Receptionist, javisst!

   Heheheheheh. Igår badade jag i havet. Och trots att sjögräset kittlade lite obehagligt mot kroppen och att det knappt var 20 grader var det det allra mest underbara jag gjort sen årets första dopp förra sommaren! Och jag ska lägga in bilder på detta senare också! Jag ska göra ett helt inlägg med sommarbilder ifrån min sommar här i Stockholm. Ja, det ska jag göra!

Förresten så beställde jag Pro Markers igår! Och nu undrar ni kanske vad Pro Markers är. Då ska jag berätta för er att det är jättehäftiga pennor! Och nu undrar ni kanske vilken planet jag kommer ifrån. Då ska jag berätta för er att jag är från jorden, precis som de flesta av er, bara att jag köper pennor för mina pengar. Och jag har aldrig färgat håret heller. Men jag är från jorden, promise!

Nu tycker jag banne mig att Lisa kan höra av sig och klämma in ett inlägg här emellan mina lite mindre innehållsrika inlägg. Vad tycker ni?

Frukost på sängen

  
Och i går blev man sjutton år! Det var trevligt vill jag säga, alltid kul med födelsedagar tycker jag. Jag fick massor med fina saker, och jag ska lägga in bilder senare, promise! Detta blir ett expressinlägg eftersom att jag alldeles strax ska svida om till strandklänning och åka ut till Havet. Hoppas det är badvänligt! Solvänligt är det ju om inte annat. Först ska jag bara lägga in mina nya skivor på iPoden för att sen lyssna på dem med mina nya, röda, koss-hörlurar! Vi hörs babes! Och vad snällt av dig att ringa igår föresten, Melker!/Camilla

MJ och 27 Juni!

Vad hände? Jag satte nästan frukosten i halsen när jag såg vad som var tryckt på förstasidan. Michael Jackson är död. Den lilla fjonken som jag nästan blev kär i när jag såg värsta dokumentären om honom. (Jag var typ 11 och tyckte att han dansadse ballt!) Men herre alltså. Det fick mig åtminstone att vakna till lite och efter rejäla kraftansträngningar tog jag mig både in och ut ur duschen, slet åt mig kläder, fixade mig i ordning och begav mig det dagliga arbetet.

Och nu sitter jag här och njuter av fem olika saker:

Jag upptäckte en ny kaffesort i automaten igår med en smak av choklad
JAG FYLLER ÅR I MORGON!
Jag har köttbullemacka i matlådan
Det är bara tre veckor kvar här på jobbet
Surtanten på Willys i Bromma svarar inte så jag slipper prata med henne.

Adjöken!/Camilla

Dream on

Ey Yo!
 
   Jag kommer att ha ringt och sålt lax till den affären vi lär handla på i Gotland! Världen är ju allt bra liten. Eller ja, Sverigei alla fall.

Men alltså alltså, hur är det med er? Det känns som att en hel del våra sköna läsare är på semester eller hellre är ute i solen! Jag förstår er, hade jag kunnta välja hade jag gärna inte suttit vid datorn. Helst av allt skulle jag vilja sova ut och sen åka till Gålö och bada i havet. Kanske äta lite pastasallad eller kanske hemgjorda äggmackor. Och så bada lite till. Och så fiska! Gud i himmelen vad jag vill fiska! Men jag ska sälja fisk eftersom att det verkar vara min lott i livet. Jag tjänar pengar påre i alla fall. Fast pengar..  I don't really care.

The joy of the Mekong by Bеn.
Den här bilden oroar mig lite, tänk om vattnet är grunt eller iskallt eller ännu värre att det finns stenar där under?

/Cameller the fish-seller, eller?

Radioactive

Lookey lookey! Ännu ett inlägg från Lisa! Jag är ju riktigt högaktiv på att uppdatera. Jag har inte så mycket intressant att säga bara... solen skiner, jag äter glass och tittar på tennis, cyklar bort mig i Kalmar och har det allmänt trevligt. Hur är det hemma?

Lisa

Dag efter dag

"Välkommen till Leröy, Stockholm! Ja, ett ögonblick så kopplar jag dig till en säljare."

"Välkommen till Leröy, Stockholm! Jepp, går det bra med en lageransvarig?"

"Välkommen till Leröy, Stockholm! Ja han/hon/den/det sitter i telefon, går det bra att dröja?"

"Välkommen till Leröy, Stockholm! Nej han/hon/den/det är inte där just nu för att det blinkar snabbt på den här apparaten. Ska jag lämna ett meddelande eller vill du återkomma?"

"Välkommen till Leröy, Stockholm! Jamen hejsan! Kan du inte bara sluta ringa så att jag kan vara inne på facebook och dricka mitt svartvinbärste ifred?"


Guess Twice

HAHAHA! Gissa vems föräldrar detta kan tänkas vara?!?!/Camilla

Jag saknar dig med Camilla!

Hejsan! Det är Lisa som talar. Jag sitter på biblioteket här i Kalmar och skriver (tacka vet jag bibliotek). Hur mår ni allihopa?! Jag saaaknar er! Jag tog årets första dopp idag, det var sj-sj-sjutton grader, men det gäller att vara tapper och bada ändå. Och solat har jag gjort, så det står härliga till och gud, vad det låter när man skriver på de här bibliotekstangetsbordstangenterna. Sen har jag ätit jordgubbar och grillat i kvällsolen och nu blir det snart tennis. Wimbledon börjar ju faktiskt idag! (Kom ihåg det Camilla, och Isalee - Federer är säkert med!). Vad gör vi mer här på ostkusten? Jo, vi springer omkring i skogen (jag spred min Rocky-hysteri vidare till alla här på landet, och det dröjde inte länge förrän folk sprang som vildar i skogen och fysade järnet). Vi dricker te, bakar äppelkaka, går promenader, sitter på piren och filosoferar och bara chillar järnet. Jag saknar er som sagt väldigt mycket, alla från mina nära vänner som till våra söta läsare. Jag ska självklart försöka titta in igen så fort jag får tillfälle!!!

PUSS.

/ Lisa

LisaLover

   Haha, jag verkar helt total-besatt av Lisa när jag kollar igenom dem senaste inläggen alltså. Men det är jag inte. Tänkte bara att ni inte skulle glömma bort henne nu när hon skriver SÅ SÄLLAN. Om ni tröttnar på mig så var ärlig så stannar jag upp och väntar på ett inlägg från Lisa innan jag sätter igång igen. Eller så spanar jag bara in besökarantalet..

Våttäver, nu ska jag gå och hjälpa till att stänga i receptionen, vi hörs!!

/Camilla

Fem Dagar Kvar

Okej, nu ska jag skärpa till mig lite hära.

   Vad gjorde ni över midsommar kära vänner? Sälv låg jag hemma i migrän eller vad det nu var och tittade på alla möjliga olika TV-program. På dagen åt jag sill med mor, far, momor och morfar. Mormor och morfar ska köpa en ny hund. How cute is that? Bror övergav mig för sin kompis landsälle och jag kände mig allmänt övergiven och isolerad. Men det som inte dödar en stärker en och jag börjar redan tagga för min födelsedag den 27 juni och min och Maries (30 juni) grillfest den 4 juni. Glöm ej!

Tagga Tagga!!


day164 :: headaches are the colour green by MeLa de Gypsieday164 :: headaches are the colour green by MeLa de Gypsieday164 :: headaches are the colour green by MeLa de Gypsie

/Camilla

Lisa, jag saknar dig!(Ni måste spela den här låten va, annars blir det inte samma känsla..)
Hehehhehe, nej nej, jag är inte alls dödligt nyförälskad och ägnar halva min fritid åt att sätta in bilder på Lisa när hon gör allt ifrån dricker varm choklad ur en big pack till att hon tar på sig skorna till att jag klänger mig över henne. Nej nej, vad har ni fått det ifrån?!?

/Camilla

Fint Främmande"Titta nääärmre", som Rafiki så myndigt uppmanar Simba när han ska se Mofasas spegelbild i det dära träsket/källan/mini-sjön/ank-dammen/damn pure vattnet. Men ser ni? Jag har fått en bebis!! För första gången i Camillas sjuåriga akvarie-historia har jag lyckats avla fram en yngel! Och inte vilken yngel som helst inte! Nejnej, det här är Yngel Gullan Per-Arne af CamilLands Djupa Sjö I. Sen välkomnar vi såklart både en II och en III, men allting tar ju bevisligen sin tid.
 
Nu hoppas vi bara på att han inte är allt för frestande för den alltjämt hungrige Tig-Erland..Idag övningsskörde jag på landsväg och det var kuuuuuul!

/CamilLands ljuva drottning

Bara för att 2

"Misstänkt får vård på sjukhus" hette rubriken till en artikel om Therese och jag tyckte att bilden till den texten var välldi gripande va. Så ja bestämde mig för att rita av den och såhär blidde det. Ni kan ju liksom totally ignore den larviga signaturen där nere, måste öva på den. Blink blink./Camilla

Innehållsrikt

Men tjaaa! Läget? Vet ni att livet är för kort för att lida? Believe it or not! Däremot om man tjänar pengar på det, då kan det ju vara värt en del slit. Men pengar är inte allt och just därför vill jag bara säga det att livet inte är långt nog för att lida. Den där meningen blev stört konstig. Men ni är smarta, så ni förstår vad jag menar..

Baby Squirrel by Odalaigh Baby white lions by floridapfe


/Camilla

Hard Work Work

Tjolahoppsansa! Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen här, men vi har våra skäl. Blink blink

Nu är det som så va, att det ska regna på midsommar (mycket vädersnack i bloggen) och det är inte bra. Vad ska man då göra, hade Gud tänkt? Men det är bara att vänta och se. Vad ska ni göra på midsommar hörni? Blir det dans runt stången, släktbesök, grillfester eller bah pliktsupning? Inte ska man dricka bara för att det är midsommar nej, missförstå mig rätt. Men en del verkar tro det... Okej större delen av Sveriges befokning verkar tro det. Och då kan man ju inte låta bli att undra vems åsikt som är mest korrekt. Men jo, det är nog min.

Whatever. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för tillfället här på jöbbet så jag fördröjer tiden med diverse roande saker som omväxling. Nä, dags för en kaffe latte nu va. Hörs och ses!

Midsommar 2007 by gissa.


/Camilla

Kaffe Latte stup i kvarten

  Hejsan Svejsan allehopa! Nu har jag tjänat en dagslön och det känns betryggande. Vad som än händer så har jag råd med ett par märkesjeans eller kanske en begagnad cykel. Och det kan vara mer användbart än vad man kan tro!

Men för att inte bara prata om jobbet (där jag har mitt egna skrivbord, tillgång till en "lyxig" kaffeautomat, en egen telefon, dator, träskor, jacka och keps och som pricken över i:t två egna pärmar) så kan vi ju prata om att det ska bli sol idag. Helgad vare solen! Det har ju för tusan regnat i dagarna sju här i Stockholm känns det som.

Men det finns inget dåligt väder. Däremot mer eller mindre tillfredställande väder. Och nu är det sol. Just face it.


Och så en passande bild på just det, Sun, i Lost.

/Camilla

Grävlingar och Rocky Balboa

Hejsan babes!! Jag har kommit åt internet i en tennishall (gudskelov för tennishallar) och ska tala om för er att jag lever! Nätt och jämt, i och för sig, eftersom jag blev nerjagad och uppäten av grävlingar igår. Eller okej, inte riktigt nerjagad och uppäten, inte riktigt så illa. Men - för några dagar sedan gick Rocky I och Rocky II på kanal 6 (som är förövrigt är två sjukt bra filmer, I agree Henke!) och jag blev heltaggad på att träna upp mig som fan. Så jag kastade mig ut i skogen och sprang lite hit och dit då jag plötsligt fick syn på FYRA grävlingar komma gående längs vägen. Först trodde jag att det var några små katter som var ute på promenad i skogen, och tänkte "naaaw, kissekissekisse...". Men det var fan inga katter. Och ja, jag frös. Jag har ju hört att grävlingar inte slutar bita i benet förrän de hör att det knäcker = fyra grävlingar = fyra brytna ben. Så jag backade, vände mig och och sprang utan bara helvette tillbaka där jag kommit ifrån och bad till Gud att de fyra grävlingarna inte skulle känna lukten av och bli sugna på lite svettig Lisa. Men näe, jag sprang ifrån de små svartvita djuren och sitter nu här i säkerhet - fortfarande taggad på att bli lika vältränad som ROCKY! Okej, kanske inte riiiiktigt lika vältränad... men nästan!/ Lisa

Latest Update

Here I am på Leröy Fiskkontor och har fått en egen data! Vardagslyx. Snart ere morgonmöte tydligen och det ska bli sådär jättekul morgonmöten bara kan bli. Ja.

Tjingeling på er!

/Camilla

Bara för att

Vi inte kommer ses på typ fem veckor!

/Camilla

Pussbilden på g

   Jag är snart klar med min pussbild, hörni! Och i morgon börjar jag jobba. Det blir nog alldeles alldeles underbart. Hoppas jag i alla fall. Min chef vill värva mig till Stuvstas damlag, enligt pappa som är kompis med honom. Vad säger du om det, Pelle?

Idag ska har jag planerat att ägna mig åt så lite som möjligt, då fem veckors hårt arbete väntar. Kanske att jag köper en sån där förbannad bussremsa eftersom att kortet tog slut i förrgår. Annars ska jag fortsätta på bilden för att förhoppningsvis kunna lägga upp den för att visa Lisa (som inte längre är häääär, buhuuuu) senare idag!

Och så ska jag fixa naglarna. Vilken färg tycker ni är presentabel första dagen på jobbet? (på den här frågan förväntar jag mig kommentarbomber)

Yours Sincerely, Camilla.

Hemliga brev är fint

   Gud alltså, jag kikade in här och blev hur inspirerad som helst! Att man bara kan måla/rita/teckna eller vad sjutton det heter så.himla.bra!? Nu ska jag försöka rita den hära bilden kanske, bara för att jag saknar Lisa så! (Hon åkte ju till landet idag den flickan)
Wish me good luck and have a nice day!

/Camilla

The time of our lives begin

Babes. Imorgon åker jag och kommer inte hem på hela långa sommaren! Jag ska ju självklart försöka slänga in ett inlägg så fort jag får tillfälle, och jag hoppas att ni kommer fortsätta titta in här fastän solen steker och stranden lockar mer än datan. Min sommars huvudord kommer bli party, Smålands djupa skogar, tennis, jobb, Gotland, sol och bad, Bohuslän, släkt och vänner, tennis tennis tennis, båtfärder över havet, Svenska Mästerskapen, brunbrända ben och fräknar, lite mera tennis och förhoppningsvis massor med sol, drinkar, glass och blåbärspajer.

Men idag regnar det, och det har det för övrigt gjort hela dagen för er som missat det. Så hur botar man en regnig dag och det badmood som den medför? Jo, tjejkväll såklart. Snart ska jag träffa Camilla, Isalee, Denise, Amica och Marie och se om vi inte kan få till en såndär klassisk, härlig chick-flick-kväll med godis (choklad), gossip och kanske en film. Vi får se!

Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig fredagskväll och att ni också får en trevlig sommar!!!!
/ Lisa

För mig gör det inget att det regnar
Ibland behövs det flummiga inlägg. Och ja, förresten! Det var riktigt kul i går! Men mina fötter känns bara lite svullna efter att ha dansat hela natten i ca 8 cm klackar. Men det var värt det och jag behöver nu falsklegg ev ett år gratis av gud. För jag vill bli 18 och gå ut varenda kväll!

/Camilla

Role Model

Åhå vad gla' ja' bli'. Gölliga Agnes vill ha receptet på mina tekakor! Ta efter den här tjejen, hörni, hon kommer komma långt i livet!

This is what ya need för ca 14 tekakor!

125 gram smör eller margarin
0.5 liter mjölk
50 gram jäst
½ msk salt
½ dl ljus sirap
3.25 dl rågsikt (jag tog dinkelmjöl å grahamsmjöl å blandade)
1 liter vetemjöl, efter behov

Okey, then ya do it like this:

 • Smula ner jästen i bunken. Smält matfettet och häll i mjölken, värm till 37 grader. Häll i detta över jästen och blanda! Tillsätt salt sirap, rågsikt (eller vilket nyttig-mjöl man nu vill ha) och det mesta av vetemjölet tills degen känns smidigt. Låt jäsa i en halvtimma.

 • Arbeta degen igen och ta upp den på mjölat bakbord. Dela degen i 14 lika delar. Platta ut dem till runda kakor och lägg på bakplåtspapper.

 • Låt jäsa igen, därefter grädda 5-7 min på 250 grader.

 • Njuuuuuuut!

 •    Ursprungsreceptet va härifrån, men jag mixtrade lite med det..

  /Cam the mam

  Drogmusik

  Hejsan babes. Ikväll blir det partyparty på gång, skolans officiella avslutningsfest! Man får hoppas på lite drag. Jag hoppas att det medföljer någon kamera, så att vi kan bjussa er på lite bilder om hur det kan gå till på en officiell avslutningsfest. Jaja, anyway, på avslutningsfester spelas det mycket musik. Och ibland tas det droger. Och nu har jag dragit världens bästa liknelse för att komma in på ämnet drogmusik - för nu ska jag nämligen bjuda er på lite musikheroin. Ni vet, de där tonerna som får det att snurra lite extra skönt i skallen - och så mycket nyttigare rent fysikst!


  Självklart har vi Bruce. Skööön låt, som fick mig att
  lyssna på denna man från första början.


  Tiger Lou. I början tyckte jag att det här var den mest
  sleepingpill-låt som nånsin gjorts. Men ack, den är så skön
  att sjunga med i och gunga lite fram och tillbaka med...

  Alla som har sett Dirty Dancing vet jag jag snackar om.
  Oh, sweet blues!

  / Lisa

  SMHI, skyll på oss!

  Lisa: Varför är det jävla pissigt väder hela tiden?!
  Camilla: Jadu... det var ju faktiskt så att du inte konfirmerade dig. Och jag konfirmerade mig trots att jag inte tror på Gud...
  Lisa: ...
  Camilla: ...
  Lisa: OH MY GOD! Det är ju lätt därför!
  Camilla: Ja.
  Lisa: Jag har undrat SÅ länge! Han måste ju vara fett sur eftersom jag utnyttjade kyrkans heliga resurser och gick på konfirmationslägret, men valde att inte konfirmera mig!
  Camilla: Ja, han är nog väldigt fett sur.
  Lisa: FÖRLÅT GUD FÖR ATT JAG UTNYTTJADE KYRKANS RESURSER!! JAG LOVAR OCH SVÄR, JAG SKA ALDRIG GÖRA DET IGEN!!!!
  Camilla: ...
  Lisa: Nu kanske jag blir förlåten!
  Camilla: Va inte så säker på det du...
  Lisa: Näe... men nu vet jag i alla fall varför surgudgubben är så jävla taskig...

  Nu ska jag berätta

  Vad jag gjorde igår! Eftersom jag inte bloggade något så måste ni vara döende av nyfikenhet för att få veta.. My life is so full of action!

  Jag gjorde inget mindre än att baka bröd! (Och vaxade benen = aoutch. Och målade naglarna = ooh. Och kollade på ca 5 serier på TV = avancerat.)

  Såhär gick det till:

  Jag blandade degen...


  Och lät den jäsa...


  Föra att sedan baka ut degen...


  Till runda kakor som gräddades i ugnen...


  Och förvandlades till nybakade tekakor...


  Redo att förtras utav glada familjemedlemmar!


  Nu vet ni i detalj hur det går till att baka tekakor. Vill ni ha receptet också så är det bara att höra av er! Eftersom att ni självfallet vill baka nu när ni fått inspiration. Blink blink

  Puss /Camilla

  Glada miner

  Ja, idag var det skolavslutning minsann! Och hur var det mån tro? Jag låter bilderna tala för sig själva!

   


  ...

  /Camilla

  Så otroligt spännande

  Lite dålig uppdatering här i Dubbelbloggen kan jag tycka. Idag fick vi i alla fall sommarlov. S.o.m.m.a.r.l.o.v. och det är minsann inte varje dag man får sommarlov! Efter en mycket kort avslutning så drog jag och C hem till C och tog glada bilder och planerade sommaren. Men spänningen stiger... : när jag skulle gå hem från min kära vän så såg jag att det stod en mystisk, sunkig bil utanför vårt hus. Tanken om inbrottstjuvar slog mig direkt, och jag blev inte lugnare när dörren var olåst. Dessutom tyckte jag mig så fort jag öppnade döreen höra någonting på övervåningen. Jag är ingen superhero som kollar med speglar runt hörn, kan karate eller dricker dry martinis (shaken, not stirred) hela dagarna, och hade inget tennisrack i närheten (som jag vet hur man ska hantera, liksom) så jag sprang ut i strumplästen och ställde mig bakom en buske. Japp. Och sen stod jag liksom där. Tills jag insåg att det är ganska dumt att stå i strumplästen bakom en buske i regnet. Så jag smög mig tillbaka in i huset, grabbade tag i mobilen och ringde mamma min. Men näe. Det var inga tjyvar hemma hos oss, bilen tillhörde nån byggfirma.

  Så nu sitter jag här med iskalla fötter.

  / Lisa

  Oh Lord

  Hej på er! Min data har dött (verkligen avlidit alltså, på allvar) så att nu måste vi rädda hårddisken med mitt livs alla bilder på. Om de inte går att rädda, då... då... då ska jag personligen ta ett jävligt seriöst snack med Gud. Han jobbar hårt för att göra livet surt för mig ibland kan jag ju tycka! Det måste vara det där med att jag missbrukar hans Gudagåva, choklad. Eller kanske att jag påstår att jag inte tror på honom - det måste ju få honom att fucka ur lite. Jaja. Gud, din lilla krigsorsak, GE MIG TILLBAKA MINA BILDER!

  Nu sitter jag vis min broders data, och ska snart ta tag och städa hela huset. Sedan blir det utspring! Kusinen min drar från skolan klockan 13.30. Ha en najs dag, allesammans!  / Lisa

  Summerlovin'

  Jahapp, så var det snart sommarlov då. En ledig tisdag och så en timmes skolavslutning på onsdagen bara. Så man har längtat och kämpat för att ta sig hit! Och nu, när man står på mållinjen, känns det inte bara lite konstig. Lite vilsen är man faktiskt. Vad ska man göra av sin tid nu då? Inte kan man sitta och häcka framför TV:n och datorn, som under vardagarna har varit största belöningen. För mycket av det goda är inte heller bra, säger dem.

  Men för att inte bli alltför rastlös (en del rastlöshet räknar man ändå med under lov..), ska jag nu skriva en lista på sånt man kan ta sig till under både soliga, regniga, varma och grå dagar! Detta är i alla fall vad jag tänker göra (när jag inte jobbar som halva sommarlovet kommer att gå åt till):

  Träffa vänner man mår bra av
  Läsa massa böcker
  Upptäcka ny musik
  Ligga och chilla på en filt på tomten
  Glida runt på stan och kika i butiker
  Bada och bada och bada
  Jogga bättre och snabbare
  Fiska
  Gå på grillpartyn!
  Laga nya maträtter
  Och lyxiga efterrätter
  Dricka litervis med te och kall saft
  Hitta en ny bikini..

  Så sist men inte minst ska jag ju ta mig friheten att fylla år också!


  Sommarlov ! by Signat

  /Camilla

  Tramps like us

  Att gå på en Bruce Springsteen-konsert är en av de grejerna som står på min lista över saker som jag ska göra innan jag dör. Så nu bockar jag av det. Och jag är inte ledsen över att ha fått punga ut en månadslön på Bruce, det var så mycket värt det som ingenting annat. Att gå på Bruce Springsteen igår är bland det bästa jag har gjort! Lätt topp tre av meningsfulla saker jag gjort i livet. Jag tror inte att någon var besviken när de kom ut från Stadion efter en nästan tre timmar lång, grym konsert. Han körde 29 låtar, bland annat No Surrender, Dancing in the Dark, Born to Run, My lucky day, The River, Working on a dream, Twist and shout, Jungeland och massor av mer låtar. Och Bruce är så sjukt skön! I och för sig låter det som om han är en predikande sektledare ibland, med sin raspiga mörka röst, när han snackar om hur han ska bygga en hus utav musik och lycka och hela det där. Men det göööör ingenting, för alla älskar honom ändå. Efter ett par låtar så plockar han upp lappar och skyltar som folk i publiken hade med sig med önskemål om låtar, ställer skylten framför mikrofonstativet och kör loss. Berättar för The E Street Band vilken takt de ska köra, säger med ett skratt "I hope we don't fuck this up!" och sen rockar han sönder igen. Och inte nog med det, utan han charmar hela Stadion genom att prata svenska också! "Ni är bäst", "Sverige! Sverige! Sverige! Sverige!", "Hur maor ni?" och "vi älskar våra svergiga fans" är några exempel på hur han behärskade språket. Ja, jag är gärna hans svergiga fan.

  Om jag är lycklig? Ja, lite.

  / Lisa

  Jag ville aldrig gå hem

  Det finns ett antal personer som jag önskar att världens alla människor skulle likna. Ett, Forrest Gump. Två, Anakin Skywalker. Tre, mr. Darcy. Fyra, Bruce Springsteen. Hans konsert ikväll var G.R.Y.M. Jag ska berätta om hela dramat imorgon, bjuder bara på ett par försmaksbilder nu. Peace, love and Bruce.


  SÅ ÄCKLIGT BRA.

  / Lisa

  Lovande!

     No, svensken Söderling förlorade med hela tre noll i set! Men Federer var faktiskt awesome och höll mentalt hela vägen (trots galningen i rött som sprang in och kastade en handduk på'na!). Söderling hade inte nerver nog och fick aldrig riktigt igång spelet. Federer lät honom aldrig komma in i sin rytm och sitt lir han hela tiden kört mot dem andra genom The French Open.

  Och vem är det som skriver detta? Jo, det är ingen mindre än jag, Camilla! I mycket viktigt uppdrag såg jag på matchen åt Lisa och uppdaterade vart och varannat gem så nu är jag insatt som tusan. Federer is just so cute! I alla fall hans franska-uttal i tacktalet.


  Skulleru banga, Melker?

  /Camilla

  Puss

  Ja, den var trevlig! Dolly Parton är alltid trevlig. Och nu ska jag iväg på Bruce Springsteen! Vad ska man ha på sig egentligen? Jaja, det gör detsamma, för jag ska och träffa The Boss. Självklart hänger kameran med, man måste ju dokumentera detta drama för 900 spänn. Hejdå älsklingar! Wish me luck! Just nu sitter mina föräldrar i Paris och tittar på Robin Söderling som möter Roger Federer i Franska Öppna! Det går inte så bra för svensken...

  See ya!


  Lisa, den här kanske du gillar

  I think it's so cute! (Snygga naglar har hon också)  Lalala one is only poor, only if you chose to be..

  /Camilla

  Back to the Seasons of my Youth

  Såhär glad var coach Göran igår efter att vi vunnit sista seriematchen för säsongen med 6-2!     Och hur gick det för Camilla då? Undrar ni med darrande hjärtan. Spelade hon bra? Sköt hon en frispark i ribban? Sköt hon ett skott i stolpen? Gjorde hon illa sig så att hon var tvungen att halta av planen för att få kylspray och is-påse? Lyckades hon att inte gråta? Kom hon in igen i andra halvlek och gjorde ett mål? Fick hon en hyllningssång av avbytarbänken kanske?

  Ja, o ja, o ja! Återigen ja! Precis som en match ska vara! Naaajs..

  *PEPPAR PEPPAR*

  /Camilla

  Eat me, please

  Ja, det är lite roligt att se hur mobilerna har utvecklas ifrån att vara klumpiga, bärbara telefoner till små minidatorer.

  Lisa och Isalee har precis bjudit mig på en trerätters middag! Eller, bjudit och bjudit. Jag passade Alfred (höll honom fast i knät framför Simpsons) medan de fixade:

  Avokadohalvor med dipp i
  Grillspett med ris
  Smulpaj med blåbär, hallon och vaniljglass


  Som jag och Isalee så flitigt hade handlat. Mycket flitigt.. Nu väntar en halvfull påse plockgodis samt chips med ännu mer dipp där nere, så jag verkligen måste dunsta. Jag kan höra hur dem sorgelöst ropar på mig där nere: "kom och ät upp oss!!"

  Swedish Godis by Let Ideas Compete.

  Ciao!


  CAMILLA JAG BEHÖVER DIG

  Har ni någongång upplevt hur otroligt handikappad man kan känna sig utan sin mobiltelefon? Så otroligt begränsad? Det är nästan lite läskigt att inse hur beroende man är av den där lilla manicken. I vilket fall som helst så glömde jag min mobil i en viss bil igår, och nu sitter jag här som en annan Laika - utskickad i rymden fastspänd på en vägg utan mat eller några andra glada vovvar. Helt bara pladask ute, lost in space. Jag skulle behöva Camillas nummer, då nej, jag kan inte minnas vilken ordning alla ettor och fyror ska komma. Det är så man tänker "men jag sms:ar Isalee och frågar". Stupid. "Jaja, men jag ska bara hitta min mobil och kolla upp numret". Superstupid. Jag skulle lika gärna ha kunnat fått min högra hand uppkäkad av en alligator. 

  Men. Det kan ju vara en bra reminder om hur fast man är vid de där små livräddarna...  / Lisa 

  From Paris to Berlin

  Hey babes. Här sitter jag i kavaj, nyss hemkommen från ett trevligt studentfirande i den trevliga orten Järna. Där var det min syssling Erik som sa byebye till skolan och bjöd hela tjocka släkten på urgod mat (vi snackar baguetter, kycklingspett, pajer, värmlandstårta, choklad) och trevliga stunder. Mina föräldrar drog till den sköna staden Paris idag (där de ska köpa sommarklänningar åt mig, vare sig de vill eller inte) så jag och min äldre broder är barnvakter åt min yngre broder (2 år) hela långa helgen. Och hörrni! Det blir Robin Söderling mot Roger Federer som möts i den stora finalen i Paris på söndag!! Melker, du ska väl titta? Isalee, jag vet att du ska, bruden!

  Najsa grejer:

  - Jag är mätt
  - Vi har chokladägg nere i skafferiet
  - Robin vann mot Gonzales och Federer vann mot Del Potro
  - Jag ska gå på Bruce Springsteen
  - Jag har nya snygga pumps

  / Lisa

  Lost in kommunaltrafiken

  Igår upplevde jag och Camilla en grej som man inte upplever varje dag. Det handlade nämligen om en busschaufför som inte hade någon aning om hur han skulle köra. Det var lite kul och lite läskigt på samma gång, då chauffören i fråga såg ut som en gammal creepy vikarie från högstadietiden, och hade väldiga problem med hur han skulle köra...

  Chauffören: Är det upp här eller?
  Lisa: Nejnejnejnejnejnej....
  Camilla: Det är höger!
  Chauffören: Vasani? Upp här eller?
  Resten av bussen: HÖGER! HÖGER! HÖGER! HÖÖÖÖÖGER!

  Sen tackade han så mycket, och svängde åt höger. Kul.

  / Lisa

  Me and The Boss

  It's no more about shoes. This is so much bigger. SO MUCH BIGGER. Jag, Lisa den allsmäktige, har officiellt biljetter till Bruce Springsteen på söndag! Det är to much to be true! Kan ni fatta? På söndag står jag där i folkhavet och sjunger med till Dancing in the dark och My Lucky Day. Jag är en salig människa.  Lisa

  More Shoes

  Ja, och dem här skorna köpte jaag i förrförrgår! Erom inte bara lite balla?
  /Camilla

  Shoe shopper

  Idag slutade vi så sent som 12.10, varpå jag och min vän Camilla begav oss in till Stockholm City för tredje dagen i rad. Och vem fick med sig TVÅ par skor hem?! Arne Gustafsson från Akalla. Grattis till de nya skorna, Arne! Neeej, jag skojar bara. Det var ju jag som plockade med mig skorna hem! Grattis till mig! Och nu ska ni få se - ett par lågkvalitépumps från Skopunkten, b-skor men ack så snygga. Dessutom ett par lite mer användbara skor från Din Sko som man kan ha nu när regnet vägrar sluta falla från the sky. Så, vad säger ni? Riktigt usla bilder, men ni fattar gräjän.


  299 respektive 249 svenska riksdaler.

  / Lisa

  My Old Loverbabe

  Vet ni vem som just nu med största sannolikhet befinner sig i landet Sverige? Svea Rike? Jo, det ska jag ta och tala om för er. Det handlar nämligen om min Babe. Nej, inte min Babe, då människan i fråga är gammal som typ gatan, men ändå. Min Old Babe. Jag snackar självklart om älskade Bruce Springsteen! Han intar Hovet imorgon, och jag undrar om man inte borde ta sig dit och köpa en biljett ändå. Med tanke på åldern som sagt så kanske han inte kommer tillbaka till Svea Rike så många gånger till! And how could I live without a sight of my Old Babe?! Missa för guds skull inte det här.

  Om han vore ungefär sisådär 30 år yngre skulle jag haffana' direkt!  Och den här kan inte visas för många gånger...  Je t'adore!

  / Lisa

  Alexander Rybak

  Alexander Rybak. Aleander Rybak. ALEXANDER RYBAK!!!

    Förlåt, jag känner mig verkligen urlöljig. Men jag kan inte hjälpa det. Jag kan inte hjälpa att jag måste le tills jag får ticks när han kliar sig i håret och skrattar med sina stora, bruna... okej, stop it Camilla, stop it. Ja faktiskt, den enda anledningen till att jag håller på är att det har blivit en grej. Det är som med EMD. Jag gillar inte EMD, men jag måste liksom vrida mig och le och säga åh så fort någon nämner dem. Bara för att jag gillade Jennie let me love you. Och sen så blev det liksom min grej att "gilla" dem. Och jag gillar INTE Alexander Rybak. Asså, jag GILLAR ju honom, men JAG gillar inte HONOM. Ni fattar.

  Efter en resa till Vällingby Centrum och en dryg timmes aktiv vaktning av bra platser skuttade han i alla fall in på scen och hur jag än försöker att låta bli, kan jag inte sluta le.

  Bättre bilder än så blev det inte, var ju tvungen att försöka få ögonkontakt så att han kunde se mig. Och få upp ögonen för mig och tappa fiolen av förälskelse. Tyvärr tror jag inte att han såg just mig när han tittade åt vårt håll. Obviously not..

  /Camilla

  Det vore lite roligare  / Lisa

  Med svarta klackar

  Hej babes! Robin Söderling vann mot Davydenko idag så nu är det semifinal nästa för killen. Najs värre. Men inte lika najs som att jag fick med mig en kortkort klänning hem från stan, Monki, idag! Hundra svenska riksdaler var vad jag fick ge för den, inte alls illa, eller hur? Nu är det sista provet i årskurs ett på gymasiet inlämnat och klart, och det ska bannemig firas med övningskörning! Vrrom.  Dessutom skulle jag vilja plocka hem de här imorgon...
  / Lisa

  DET händer inte varje dag

     People! Guys out there! Friends, mates homies and enemies! It is June! What we in Sweden call Juni! No big differens actually! June and Juni. I could have said Juni from start! Then I wouldn't have to mention both months and I would definitely not be having this discussion with myself in English!

  Jag och Lisa var nyss ute och lirade lite hederlig fotboll och jag köpte även, under rådande omständigheter, diskmedel, juice och mjölk till Lisas familj. Och i den lilla matbutiken som jag så snällt sponsrade med Lisas föräldrars pengar för bara ett fåtal timmar sedan, har blivit rånad! I kväll! Efter att vi var där.

  Jag är chockad.

  Och för tre år sedan, när jag och Pelle var och badade/picknickade en dag på ett badställe dog det en kille där samma kväll. Drunknade.

  Jag måste nästan ha nån sån här oturlig aura runt mig. Ja, för jag misslyckades på kemiprovet idag och så måste vi skrota vår bil (MIN övningskörningsbil) bah för att den inte gick igenom besickningen.

  oturs-aura?
  ser han/hon inte bara lite avsvimmad ut där bakom va?

  /Camilla

  It's said it's therapi

  Okej så vad är det Camilla har gjort som hållt henne ifrån skrivandet i dryga dygnet? Jo, Camilla, hon har gjort pärlarmband!


  Detta blev till


  ett armband (det är en rosa papegoja som sticker upp sådär)


  som blev till två armband (det är fortfarande en rosa papegoja..)

  Resultat: det ska väl se hemmagjort ut? blink blink

  Men det är ju trots allt vägen till målet som räknas! Puss på er!

  /Camilla

  Too much? Too sweet?

  Klänning

  Gud, va jag har noll idéer om vad jag ska blogga om idag! Men jag skulle vilja visa er den här söta klänningen från Indiska som jag skulle vilja ha, den kostar bara 199 spänn. Är det gullig och lite utstickande eller är den bara too much? Kanske lite i längsta laget. Men nu vill jag höra era åsikter om detta livsviktiga beslut som måste fattas.

  Och sen måste jag ju bara tipsa alla om att den urläckra, stekheta, fruktansvärt snygga, breathtaking, snyggsnygga, godismannen Andy Roddick går ut på tennisbanan i Paris ikväll och visar vad han går för. Tjejer och killar (nej, ni kan inte motstå honom), sätt på kanal 7 och låt er svepas med av gudomligheten!


  / Lisa

  RSS 2.0