Aftonbön

Thank you dear mr. God för maten - fastän om jag tror att du bara stoppar den ofräscha laxen i laxbullar, tack så mycket för att jag fick gå i skolan och lära mig en massa viktiga förnödenheter. Tack så mycket för att du gav mig en halvtimme extra på tennis (min kondition behövde det). Tack så mycket för att du satte in Mange precis när jag inte orkade cykla mer - det var trevligt att se hans hood. Tack för att festisarna var så billiga på Bea och tack gode gud för att du gjorde att jag glömde bort labbrapporten. Jag ser fram emot en mysig natt.

Sen vill jag också tacka för min bästa vän - du vet hon som slår mig så hårt hon kan bara för att få mig arg, hon som vet att jag är skitskaj för att bli påkörd i skidbacken och själv är den enda som kör in i mig. Hon som alltid måste vakna typ klockan åtta varje gång vi sover över hos varandra och hon som är så duktig på allting att man bara vill lägga henne under täcket med en godispåse så hon slutar diska.

Du vet, den här tjejen:


Hon vet att jag gillar henne, men du kan väl hjälpa mig att
påminna henne? Varje dag.

Amen!

/ Lisa

Bag in da box

   Jag har ju glömt att visa er min "nya" väska som jag köpte för ett tag sen! Men den känns fortfarande rätt så ny för att vara väska så jag känner en viss, om än mycket liten, mening med att visa den för er ändå. ... Den är i alla fall jättesöt och kommer ifrån Ållebålle. Att är det till och med. Ni får ursäkta bildkvaliteten för den här gången./Camilla

Jag Vill Ha

Fluro Printed LeggingAcid Wash Legging

Gothic Lace LeggingDenim Look Legging                                                                                     meningen med livet

/Camilla

Min Earth Hour

   Lisa har ju berättat om sin Earth Hour, så nu tänker jag berätta om min: Jag var på Skansen med min kära vän Frida.
Det visste ni kanske redan, eftersom att jag faktiskt sa att jag skulle dit. Dit kom massa coola artister och detta är vad vi fick bevittna under en mysig och inte alltför kall Jord-timma:

Sarah Dawn Finer i egen hög person


Molly Sandén


A Camp


EMD

/Camilla

Släpp fångarna lossKlänning från Forever 21
Skor från Scorett
Väska från Edith & Ella
Armband från Lindex
Solglajjor från Forever 21

/ Lisa

Dialog med alfred

Lisa: Alfred, vad heter du?
Alfred: Alfred.
Lisa: Alfred, vad heter jag?
Alfred: Lisa.
Lisa: Alfred, hur gammal är du?
Alfred: Två.
Camilla: Affe, när slutade andra världskriget?
Alfred: Blink Blink
...
Alfred:
Ett.

Omvänd Psykologi

   Älskade, älskade labbrapport. Fy fan, jag tror jag är kär. Jag verkligen älskar att skriva labbrapporter. En ny passion jag har. Tack gud för labbrapporter. Jag är så fruktansvärt tacksam över detta fenomen. Det gör mina söndagskvällar ljusare. Med andra, värmande, ord: vad vore livet utan labbrapporter?

/Camilla


Newspaper

Sen kan ni ju kolla det här och det här.

All denna visdom

"Man ska inte dricka konjak när man kör.
Inte samtidigt i alla fall."

-
Pappa

Min Earth Hour

Ja... nu är det över. Det var ju mint sagt intressant. Jag undrar hur många som ramlade och slog sig under denna mörka timme.

Detta hann gör göra under min Earth Hour:

1. Duschat i totalt mörker - kände mig som 100% blind.
2. Slå i stortån i alla trösklar vi har.
3. Trott att jag blivit färgblind.
4. Fått empati med alla som levde på typ 1500-talet.
5. Trevat efter min mobil i tjufo minuter.

Peace out.

/ Lisa

Bilrush

Vår bil är tydligen helt kaputt goodbye och därför har mamma lagt ut en anonns om den. På något finurligt sätt har köparna fått tag på mitt mobilnummer och de ringer mig som jäkla iglar! De är skitläskiga.

Köpare: Hej,  jag ska köpa er bil.
Lisa: Ehh... okej...
Köpare: Jag har en egen verkstad, jag bjuder mer än alla andra!
Lisa: Eh... okej...
Köpare: Vad är det för fel på den?
Lisa: Ehh... okej... eller, jag menar... ingen aning, det är inte min bil. Typ motorn är sprucken.
Köpare: Okej, när kan jag hämta den?
Lisa: Ehh...okej... kan du återkomma om typ tio minuter, min mamma pratar med en annan köpare...?
Köpare: Nej, säg till henne NU att jag ska köpa er bil! Jag bjuder 30 000, säg det!
Lisa: Ja, men hon pratar med en annan just nu...
Köpare: Okej, jag återkommer om en halv minut...

Innan han har hunnit återkomma har ungefär åtta andra köpare ringt.

/ Lisa

Lördagssoftish   Såhär skönt kan man glida runt i en lila-prickig klänning en lördag. Inte för att jag gör det, den där bilden är tagen för länge sen. Men rent fysiskt så kan man glida runt i den en lördag. Och så en sån oerhört vacker blomma där nere också, right?! Inte alls för att skymma min sacco-säck, nejdå!

   I kväll blir det Skansen mina vänner! Gissa vilke som kommer dit?! EMD! WOHO!!!

  Nej, nu skojar jag med er. Eller alltså, de kommer faktiskt dit. Men ni som följer bloggen kan ju nästan börja tro att jag gillar EMD. Och det gör jag inte. ...Inte alls! Nej, okej, seriöst, jag är inget större fan av dem.

   Nu ska jag helt lagligt betala för att ladda ner några låtar av alla de andra artister som kommer att förgylla min kväll! Sen ska jag göra labbrapporten.
/Camilla

Paradise

Jag har hittat paradiset på jorden. Det var inte så långt borta. Bara ett klick här.
/ Lisa

Plan Ö

  Och på tal om problem i samhället, så håller vi på att lösa Mellanöst-konflikten på So:n just nu. Sluta inte läs! Det blir inte alls ett tråkigt politik-inlägg, jag lovar!!  Jag och Lisa har kommit på världens bästa idé, som på sikt helt lugnt kommer skapa fred på jorden. Men icke! Melker bet bara ihop käkarna för att inte skratta högt åt vårt förslag och frågade om huruvida vi resonerat king kostnadsfrågorna.

  Men hallå, att bygga två öar - en till Israelerna och en till Palestinerna - och gräva upp Jerusalem och "plantera" om på dessa öar, och sen odla mat på det som återstår - och ge maten till människorna på Israelön och Palestinaön så att de får sin heliga mark i matväg - Det är ingen dum idé!

   Inte alls Melker!


Treasure Island / The Island / L'île Perdu by Aaron Escobar<sup>TM</sup>. x2

Or what say you?!


/Camilla

Darwit Isaaks
Svenksen Dawit Isaaks sitter fänglas i Eritrea utan att ha fått en riktigt åtalan,
en ordentlig rättgång eller riktiga anklagelser. Hans brott är att ha publicerat
en önskan om frihet och demokrati i samma land som han sitter fänglad i.
Hemma här i Sverige väntar hans familj och hans barn som knappt kommer
ihåg honom.

I åtta år har han suttit fänglad, och nu är det nog.

DN, Svenska Dagbladet, Aftonbladet och Expressen går samman
för att driva igenom kampanjen som ska frige Darwit Isaaks.


Läs mer och skriv på!

/ Lisa

Stanna Natten

  Nu kan jag den! Eller nästan i alla fall! Jag kan hänga med och göra nästan precis exakt som dem gör. Tror jag. Kanske är det mycket som behöver finslipas.. Det får väl dansösen Isalee hjälpa mig med(!?!?!). Och så de där mellanstegen innan "hold on tight" glömmer jag alltid. Egentligen kanske jag inte kan den alls. Dansen alltså.


/Camilla

Multivitaminshopping

       Det är härligt att shoppa loss lite! Nu ska ni får se vad jag pröjsade hem idag. Klänningen och skorna som jag pratat om. Valde de ljusgrå. Och nej, jag köpte inte riktigt såhär många par...
Dessutom fick jag med mig ett rosa nagellack hem från Mavalo, färgen La Paz.../ Lisa

I am the egg manDet är sådana här låtar jag inte kan sätta fingret på om
de är helt genialiska eller helt weirdo.

Vad säger du?

How Cute Is This?!

   Of course I will and here it is:


Jag ville döpa den till Karl-Eva, men det var jag tydligen ensam om.

/Camille

Kykkling

     Vet ni vet ni vet ni vet ni vet ni? Idag fick vi en kyckling! Jag vet inte om vi berättat för er tidigare att vi i skolan håller på och kläcka kycklingägg i en värmeugn? I alla fall, idag anlände den första lilla kycklingen. Brun var den.

Så SÖT.

Camilla tog bilder tror jag, så om ni gullar med henne lite så kanske hon lägger ut de första bilderna på vår älskling!

SimpleVill ha. Behöver. Ska skaffa. Hundranittionio riksdaler. Så vilken färg?

/ Lisa

Big in Japan

  Kolla vad min japanska agentur skickade i ett mail till mig idag! Nu kanske jag äntligen får råd med en egen lägenhet och allt sånt där jag alltid drömt om! Runaways i London, Paris, you name it! Och gratis kläder från alla topdesignes! Alla kommer vilja ha mig! Wohoo! Jag är totalt överlycklig!!              Det går bra nu, kompis det går bra nu..

Tihi -säg att ni gick på den?! Snälla säg,säg, säg!

/Camilla

Okej, jag är sjuk

   Och lite onormal. Men när jag väl bestämmer mig har jag bestämt mig och då blir det så. Ungefär som när jag skulle lära mig gitarr, eller vinna Sjöängsloppet (det var tider det) eller som nu i sommar när jag kommer vara fit som få, eftersom att det är vad jag bestämt mig för att vara. I alla fall, nu har jag bestämt mig igen. Och det är att lära mig den här dansen.Fråga mig inte varför. Eller jo, fråga mig varför!

Kurt: Varför?

  Jo, för att jag tycker att ALcazar dansar fett bra. Och jag står för att jag tycker det. Även om det känns lite pinsamt och naket att erkänna det på ett sånt här officiellt ställe. Vi har ju faktsikt en del läsare... Kiss on Ya!

Och såklart av den enkla anledningen att jag är sjuk och lite onormal. Men det är vi alla innerst inne. Det vet ni nog!

/Camilla

Eventually

          Snart är det vår. Visst, helt plötsligt från absolut ingenstans kom ett helt meningslös snöfall mitt i våra vårkänslor och chockade oss med kyla och slask och gjorde att vi fick dra på oss moccaskorna och långkalsongerna, samtidigt som bilden av oss själva med tygskorna och tunna sommarklänningen bleknade snabbt i takt med att marken blev vitare och vitare. Men. Det här är inte rumba. Nej, skojade bara. Men, snart är det ändå vår, och sen kommer sommaren. Och då kommer tygskorna, sommarklänningen, vårvindarna, tussilagosarna, ärriga sommarknän och doften av grillat sent in på de ljusa kvällarna.   Jag rör mig på

  Alltså, jag är så fast på den här låten så det går bara inte! Den finns i mitt huvud vareviga sekund och vart jag än vänder mig snurrar refrängen i min smarta skalle. Jag blir sjuk snart!Lyssna bara om ni är starka nog att stå emot. Jag varnar er.

Med Vänliga Hälsningar, Camilla

Hello hippie

Jag må kanske inte vara den mest modemedvetna människan alive, men jag skulle inte banga på den här outfiten. Jag vill vara lite cool i vår. Lite hippie. Lite "bohem", som jag och Camilla kallar det, fast som egentligen inte betyder vad vi menar. Yeah yeah. Jag vet att klänningen ser ut som att vara tagen ur Tant Hilgurd på ålderdomshemmets garderob, men... den kan bli cool. Godnatt!


/ Lisa

Morotsbröd och Movie Moves

  Lyssna på det här: I fredags bakade jag morotsbröd, igår bakade jag citronmuffins och idag ska jag (och Lisa) gå på Isalees dansupvisning.

...


Woow, tänker ni. Lyllo den tjejen som får baka två dagar i rad och sen gå på Isalees dansuppvisning.

  Jaa, en del har lite roligare liv än andra. Lite mer bak. Lite mer dansuppvisningar.

Vad menar hon? tänker ni.

Jaa. Vad menar jag?

/Camilla

GRATTIS FAR!

Idag fyller min pappa ett halvt sekel. Inte klokt, inte klokt. Men det gör ingenting för vi gillar honom ändå. Grattis på 50-årsdagen pappa! På den här bilden är han inte 50 år. Tro det eller ej. Nej, han är 21 år och har precis förlorat en squasch-match i en tre-setare. Intressant. Intressant sätt att stava squasch. Jag har ingen aning om hur det stavas.

GRATTIS!
/ Lisa

Don Juan DeMarco

Jag är en film-freak. Jag älskar film. Jag gjorde nog helt rätt som valde filmkunskap, 50 poäng. Nu kan jag sitta och analysera alla filmer som jag ser också. Najsigt!

I alla falla, jag såg nyss filmen Don Juan DeMarco, med Johnny Depp och Marlon Brando. Ja, alltså, jag såg inte filmen tillsammans med Johnny Depp och Marlon Brando (tyvärr), utan de har huvudrollerna i denna fina film.

Filmen handlar om älskarnas älskare Don Juan i modern tid. Eller är det Don Juan?
Eller är det kanske bara ett psyko? Eller är det Don Juan? Ett psyko?

Don Juan?

Psyko?
/ Lisa

Sluta tjöta!

Ni vet hur det är när man har sett en film 32 och en halv gång, precis så många gånger som jag har sett filmen Grease? Jag hade en period när jag satte mig och såg Grease vareviga lediga sekund jag hade. Nu har jag inte sett den på sisådär 8 år. Inte en enda gång.

Precis så är det med min skola. Kärrtorps gymnasium. De har totalt snöat in sig på Hållbar utveckling, Virtuellt vatten, den globala miljöförstöring och allt det där.

Visst det är ju skitbra att folk engegerar sig! Men när man har vegetarisk mat för att kött är omiljövänligt som skolmat, "dagens miljötips" på alla TV-apparet i skolan, debatter, KÄR-dagar, presentation efter presentation om Hållbar utveckling och en rektor som kör marknadens mest miljövänliga bil, då blir det lite väl mycket repeat alltså.

Jag gillar att rädda världen.

Men när de tjötar och tjötar och tjötar och tjötar och tjötar och tjötar och tjötar och tjötar och tjötar och tjötar och tjötar, då vill jag bara ta fyra stora bilar och köra omkring helt i onödan och bara hålla mig vid liv med hjälp av nötkött från Brasilien.

/ Lisa


The Trip to Käppala

  Jag har inte uppdaterat er om vårt studiebesök igår! Käppala vattenreningsverk var vi ju på. Det luktade inte lika illa om allt bajs och sånt som man kunde tro. Så här såg det ut inuti Lidingöbanan:

 

Såhär såg min nya väska ut inuti Lidingöbanan:

Sådär, nu vet ni allt ni behöver veta om vårt studiebesök på Käppala!

Puss på er!

                                                              /Camilla


Einstein Talar Ut

Nu har jag bestämt mig för vad jag vill! Jag vill aldrig mer tvivla på vad det är jag vill.

Bambambam.


I've walked so many unknown paths...Confronted so many dangers..........Freedom & Immortality! by Arlete.

/Camilla

Vad har jag för hårfärg egentligen?

Ja, nu kommer efterbilderna på mitt hår som jag lovade. Jag är en woman of my word, trots allt.
Den översta är hur det ser ut nu. De två andra är mitt ex-hår. Radikal skillnad, aight?

Så vad tycker ni? Och dessutom, vad tusan har jag för hårfärg tycker ni? Jag har hört allt från mörkblond, till ljusbrun, till blont och lite rödlätt till guldblont med ljusbruna slingor. Vad anser du?

/ Lisa

Nej nej nej

Jag laddar inte ner filmer. Inte musik heller. Det har jag aldrig gjort.

Men om jag, trots allt, skulle ladda ner musik eller filmer (vilket jag inte gör), vilken film skulle ni då rekommendera mig att ladda ner? (Inte för att jag kommer göra det, vill bara veta...)

Kort och gott, vilken är din favorotfilm och varför?

You will be queen


The Love Guru

  Idag när jag satt på 163an vid halv 3-tiden på eftermiddagen steg The Guy på vid Dahlens Sjukhus. Tyvärr hade han en tjej med dig och tyvärr såg han inte att jag satt där och dregglade. Eller det kanske var tur i och för sig. Tur för tjejen.. Okej, men he was like the God ya knoow?! Och det bästa var att tjejen inte var så fruktansvärt, ni vet, snygg-snygg. Det tyder ju på att han har vett nog att välja med insidan! ..Och att jag kanske har en chans?! :) Eller så var de på sjukhuset för att kolla barnet som hon kanske hade i magen.. Eller så var det bara hans syster.. Eller så kommer jag i och för sig aldrig se den mannen igen. .

Han var som en brunhårig Curt Cubain med inslag av Måns Zelmerlöf och Johnny Depp. INTE ILLA!

 + Johnny Depp  by Greta&Kiba +

/Camilla

Sun is shining

  Idag är det onsdag och solen har skinit på oss i Stockholm. Det är bra. För jag hade dagkräm med UV-skydd på mig. Sen i morgon, då är det torsdag. Och det säger jag inte för att repetera veckodagarna för er som inte kan dem. Ni får söka läkare eller något. Nej, jag vill bara hitta en anledning till att börja prata om att vi ska till ett vattenreningsverk i morgon - torsdag. På studiebesök liksom.

   Det ska bli både intressant, givande och a total waste of time. Men har man valt Natur Biologisk forskning får man nästan skylla sig själv. Och eftersom att vår blogg är ett lyckopiller kan jag i stället berätta för er att solen sken på oss stockholmare idag!

Puss och Kram och en till puss!/Camilla

Ticket to anywhere

Från och med nu ska jag bara göra vad jag vill.

. the closest thing to crazy by di.SUN.ity.

Jag ska bara komma på vad jag vill först.

              
                                                               /Camilla

Newspaper
I can't belive what I've become

Hejsan svejsan! Hur är läget med er alla?

Jag har inte lagt ut någon efter-bild på hur mitt hår blev efter klippningen i söndags, jag vet, men ni får nog vänta med att se resultaten tills mitt hår har växt ut igen. Så om ett galvår, people - då kan ni få hur många bilder ni vill!

/ Lisa


27th of July

   Jag ska avslöja en sak för er. Mest för att jag fyller år om mindre än fyra månader, men också för att få det lättat från hjärtat:

Jag gillar den här:

Den här:


Den här:Och den här:/Camillla

NewspaperMötet med EMD

   Idag var jag i Vällingby Centrum för att köpa väska och därefter fika hos min mormor och morfar. Och vilka var inte där om inte..... EMD!!!! Wohooooo! Jag hoppade och skrek med dem andra och knäbad om autografer och gav dem blommor och choklad och en varsin puss.

Nej nu skojar jag med er. Jag blev mest besviken om jag ska vara ärlig. Och det ska jag minsann vara på min egen (och Lisas) blogg! ..Ärlig alltså. Okej att han Erik var lite cutipie. Men Danny liksom? Han bah: Hoppas kön går snabbt för vi vill träffa er alla!! Puss puss på er!! Och jag bah: Vem tror du att du är din blonda fjolla?

Nej nu skojar jag igen! Jag har inget som helst emot Danny. Min barndomskompis hette Danny. Och om jag ska vara ärlig, och det ska jag minsann vara på min egen (och Lisas) blogg, - ärlig alltså - så tycker jag att det är bra med lite mindre maskulina manliga förebilder. För att bromsa ideal-hetsen och så.

Men jag kan inte hjälpa att jag kände liksom "Shit, ja det var ju lite synd att du inte var min typ.. Men gråt inte Danny, gråt inte!"


Man ser lite av Mattias under H:et!!!!
Jag menar, vem fan är Mattias?

                                          /Camilla

Damn it

OK. Jag saknar mitt gamla hår.
Snyft.

Dagen som visst kom ändå

Camilla påstår att dagen aldrig kommer. Men seddu, det gör den visst! Efter två års lång väntan och tjat om "jag ska nog klippa mig snart... snart så ska jag nog klippa mig ändå..." så är dagen här.

Klockan 15.00, lokal tid, så stiger jag genom dörrarna till Hår 3000 för att klippa av mig håret.

Okej, ingen panik! Jag ska inte göra några stora förändringar, bara toppa det. Men jag är fetanervös. Som sagt så har jag inte klippt mig på två år, och jag gillar mitt hår - tänk om det blir helt fel?!

Yeah yeah. Här kommer ett par före-bilder så slänger jag in ett par efter-bilder sen också.

Pray for me.


/ Lisa

Newspapers


Väskbekymmer

   Vilka urfina portmonäer Lisa lagt upp! Och vilken urfin header vi har nu! Och vilka urmänniskor bodde här innan oss, tro?  

Denna kanske kanske kanske blir min. Fast svart. Hade tänkt mig den som "skolväska". Eftersom att jag råkade bränna sönder min andra.. Fast är den inte lite tråkig?                   Beslutsångest!

/Camilla

PortmånäerJag vill ha en sån här urgullig portmånä och bevara mina stålar i.

Vårig och pretty och egen och fin.

/ Lisa

Vad hände?

         Hur reagerade ni när Malena tog hem segern i kvällens final? Jag, Camilla och Isalee satt förstenade ett par sekunder innan vi samtliga totalt bröt ihop och skrek förtvivlat i fem minuter, sådär som man gör när man är tonårstjej.

Vi började väl undra vad det är för jäkla land i vi tillhör egentligen. Alltvarligt, alltså. Det här är fortfarande Sverige, eller?

Lisa: Asså... asså.... asså... asså... asså...?
Camilla: Jag vet. Det är fy skam.

Sen är hon ju faktiskt trots allt en mycket duktig sångerska. Vi kanske har alla tiders chanser i Russia./ Lisa

Camilla The Artist

Såhär går det om man lämnar Camilla i ett rum fullt av papper och färger en hel kväll.

 

Ser ni min signatur? Camilla BH. Kul va?


Lördag dag

  Eftersom att Jobbiga Camilla aldrig blir nöjd har Duktiga Lisa ändrat i headern igen! Vad tycker ni? Bu eller Bä? Den förra eller den här? Eller en helt annan? Aftonbladet eller Expressen?

  Idag har jag varit i storstaden och köpt ett nagellack. Och umgåtts med Isalee. Det kanske också är värt att nämna.

Såhär ser mitt nagellack ut:


B.e.a.u.t.i.f.u.l.

Nu måste jag gitta! Herrå!

/Camilla

Finally Final

Vem vinner ikväll, i den stora stora Melodifestivalfinalen?

Jag gillar Caoline af Ugglas, jag måste erkänna att jag gör det. Jag gillar åtminstone hennes låt, och om hon skulle sätta liiiite fler rena toner så skulle den låter gå rakt in i mitt hjärta. Och om hon skulle lugna ner sig lite med benlyften.

Men jaja. Den som jag tror har störst chans i den stora Eurovision Song Constest är Sarah Dawn Finer. Man har ju hört hennes låt förut, men den är pampig och funkar alltid.

Och sen måste jag bara säga såhär - hur fasiken kan DN och hela svenska folket älska Molly Sandén så sjukt mycket?! It beats me. Visst, hon kan säkert sjunga, men hur många gånger har vi inte hört det där "så vill stjärnorna, så vill gudarna bla och bla och bla". Bara titeln på den låten får mig att kvida. Hon går upp på scen och härmar Sanna Nielsen eller Sonja Aldén, utan att göra framförandet till hennes eget.

Yeah yeah.Delicious and refreshing

Ny design! Nu får vi se vad Camilla tycker. Om hon samtycker. Eller om hon rent av misstycker. Eller om hon tar sina kycklingar och flyttar till Baltikum i protest. Eller om hon lägger rosor vid mina fötter när jag vaknar varje morgon. Hon kanske rent av målar mustasch på mig nästa gång hon sover här, som hämd. Eller så vill hon förevigt passa upp på mig.

Man vet aldrig med Camilla.

Men en ny design har vi här på Dubbelbloggen! Vad tycker ni?

/ Lisa


I've got million dollar charmDet här livar upp dig också.

/ Lisa

These Happy Days

  Kan ni tänka er va? Klockan är nästan åtta, solen skiner och fåglarna kvittrar - och Lisa ligger kvar i sängen! Är det det kommande kemiprovets magiska kraft som börjat verka? Ja, man börjar ju oundvikligen undra. Att gå miste om ännu en dag i skolan.. Det skulle väl ingen människa drömma om?

Hommik on tulnud- Morning has broken by j.anne4 ( Janne ).

/Camilla

The Naked Truth

Det är klart jag har högt IQ Lisa!

Crashande och Cool Camilla

     Jag är 15,7 % fjortis. Intressant.

Idag har för övrigt varit en intressant dag. Jag vaknade upp i Örebro, spenderade dagen i Göteborg och går snart och lägger mig här hemma i Stockholm. Mysterious, inte sant?

Jag tog en taxi hem från Centralstationen ikväll, ganska mysterious det också va? Vad gjorde jag på Centralstationen? Ja, i alla fall - det är väldigt intressant att åka taxi. Antingen så får man en jättetrevlig taxichaufför som pratar och pratar eller så får man en som inte säger nånting. Jag fick en som inte sa nånting. Carl Victor, hette han, det såg jag på hans leg.

Jag kunde inte annat än att le hela vägen hem. Det är en så absurd situation, liksom. Jag får skjuts hem av en total främling.

Nu ska Camilla crascha hos mig, som den hederliga och trogna vän hon är. Hon är inte dum, hon. Inte alls dum. Har ganska högt IQ, tror jag.

Godnatt!

Djupast inlägget evah

   Nu är det så att jag ville ha en väska förrut. Nu är den slut överallt. Bara för att jag tänkte att jag skulle spara pengar till vår Göteborgsresa. Ja, anledningen till att jag inte köpte den alltså. Såhär såg den ut:


Fast inte lika bajsbrun.. Annars är den identisk.

  Tack vare detta beslut hade jag tillräckligt med pengar kvar i Götet. Jag kunde köpa precis allt vad jag ville! Pengarna räckte precis liksom. Och det kändes bra. Då kunde jag slappna av lite där och bara enjoy Götet va. Allt var som en dans på rosor och jag kände att allt för en gångs skull gick bra. Solen sken, jag fick nya saker, jag och Lisa hade trevligt, jag fick nya saker. Osv osv.

Vad vi har lärt oss av detta är:
 1. Ibland måste man prioritera. 
 2. Man kan inte få allt.
 3. Man borde inte lägga sin väska på spisen så att den smälter och då bli tvungen att köpa en ny.

/Camilla

Men gud men gud men gud

Du är: 24.8% fjortis

http://www.fjortispoang.se/

Inte för att det är något fel på fjortisar, jag älskar ju alla, men alltså.. Det är inte riktigt jag.


Rubrik till en konstig text

  Hoho jaja, vad hon är rolig, vår lilla Lisa. Tänk om man fick äran att vara kompis med den tjejen liksom!? Men det är inte så konstigt att hon tänker som hon gör.. Vi håller ju trots allt på att föda upp kycklingar på biologin. Och det är svårt att sluta tänka på det.

   Hur som helst. Jag har ställt mig frågan några gånger (inte så många, men det har hänt): Vilken dag är det min tur att bli djup här på bloggen? jag kanske också borde dela med mig av lite djuphet. Lisa kommer alltid med bra och kloka råd medan jag bara babblar på om vaktlarna och kommer med torra skämt. Ni kanske vill lära känna djup-Camilla lite också? Eller så vill ni inte det. Men det känns ändå som att ni vill det! Några kanske vill det i alla fall. Medeldjupa Camilla åtminstone. JAJA!

   Men varje gång jag ställer mig just den frågan tänker jag: I morgon. I morgon är jag djup. Lika ljup som Atlantens djupaste djup. Eller djupare till och med!

   Så tänker jag såklart idag med. I morgon, då är jag djup. Djupare än Atlanten och Stilla Havet på varandra. Fast eftersom att jag vet en del som läser dubbelbloggen, känns det inte så bra att jag lovar ut att vara såhär djup. Men i morgon, då minsann, då är jag medeldjup! Sanna mina ord.

how deep is the ocean.........??? by *hb19

/Camilla

Varför gör Gud såhär?

         Jag har skitmycket att göra. Typ en triljon saker. Men ändå gör jag ingen nytta. Jag borde springa omkring här hemma på ungefär detta vis:

Men nej. Det gör jag inte. Av någon anledning så blir jag helt paralyserad och förlamad ju mer stressad jag blir. För varje sak som läggs till på listan med saker man måste göra, ju mer trögtänkt och oeffektiv blir jag.

Detta är jag för tillfället:/ Lisa

Djup på morgonkvisten

        Jag känner att jag verkligen måste vara lite djup just nu. Det är nämligen så att min fina kamera, som min lilla busunge till lillebror Alfred kastade i golvet har börjat funka igen! Min far gick med den stackars kameran till den lilla reparatören, men han sa att det inte finns så mycket att göra. Men ha! Nu ligger min kamera här bredvid mig, hur fungerande som helst.Hur djupt är det på en skala, kan man ju undra? Men vet ni, att saker pajar och sedan börjar funka igen händer mig hela tiden. Min Ipod har dött flera gånger, och jag har alltid tänkt "jaha. Jaha, hejdå då. Tack för den här tiden." Men rätt var det är så funkar den igen! Precis som min kamera.

Och LimeWire, mitt program där jag inte laddar ner musik... det slutade också funka. Men jag väntade några veckor, och nu är det fit for fight igen!Så vad är djupheten med det här då? Jo, ibland är det annat än elektroniken i vardagen som inte funkar. Typ man själv funkar inte, ett förhållande funkar inte, ens strikta diet funkar inte, osv, osv. Men hörrni, om man ger det lite tid så kommer det i framtiden komma tillbaka - det gäller ju att aldrig ge upp hoppet. För det finns alltid en chans!


/ Lisa

Future is Calling

   Jag ska ansöka om sommarjobb på Astra Zeneca. Min mor hänger där på dagarna och är man 92a med en förälder där så kan man tydligen söka. Yes liksom, steg ett på läkarkarriären avbockad. Sista ansökningsdagen är i morgon, dock, och det känns ju mindre tryggt. Som tur är har jag redan gjort ett CV så den är det bara att bifoga. Vad värre är behöver man skriva ett personligt brev. Och det skall göras klart i kväll. Jättejobbigt. Funderar på att skriva nåt sånt här:

  Hejsan hoppsan alla kontorssnubbar! Jag är en fattig student och gillar att experementera med färgglada lösningar. Typ som Einstein och dem gjorde. Jag går Naturlinjen med inriktning biologisk forskning så jag borde väl ändå bli garanterad en plats?! Kom igen liksom, hur torra får ni va? Hur som helst vill jag tjäna mycket pengar när jag blir stor (och nu också om ni vill?) så jag tänkte att jag kunde börja karriären hos er. Så länge ni ger mig betalt ska jag slava åt bossarna och göra alla uppgifter de ger mig skitnoga och koka kaffe åt dem om det så behövs. Äh, ge mig bara jobbet vafan, så blir alla nöjda!

   Vad tror ni? Nästa: läkare..

Inyectando color a la vida by Isha.Net*


/ DR. Camilla

Lika a dream coming true

Vet ni vad jag och mina medmänniskor Camilla och Isalee talar om? Att åka till Irland! Jag kan se de gröna kullarna, de mysiga små restaurangerna, den härliga accenten och resten av det härliga landet framför mig.

Och vilken underbar film tänker ni på när man talar om gröna kullar och härlig accent då? Jo, dunderfilmen PS. I Love You, såklart. Jag tror jag grät minst en halvliter när jag såg den första gången på bio. Allvarligt! Jag satt som en säck i biostolen och la all min energi på att inte låta som ett snörvlande nervvrak. Sen när filmen var slut, lämnade jag biosalen med ögon svullna som tennisbollar och var helt slut i en vecka.

Sen kan man ju tänka typ "Irland... är det inte typ bara pensionärer som åker dit? Är man sjutton så åker man väl ändå till typ New York eller nåt?". Men nä.

Irland är så fint!


GONE, BUT NOT FORGOTTEN!. TIPPERARY, IRELAND. by EDWARD DULLARD.

A Bit of Ireland by Sandra Leidholdt.

THE OLD BOG ROAD. KILKENNY, IRELAND. by EDWARD DULLARD.

Dag numero ett

Idag börjar mitt nya liv! Nu ska vi bara hålla tummarna och se hur det går. Jag svängde ihop en någorlunda näringsrik frukost som jag ska visa nu, men sen måste jag dra mig! Min buss går om exakt nio minuter och jag måste hinna sminka mig...

Knäckebröd, smoothiejuice och Himlagott-te blev det. Godmorgon!


/ Lisa

Dagen som aldrig kommer

    Jag kan inte rå för att mitt hjärta slår lite snabbare för den här låten. Om jag ändå hade varit på deras konsert igår.. Då hade jag minsann inte klagat på att tvingas skrubba vaktelbajs dagarna i ända!/Camilla

Idag har jag fotat...
/ Lisa

Update

Söndag idag.
Kycklingarna mår bra.
Råkade springa fast jag har träning.
Är jättekissnödig för att jag har druckit massa te.
Städade buren till kycklingarna och insåg att jag inte gillar fåglar.
Försöker komma på en strategi så att jag kan lämna tillbaka dem till Volker i veckan.

/Camilla

Oh, BetseyFint från Betsey Johnson

Mitt nya liv

        Nu vill jag ha vår. Vår, eller ännu hellre sommar. Vad jag är trött på är detta slask och alla dessa gråa moln. Lite sol skulle faktiskt inte skada, trots allt.

       På måndag, imorgon, ska jag börja mitt nya liv! Samma dag som Isalee ska börja sitt liv. Internskämt. I alla fall, det ska bli nyttig mat, mycket sömn, träning och allt det där. Målet är att bli vältränad och få i mig alla de där små ämnena som man kan behöva få i sig.

Har ni några nu-ska-jag-börja-mitt-nya-liv-tips som ni vill dela med er av?

/ Lisa

Aldrig utan variation

           För er som inte visste det så jobbar jag, Lisa, som tennistränare på lördagar. Det är en bra liten inkomstkälla, speciellt eftersom jag får jobba med mitt egna intresse. Sen kan man ju inte alltid älska alla de små hundra barnen som bara inte kan fatta att man inte ska slå forehand med två händer, att man ska kasta upp bollen när man ska serva och inte ner, och så vidare och så vidare. Något som är väldigt roligt är att se hur de olika barnen tolkar "fotarbete". Fotarbete är ju nästan A och O i tennis, så det säger man minst fyrahundra gånger till barnen varje träning.

För att illustrera de olika typerna av barnens fotarbete så ska jag visa en denna fina kration. Enjoy, och välj er favorit! Hur gör du när du rör på fötterna?/ Lisa

Tävlingen avslutad!

            Sådär, nu var Dubbelbloggens första tävling avklarad! Det var söta Emmeli som kammade hem de fina örhängena med alla rätt! Grattis så hemskt mycket till dig. Bra jobbat allihopa, det var många som hade alla rätt, men Emmeli drog längsta stråt!

GRATTIS!

The Hönshus

  Så mycket man kan göra med en flyttkartong och lite god fantasi! I eftermiddags inredde jag vaktlarnas hus, som jag och Lisa byggde upp igår. Såhär fint har dem det nu, under mitt skrivbord och allt!
                       /Camilla


Är det underbettet kanske?

              Jag vet att vi redan har bombat er med inlägg idag, men jag bara måste visa er det här. Jag är ganska övertygad om att ingen kan motstå det här. Ingen tjej. Ingen kille. Dudes, det spelar ingen roll om ni är heterosexuella ända ner i tårna, ni vill ändå ha honom. Dudettes... ja, ni förstår ju kanske vad jag menar.

/ Lisa


Dagens Visdomsord

Livet är som en påse, tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något.

Over.

/Camilla

Från kyckling till utsmyckning

Där fick jag minst sagt till det!

   Jag har sagt det en gång tidigare, men nu säger jag det igen: This will be min lagom till summer!   Nu är det så att jag håller inne på ett mycket bra och vettigt ordspråk också. Men det tänker jag skriva i nästa inlägg. För att ge mer fokus på just det och liksom inte på den här klänningen. Det är nämligen ganska djupt och då passar det inte riktigt med en röd klänning till som bild. Jag är ju inte den som vill utmana ödet om ni fattar. Nån där uppe kanske straffar mig då. Och det vore ju inte alltför väl. Ciao

                    /Camilla

Cutipies

  Oj, kära någon vad Lisa expressbloggat här! Dags att dra mitt strå till stacken.

Kanske genom att bla visa en bild på våra fjäderfän som numera bor under mitt skrivbord?!

¨

/Camilla

Oh my little chicken

           Idag fick vi kycklingar. Vaktelkycklingar. Ni kanske undrar varför i hela friden vi har fått ett par (fyra stycken faktiskt) kycklingar som jag hela eftermiddagen har intsallerat och byggt bo åt hemma hos Camilla. Camilla kanske redan har berättat? Det är ju nämligen så att vi går en biologi-linje, där vi har Global Miljövård. Och i det ämnet så ska vi ta hand om små kycklingar och få in dem i ett kretslopp! Men inte nog med det, utan idag stoppade vi in 10 hönsägg i en värmeugn, och om 21 dagar ska det titta ut små kycklingar därifrån!

Det påminner mig om en annan sak jag måste få från hjärtat. Nämligen - Jag. Vill. Aldrig. Mer. Höra. Orden. Hållbar. Utveckling. Jag går i den mest politiskt korrekta skolan ever, och allt är bara global uppvärmning, vi måste rädda jorden, hållbar utveckling, blablabla. Jag skojar inte - i vår skola hör man de två små svidande orden hållbar utveckling minst fyratusentjugo gånger om dagen! Vår rektor kör den mest miljövänliga bilen på marknaden.

Det säger ju något om hur mycket de försöker indoktrinera oss lliksom. Nu kanske merparten av er inte vet vad indoktrinera betyder, och merparten av er har nog inte ens läst hit. Men så kan det vara. Hejdå!

Förresten! Vi döpte våra små kycklingar till Marylin Monroe, Kurt Cobain, Diana Ross och Dolly Parton. Sötingar!

/ Lisa


Godmorgon godmorgon!

           Gomorgon allihopa! Här i Stockholm är det ett alldeles utmärkt äckligt väder, då det snöar och slaskar. Jag ska bege mig nedåt busshållsplatsen för vidare transport till skolan. Gymnasiet. En dag utav mycket intressanta lektioner väntar - bland annats så kommer våra små vaktlar till oss idag! De är tydligen ganska stora. Men det gör inget, nån sorts hönsrättigheter måste det ju finnas. Nu får jag ta och önska alla en trevlig torsdag och hare najs!

/ LisaMen förlåt då

Viktor vill forfatfarande inte hjälpa mig med kemin. Och jag ska erkänna att det är för att han spelar de älskade spelet World of worcraft (död åt wow).

Lisa: Vill du hjälpa mig med kemin?

Viktor: * snackar engelska med sina wow-polare *

Lisa: Åh! Jag vill snacka med en engelsman!

Viktor: My sister wants to talk to an englishman...

Datanörd 1: How old is she?

Viktor: Seventeen

Datanörd 2: Seventeen, eeey?

Datanörd 3: Let her say hi!

Viktor: Lisa, säg hej!

Lisa: Hi, hi!

Datanörd 4: *visslar*

Datanörd 5: Seventeen? It's legal.

Datanörd 6: OK, LETS CONCENTRATE!!!! Focus for fuck sake...

/ Lisa

That's just so funny/ Lisa

I Like My Leggings

        
 

/Camilla

Dagens visdomsord

Hello sunshines!

Här kommer dagens tre vägledande meningar:

1. Ni har väl inte glömt vara med i vår tävling?
2. Ni har väl inte glömt att lägga till oss på bloglovin'?
3. Ni torkar väl er ordentligt bakom öronen när ni har duschat?

Dagens svåra ord

         Min bror Viktor vägrar hjälpa mig med kemin. När han beter sig så, t.ex. när han vägrar massera mig (ja, min bor är min slav) så brukar jag lägga mig i hans säng - liksom som i strejk. Jag flyttar inte på mig förrän han har masserat mig. Oftast misslyckas jag och somnar, varpå jag surmulet lunkar iväg till min egen säng.

Men idag vägrade Viktor hjälpa mig med kemin, för han var tydligen "upptagen".

Pappa: Vill du att jag ska gå upp och nita honom?
Lisa: Ja, gör det.
Pappa: Hehe. Säger ni nita nuförtiden?
Lisa: Eh... ja, det gör vi.
Pappa: Jaha, så du vet vad det betyder då alltså.
Lisa: Ja...
Pappa: Jaså. Så ni är så tuffa nuförtiden också?
Lisa: Ja, pappa.


Jag tror inte riktigt att han kan smälta det här med att jag dribblade bort honom med "gitta" och "lacka"...

/ LisaGlöm inte vår tävling!

   Gårdagens bussresa hem från skolan var mycket rolig, tycker jag. Lisa håller nog inte riktigt med mig på den punkten. Jag hade nog inte gjort det om jag var Lisa. Men vem vet! Lisa är ganska cool liksom. Ni som brukar läsa (varför inte lägga till oss på blogglovin?) vet väl redan det. Att lisa är cool alltså. Jag är också rätt cool.

Melker: Vad valde ni för individuella val?
Camilla: Franska steg 4
Lisa: Franska steg 4
Melker: Töntar. Jag ville lungt inte ta tyska i alla fall..
Lisa: Nej jag vill verkligen inte ha franska heller! Jag fattar inte varför jag tog det. Typ bara för meritpoängen, om ens det..

Vad Lisa inte har någon aning om är att vår franskalärare sitter precis bredvid oss.


/Camilla

Höns i vårt hus

   Det är helt otroligt! Ni kommer inte tro mig! Jag ska få hem FEM stycken vaktelungar!

Efter mycket om och men är jag nu tillåten av päronen att ta med dessa hem. Det är nämligen min hyperbiologiska biologilärare Volker som vill att vi ska öva innan vi får föda upp kycklingar. Och jag, Camilla, ska få ha dem i min gillestuga! 

   Såhär står det på en vaktelsida: "Vaktelkycklingarna är som små humlor när dom kommer ur äggen dom är känsliga för drag, fukt och kyla. Dom dränker sig lätt i vattenskålen så man kan tex, ha en kanin nippelflaska eller använda ett lock från en syltburk."

   Som små humlor! Jag ska få små vaktelhumlor! Och nu ska jag läsa på allt jag hittar om vaktlar. Mina (våra) små vaktlar ska ha det bättre än några andra vaktlar i historian någonsin haft!

Volker sa att de kommer på torsdag. TVÅ dagar!

Håll er uppdaterade här i bloggen om ni vill veta mer om våra vakteläventyr, säger jag bara.

tänkte att det kunde vara bra att öva lite inför min bondekarriär.

      bild                             
                                                          / Camilla

Helig makaroni!

      Ni vet väl alla att jag ramlade på en stople vid en busshållsplats för ett tag sedan? Annars kan ni ju ta och uppdatera er här och här.

Nu har jag fått svar! Det var en bergborr som orsakade mig sådan hemskt smärta. Kolla vad Lassegubben skrev!

Hej Lisa!

Jag har ingen aning om vem som satt en bergborr vid sidan av stolpen med tidtabeller. Vi har inga sådana maskiner överhuvudtaget. Vi har försökt att få bort bergborren men inte lyckats ännu. Nytt försök kommer att göras. Då vi inte placerat ut denna borr kan vi inte heller ersätta dig för det inträffade.


Med vänliga hälsningar
Lars Kindberg

Chef Hållplatsservice


Och det roliga är att de faktiskt försöker få bort stolpen! Radikalt! I guess one woman can make a diffrens in the world... no more bergborrar på SL:s hållplatser...


/ Lisa


Såhär chockad är jag just nu...

TÄVLING I DUBBELBLOGGEN!

Nu är det dags för Dubbelbloggens första, exklusiva tävling! Och som vanligt så gör vi det på vårt lilla egna vis. Här kommer tävlingsregelerna!

1. Vi kommer visa tre bilder med frågor till. Det gäller att gissa rätt (wow... rätt?! tänker ni. Men ja, så är det.).
2. Skriv en kommentar med de rätta svaren, 1. blabla 2. blojj bjajj  3. blubb blipp
3. Glöm inte att skriva e-mailadress!
4. Vill du ha större chans att vinna så länkar du till tävlingen på din blogg!

Och vad du kan vinna är ett par najsiga örhängen!
Och här kommer då frågorna!!!1. Vilken skål är Lisas och vilken är Camillas?


2. Vem av Camilla och Lisa valde vilken sås?3. Vem av Camilla och Lisa tog varm choklad och vem tog en chailatte?Sådär! Riktiga kluringar. Lycka till nu allesammans, och tro mig -
ni vill vinna de där örhängena!


Men vad gör man inte?

         När man ser den här bilden kanske man tror att Camilla sover. Att hon får de långa timmarna på tåget mot Göteborg att ta sig en liten lur. Men se, så är det inte. Nej, det är mycket roligare än så. Camilla mår nämligen väldigt lätt illa när hon åker baklänges. Och detta är hennes lösning på det problmet. Fiffigt, Camilla! Det roliga är liksom att hon stirrar rakt in i sitt säte.../ Lisa

I have a dream.

   Ja, det är sannerligen roligt det där med framtidsplaner. Ibland är det så många drömmar som far runt att man blir rädd! Jag kommer liksom inte hinna bli psykolog, läkare, bonde, dagmamma, pizzabagare, konstnär, brödbakare, fotbollsproffs och polis i ett och samma liv. Det är bara att inse va. Och jag är inte så fruktansvärt bra på det där med att prioritera heller. Ja, jag får se hur jag gör. Förhoppningsvis finns det väl alternativ.

Reinkarnation kan vara ett.

"I Have Dreams.... by Cassie FX.


bild
                                                                /Camilla 

Livsplaner

         Camilla och jag har många planer för våra liv. Ha en bondgård, små kossor och söta hästar, fyra små barn, bo i Paris, bo i England... alla möjliga planer har vi.

Camilla: Men sen vill man ju ha lite spänning också.
Lisa: Ja... eller, typ vadå?
Camilla: Vara typ lite småkriminell.
Lisa: Småkriminell?
Camilla: Jaaa... ja, kanske vara med i maffian.
Lisa: Haha, men då är man ju inte småkriminell!
Camilla: Nämen, okej. Men du vet, checka in på ett hotell med falskt namn. Bah, Sara Andersson!
Lisa: Ja, det vore ju roligt, men varför ska man göra det?
Camilla: Jag vet inte, man kanske har nån läbbig skrurk efter sig, det vore ju kul!
Lisa: Haha, nej, det vore inte kul!
Camilla: Men asså... det kunde vara kul nån vecka...


/ Lisa

Göteborg, 4e och sista dagen

Adjö, Göteborg! Good bye, Götecastle!

   Varför har allt det roliga ett slut? Ja, ovetande om svaret på den frågan, var vi i alla fall till sist tvugna att åka hem. Hem till kalla Stockholm. Urrh. Men jag kan trösta er med att dagen inte kunde blivit mycket bättre.

 Förmiddagen spenderade vi på en sten, vid en sjö, i en skog, tillsammans med mormors hund Frida. Lisas mormors hund Frida. Vi gick en drygt 2 timmars promenad och slog ner oss mitt emot Mölndal. Så att det inte ska komma upp några oklarheter om vem som är vem och vad som är vad, så har jag skrivit dit det. Om ni tittar noga kan ni nog se!Där åt vi då matsäck som ni kan se på Lisas hungriga blick (ha ha).

  Sen gittade vi till Lisas mosters kvarter. Är man väl i Götet ska man väl hälsa på Lisas släkt liksom!? Det kryllar av dem där nere. Fast vi tröttnade rätt snabbt och lämnade både mormor och moster till varandra. I stället drog vi ner till ett högst intressant köpcentum motsvarande Kungens Kurva, ni vet?! (ni Stockholmsbor som har koll på förorterna kanske vet..)

Där, mina vänner, var det expressshopping på hög nivå! Dessa två grejor blev mina på ca 40 minuter: 

   Det blev lite mycket där för mig ett tag, och mitt i alla glädjerop började blodet forsa ur min stackars näsa. Tur att Lisa fanns nära till hands som bärhjälp. När jag äntligen var återställd fick vi skjuts till stationen och det blev ett alldeles för snabbt hejdå till kära Göteborg. Men sånt är livet, fylld av snabba adjön. ...

   Till slut kom vi helskinnade hem efter en lång tågresa, och det är ju tur att det finns sånt här hemma som gör det värt att komma hem igen.Och nu vill jag säga att den här lilla, ganska så spontana resan till Göteborg var bland det mysigaste och trevligaste resorna jag gjort på väldigt, väldigt länge! Det var skitkul och allt blev lyckat! Och det jag måste bara få säga det, att gud vad mycket snygga pojkar det finns där i Götet! Var man än vände sig var det frächa snubbar med den Sköna Dialekten. Om ni ska nånstans, (inte bara för att spana killar asså) dra dit, säger jag bara!

Och jusste ja, vi är medvetna om att det inte är det bästa för miljön att konsumera i sådana här mängder, men jag kan lova att det är en grov engångsförteelse. Så alla miljöaktivister, ni kan vara lugna!

End of Story.

Skriven och berättad av Camilla. Baserad på en verklig händelse. Copywrite Camilla.

Göteborg, dag 3

Andra shoppingdagen, the Other Shopping Day.

  Samma frukost, samma lunch, samma stad. Däremot inte samma fika, inte samma middag och definitvt inte samma inköp.

Först och främst spanade vi in lite tennis. Final i dubbeln för tjejer (Lisas kompisar!). Självaste SM! Och det rök ifrån taket. Interesting.Sen var det dags för den oemotståndliga, euforiska och totalt tillfredställande sysselsättningen. Men shopping är också en risk när man är proffsbloggare.

       Lisa med sina livvakter  


       Camilla med sin livvakt


Torsdagens köp blev en vit spetstop och en grå kofta för min del..För Lisas del blidde det en hel del grejer! Silvriga örhängen, svarta jeans, randiga leggings och ett par vita tygdojjor.

                      


På fredagen åt vi även ohälsosamt mycket godis, for your information.

  

Fortsätt följa vår resa till Götet! To be continued..

Göteborg, dag 2

Första shoppingdagen, the First Shopping Day.

  Efter en varm dusch, nybakta frallor och (efter lite mycket problem med spisen) rykande het mannagrynsgröt, citychica kläder, lite smink och feta plånböcker var vi redo. Redo att göra Göteborg city. Jag låter bilderna tala för sig själva.

 

  

   Och vad köpte vi, tro?
                  
            

                    Jo, T-shirt och skor till Lisa och skärp + vårjacka till Camilla.

                Härliga tider, jag säger då det.

Göteborg, dag 1

Resdagen, the Trip Day.

   Vi gick upp omänskligt tidigt, onsdag morgon, för att tajma in rätt buss och tbana. För en gångs skull skötte SL sig och vi anlände till centralen exakt halv sju. Lisa, lika pigg som alltid, lös upp morgonen med sina kalasbyxor.  Väl på tåget kom vi på varan med att allt för en gång skull gick som planerat. Mycket ovanligt för att vara ett Camillisa-äventyr. Sen kom lokfelet i Västerås. Efter tre timmars väntan fick vi evakueras till ett annat tåg och efter ytterligare tre timmar till hade vi nått vår destination. Utan bananchipsen vet jag inte om vi hade klarat oss, helt allvarligt. Som kompensation för förseningen fick vi varsin kopp te. Generöst av SJ. Lite komist vad som stod på muggarna bara.

 


Vi hade med oss massa söta lappar med lika söta ordspråk på, för att sprida vår glädje ännu lite mer!

   Efter mycket möda var vi i alla fall installerade i vår nya lägenhet, som skulle utgöra vårt hem de följande tre och en halv dagarna. På kvällen köpte vi Thaimat och hängde med Lisas mormor. Tidig sängdags, eftersom det stod heldagshopping nästa dag på schemat. Naj, jag är inte rakad och nej, jag har inte väldigt ont i magen. Jag bäddar sängen med mössan på bara./Camilla (och Lisa kan man säga)

This means vår

   Nu är det den första mars och det innebär att det är officiell vår! Solen skiner och alla är glada. Lyckliga människor hoppar upp och ner och springer runt, runt som idioter för att vinterns depression och svåra lågkonjunktur är över. Härliga tider!

  Jag vet att SMHI inte håller med mig i detta, dock. Läste idag att deras definition är att temperaturen ska ligga stadigt över noll en hel vecka. Men varför krångla till det? Det är bara att lyssna på den där årstids-låten. Mars, April har knopp i håret.. 

   - Vad jag vill komma till är att det är vår och att ni snart ska få en sammanfattning på vår wonderbara resa till västkustens huvudstad!


inte lång tid kvar..

/Camilla

Lever i Sex and the City

               Hejsan allesammans! Nu är jag och Camilla hemma i det sköna Stockholm. Jag har precis vaknat. Hade jag haft några bilder från vår fina resa i Göteborg hade jag slängt in några, men tyvärr har jag inga - utan Camilla är kameramannen den här gången.  

Idag blir det ingen OMG-dag, precis. Jag ska inte luncha med Madonna, jag har inte just vunnit en Guldbagge, jag har inte fått ärva fyra triljarder och jag ska inte flytta till Polen idag.

MEN! Det här är inte rumba.

Skojade bara. MEN! Jag har fått en leverans på chinos och träningsbyxor nere "centrum", som jag ska hämta upp! Ännu mera kläder till min vårgarderob!!! Woho!

Puss och kram på er.

Lisa

RSS 2.0