Dagens svåra ord

Pappa och jag är ute och övningskör.

Lisa: Okej, var ska vi nu då?
Pappa: Vi kan ju köra förbi de där contje...contenjn... conteijne... ja, asså, där man slänger saker.

Dagens andra roliga.

Lisa: Ska vi gitta?
Pappa: Ska vi vadå?
Lisa: Ska vi gitta?
Pappa: Ska vi vadå?
Lisa: Amen... ska vi sticka?
Pappa: Sticka?
Lisa: Dra härifrån va fan!

Coffee for fun

Kolla vilken rolig kaffeberedare vi köpte idag, mamsen och jag!Perfekt om man bara vill brygga en kopp till sig själv sådär! 95 spänn på Åhlens.

Adjöken!         /Camilla

Vänner livet ut

  Idag ska jag och Lisa ha en egen myskväll. Det var ett bra tag sen honung! Jag skulle vilja komplettera Lisas bli-glad lista med just detta: Tid med goda vänner. Inget går upp emot det! Snacka av sig och skratta av sig och aknske gråta en skvätt tillsammans.

Igår träffade jag en gammal vän, som i och för sig är yngre än mig, men vi träffas inte så jätteofta liksom vah. Vi gick och simmade tillsammans! Hon kallas Pelle hon. Lika udda som hennes impulser. Och då fick vi både sällskap och träning och lite feel good i kroppen sådär på fredagseftermiddagen. Mycket trevligt!

Så ta dig tid till att spendera en stund med vänner som du gillar. Och hamna inte för guds, min och din skull i den berömda fällan att umgås med vänner som får en att känna sig otillräcklig. Eller ni vet sånt som vissa tjejer lyckas med. Rensa ut vänner emellanåt och rannsaka dig själv. Välj dina polare med omsorg så mår vi alla bättre! You can make it! Då känner sig dina riktiga vänner mer uppskattade också. Finns inget härligare än en ren garderob liksom vah!

Nej nu måste vi kila innan billiga Willys stänger portarna.


Fräkniga och fräna som få, sommar 2007 var det då!

Ha en bra lördagskväll, det ska vi ha!

/Camilla

Sans toi

         Kollakolla, vi har fått en ny design! Vad tycker ni? Jag hoppas att Camilla samtycker. Nu är det hög tid att hoppa i säng, ska upp 8.30 imorgon för att tjäna mitt dagliga bröd. Tennisträning med knattarna såklart! Puss på er och sov nu så gott allesammans. Tänk söta tankar./ Lisa

5 tips för att bli glad

Det kan kännas som bistra, tunga tider. Finanskriser. Depressioner. Kroppsideal. Nagellack som torkar jättelångsamt. Räkningar. Plugg upp över öronen. Regn. Slask. Mascaror som trillar ner efter halva dagen.

Det kanske känns som om allting bara är helt fel, som om du äts upp inifrån, håller på att spricka, som om du är född åt fel håll, du orkar inte mera och är det någonting du sannerligen inte pallar med så är det att vara på gott humör. Inte tror du så mycket på dig själv heller. (Visst skulle ni bli chockade om inlägget slutade nu? Bah, "ja, livet suger och det här är Sveriges gladaste blogg"... ni skulle bah "say whaaat?", eller hur?).

          Här kommer de hetaste tipsen för att komma på bättre humör som är totally värda att prova!

1. Le. Ställ dig framför spegeln och le tills det inte går mer. Och skratta. Skratta, skratta, skratta. Det måste inte vara äkta. Le och skratta och skratta och le. På så sätt lurar du kroppen att du att du är glad.

2. Sätt dig ned och säg till dig själv "Lisa (eller namn), du är sjukt bra. Du är sådär fantastiskt bra, sådär bra som alla vill vara. Du är fan helt otrolig. Du är grym på tennis, har grymma betyg, är grymt snygg. Man borde fan göra expriment på dig, så sjukt fantastisk är du. Helt osannolik oöverträffbar är du. Jag kan då inte komma på nånting som du inte kan. You go girl!".

3. Skriv små uppmuntrande brev med söta ord och uppåtpuffande komplimanger om dig själv, som t.ex. "du tar dig igenom det här, lätt", eller kanske "du är så himla söt", och varför inte ""Sans toi, les émotions d'aujourd'hui ne seraient que la peau morte des émotions d'autrefois (utan dig skulle dagens känslor bli morgondagens skorv)."  Lägg dem lite där och där, och när du minst anar det så upptäcker du ett litet gulligt brev från dig själv!

4. Ät choklad = endorfiner. Träna och idrotta = endorfiner.

5. Inse att du är grym och att om inte du fanns här i världen så skulle alla andras världar inte se likadana ut.


fotograf: Paulina

/ Lisa

...

Det finns ingen bättre spegel än en god vän.


Som blixt från klar himmel

KommentarTid 
Anonym om Intelektuelliteten sätts på prov:
Ja, Ernest Hemingway har skrivit en bok som heter På västfronten intet nytt. Du/ni kanske även hört att gazaområdet även kallas västbanken? Jag antar att snubben/gubben/farbrorn menade att västfronten=västbanken.
29 Januari, 22:23


Camilla, kolla! Här är ju svaret! Tack så hemskt mycket Anonym, nu förstår jag! Den där gubben/snubben/farbrodern kanske inte var psykiskt sjuk ändå, eller vad tror du Camilla?

/ Lisa

Intelektuelliteten sätts på prov

Ja, man ska sikta mot stjärnorna och nå dit också!

Idag när vi satt på bussen och var sådär övertrötta efter en lång skoldag, diskuterade vi självklart diverse samhällsproblem. Plötsligt satte det sig en rolig snubbe där, eller snarare en gubbe. Kanske farbror. Precis bredvid oss satte han sig.

Lisa: Inte så kul att bo i Gaza nu. De borde vara rätt gasade.
Camilla: Hahahahahhahaha. Nej, där är det nog rätt så oroligt. (Haha, o-roligt. Jättekul.)
Lisa: Eh, ja..
Camilla: Hahahahahah!
Snubbe, snarare gubbe eller kanske farbror: Vet ni vad man säger?
Camilla: Va?
Snubbe, snarare gubbe eller kanske farbror: Vet ni vad man säger? På Västfronten intet nytt säger man.
Camilla: Blink
Lisa: Blink
Lite syrsor spelade i bakgrunden sådär ni vet som det blir i filmer.
Camilla: Blink
Lisa: Blink
Camilla: Jaa.. Ernest Hemingway va?


   Och för er som inte plågats med att läsa klassiker i svenskan, kan jag berätta att på Västfrontet intet nytt är en bok av Ernest Hemingway. Tror jag. Rätta mig om jag har fel. Gud vad pinsamt om jag har fel nu. Jaja. Fråga mig inte varför han valde att säga just det, just då. Om det var ett skämt måste jag erkänna att det inte riktigt gick upp något ljus för mig. Nån annan som kanske fattar haken?

Vi hade väldigt kul åt det när han gick av i alla fall, så nåt kul kom han ju med!

Mina drömmar i livet

            Det är inget fel i att drömma. Om man är svensk kanske det är det i och för sig, ingen får för guds skull vara framgångsrik - gud förbjude! Och att drömma är inte okej om man är svensk tonårstjej! Nej, sanna mina ord - det kommer inte på tal! Om någon tjej skulle klättra lite uppåt toppen finns det minst tio andra tjejer som med gemensamma krafter drar ner en igen. Så är det. Tufft och tråkigt. Men vet ni vad, tonårstjejer och svenskar? Dream on, dream utav bara helskotta! Nu ska ni få veta vad jag drömmer om...Lära mig spela munspel. Jag kom ganska nyligen fram till vad
de låtar jag gillar har gemensamt. Ta bara den bästa låten som har
gjorts hittills, The River av Bruce, - hur mycket munspel som helst.
Det är så fint, och så vemodigt. Så mycket känsla!
Kunna rida. Jag har gått på ridning en gång i tiden, men jag var
för skraj. Skiträdd för de där enorma djuren var jag. Men kan
ni tänka er någonting härligare än att galoppera över ängar
och åkrar, känna vinden i håret... ja, det låter som en klyscha...
... men tänk...Äga ett eget café. Och inte nog med det, tänk att få baka sina egna
små chokladkakor och vaniljbullar, ha hylla efter hylla med olika teburkar,
dofter av persika, grädde, kaffe, choklad och nybakt. Varje dag
kommer små människor förbi och köper ett par kringlor som de
får ta med sig i små bruna papperspåsar...Bli världens coolaste kvinna.  Fast det är jag ju i och för sig redan.


/ Lisa

En hyllning till svenskarna

(... och alla andra som står ut med det är jävla landets klimat. Nej, jag är inte rasist, jag menar förstås även alla greker och turkar och afrikaner och kineser som är här på semester också (vad man nu har här och göra i januari...). Även norrmännen och finnarna är värda en applåd. Ryssarna har det inte så lätt heller kanske.)

        Tänk, dag efter dag efter dag efter dag lever vi här i en miljö som är helt omänsklig egentligen. Människor vill inte ha slask. Vi vill inte ha mörker. Vi vill inte ha kyla. Vi vill inte vakna upp i ett rum med golvet lika kallt som en glaciär. Vi vill inte ta på oss fjällräven så fort vi stiger ur sängen för att ta fram hackan och se om man inte kan få fram lite kläder ur isblocken i garderoben. Vår bästa miljö är inte den där håret går att bryta av så fort man kommer utanför dörren, och där det allt för ofta händer att man står med regnet som en hink med vatten över sig på en kall och blåsig busshållsplats och irriterat säger "helvettes jävla skitland, förbannade jävla regnskit, jag hatar det här jävla förbannade landet och dess förbannade helvettes regn". Det är liksom inte så människan är menad att leva. En isbjörn kanske inte skulle misstycka. Men det gör vi.

      Så applåder, applåder, applåder! Vi är duktiga här uppe i norden! Bra jobbat allesammans! Det är inte dåligt att ta sig igenom den senare halvåret och början på det första. Riktigt bra jobbat!

     Var stolta över er själva!


Så sant som det är sagt. Varför?


/ Lisa

Dîner

   Idag är det onsdagen den 28/1-09. Om sex månader minus en dag fyller jag 17 år. Om ett år och sex månader minus en dag fyller jag 18. Om sjuttionio år och sex månader minus en dag fyller jag 80 år. Då vill jag se tillbaka på mitt liv och inte ångra ett piss. Så därför har jag beslutat att aldrig ångra någonting! Går något snett kan man alltid lära av det.

   Sen vill jag poängtera att mina fötter inte är sådär enorma alls. Jag har 39-40 och det är fullt normalt om man är 175 cm. Heter man Lisa och är 164 och har storlek 36 kan jag förstå om det kan kännas ovant. Så, jag låter det gå för den här gången pussgurka!

   Nu ska jag laga en oemotståndlig kycklinggryta av dessa ingredienser:So long! /Camilla


My own Yoda

         Det är ju inte utan att man blir lite tårögd när man läser vad Camilla har skrivit. Hon är bra gullig hon. Det är inte alla som har en vän som Camilla, henne ska man vara mycket tacksam för. Man ska till och med vara tacksam om man läser hennes blogg. Och eftersom jag och Camilla i princip är samma person så ska jag nu avslöja ett par saker om denna pudding (inte för att det där alls hade nån logik eller nåt att göra med varandra):

 - Camilla har ganska stora fötter
- Camilla säger alltid "my hair!" om man kommer för nära hennes frisyr
- Camilla gillar äpplen väldigt mycket
- Camilla spyr av semlor
- Camilla har akvariefiskar
- Camilla sitter och pluggar google för att bli allmänbildad (nä, det kanske hon inte gör förresten...)
- Camilla är bra på matte
- Camillas favoritaffär är Monki
- Camilla kan inte steppa
- Camilla sa en gång "han var så ful att jag fick lust att slå honom" när en kille åkte förbi oss i en bil, vilket kanske förvånar er, men inte mig

Men nu ska ni få se min nya tröja!
Kanske inte världens vackraste, men lite cool. 298 spänn på H&M!

/ Lisa

Loverboy

                                               Lisa

   Lisa är min bästa vän. Och bloggkollega. Och klasskamrat. Och psykolog. Men det är det förstnämnda vi ska koncentrera oss på idag. Hon är en sån där rolig typ som man bara inte kan få nog av. Sån där människa som man inte får nog av att lyssna på, prata med och bli lyssnad av. Eller avlyssnad. Visst händer det att vi stör oss på varandra. Typ på bussen påväg till skolan. Då brukar vi vara trötta och bitska. Men gud, buddah eller typ allah har i alla fall varit rätt så najs och låtit oss leva på samma del av jordklotet. Skönt att vi slipper åka över indiska oceanen för att träffas liksom. För med dig har man sällan tråkigt dear! Och även om vi inte alltid räddar världen och sånt där produktivt, så ere skönt att bara chilla tillsammans med dig också. Det är det som är så bra! Vi vet var vi har varandra liksom. Vi behöver inte anstränga oss, vi har kul vad vi än gör. Och har vi inte kul så gillar jag att vara med dig ändå! Även om du ligger lågt en dag, eller jag ringer och skriker att matteboken kan gå och ta sig, så vet vi att den andra finns kvar i huset 300 meter bort och fortfarande är din vän. Det är skitnajs faktiskt! Så jag tycker att vi resten av livet, oavsett hur långt avståndet är mellan oss, ska veta att den andra alltid finns vid liv och inte bangar på att svara i telefonen och lyssna på den andres åsikter om.. ja, typ matteböcker. Eru med på det darling? Jag tänker alltid, forever, tout la vie sitta och lyssna på vad du har att säga i alla fall. Whenever you want it

Egentligen vill jag bara säga att jag tycker att du är jättesöt och rolig och viktig, inte bara för mig, utan för många andra. Men mest för mig. 

                                Ps. I lov yo.

     Puss på dig snyggo!


                      /Camilla

När katten sover

Nu skulle jag vilja sätta in en söt, rolig eventuellt fin bild. Men jag är inne på skolans datorer och det är ont om mina bilder här. Men vad gör det om hundra år, när allting kommer kring? Hej!

Angels?

        Det är ett par människor som är lite... over the top, ni vet. Lite bättre än alla andra. De där människorna som fattar helt rätt besult, och vet vad som är bra för dem. Jag talar självfallet om de små gullungar som prenumerar på vår blogg via bloggkoll. Vill ni ge er till känna? Puss!

Skönhet är en underdrift

"Backyard" of Bovallstrand by olivertomic.

Bovallstrand by daniel  b.

Bovallstrand by ulfbor.

Bovallstrand from Gerlesborg by Peter Krantz.

Visst kan det kännas som en tröst att veta att det finns platser som denna på bilderna? Mitt egna paradis.
Bilderna kommer från flickr.com.

/ Lisa

För er som går på antidepressiva eller bara vill ha ut det bästa av livet

Jag har två fritidsintressen som jag går på. Jag gillar egentligen allt roligt, vilket kan verka rätt så logiskt, men fotboll och teater är det jag går på liksom bah.

Okej, så man kan säga att det är det jag helst ägnar min fritid åt.

Hänger ni med? Nej jag skojar liksom bah.

I alla fall. Jag älskar det jag gör, men på måndagar har det frontalkrockat. Jag måste springa till bussen efter teatern för att hinna med en knapp timme på träningen.

Så trots min grova passion (okej, småcorny..) så händer det att jag prioriterar bort det ena ibland. För man orkar inte alltid. I kväll ska jag inte träna till exempel!

Nu är det inte meningen att ni ska behöva lyssna på mina vardagliga dilemman. Någon speciellt intresserad kan få kontakta mig personligen, men det är inte meningen att tråka ut er andra. Hänsyn kallas det.

NEJ! UPPMÄRKSAMHET! ALLA NI SOM BARA GÅR IN PÅ BLOGGAR FÖR ATT KOLLA PÅ BILDER ELLER KOMMENTERA ELLER HAR SVÅRT FÖR LÅNGA TEXTER, HÄR KOMMER DET ROLIGA!! Ja, det jag vill komma till är i alla fall att man kan få för mycket av det goda. Ibland måste man släppa lite på tömmarna liksom bah.

  Även om det är skitkul att träffa kompisar och festa och sova borta och fika och shoppa, så går det inte att leva så tjugofyra sju. Tillslut blir det inte kul!
  Det är inte heller kul att blogga dagarna i ända, efter ett tag finns det inget att skriva om. 
  Många kanske också har erfarenheten av att lyssna sönder en skitbra låt? Efter 262 gånger på repeat vill man ju bara ta låten och stycka den och dumpa den i en bäck!
  Eller äta för mycket godis eller bullar eller kycklingvingar? Första kilot var gott, men sen.. näe tack liksom bah.
  En grov risk för både vänner och nykära är ju att man umgås för mycket med varandra. För mycket av det goda!

Man måste hinna andas, sträcka på benen och titta på himlen ibland liksom. bah.

                                           Hinna vara glad!

/Camilla

Att leva för att dö

En vis man sa en gång såhär:

"Dream as if you'll live forever.
Live as if you'll die today."

Denna visa man såg inte helt fel ut.
Han såg ut såhär: --->

Hans namn var James Dean och han hänger i mitt rum! Det där kanske lät lite brutalt. Han hänger inte bokstavligen där. Det vore ju kanske lite obehaligt. Nej, utan jag har en affish på honom som förgyller min kammare förstås.

Det kanske inte kan tyckas så smart att köra ihjäl sig när man är 24, det kan faktiskt tyckas vara väldigt osmart. Och jag tror inte att många av oss får veta om läckra James Dean var interlligent eller inte.

Men. Det var han som sa de där orden. Och tycka vad man vill om mr. Dean här, men de orden förtjänar Nobelpris, världsfred, prinsessan och halva kungariket.

Det är nämligen exakt så man måste leva, dudes och dudettes! Man måste (okej, inte måste, finns inget direkt fängelsestraff om man inte lever så...) nämligen drömma som
om man skulle bli 200 gammal. Man får inte begränsa
sina drömmar, people!

Och sen det är med att leva som om man
skulle dö idag.
Tänk själva. Det är...
Genialt.

/ Lisa

Kvällspromenad


Lyckliga ni som bor i vårt område!
För att vara så produktiva som möjligt och för att fler ska kunna njuta av vår glädjeblogg, la vi små lappar i folks brevlådor! How cute is that?!


Lyckliga jag! Som fick en inslagen brownie av Lisa! Yummie!


Lyckliga söta lilla gay-pingvin på naturhistoriska riksmuseet! Som vågar stå för den hon/han är!


/Camilla

Show itAll kärlek är kärlek


/ Lisa

This is how we do it!

    Precis exakt såhär firade vi Lisa i fredags!

Isalee in action. Jag blev vittne till en ytterst proffesionell pannkaksvändning i luften.


The pannkaksbakers lekte med kameran i väntan på Lisa..
 

 

Det står faktiskt Lisa, inte USA.. Be-a-utiful!!


Födelsedagsbarnet blåser ut ljusen och fick önska sig något!


På väg till Benjamin Buttoms och Braddan själv! (Har Lisa ballt hår eller har Lisa ballt hår?)


Inne på bion (förlåt så jättemycket sf om man inte får fota därinne! Catch me if you can..)


En charmerande gay-pingvin på naturhistoriska riksmuseet.


Härliga tider! Peace out People!!

/Camilla

Benjamin Button

         Igår blev jag firad av mina vänner Camilla och Isalee. De bjöd mig inte bara på pannkakstårta till middag, utan även på bio! Den två timmar och 40 minuter långa filmen Benjamin Button såg vi. Benjamin Button handlar om (håll andan nu) Benjamin Button. I huvudrollerna ser man Cate Blanchett och Brad Pitt som självaste Benjamin. En man som föds som en gammal gubbe och sedan åldras bakåt. Han dör alltså som en bebis. Ja, det är lite invecklat, men jag skulle vilja säga att det här är en riktig film. En sådan där historia som innehåller allt. Kärlek, spänning, dramatik, sorg, glädje och hela rasket. Snyggt gjord.

Jag skulle faktiskt vilja ge den 5 av 5 även om den hade kunnat vara något lite kortare. Ett stort plus är ju att man får se Brad Pitt då han ska föreställa en 25-åring. Inte fel.

/ Lisa

Personlig terapi

         Många av er somnar nog utav rubriken på det här inlägget. Det hade nog jag själv gjort om jag inte haft ännu en sockerkick på mandariner just nu. Men idag ska vi snacka personlig terapi. Vad är personlig terapi? Hur påverkar den oss? Kan du några för- respektive nackdelar med personlig terapi? Hur påverkar vår personliga terapi Vitryssland?

      Skämta bara. Nu ska ni få veta vad som är personlig terapi för mig. De där grejerna som vi måste unna oss för att orka med ibland.


¨


Duscha. Wow, tänker ni, gud så exotiskt. Va orginellt och annorlunda! Kanske inte. Men att duscha får verkligen mig att må finemang! Det är varmt och skönt och fräsht och mysigt. Perfekt när man känner sig som en stel 90-åring med krämpor både här och där. Det mjukar upp och fräshar till och man känner sig nästan som en ny människa efteråt. Det är tur att vi har bergvärme för annars skulle jag vara en stor last för vårt lilla klimat.

Baka brownies.
Efter att ha bakat brownies över hundra gånger (faktiskt!), så kan man ju kanske tänka sig att man kanske skulle tröttna på det. Börja baka någonting annat rent av. Men näe. Jag älskar brownies, och det är äckligt gott. Jag älskar att hålla på och mixtra med dem. Hacka hasselnötter, se chokladen smälta... Det är terapi det.
Övningsköra. Okej, att övningsköra är verkligen det nya svarta. Jag vill göra det nu, här, på momangen! Men att övningsköra är så mycket mer än att bara försöka få körkort och kunna dra var man vill. Visst är det den där friheten som lockar, men att övningsköra är det perfekta sättet att skingra tankarna. Man måste vara helt koncentrerad hela tiden (jag är trots allt nybörjare) och inte tänka på någonting annat än att inte köra på någon. Det gör underverk när man inte har de tankar man kanske inte alltid vill ha.


Vad är eran personliga terapi?

Bilderna förutom på nötterna kommer härifrån.

/ Lisa

Ser ni?!

Hej Jörgen (?!)

Jag har ett par frågor till dig. Vem är du? Och vad betyder egentligen "den entreprenör som utför trafikuppdraget åt SL"? Är det ens svenska? Jag förstår i alla fall inte ens ordföljden. Och hörrni, är det inte dags att ändra e-brev till e-mail? Det är ju trots allt 2009 nu. Sen är jag fortfarande väldigt nyfiken på var mitt Terminskort Plus är. När vi ändå håller på kan ni ju föklara för mig varför jorden är rund också. Skulle det inte vara mer praktiskt om den var fyrkantig? Så skulle alla kontinenter få en egen sida, liksom? Tacksam för svar.

Med vänliga hälsningar

Lisa

Amen kolla nu liksom...


Hej!


Denna e-postlåda har ingen mottagare.


Med vänliga hälsningarSL KundtjänstDE TROR ATT DE KAN KOMMA UNDAN, DE SMÅ...HRPF... !!!!

/ Lisa


Ni tror att ni har vunnit?

SL försöker dribbla bort mig med en massa jobbiga termer och ord. Såhär skrev jag till dem med anledning av den olidliga smärta som deras busshållsplats orsakade mig.

 Hållplatsen Älvsjömotet innan Älsvjö station består av endast en stople. Från denna hållplats går 3 bussar, linje 163, 161 samt en nattbuss. Alltså finns tre tabeller utplacerade i en trekant runt denna stolpe vilket medför att man måste gå runt den ifall man vill se när bussarna går. Intill denna stople finns en liten järnstople, ungefär 30 cm hög som inte är alls synlig eller märkt på något sätt. I söndags, den 18/1 föll jag på denna mindre stolpe och slog mig illa på smalbenet (ett större blåmärke, bula samt ett skrapsår) samt på knät (blåmärke och skrapsår) vilket gör att jag får ont av att gå i trappor och liknande.  


Jag vill att ni märker ut denna stolpe alternativt tar bort den. Ett gottgörande för mina skador orsakade av er hållplats skulle vara på sin plats. Att låta mig gratis uppgradera mitt terminskort till terminskort plus skulle kunna vara ett sätt.


Tack på förhand.


Okej, jag vet att jag låter som en surkärring. Detta svar fick jag idag från någon Jörgen...

Hej!


Tack för ditt e-brev.


Skador som uppstår i SL-trafiken behandlas direkt av den entreprenör som utför trafikuppdraget åt SL.


SL Kundtjänst har registrerat trafikhändelsen den 2009-01-20. För vidare handläggning vänligen kontakta skadehandläggare enligt följande:


Skadehandläggare, Busslink


post:

Busslink i Sverige AB

Fordon och personskador

Box 47298

100 74 Stockholm


tel:

08-5190 2010

fax:

08-5190 2009


e-post:

skador@busslink.comVänliga hälsningar


Jörgen Lindström

SL Kundtjänst AB


Okej. Nu säger vi såhär:

1. Vem fan är Jörgen?
2. Vad i hela friden betyder "den entreprenör som utför trafikuppdraget för SL"?
3. Vilken stenåldersmänniska säger e-brev?
4. Var är mitt terminskort plus?


/ Surkärringen Lisa


Dagens visdomsordOm man alltid backar för sina problem,
så kommer de alltid finnas framför en.
Och nu till det viktiga; glöm inte att lägga till oss på Bloggkoll!Don't matter if your Black or White.. lalala

   Lisa köp kavajen för zlatan! Annars tar jag din skinnjacka och fyller den med brödsmulor och ger den till duvorna på pigeon square. Jag skojar inte.

   På tal om kläder, vad tycker ni om denna, barbent och till en solbränd kropp en sommarkväll på en strandpromenad längs havet i månsken??


             -Yummie! I say.

     (Från Urban Outfitters)

/Camilla

Help meh Forrest, help meh!

Jag önskade mig en tröja från Lindex i födelsedagspresent. Jag fick den inte. Men jag fick ett presentkort på 300 spänn just på Lindex istället. Men vad tusan ska man köpa egentligen? Lust att ge mig era åsikter?


En snygg kavaj att ha över klänningen eller lite loost uppknäppt till jeansen?
Kanske en helt vanlig långärmad kofta?Snygga och roliga underkläder är ju aldrig tråkigt...


En snygg väska? Kan det kanske sitta fint?Hjälp mig!

/ Lisa

Humor på hög nivå

Menscykel?

        /Camilla

Nu jävlar

         I lördags snubblade jag och fick ett blåmärke på knät. En liten betonggrej stack helt plötsligt upp och jag föll handlöst. Det var lite pinsamt, men jag tänkte att det är sånt man får leva med. I söndags ramlade jag igen. Denna gång på en liten stolpe  bredvid en busshållsplatsstolpe. Det är väldigt svårt att föklara, så därför har jag illustrerat förloppet...:
Det var ett par av mina kära vänner som skulle hem. Jag skulle vara så snäll och tittade tiderna åt dem på tabellen. Nu är det så att det är hela 3 bussar som går från denna hållplats och därför är det också 3 tabeller som går runt stolpen.

Såhär såg jag ut. Jag var jätteglad för att jag inte hade ramlat på hela dagen.Sedan... ja, det är ganska svårt att tala om det. Låt bara bilderna säga sitt... *snyft*Så nu är mitt smalben och mitt knä paj. Blåbärspaj. Nä, jag skoja. Men jag ska i alla fall stämma SL för att de har den där jävla stolpen där när man måste gå runt den andra stolpen. Och för att kunna styrka den smärta som den lilla stolpen gjorde mig har jag varit noga med att dokumentera mina skador. Jag tog ett femtiotal bilder. Dessutom har jag minst fem vittnen. Ikväll ska jag och fota den där busshållsplatsen. NU JÄVLAR SL!

Kolla bah...

/ Lisa

Skräckhistoria

          Jag gjorde lite matte såhär på kvällskvisten. Men inte vilken matte som helst, utan jag räknade nämligen ut hur många brownies jag har bakat i mina dagar. Nu ska ni få se mina resultat:

Jag fick browniereceptet för ganska exakt 2 år sedan.

2 år = 104 veckor

I genomsnitt så bakar jag brownies 1 gång i veckan

Varje gång blir det i genomsnitt 20 brownies

104 x 20 = 2080 brownies
Och det, mina vänner, det är skrämmande.


/ Lisa


Update

                Hejsan svejsan alla små söta läsare! Idag är det månens dag och jag har studiedag. Det är skitskönt! Jag hade ställt in mig på en lugn dag hemma, men nu verkar både min storebror vara ledig och min lillebror sjuk, vilket genast direkt medför att pappa också är hemma. Vilket innebär att 80% av familjen är hemma på min studiedag...

                Men inga ledsna miner! Jag ska hem till Camilla! Hon är ensam hemma. Dit ska också gullungen Isalee komma så småningom när hon har tvättat färdigt.

               Igår var det söndag och en liten extralördag för oss studiedagmänniskor. Jag fick hem lite människor och hade en trevlig kortspel/guitar Hero/Nya Geni-kväll. Slänger in lite najsiga bilder!/ Lisa

That's the way to do it!

           I fredags var det partaj hemma hos Frida, min gulliga vän. Det var jätteroligt! Jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett par bilder, och jag hoppas att ni som är med på dem tycker det är okej! Annars får ni typ slå mig så ska jag genast ta bort dem. Frida fyllde i alla fall hela 17 år och är en lika stor flicka som jag nu! Grattis ännu en gång!Varning för känsliga läsare

          Det är lätt att förvirra små barn. Om mna säger för mycket saker samtidigt till dem så kan de inte riktigt hålla reda på någonting. Detta gäller speciellt när man är 2 år, trotsig och heter Alfred.

Mamma: Har du bajs i blöjan, Alfred?
Alfred: Neej...
Mamma: Jo, kom så tar vi bort bajset så äter vi brownies sen.
Alfred: Jag vill äta brownie!
Mamma: Ja, men först tar vi bort bajset!
Alfred: JAG VILL ÄTA BAJS!
Mamma: ....
Lisa: ....
Mamma: ....
Lisa: ....
Alfred: ....
Mamma: ....
Lisa: ....
Mamma: ....
Lisa: HAHAHAHAHAHA!!! HAN VILL ÄTA BAAAAAAJS! HAHAHAHA!

/ Lisa

Småporr

Lisa och Camilla, msn en sen kväll när båda är trötta.
 
Bo-Jörgen är Lisa och Bengt-Eva är Camilla (fråga helst inte varför)

Bo-Jörgen säger:

jag har ganska normalstora bröst

Bengt-Eva säger:

jaa, hur så?

Bengt-Eva säger:

om det är en 10gradig skala har du 7 skulle jag tippa

Bengt-Eva säger:

och det är naaajs

Bengt-Eva säger:

för boysen

Bengt-Eva säger:

inte för mig

Bengt-Eva säger:

jag är hemafodit

Bengt-Eva säger:

tvåkönad

Bengt-Eva säger:

det ser man på mitt namn

Bo-Jörgen säger:

Haha

Bo-Jörgen säger:

7!

Bo-Jörgen säger:

näääeeee! Jag har inte så större än medelstorleken!

Bengt-Eva säger:

jooooooo! jag har 3

Bengt-Eva säger:

så det är naajas

Bengt-Eva säger:

för jag är tvåkönad

Bo-Jörgen säger:

tro mig! jag har inte så stora

Bengt-Eva säger:

nej okej!

Bo-Jörgen säger:

haha

Bengt-Eva säger:

och vad är normalstorleken?

Bo-Jörgen säger:

typ lite mindre än mig kanske

Bo-Jörgen säger:

jag har ingen aning

Bengt-Eva säger:

jaa. men jag tycker iaf dina bröst är riktigt läckra

Bengt-Eva säger:

men gud

Bo-Jörgen säger:
Va?!

Bengt-Eva säger:

usch jag låter som värsta peddot

Bo-Jörgen säger:

HAHA

Bengt-Eva säger:

vad tycker du om mina bröst?

Bo-Jörgen säger:

de är jättefina!

Bengt-Eva säger:

tack!


To my motherGood night, sleep tight, wake up bright,
in the morning light, and do what's right,

with all your might.


/ Lisa

Nakenfis!

Man får tolka det precis som man vill! Ha lite fantasi va! Hur tolkar ni andra tex?

Whaaaat?

Va? Vadå? Vadå kläderna på om man inte badar naken? Jag fattar verkligen inte. Liksom, va? Camilla, kan du förklara?

Dagens Visdomsord

Den som inte badar naken får se till att ha kläderna på.

http://farm2.static.flickr.com/1175/1149703492_0cc1901062.jpg?v=0


Life is a rollercoster

           Hejsan!

Jag tänker inte avslöja hela mitt liv för er, av ett par anledningar. Ett, mitt liv är inte sådär sjukt jätteintressant. Jag menar, jag är inte Blondinbella eller Britney Spers eller ens Marylin Monroe. Två, lite privatliv måste man ju faktiskt få ha trots att man har en liten blogg. Vah? Vah?! Tre, ...

Ja, i alla fall, en grej ska jag avslöja. Att mitt liv är som en jäkla berg-och-dal-bana alltså! På hundra meters gång kan jag hinna känna fyrahundra olika saker. Jag kan känna att tennisen är skitjobbig, för att sitta och storgråta på bussen för att komma hem och ligga på golvet och tjuta av skratt för att gå till mitt rum och storgråta för att sedan bli apatisk för att sedan inte se någon mening med livet för att sedan gå till skolan och sedan bli hysterisk över ingenting för att sedan bli apatisk igen.

Okej, kanske inte riktigt så. Men ni fattar.


Och det är skitjobbigt! Buhu.


Men detta är en positiv blogg. Därför ska jag skriva allt bra som jag har i mitt liv.

En fin familj, gulliga vänner, choklad, musik, tennis, Bovallstrand, munkar med chokladglasyr, små lätta sommarmoln, en trevlig släkt, grönt äppelte, kläder och shopping, öpnna eldar, mjuka filtar, komediprogram, Forrest Gump, övningskörning, fågelkvitter, en varm säng, en varm dusch, Göteborg, sömn, snygga killar, blåbärspaj, tysta skogar, fängslande böcker, kramar, min lillebror, ljusare tider.

Ja, det var väl liksom det.

Puss på er.

/ Lisa

Lumpen nästa?

   Snart är det springträning med laget. Det ska inte bli sådär fruktansvärt skitkul, eftersom att det verkar gå över till minusgrader nu igen. Jag kom ihåg när jag var liten. Typ 12, 13 år. Då tvingade Leffe oss att springa i snöstorm och minusgrader. Det är därför jag inte klagar på småsaker nu. Som långa skoldagar, mycket läxor, att mitt rum börjar bli stökigt och att jag måste springa när det är nollgradigt och inte ens snö. Jag vet vad riktigt lidande innebär! Jag vet hur det känns att stå där ensam kvar! Med isande lungor och utan känsel i tårna! Nu ska jag laga fullkornsbulgur.

Snowy jogging :) by mismisimos.
bild

Fan vad kul det ska bli att springa tjejer!

/Camilla


Och idag var det tisdag
/ Lisa

Den mystiska sjalen

          Jag ska börja med att säga att det inte krävs mycket för att få mig att tro att jag är påväg att bli galen. Koko liksom. Inte alla hästar hemma i stallet, om ni förstår. Som om jag sakta men säker börjar bli en sådan där förvirrad kvinna som går omkring och matar duvor. Typ så.

         Det var nämligen så att jag fick en sjal i födelsedagspresent. En röd, fin, orientalisk sjal från Thailand. För inte alls länge sedan hade jag på mig denna sjal. Det var bara i förrgår! Det är sent på kvällen. Se er en liten flicka framför er (förlåt, jag kan inte svensk grammatik) som har en fin, röd, orientalisk sjal på sig från Thailand. Så ska jag ta av mig denna sjal och går in i mitt rum. Vet ni vad som då ligger på min skrivbordsstol?!?!?!

          En exakt likadan sjal som jag har på mig!

         Okej, det är set ulitmata jag-måste-väcka-mina-föräldrar-så-att-de-kan-intyga-att-jag-inte-är-påväg-att-bli-kokodingdong-senariet. Vad tusan gör en exakt likadan sjal på min skrivbordsstol? SÅ HIMLA LÄSKIGT.


Nu visade det sig att min mamma hade köpt en likadan sjal till henne i Thailand och jag klassas alltså fortfarande som normal i skallen. Om det nu är normalt att lägga sjalar som frågetecken om kvällarna.

/ Lisa

Creepy thoughts

   Tänk om en kärnvapentillverkning gick fel i typ östryssland (av alla ställen) och det spred sig ett giftmoln över hela världen. Om man andades in en endaste liten molekyl av gasen skulle man bli så illa tvungen att falla platt på marken. Vad skulle vi göra då?

Okej, jag ber om ursäkt, det här är ju faktiskt sverigest mest positiva blogg. Men ibland kan man bara inte låta bli att undra. Annars är människor oerhört fina och världen är ett riktigt trevligt ställe!

/Camilla - the philosopher

Lilla My...

... jag snor din lista. Mys sjukt bradiga blogg hittar du här . Om du misstycker, My, så får du slå mig nästa måndag. Jag tänkte, Camilla gjorde ju en 2008/2009-lista, så då kör jag på en sådanhär! Puss!


Fullständigt namn? Karin Alice Christina Efternamn
Exakt ålder? 17 år och 8 dagar
Vart bor du?
I Stockholm!
Bor tillsammans med?
Mamma, pappa, två bröder, en katt och mina dammråttor under sängen.
Husdjur? Mais oui, en kissemisse. Sally heter hon.
Färg på ditt hus? Typ grönblå...
När är du född?
4 januari 1992
Klass:
Nv1d
Något jobb?
Ja, sannerligen! Tennistränare och lillebrorsbarnvakt.
När gick du upp i morse?
Typ halv nio.
När ska du sova ikväll?
Det blir nog runt elva...
Duschat idag? Näe.
Kramat någon idag?
Eehm... Ja... jag tror det...
Dagens klädsel?
Neonrosa strumpbyxor, svart långtröja, svart tröja.
Dagens smink?
Kajal, mascara
Dagens sötnos?
Isalee var gullig i sitt hår. Hon brukar vara flintis andra dagar. Skämta bah.
Dagens roligaste?
Camilla är alltid rolig.
Har du många vänner?
Jag har i alla fall de bästa!
Hur många har du kysst?
Vill ni verkligen veta så hör av er bland kommentarerna.
Vem kramade du senast? Pappa.
Har du pojk-/flickvän? Nej, det verkar inte finnas en pojkvän så långt ögat kan nå.
Vem pratade du med i telefon senast? Anna.
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Från Camilla; Najs. Ska jag komma ut?
Vem blev du arg på senast?
Eh... jag blir inte arg. Det ligger liksom inte i min natur.
Vem gjorde dig glad senast? Mamma.

SENASTE:

Personen du tänkte på? Mamma.
Gången du spydde? Några månader sedan. En härlig magsjuka!
Gången du grät? Samma dag skolan började igen... den 8 januari alltså.
Pizzan du åt? Vesuvio
Gången du var i göteborg? Jag älskar Göteborg. Var där på höstlovet.
Gången du var i Stockholm? Jag bor i Stockholm.
Gången du var full? Jag är en äkta nykterist.
Gången du var hög? Jag mäter bara 1,65...
Personen som såg dig gråta? Min madre.

ANTAL:

Personer du älskar? Älskar och älskar... Ett par stycken!
Personer du hatar? Jag hatar ingen.
Pojkvänner du haft? Det beror på om man räknar får-jag-chans-på-dig-pojkvänner...
Personer du hånglat med inom en 24 timmars period? En människa räcker!
Festivaler du varit på/ska detta året? None.
Gånger du haft minnesluckor? Aldrig! Som tur är, annars skulle jag genast anta att jag har en hjärntumör och få ett nervöst sammanbrott.
Gånger du varit hög? Jag har aldrig varit hög.
Personer du saknar just nu? Inte så jättemånga... 
Gånger ditt hjärta brustit? Jag ser till att mitt hjärta inte går att krossa...

VEM:

Vill du kyssa nu? Var ska jag börja?
Ska du träffa imorgon? Klassen, tennismänniskorna, familjen...
Sjöng du senast för? Alfred.
Hade du senast en msn-konversation med? Lovisa, my love.
Spelade du tvspel med senast? Guuud, det var länge sedan...
Vill du ta med på en romantisk resa nu? Någon
Vill du kasta en sten i huvudet på? Någon (bra sätt att få den att märka en liksom (om den inte tuppar av såklart)).
Förtjänar att dö?
Ingen som jag känner...
Är söt? Någon
Vill du sova jämte inatt? Någon!

VAD:

Gör dig glad? Choklad, polare, övningsköra (jag är såld)!
Gör dig ledsen? Tankar, mörker, Baby P
Vill du helst göra nu? Övningsköra
Önskar du att du slapp göra? Plugga
Vill du ha nu? Någon
Önskar du dig i födelsedagspresent? Jag har ju precis fyllt år! Men Hippy Fizz från Moschino skulle jag inte banga på.
Längtar du till? Til' I can hit the roads, man.
Tycker du om dina betyg? Ja, de äger sönder allting.
Ångrar du i ditt liv? De chanser man låter passera.
Är det bästa som hänt dig? Äähh...
Hur mycket är klockan? 19.56


/ Lisa


Idag är det måndagSå till dagens kluring;

Är mina, som pappa säger, kalasbyxor röda eller rosa?

/ Lisa

Om jag kunde drömma

   Nu har jag läst ut Tyskungen av Camilla Läckberg. Jag tyckte att den var bra, speciellt slutet. Men bättre än bra, speciellt i slutet var den inte. Fast ändå, bättre än de flesta böcker jag läst. Bättre än Ernest Hemingway och de där gamla gubbarna. Och det är ju bra. Kul för Camilla liksom. Så nu har jag börjat på den här:Den känns inte lika bra, fastän alla säger det. Kanske inte att den är lika bra som Camilla Läckbergs böcker just. Men ni fattar. Dock har bara läst ett kapitel så vi får se hur den utvecklar sig. Jag återkommer om det.

Sådär ja, nu har ni den allra färskaste uppdatering om Camillas läsvanor. Efterfrågan tycktes vara rätt stor angående just det. Eller hur, Melker?

När jag blir stor

Ska jag ta mig till haven, alla fem
Mitt eget hjärta får bli mitt hem
Jag ska se solen stiga över öken i dis
Och se den gå ner bakom berg och is

Jag ska va med i en maffia och skjuta en snut
Hamna på kåken och se om jag står ut
Jag ska komma tillbaka, stark och kry
För ett tvåårsbesök i en indianby

Sen vill jag dansa, jag vill festa för fem
Centrala L.A. blir mitt nästa hem
Där ska jag stanna tills hösten tar vid
För att se hur månen ser ut i Madrid

Helt spontant ska jag sen åka dit
Till gubben på månen, för en kort visit
Sen bär det av till ett medelhavsland
En egen vingård, rätt nära en strand

Efter min skådespelskarriär
Ska jag gömma mig bakom en stor barriär
I ett hemsnickrat hus ska jag blanda med sked
Och uppfinna recept på evig fred

När mina fötter blir trötta och slutar gå
Ska jag cykla till Chile på en cykel för två
Sen gifter vi oss på en aktiv vulkan
Och skaffar en bondgård och två, tre barn

Till slut i en bädd under morgonsol
Ska jag vila vid blommande kaprifol
Ta fram min dagbok som jag burit med
Och läsa om allt som jag nu skrivit ned.

(Okej, det kanske heter ner och inte ned, men ändå, ni hajar! Jag ska resa överallt och ingenstans och ingen får följa med!(Tror jag) (Om jag inte hittar mitt livs kärlek på en gång så. (Och om han är jättesnäll och verkligen vill)(Då kan du få följa med))) /Camilla - The Poet

Förlåt Melker

      Nu ska ni små människor få se vad jag gjorde för inköp i Thailand. Min klänning fick jag ge 75 svenska spänn för. Linnena kostade 50 kronor styck, och det var även vad jag gav för de coola Ray Ban-glasögonen (som självfallet är jättemycket Ray Ban). Dessutom blev en gullig bikini min, och den gav jag 100 riksdaler för. Nu ska ni få se!

Melker, jag lovar att jag ska skriva om politik eller växthuseffekten imorgon.Country roads


Håll käften när du pratar med mig

         Denna lördag var det dags för en sen eftermiddagsfika på Wayne's tillsammans med sockertopparna Camilla (ni vet den där lite underliga, brunhåriga tjejen med ganska stora fötter?) och Isalee. Camilla tog sig an en Kaffe Mocca, jag slog till på en varm choklad och en bulle medan Isalee den anorektikern verkligen satsade allt och hällde i sig ett glas vatten.  Här kommer ett par urgulliga bilder!


/ Lisa

Fett

           Idag har jag övningskört. Jag körde typ hundra varv runt en parkeringsplats. Det var riktigt roligt, och jag kunde starta, stanna, blinka, svänga, gasa, bromsa, köra om och köra från en parkering till en annan. Och jag kom upp i 40 km/h! Ja, kära någon. Jag fick i och för sig tre motorstopp. Men det får man leva med första gången.

Mamma kanske var lite smånervös.

Mamma: Försök... Lisa, försök att inte köra på mannen som kommer springandes där nu...
Jag: Var? Jaså. Ja, men jag kan inte lova något.../ Lisa

Take me homeSåhär bodde vi på Palm Galleria Hotel! Jag och min kära bror delade rum i fjorton härliga dagar. Thailändarna älskar att vika saker (se bara på sängen), men tro mig, de viker faktiskt till och med toapappret...
Palmer fanns det många av. Bara så ni vet.Såhär trallade jag omkring på plajan! Förlåt för den skyhöga fjortisfaktorn på dessa jag-gillar-att-posa-och-foto-mig-själv-i-spegeln-bilderna.Snorkling i turkost vatten.Äläfant och kanotpaddling!
Och nu är det GODNATT!

Puss från Lisa

Thankyou darling!

 
Julklapp från Lisa till Camilla! Ett thailändskt linne och en Thailändsk mini-kaffepanna. Inte illa, inte illa.

Vår


En mycket djup och filosofisk bild tagen av moi, Camilla.!

HappyMeal

Idag började skolan. Igen. Det var ungefär som det brukar vara. Fast alla var lite gladare än vanligt. Jag med faktiskt! Och det är ju bra. - Med glada människor. Det hade ju varit synd om alla var ledsnare än vanligt. Vilket i och försig hade varit mer logiskt. Nu när skolan börjat igen. Men man ska inte klaga. För det är bra med glada människor.


Såhär glad kan man vara om man blir fotad av Camilla!

My Babe

Det var så orättvist jävla mycket bättre förr!!

 

Fast å andra sidan har jag svårt att sakna allt det andra..

Dubbelbloggens första Lista!

Jag bara måste. Alla mina vänner har den på deras blogg och så tjatar en inre röst på mig hela tiden. Och Lisa, du kommer inte heller undan! Kopiera och klistra in och kämpa på! Vi har ju trots allt inte haft nåt hejdå2008ochvälkommen2009 än.. Och visst måste ni väl ändå vara lite nyfikna om våra lite mer privata liv? :)

Så.. Hejdå2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja! Det måste ju hända grejer!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jaa! Även om det inte var så seriöst.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Inte vad jag vet!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej det tror jag inte *pepparpeppar*

5. Vilka länder besökte du?
Italien, Norge och Ungern

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Sommar och sol! Mina gamla tygskor..

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Ehm, let me think. Nej, jag minns inte datumen..

8. Vad var din största framgång 2008?
Jag vågade åka snowboard!

9. Största misstaget?
Inte tänka två gånger..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Min knäskål gick ur led, mitt ledband typ drog ut sig och jag stukade foten. Fotboll är fortfarande bäst!

11. Bästa köpet?
Jeansjackan eller vinterskorna troor jag.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, fika, middagar och bio typ. Vad annars, höhö.

13. Gjorde någon/någonting dig riktigt glad?
Jadå! Tack för det hörni!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Allt med Melissa Horn och mycket Foo Fighters. Blurry med Puddle of Mudd också!
Och Ella-låten och alla sommarplågor. Och If I were a boy och Just Dance och dem där..

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var jätteglad hela hösten och på våren. Sen vet jag inte..

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit för mig och varit öppnare. Men det skare bli ändring på!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressade över betygen.

18. Hur  tillbringade du julen?
Stor del av släkten och la famille!

19. Blev du kär i år?
Nej tyvärr, men hoppas på bättre tider <:)

20. Hur många one night stands?
Nomas ons ;)

21. Favoritprogram på TV?
LOST! Men jag vet inte, det kanske var uppehåll hela 08?

23. Bästa boken du läste i år?
Nionde Grottan av Linda Lay Shuler eller Tusen strålande solar.

24. Största musikaliska upptäckten?
Melissa Horn

25. Något du önskade dig och fick?
Kamera! Mobile! Kappa! Nya vänner!

26. Något du önskade dig och inte fick?
Inte mycket alltså. Ett rent jordklot! Fast det stod kanske inte på önskelistan..

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Tårtkalas med släkten (27 juni people!)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ingen knäskada, mer fotboll!

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Lite mer fashion, haha. Hade inte så bra koll förr ju.

31. Vad fick dig att må bra?
Träning (fick ju inte träna på jättelänge så det var faktiskt uppskattat!) 
Och så Lisas sköna humor, som ni kanske märkt av lite?

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Åhå! Ashton Kutcher samt JD

33. Vem saknade du?
Lisa under sommaren ;)

34. De bästa nya människorna du träffade?
Måste väl vara de i nya klassen! Och kanske nån i nån annan.. haha


Och välkommen 2009!!!

Hipp hipp Hurra!

Ja ett skitstort grattis till Lisa som fyllde 17 år för 11 minuter sen! Fast vad vet jag, hon kanske fortfarande fyller år i Thailand. Grattis i alla fall!

princess cake by anna_t

Idag råkade jag visst lägga ett straffmål på en fotbollscup i Skogås. Oj shit liksom. Så det kan gå!

Happy birthday to me

Hejsan!

        Idag fyller jag 17 ar. Jag har fatt en halsduk, korlektioner, presentkort, pengar, horlurar och lite annat smatt och gott. Jag har aven firat med lite shopping! En klanning och coola armband har blivit mina. Dessutom ha rjag aran att valja restaurang ikvall! Blir antagligen restaurangen med den snygga thailandaren. Inte bara for att den snygga thailandaren ar dar. De har valdrigt god kyckling med cashewnotter ocksa. Puss pa er horrni!


 

Life of Camilla

Eftersom att en av mig och Lisa ligger och steker på andra sidan jordklotet för tillfället, hoppas jag att ni har lite överseende med att uppdateringen varit som den varit de senaste dagarna. blinkblink. Här följer i alla fall en liten uppdatering om mitt liv de senaste dagarna här i käraste, kallaste Sverige.

Frida och jag redo för nyår :)
 
 

En liten fika på donken med fotoskygga människor
 

Reaspan och ännu en fika i går med kusin Malin!
 

Mys och kladdkakebak hos Isalee!
 
 

Isalees söta tofflor :)


  En svårflirtad sockerburk..                       I väntan på kladdkaka.

 

Och om ni ska se en film sådär spontant nångång, se inte The List. För det första var det en riktig b-rulle och för det andra är Hugh Jackman inte alls med! Även fast det bestämt såg ut som det på fodralet..

Puss på er och ha nu en bra början på 2009!


Fashion report from Thailand

     Tja folks. Jag sitter här på ett café i Khao Lak, med min kära broders dator som har å, ä, och ö! Det är fantastiskt. Hur är det med er alla? Tar Camilla hand om er ordentligt? Det hoppas jag sannerligen, annars åker hon på moppo. Nädå, jag skulle aldrig ge Camilla på moppo. Här i Khao Lak, Thailand, är det ungefär äckligt varmt och svetten rinner längs ryggen. Då jag brände mig som fan igår så kändes en shoppingtur inne i staden behövlig. Och nu har jag köpt en fin bikini! En vit med små röda körsbär på.

       Imorgon ska vi till Similan Island och snorkla. Det ska bli jäkligt najs, det är tydligen ett av världens top 10 snorklingställen. Det där blev en konstig mening. Nu ska jag snart få in en Hawaii Baguette med ananas, ost och skinka. Maten är väldigt stark här (jag sätter 10 spänn på att Camilla tänker "jamen snälla lilla, lilla Lisa, du tycker ju att skolmaten är för stark..." nu, men tro mig! Den är väldigt stark!

     Idag är det den 1 januari! Gott nytt år allihopa! Hoppas att 2009 blir ett bradigt år för er där ni ser möjligheter istället för begränsningar, tar chanserna ni får, och vågar prova på allt (utan att vara för sumdristiga förstås). Men den 1 januari innebär också att det endast är ett fåtal dagar kvar tills jag fyller 17 år!

Den fjärde januari händer det.


RSS 2.0