Heeey!! The body, the body!På onsdag nästa vecka lämnar jag moderskeppet igen för att leta mig ned
mot tennis-SM i Skummeslöv, skåne. Och nu är ju träningsperioden igång som
aldrig förr. Nu gäller det att pumpa, springa, pressa, köra och kämpa ända tills
att man går in på banan och gör det man ska göra så bra man kan. Och jag
älskar det! Jag älskar att pumpa, springa, pressa, köra och kämpa. Har ni
kutat upp för Hammarbybacken någon gång? Det är som att trotsa tyngdlagen.

/ Lisa

Mary, mom and Hell's Angels

Livet är bra fascinerande ibland.

Lisa

370 svenska riksdaler

Jag måste ju få visa sommarens fynd också! Looki looki vad jag har skrapat ihop för endast, observera endast, 370 kronor. Jag tror det kallas fynd/shoppingexpert eller nåt.Lisa

Där bor ju Babben

Nu saknar jag min vän Camilla. Nu tycker jag liksom att hon liksom kan komma hem och hjälpa mig fatta alla dessa livets beslut och bara finnas där som hon borde. I need her by my side, förstår ni. Men sen har hon det säkert jättetrevligt på Gotland och vandrar runt i skogen och finner harmoni och badar och solar och går på kullerstenar och äter god mat och allmänt bara chillar ner. Och det är hon ju sannerligen värd. Hon om någon är ju värd att få steka på Tofta och sova ut varje morgon och bara inte bry sig om någonting annat än att komma ner i tempo...

... MEN JAG VILL ÄNDÅ ATT DU SKA KOMMA HEM NU YODAGUBBEN!Schtel

Okej, nu har jag provat både Pilates och morgonmeditation med Poweryoga. Vad jag kan konstatera är att jag måste vara den stelaste kvinna som vandrar på jorden, då jag har en halvmeter  kvar till marken när jag står upp och böjer mig ned för att nudda tårna. Men det är faktiskt jättekul! Åtminstone Pilatesen var skojig och tog mer än vad man kunde ana. Jag ville ju gärna prova det här för att få lite variation till min övriga träning, och jag är inte missnöjd! Jag ska lätt fortsätta med det där. Och Poweryogan har jag ju inte kommit så långt med, men där snackast det lite mer om hur man ska möta dagen och att man ska sända kärleksfulla budskap och sådär. Mysigt. Helnajs! Ni måste prova! Man ska tydligen märka resultat efter bara några pass.


Stelare än vad man kan tro...

/ Lisa

Hey little darling

Yo. Denna måndag har varit en trevlig måndag. Jag vaknade klockan 12.00 och chillade sådär fasligt som man får när man har sommarlov. Därefter åkte jag in mot stan och kollade på en mixer (jag tror inte det blir någon...) och letade i tvåhundra år efter en jävla yoga-dvd! Jag rensade seriöst hela Åhléns City, men Åhléns City hade minsann inga. Men Stadium kan man lita på! Jag köpte med mig både Pilates och Power Yoga by Casall hem och får nog ta att prova dessa exotiska grejer redan ikväll! Jag tog en sväng förbi Hötorget idag också och köpte med mig sparris och rödbettor - så gjorde jag en god sallad till mig och mamma bestående och just sparris och rödbettor, samt spenat, nektariner, paprika och gurka. Till det serverades grillad kyckling. Schmasckigt.
/ Lisa

Jag saknar dig redan Lovisa!

Och nu tänkte jag bjuda på några slumpvis valda bilder från min sommar som jag hann
ta innan kameran gav upp och dog. Vad har jag gjort i sommar egentligen?
Jo, jag har firat pappa som fyllde 50 med en stor midsommarfest, jag har förälskat mig
i Rocky Balboa, jag har spelat sjukt mycket tennis både här och där, jag har varit i det
vackra Bovallstrand och åkt båt, solat på öar, fiskat krabbor, luktat på jasmine, fått
dalle på nykokta rödbettor och sparris ochvarit tennistränare. 
Jag har hälsat på Camilla på Gotland och sovit på en
Gotlandsfärjas golv samt åkt vattenskidor och plockat blåbär.

Härligt.
/ Lisa

Yoga och Mother Russia

Hej kamrater! Är det bara jag som tycker att kamrater är ett läskigt ord? Så fort någon säger kamrater så ser jag läskiga nazister och typ kommunistiska möten framför mig med någon gubbe med en liten mustasch som snackar så hetsigt att han spottar på sina "kamrater" medan han predikar om det mäktiga mother Russia. Men å andra sidan så finns det ju dem som går i kommunistiska tankar, Melker... Det finns det ju helt klart.

Yeah yeah, som man säger på utrikiska. Jag är hemma i moderskeppet! Min resa-runt-sommar är slut och nu väntar lite träning inför SM (i tennis, för er som glömt vad jag sysslar med), chillerill och väntan på att Yodagubben (Camilla) kommer hem.

Imorgon ska jag ta bilder på allt nytt som har inhandlats under denna sommar. Vi snackar två klänningar, en blå tröja, ett par jeans, en Rocky-mjukiströja (jag älskar Rocky), en kofta, örhängen, hårband med en stor blomma på och två mysiga myströjor. Minst. Dessutom håller jag på en en träningsbok. Och så ska jag köpa en mixer imorgon så att jag kan blanda antioxidantsshakes om mornarna (om ni bara visste hur bra antioxidanter är, så skulle ni också proppa i er det, lovar). Dessutom ska jag köpa en yoga-dvd och eventuellt en meditations-dvd. Jag har trotts allt jobbat i sommar och nu är det dags att få materiell lön för mödan!

Och sen så ska jag kanske se Slumdog Millionaire med mor min imorgon kväll.

Puss från LisaI've Got so Much Love

Nu ber det i veg! Till Gotland! Så jag kommer kanske kunna uppdatera tidigast torsdag kväll (bänka!), då jag kanske kanske har en dator vid min sida. Men Lisa finns ju till er förfogan. Heter det till er förfogan? Hm..

Och mitt sommarjobb är avklarat! Så damn nice. Och eftersom att jag fick löneförhöjning (ja, jag måste tjata om den) så är det ännu mer najs! Dessutom var jag på Gålö med min bror idag och blev brun. Ännu, ännu lite mer nice!

Jag har hört att man inte ska säga vart man ska och hur länge man ska vara borta över internet eftersom att inbrottstjuvar kan läsa det. Bara därför ska jag berätta att huset är bevakat. Bam bam bam.

Och så till sist vill jag berätta att jag nu lyssnat in mig på The E.N.D, Black Eyed Peas nya skiva, och den är verkligen assjuktskitjätteapbra!

black-eyed-peas-1preview.jpg image by mariahfan

Have a real good time and take it easy with the drugs!!

/Camilla

Be cool on Wall Street!

I am just a cowboy. Lonesome on the train...

Idag har det varit en riktigt chillerillig dag. Jag har legat på soliga klippor och försökt jämna ut bonnbrännor tillsammans med min Veckorevyn. Jag har ätit pasta med hemmgjord sås, och så har jag tränat en och en halvtimme tennis mot min bror. Jag tror man kan ha det sämre. Men man kan säkert ha det bättre också! Någon som har det bättre? Snart beger jag mig nedåt tennisbanan igen och tittar på lite bra tennis, innan min fräkniga kusin Maria kommer tillbaka från grannlandet Nörje (har ni inte hört talas om Nörje? Do your geografi, people!) och gör mig sällskap. Trevlarns! Och idag är det Camillas sista dag på Leröy fisk (jag vet fortfarande inte hur man ska uttala det där Leröy.. Leröj.. Lerö-y...) och om inte alls många dagar så ska jag joina henne på den trevliga ön Gotland. Då blir det kullerstensshopping, sola, bada, umgås, skvallra, och säker massor av mer. Det har jag bästämt. Jag vet att bästämt inte stavas bästämt. Erkänn att ni reagerade på det?

Det måsste ni bästämt ha djort.

/ Lisa

They haunt me like a curse

Jag vill börja med en fråga. Till dig Camilla. Bam bam baaam. Du, hur vet du egentligen att Britta Spjut sjöng playback? Är det inte meningen att man inte ska märka det? Hur märker man att en artist sjunger playback? Jag hoppas att inte Bruce Springsteen sjöng playback! Men det tror jag i och för sig inte. Han är ju en sån karlakarl.

Ja, igår såg jag en film om den håriga pottan. Harry Potter! Harry Potter och Halvlodsprinsen närmare bestämt. Den var la ganska najs! (Det är viktigt det här med "la" lite härådär i alla meningar nu när vi är på västkusten....). Du är la skön du. Hallå eller? Det är la inte så svårt. Är du en la ganska så la stor lapplänningen som la sjunger nånting la ganska konstigt, typ la lalala...?

I alla fall, Harry Potter. Denna filmen hade inga sånna där roliga böner och inte så himlans mycket Wingardium Leviosa heller. Det handlade mest om Hermione som var uppraggad av nån snubbe men H herself var egentligen kär i Ron medan Ron blev upphånglad av Lavender Brown och Harry som var lite småintresserad av Ginny medan Ginny dejtade Dean. Pjhu! Svårt att hålla koll på hormonerna minsann. Men den var najs. Får 2,5 av 5 av moi.

Puss från er kamrat Lisa

... och här kommer en skör chill-downlåt som jag tycker att alla ni stressade ska chilla ner till precis just nu.


Oh, Yes!

Lisa, var Hairy Potta bra?
Där skrev jag Hairy Potta bara för att det skulle bli med brittiskt uttal ni vet, men det blev ju kul ändå!

Snart ses vi, Loverboy, och idag ska jag baka sega hallonrutor! Livet leker.


Puss på er!

/Camilla

And I guess I never will

You better run, you better do what you can. Ja, så som Micheal Jackson skulle ha sagt det. Han var ju faktiskt jävligt grym. Men det händer inte så mycket på den fronten, hur mycket media än skriver om vem som ska ta hand om han barn, han ligger fortfarande snart i graven (ni uppskattar väl att jag uppdaterar er ofta och väl om att MJ fortfarande är död?). Och idag ska jag på Harry Potter! Den fick endast en tvåa utav DN, men vem har sagt att man ska lita på DN? I och för sig tycker jag att DN är bra. Gud, va jag är som jag är.

/ Lisa

Stressigt Värre

Lite slumpmässigt valda vattenbilder nu när det är så mycket att göra på jobbet.. Från mig, till er!

...meet AMABILE...a beautiful lady... by (: Petra :) 

Cool Balloons Underwater by javiy

Blue Water Skinny Dipping... by TIO...

Tiger Leaps in to the water!  I'm going to really miss these guys ;( by Nikographer [Jon]

Water Break by busiguy6

Rushing water by ojaipatrick

'FALLING WATER'   -  Best viewed large ! by Mundilfari*

grains of water by brookeshaden

Water Spider (Raft Spider) by thomsonalasdair

Tack och adjö! (Dem är tagna på flickr.com för alla nätpoliser)

/Camilla

Jag ser ljuset!

   Idag är ögonlocken tunga. Igår var dem vidöppna, men idag är dem tunga. Mina ögonlock är tunga. Mina ögonlock är en tunga. Och som ni märker går även min hjärna på autopilot då den ordinarie ligger hemma och sover skönt mot huvudkudden.

Så hur var Britney Spears? Jo, tack, reporter-alter-ego, det var naaajs! Fast playback. Fast "Everytime" var inte det. Och den var skitfin! Och Toxic och If You Seek Amy var terrific! Fast playback. Jag filmade hela öppningsnumret! Ska lägga in det på bloggen så snart jag bara kan! För visst vill ni se(ek Amy) ?

Gud.vad.jag.är.tråkig.


So long långkalsong!!


Ps, VI SATT PÅ RAD ETT! I och för sig satt jag halft bakom en strålkastare eftersom att Anna och Isalee inte är lika mogna som jag och kan ta den smällen.. Och på tal om att jag ser ljuset så är det för att det bara är 2 och en halv dag kvar på my summerjub!

Ps 2, jag markerade "går" i fetstil där uppe bara för skoj skull.

/Camilla

Jag ska rensa min garderob

    Vet ni vad?!? Isalee har fått gratisbiljetter till Brittan! Så i kväll bär det förhoppningsvis av till Globen för popmusik när den är som bäst! Eller väldigt bra i alla fall. Nu ska vi i och för sig inte ta ut någonting i förskott eftersom att hon kan ändra sig när som helst och riva sönder biljetterna och mata änderna med dem, vad vet jag.

Män, enligt planerna blir det Britney och efterfest därtill! Najs! För vem har påstått att man måste vara pigg när man säljer fisk egentligen?! (Idag har jag hittills tjänat 45 kronor på att skriva ett blogginlägg, dricka ett halvt glas vatten och skickat ett sms)
/Camilla

Just beat it

Hello hello! Micheal Jackson är fortfarande död. Det regnar fortfarande på västkusten och Camilla säljer fortfarande fisk. Inte mycket har hänt alltså. Eller?? Här förväntar jag mig bara att Camilla, Lovisa, Maria och Pelle ska förstå. Det kanske har hänt en hel del. Eller så har det inte hänt nånting. Det kan ju bara jag, Camilla, Lovisa, Maria och Pelle svara på.

Men pusshej i alla fall!

/ Lisa

Ofin, såklart!

   Man har ju hört att det är ofint att prata om sin lön. Men hörninini, vet ni vad? Efter 2 veckor fick jag inget mindre än löneförhöjning! 90 kronor i timmen! Gud så roligt. Så nu kan jag shoppa loss utan att oroa mig för att det ska gå hål i plånkan! Fast självklart ska jag icke överkonsumera sånt jag inte behöver, kära miljöaktivister. Nejnej, då känner ni mig inte!
 
Jag ska bara köpa en thermos, blus, kjol, skrivböcker, klänning, kanske en laptop och en hel del fikor, biobesök och middagar i älskade Visby!

Hoppas att ni har en underbar sommar där ute, var ni än befinner er!


ten/three six five: summer love by ♥jade♥.
Kärlek!
/Camilla

Susie wore her dresses tight

Hehehehehe. Ja. Eller näe. Jag har bara sett Bruce och lyssnat på Bruce och älskat Bruce och sjungt med till Bruce och tillbett Bruce och fått a time of my life av Bruce en gång. Den sjunde juni år tvåtusennio. Jag vet faktiskt inte hur man publicerar ett inlägg två gånger, men jag antar att det går liksom... Ja, i alla fall. Här på västkusten har solen gåt i ide och regnet öser ner. Inte allt för najs, men vi drar in till Torp och shoppar loss igen. Jag har ju fortfarande ingen kamera, så jag kan inte visa er mina fina inköp. Men nu har jag fått lön och det finns pengar som bränner i fickan.

Bruce är grym.

Puss från Lisa.


Flashigt!

   Får ni också känslan av att Lisa var där två gånger? Eller att ni tagit en klunk för mycket? Jag får det - även om jag oftast inte dricker 9 på morgonen. Jag svär, Melker!

Igår såg jag Flashdance för första gången och jag vet fortfarande inte om jag stavar Flashdance rätt. Men det gör jag, va? Jaja. Jag tycker att dansen var riktigt bra, handlingen lite sämre och kärleken sämst, men dansen var mycket bra! Hamburgemetod...
Summa summarum: Lite besviken, men dansen var riktigt ball!Sen så ska jag säga er att jag, Camilla, har skaffat mig Twitter! (Hur bloggtokig får man bli egentligen?) Men Twitter, ja, jag tycker nästan att det är på snudden roligare än bloggar. Varför behöver ni inte börja undra, för det har jag intet svar på. Det skulle stå inget svar egentligen, men jag tycker att intet med t gav en lite mer stilsäker känsla, så jag tror inte att jag ändrar det. Lite mer jaganvändermigavspeciellaordförattskapamerslåendeeffekter tycker jag. Nu kom jag och tänka på min svenskalärare och att det bara är 41 dagar kvar på sommarlovet (tack för den informationen, Moa! Marieblicken). Så nu slutar vi opp med dumheterna och önskar er en fortsatt trevlig dag!

So long långkalsong!

/Camilla

Jag var därOch det är fortfarande så grymt.

/ Lisa

Jag var därOch det är fortfarande så grymt.

/ Lisa

Nedräkning

TjabaTjenaHallå! (Tänk att Nicke och Nille och Molle och gänget förevigt kommer att förknippas med den hälsningfrasen. Manipulativt som fan!)

Annars så ska jag bara meddela er att jag har en enorm smärta i rumpan efter att ha träningscyklat i en halvtimme. Det var i och för sig två hela dagar sedan, men det är ändå som värst idag. Jag förstår det inte, men så är det och det är bara att anpassa sittställningarna efter det. Lika glad för det är jag, men gladast är nog räven!

Idag är det bara 8 jobbdagar kvar, 7 efter denna, och 12 dagar tills jag åker till Gåtland samt 14 tills jag träffar Lisa och sist men inte minst 6 dagar tills jag och Isalee ska på Allsång! Taste that!corkscrew stairs by istefan<sup>TM</sup>.

Hallå, hallå, vänta nu! Jag har ju glömt för er att berätta hur det gick på grillfesten i lördags! Det gick bra. Det var kul. Det regnade inte och var inte alldeles för kallt. Det var faktiskt riktigt kul. Jätteroligt! En lyckad avslutning på en födelsedagsvecka, vad nu en födelsedagsvecka innebär. Marie, we rock!

/Camilla

It's Freakin me Out

Nu har mina blå tummetottar försvunnit igen! Bara en kvar nu.

/Camilla

En midsommarnatts dröm


It's just so cute!

/Camilla

Loppmarknad is fun

Heeej! Ja, och medans Camilla hänger i Skärgården och fotar flip-flops så är jag kvar här på den sköna västkusten. Och det är inte så illa här heller! Jag äter bigaråer (har ingen aning om hur bigaråer stavas men nu stavas de uppenbarligen bigaråer) med mina kusiner, försöker jämna ut den klassiska tennisbanebondebrännan, spelar alfapet om nätterna, och idag var jag på en superhärlig loppmarknad! Denna lilla loppmarknad var i Barncancerfondens tjänst och jag kunde med gott samvete köpa två mysiga, stickade tjocktröjor och veta att 70 spänn skulle gå till den viktiga forskningen. Sånt gillar man ju! Där hade de så mycket saker att man blev alldeles yr - jag tror inte att det inte var någonting som man inte kunde hitta bland alla hyllor och lådor. Små tennsaker, kläder, gardiner, speglar, tomtenissar, ryggsäckar och väskor, halsband, äggkoppar, godisburkar, toastapparater, cyklar, stolar, skidor och allt annat man kan tänka sig. Det var ju göööramysigt. Om jag hade haft min sladd till kameran med mig så hade ni fått se bilder. Men se det har jag inte.

Nu ska jag äta nudlar och spela kort med Maria.

Lisa


Och så har jag ju jobbat

So what have I been up to lately?


Jo, jag har haft min födelsedag!


Åkt och badat i skärgåren iklädd denna vackra klänning jag fått av Lisa.
(nej jag är inte gravid)


Ätit Chineese food med mor min!


Sist men inte minst har jag tagit osunt många bilder på mina flipflop

..för att sammanfatta den senaste veckan lite kort sådär!

/Camilla


The mystery of fingerborgar

Ni vet såna där fingerborgar av gummi? Såna här man har när man bläddrar i papper och sånt? Jag sätter en sån på pekfingret varje gång jag ska rensa alla dessa tusentals papper. Lite geek, men alltså, nö(r)den har ju ingen lag. Men så har det hänt, varenda dag i receptionen hittills, att den försvinner under min första rast. Spårlöst! När jag kommer tillbaka ifrån förmiddagskaffet möts jag alltid av samma fingerborgstomma bord. Lite förskräckt går jag varje dag när detta händer snabbt in i materialförrådet och hämtar en ny, blå fingerborg för att förtränga mystiken så fort som möjligt. Jag är lite instabil för tillfället och den här skräckfilmsdramatiken kan jag bara inte ta till mig.

MEN! Idag, fredagen den 3 juli (saknas bara en etta framför trean), efter min extra tidiga lunch, stegar jag in i receptionen med såna där fredagströtta ben, och vad ser jag där? Jo, det ska jag tala om för er. Alla blå gummifingerborgar som nånsin försvunnit härifrån, prydligt uppradade, en efter en, mitt på bordet. Hur mysko som helst! Så nu ligger det blå fingerborgar precis var jag än vänder mig här inne och det skrämmer mig lite.

Scary Movie Party by Slebel.
Misstänkt?

/C-c-c-amilla

Lets go down to paradise

Hello everybody in the house! Nu har jag bytt sida av Sverige och intagit den härliga västkusten. Det är underbart här. Jag är tennistränare till små blonda barn, tar salta havsbad i tången, soltorkar på varma klippor, blir nerskvätt av saltvatten under friska båtfärder, äter matsäck ute på soliga öar, träffar släkt och grillar mat, plockar blåbär uppe i bergen, ser kvällssolen gå ner borta i havet, spelar tennis på gruset så det står härliga till och bara njuter av att bli brun och få batterierna laddade. So damn najs. Jag hoppas att ni har det minst lika bra var ni än är och att livet leker. Nu ska jag skrubba lite rödbettor och sedan ska jag gå ut i solen och äta ännu en såndär oslagbar sommarmiddag.

Jag saknar dig fetamycket Camilla, och alla ni andra också. Jag är helt mobillös så om någon smsat mig och jag inte svarat så gillar jag er ändå.

Puss!

/ Lisa

Camilla gör en Lisa

Jag har lovat chefen att det är mycket att göra och att jag inte har tid med några övriga arbetsuppgifter.. Så bloggen har hamnat lite åtsidan sådär. Men nu ska jag berätta om vad som händer när man är trött på morgonen och diskuterar hårfönar med sin mamma!

Mor: Det är faktiskt bra att vi har en rese-hårfön också, i reserv, så vi slipper slåss om den här fönen på mornarna!
Camilla: Ja, och rese-hårfönen, den kan vi ju faktiskt ha när vi reser också?
Mor: ...
Camilla: ...
Syrsor som spelar
Mor: Haha, vad gullig du är.
Camilla: ...

Men sen fattade jag ju.

/Camilla

RSS 2.0