan lista. För att känna sig stolta sen när man kan bocka av allt man klarat av. Gör det vettja!

Starta en blogg med min bästa vän [bock]

Typ.

  
      bild, ica.se

                                                    /Camilla


Boys and babyboys

          Idag har jag varit i skolan (no shit!). Efter skolan gick jag (och Camilla) hem till Camilla. Det var jättetrevligt, vi åt honungsmackor och filosoferade om hur våra framtida pojkvänner skulle komma att vara. Jag beskrev Camillas pojkvän, och hon beskrev min. Så nu vet jag vad jag har att vänta! En mellanblond, lite kaxig, biffig bollsportskille. Inte helt fel. 

           Efter det trevliga besöket hos Camilla gick jag för att hämta min lillebror på hans dagis. Sedan gick vi långsamt hemåt. Vi tittade på röda löv, klappade hundar, beundrade äppelträd, kände friska doften av eldade löv, lekte med grannbarnen, krattade i grusgången, blev utelåsta, hade lövkrig, tittade på höstkastanjer och skrattade.





/ The one and only - Lisa

När jag blir stor

         När jag blir stor vill jag bo i ett mysigt, vitt hus med en trädgård med många äppelträd. Och jag ska ha en liten svartvit katt som ligger på trappan upp till ytterdörren och lapar sol. Dessutom ska jag ha hängselbyxor på mig när jag planterar små jasminbuskar längs mitt staket. Sen får vi ju inte glömma att jag ska ha en underbar man som ställer ut nybakta äppelpajer i fönsterbäcket och som smyger sig på mig bakifrån och kastar mig i vattnet från vår brygga, för att sedan hoppa i själv och kyssa mig. Sen när vi börjar frysa och solen börjar sänka sig ner över vår lilla sjö, och medan jag tinar upp igen med en varm dusch så kokar han jordgubbste till mig och tar sig själv ett glas mjölk.

Det låter helt okej för mig.
        
                         picknickkorgtvättfat & kanna i emalj 

     / Lisa

In my dreams



Det här vill jag ha.

Klänning från H&M
Strumpbyxor från H&M
Uggs från Brandos.com
Mössa från Lindex
Örhängen från cocoo.com

Jag är inte den mest utbildade människan inom data, därför är inte detta världens vackraste önskeoutfitspresentation...

                                                                                       / Lis

På tal om ekollon

Vi har en ek precis på andra sidan gatan. Och i höst är det hur mycket ekollon som helst. Det låter så kul när man går på dem!



/Camilla

Alla hatar IKEA

Med handen på hjärtat, gillar du IKEA? 
Gillar någon IKEA? Är det mänskligt att gilla IKEA? 
Massa folk (de flesta stressade och lite ilskna), svettigt, way too stort och så hittar man förtusan inte ut. Men jag, å min sida, skulle inte ha något emot att vara instängd på Ingvar Kamprads finfina affärsidéhus. Vareviga dag! Man kan verkligen hitta allt. Det finns pizza slize för 5 spänn tex.

Eller så gör man inte som Lisa och lägger pengarna på mat, utan köper i stället hem 8 snygga ramar! Jag har ju då bestämt mig för att börja måla, och man får ju faktiskt lov att gå in för en del saker helhjärtat. 237 spänn! (inräknad en papperskasse) Det är mycket för pengarna det!

           
 
     Lisas kräfta                 ett träd utanför ikea   en stol som jag blev kär i  


  Lisa gillar soptunnor       En rolig kran i skolan         mina ramar!



/Cams

Love is everywhere

Jag undrar om Camilla misstycker till att jag lägger in ett till inlägg dagen till ära. Det gör hon nog inte. Jag vill bara säga...



We are going to the top

         Hejsan! Nu är det den vackra Lisa som skriver. Som ni säkert förstår så är vi två stycken som driver den här bloggen. Jag och min älskade väninna Camilla. Vi är båda sexton år, klyftiga som fan och väldigt bra på att skriva blogg. Därför gör du helt rätt som är på besök här på dubbelbloggen. På tal om bloggar, så är vi ju alla medvetna om att det finns en hel del bloggar där ute i blogg-världen. Horisonten sträcker sig oändlig med bloggar, liksom. Jag tänkte att jag skulle ge en liten bild av vad jag tycker om de tre bloggerskorna Kenza, Blondinbella och underbara Kissie. Ge er en liten vink om vad jag kan vara för människa egentligen. Vad sägs?

         Blondinbella, vi börjar med den puddingen. När jag började läsa hennes blogg tyckte jag att hon var en av de människor som gör vår värld till den sämre. Hon hade skumma åsikter om att man inte skulle skaffa barn, hon var positiv till skönhetsoperationer och jag tyckte att all framgång hade stigit henne åt de mest svindlande höjder. Men helt plöstligt, en dag, tyckte jag att allt hon sa plötsligt började verka ganska okej. Jag tycker att hon är duktig. Go, Blondinbella. Hon kan få vara näst störst efter oss, no problemas liksom.

        Kenza, jag gillade henne väldigt mycket i början. Hon var liksom mer mänsklig än Blondinbella och jag tyckte (tycker) att hon var sjukt snygg och inspirerande (jag är hetro).  Men nu, jag vet inte vad som har hänt med na! Allt tjat om Tokio Hotel och allt besvär med att ha en ciggarett med på varenda bild. Dessutom har hennes inlägg helt tappat innehåll. Too bad.

      Kissie
, är hon djävulen personifierad här på jorden? Eller går hon på nånting? Har hon kanske blivit slagen som barn? Nåt fel är det i alla fall henne. Jag förstår ju också att hon inte helt står för sina åsikter, och att hon endast vill provocera sig fram till pengar och tusentals läsare - men att man är benägen att bli hatad av så många för den sakens skull, det är komplett oförståeligt.


Så nu vet ni vad jag, Lisa, tycker om dubbelbloggens värsta konkurrenter.


/ Lisa


Det är varken jag eller Lisa

Ja, nu har jag och Lisa öppnat en blogg tillsammans. Men det är inte jag och det är inte Lisa på bilden där uppe. Nej, vi ser egentligen ut såhär:

                     och såhär

I våra normala dagar. Annars brukar båda klämma in oss i boxar tillsammans och sådär. 

Annars då, så har jag en minikänsla av eofori, efter att ha slitit i flera timmar och slutligen lyckats få ihop en sjukligt snygg blogg! Och så var jag på vernissage på kvällen och fick en massa insperation. Att ha en konstnär i bekantskapskretsen är ingen dum idé. (Jag gillar Lejonkungen, och Timon säger så till Pumba om att ha ett lejon i närheten. Kul va? Riktigt fyndigt va?)  Så i morgon ska jag måla.

See ya later dudes and dudettes!
                                                                                               /Cams


RSS 2.0