Så det kan gå

Haha, oss dödliga menade jag såklart.


Camilla

Où je vais

Hello everybody out there! Camilla is speaking. Jag måste hålla med Lisa om att det var kul med lite spontanparty igår! Även ett bevis på att Lisa, 18åring som hon är, kan festa med oss döda. Sweet.

Sen har jag faktiskt fått övningsköra massor och varit smakråd åt min sassy vän. Ja, du har blivit lite sassy Lisa.I morgon ska jag få träffa min underbara vän och kusin Malin. Och hon får mig alltid så glad ♥


Camilla


EscapeNej, jag borde inte alls ha köpt den, för jag har egentligen inte alls råd med den.
Men whatta heck, den avväpnade mitt hjärta så smidigt, och nu är den min. Som det
kan bli. Denna jacka i vårigt blått kan bli din också, om du besöker ett H&M med 300
 spänn i fickan. Puss och kram på er, idag är det söndag. 

Lisa 


Nån random rubrik

Jag är hungrig. Har vänt på dygnet, men haft en jättetrevlig kväll/natt/tidig morgon.
Sova.

Lisa

Lägg ner

Och nu dog jag lite, drömmer antagligen, hjärtat vill rymma, kanske rädda sitt eget skinn,
jag är rädd och lycklig, för så lite, fan inte igen, JAG HAR ONT I HUVUDET.

Take me higher

Yo dudes. Jag känner på mig att det kommer bli många stavfel i detta inlägg, jag känner mig nämligen helt ordblind. Ordblinnd? Oredblijndz? Nej, jag skoja. Whatever. Det är något sorts konstigt klegg på min q-knapp, så jag tänker inte använda q-knappen i denna taxt. Bokstaven q alltså. Det tänker jag inte använda.

Jag hade mycket roligt igår, och är mycket trött idag. Jag lyssnar på den här, och den är mycket bra. Snön smälter, det regnar, och på något underligt vis har ett litet hopp om att det kanske finns en vår att vänta ändå vaknat till lite. God eftermiddag!Ha det bra, we can make it if we run.

Lisa


I'm only gonna brake your heart

Tjenare tjenare tjenare! Det är lördag och första hela sportlovsdagen! Wonderfyl. Oj, nu ska jag hämta biobiljetter till Alice i Underlandet. Är det Johnny Depp så är det. Puss på er!
Camilla


Får jag lov?

Jomen, det är ändå någon sorts charm över att komma hem klockan fyra på morgonen med gråten i halsen över värken i fötterna, känna sig slitnare än nybombad byggnad, leta fram det som står längst fram i kylskåpet och sätta i sig med gott samvete, veckla ut fotsulorna och krypa ned under täcket innan pirret under skinnet riktigt hunnit lägga sig. Det är någon charm med pipet i öronen, den raspiga rösten och den där underbara ångesten över att man borde spara sina pengar istället som infinner sig dagen efter. Nu ska jag ut och dansa, med söta tjejer vid min sida.

OCH FAN VA JAG SKA FIRA DETTA LIVRÄDDANDE LOV!

Tumblr_kyajtbmn4g1qzj73so1_500_large

Lisa


Sportlov! Plusgrader! Oh!

Pretty good start på första lovdagen I must say. Även om muffinsarna blidde en paj i stälelt för Amerikanska muffins med crumble. Vad gör det om hundra år? Nej, just det, ingenting.

Nu ska jag lyfta skrot. So long!

Camilla


Still don't know

Who sent the fucking rose!!!! Eller, det var ingen fucking rose. Den var mycket fin. Men den som la den där förlorar massa på att inte säga det. Bara så att den vet. It's never too late heller!! 

En dag kvar hörni! Sen är det lov! Håll ut, Simba! Och i morgon ska jag minsann ringa körskolan och boka en testlektion. Swoeet. Sweoet. Sweeot. Dessutom har jag lärt mig MASSOR om växtfamiljen malvaceae idag. Eller vad den nu hette. Visst har vi, Denise? Haha. Det var rätt kul där på Belgianska ändå.

Jag tror jag skulle haft mössan på idag. Kan hända att jag går och blir förkyld nu. Lagom till lovet. YES!Ses i morgon, Melker!


Camilla


Mirrors for the sun

Jag har improviserat en omelett som nu är inne i ugnen. Den innehåller champinjoner, tomat, sparris, fetaost och en del andra goda ting. Hörrni, idag på bussen kom jag och tänka på en sak. Vad är grejen med ögonkontakt egentligen? Varför är folk rädda för det? Jag förstår egentligen inte varför man snabbare än Bolt drar undan blicken om någon råkar se rakt igenom en. Är det för att man inte vill avslöja för mycket om sig själv? Eller för att det blir för personligt? Eller för att man bara ska ha ögonkontakt med folk man känner? Eller är det någon primitiv instinkt att inte utmana någon genom att stirra på den? Eller är det jobbigt att dela någonting som brukar vara första steget på kärlek med en total främling? I donno. Jag kan faktiskt inte riktigt sätta fingret på anledningen. Och folk fortsätter stirra ut genom bussfönstren, folk fortsätter dra undan blicken som om de skämdes och de fortsätter zappa runt på mobilen i relativ mållöshet. Men imorgon är det fredag.

Och Henke min lover har tagit körkort, när åker vi härifrån? ♥


20090402020806

Lisa

Running round in circles

Tjohoo! Om fyra minuter ska jag ge mig av i detta underbara vinterland. Det ligger en spännande resa för mina fötter just nu - inget mindre än den Bergianska Trädgården. Jag känner hur den riktigt väntar på mig. Och jag har både hunnit springa och äta värsta hälso-lunchen. Grymt taggad på en ny dag, med andra ord!Camilla


Darko

Jag känner att jag är lite halvt oaktiv. Och då menar jag här på bloggen, för i livet utanför bloggen (ja, det finns faktiskt ett) så hinner jag fan inte ens få ned luften i lungorna ordentligt. Men nu ska jag inte klaga på det, för jag ser blå bitar av himlen även idag och matteprovet igår blev inte min död. Det är värt att firas. Jag har i alla fall snart fått i mig mitt te, och för att runda av det här på ett sammanfattande sätt så tänker jag rekommendera filmen Donnie Darko. Den är läskigt obehaglig, konstig, helt oförståelig och totalt kryptisk i sitt budskap. Man känner sig yr av förvirring då den är slut och nu, ett år efter att jag såg den första gången, har jag inte förstått ett dyft mer trots att den lämnade intryck. Jag har ingen aning om vad den handlar om. Faktiskt. Men bra är den.

Xgxedxihsl3pg7soq2vdkzduo1_500_large
Tumblr_kv8krgitnv1qa0nd6o1_400_large


Lisa


Mh.

Och jusste, kunde jag skulle jag anlita en torped just nu.
Camilla


somebody is you

Å hej å hå.

Matte D-prov, bock

Nu tänkte jag ju skriva en lång lista på saker jag kan bocka av. Men jag har tydligen inte gjort så mycket mer än det där. Jag har i och för sig.. ja, precis! kolla här:

Levt en hel dag utan måsten, bock 
Låtit bli att träna och plugga, bock
Tagit en promenad i solen med Frida och prata lite gamla minnen, bock
Skrattat åt ingenting, bock
Sagt till Lisa att jag gillar henne, bock
Slötittat på TV och börjat gilla Grey's Anatomy, bock
Hittat lite ny musik, bock
Kollat massa klipp om oviktiga saker på rawcomedy, bock

Ja, å hej och hå vad mans tår i. HAHA! Det där var inte meningen. Hahahoho.


Tumblr_kybltozipr1qzpnmeo1_500_large

Hej då med er!!

Camilla


Bleed

Tumblr_kwbh0ldbz21qzcso1o1_500_large

Okej hörrni. Det är någonting jag skulle vilja konstatera. Jag skulle vilja göra ett uttalande helt
enkelt. Det lyder: fy fan va fucking kallt det är ute. FY FAN. Jag håller seriöst på att avlida i denna
omänskliga kyla. Idag missade jag bussen med 20 sekunder i Kärrtorp, vilket innebar att jag fick vänta
i 35 minuter på nästa. Och 35 minuter är ändå ganska lyxigt om man tänker på många andra. Jag tror
att jag har någon släng av Tourettes Syndrom den här tiden på året då jag går och svär så mycket på
 grund av den här kylan att det skulle få vem som helst att rodna. Så om ni möter någon med höjda
axlar, bara händer och ett våldsamt språk - frukta icke. Men nu får det gärna bli vår.

Lisa


Upp med tekoppen i händerna

Ja, jag gillar faktiskt vårt vinterlandskap! Dessutom kom bussen i tid både till och från skolan. Känner mig lyckligt lottad för en gångs skull!

Annars är jag mätt som Satan. Hur mätt han nu var vet jag inte, men mätt är jag. Och det är nog bra. Jävligt bra. Fy fan om man var tvungen att vara hungrig jämt och ständigt. Ysh.

Jag är hur otaggad som helst på fysik, matte och kemi just nu. Känns bra det här med typ en miljard timmar på schemat (som jag höll på att stava skemat) är tillägnat just dessa hääärliga ämnen. Lite fuck där om jag ska vara ärlig. Sen att det är typ arton prov på g är också upplyftande. Ännu lite mera fuck där. Det känns åtminstone som att jag delar dessa känslor med flera i klassen, så jag får leva på det. Vi ska klara det här!

Tumblr_kxyycy79fx1qaynb1o1_400_large

Ps. Jag är inte så aständ på vinter-OS. Varför förväntar sig Svenska folket det av en?


Camilla


Det är vinter idag ocksåI just thought you should know.

Lisa


Jaaa, det tror jag nog!Lisa


E du snygg för du e vacker eller vacker för du e snygg, eller vacker för du e skön eller skön för du e grym?

Oj vilken lång rubrik det blev. Det är en låt av Timbuktuhu. Anyway, kläderna nedan är en sann ångestdämpning. Mhm.
I morgon är det måndag och jag börjar klockan 9.45 med Svenska i B302. Hoppas verkligen att ingen planerar att kidnappa mig. Det betyder i alla fall att jag har en bra dag i morgon. Tror jag. Egentligen vet jag inte varför det skulle innebära att dagen blir bra. Men jag vill att den ska bli bra. Så det kanske hjälper med en bra inställning. Who knows?

Lisa, du är en himla bra människa du. Jag blir gla av dig.


Camilla


Allways on your mind

Det är söndag idag. Dagen då Gud vilade. Dagen då dagens ungdomar tvingas göra det där man dagligen skjuter upp. Dagsordningen plugg, städning och annat dagligt påträngande uppdagar sig vanligtvis denna dag. Dags att ta tag i saker, ett mer vardagligt uttryck. Själv har jag, dagen idag, gjort det mest nödvändiga och därmed förtjänat ihop en dagsbelöning bestående av eftermiddagsshopping med min dagsinkomstagande mor. Det känns dugligt bra i m(d)agen, denna söndag till ära.

/Dag


I'm not gravity

Tumblr_kvhlr4l1mi1qa9u6ko1_500_largeOch det bästa med att ha en blogg måste väl ändå vara att man får lägga ut så många bilder
på sig själv som man bah vill? Ja, det är nog det bästa. Det här med att få en möjlighet att
göra sin åsikt hörd, hålla sig uppdaterad i vad som händer och berätta för lång lost friends vad
man har för sig om dagarna, sånt är ju bara strunt. Jag har redigerat bilder ikväll, försöker fortfarande
lära mig min kamera. Men det går framåt! Och förresten har jag blivit ännu mer avtrubbad efter
att ha sett 300. Kära nån. Men musklerna, jaa hörrni, det vore en synd att klaga på dem.

Lisa


Förresten, seCamilla


So out of control

Shit, där trodde jag på allvar att Lisa hade gått och blivit förälskad i någon som skulle till Sätra. Så var visst inte fallet..

Idag ska jag sitta bänkad framför melodifestivalen! Darin ska ju vara med! Aooooh.

Eller inte, men jag ska i alla fall se denna tredje omgång och hoppas på att någon är bättre än alla andra bidrag som gått vidare. En grej bara, som jag har tänkt på. Förut när jag var liten var jag värsta schlagernörden. På ett extremt gulligt sätt alltså. Nörd är lite att ta i faktiskt. Ja. Då, var det en idyllisk schlagervärld, med svenska låtar och okända artister och egenskrivna bidrag. Nu är det värsta komersiella härvan där alla som inte vinner idol är med. So sad. Eller? Det är inte lika roligt att följa det längre, tycker jag. Kanske är det för att jag är ambivalent också.

Tumblr_ku7em1x4tt1qard44o1_500_large

Nu är det kärleksmumsbak - igen!

Camilla


I'd like to tell you everything

Sådääär ja, en vinst i SM avklarad. Och det dessutom med en jävlans förbannad överdriven förkylning. Ikväll ska jag se Melodifestivalen med mina puddingar Camilla och Isalee, första Melodifestivalen för min del! Det är lite sjukt, det är nog första året som jag är lika insatt i Melodifestivalen som jag är insatt i Svenska Microchipstillverkningsamatörernas Riksförening. Inte så värst insatt, med andra ord. Lyssna på den här vettja.

Spy_tennis-court_1_1000_large

Lisa


Kärleken kom en fredag

Okej. Nu ska jag se 300. Imorgon ska jag upp i ottan och köra till Uppsala för att spela SM. Tungt. Innan jag slår mig ned framför denna tjejporrfilm tänkte jag sno åt mig lite choklad som jag vet vi har där nere. Det är någonting visst med fredagar, don't you think? Ha det så trevligt i Sätra!

3480347666_01cfbc7914_b_large

Lisa

There's no turning back

Åh nej, nu kommer det igen. Jag måste shoppa. I morgon ska jag shoppa. Måste köpa något. Vadsomhelst.
Camilla


Run to you

Oh Yes, Friday it is och jag har sovit mig genom kvällens första mörka timmar. Så lite nyvaken undrar jag om jag ska se till att göra något av kvällen, eller bara sitta och äta choklad. Time will tell.. Vad ska du göra, Melker? Nu verkar det visst bli bio. Trevligt! Sen, Isalee, vill jag att du ska se det här klippet, för det är det jag tjatat om. Så ska du titta särskilt på 2.50 till 3.00. För visst är hon väl söt? Till er andra önskar jag en underbar fredagskväll, om ni så dansar er ur den eller myser igenom den. Life can be pretty good after all.

Jaha, bion var tydligen en annan dag.. Chocolate here I come!

Camilla


Golden timesNu har jag varit fast på den här i snart en vecka, och jag vet inte om
det kanske är dags att börja skämmas. Idag är det fredag, halleluja yes.

Lisa


En passande rubrik till texten nedan

Jaha, då fick man knappt slänga in ett inlägg förrns Lisa drar i en. Powerwalk it is och jag måste gå om fyra minuter. Men vet ni? Det gick bra för mig med på provet, plus att jag klarade en bokredovisningsgrej på engelskan och kemiläxan utan vidare komplikationer. Som pricken över i:et är det fredag i morgon och det ska bli hur nice som helst. Nu står väl Lisa och väntar i korsningen, I better be there.Jag gillar er.

Camilla


Long lost and never foundMin vän Camilla vill inte svara på sin mobil, så om Camilla kommer in och får för sig att läsa
dubbelbloggen så skulle jag vilja hälsa henne: SVARA PÅ DIN FREAKIN MOBIL, KVINNA!!!!!!!!
Det var allt, och för övrigt så vill jag meddela att jag tror dagens biologiprov gick okej och
att det är fredag imorgon. Thank god. Ha en himla bra kväll people, jag fryser som en isbit.

Lisa


Jag sitter omgiven av alla dem som gjort mig ensam.


Detta åt jag till frukost idag. Fascinerande, jag vet jag vet.


De här höga klackarna står på mitt hallgolv och gör mig glad varje gång jag kommer hem.


Ny kjol. Het klocka. Tung kamera. Randiga tapeter.


Biologiplugg och kärleksmums och gulligullperson (vem fan har gett rosen?!??!?!).


Och massa kaffe. MASSA kaffe. Massa KAFFE.


"Var är kiosken?" "Där". Måste i och för sig vara något fel på den här armen,
Camilla har säkert photoshopat med den när jag inte märkt det,
för sådär fjuttsmal är inte min arm minsann.

Godnatt, från Lisa.

Grrrreat

Jag ska få kärleksmums av världens bästa vän.

Oroa er inte, ni ska få bilder så ni går inte tomhänta heller.

Men jag ska äta dem. Grejt.


Camilla


Ägg-Epidemi

Och medan vi tappra Franska steg 4:are klev upp i ottan i morse för ännu en lärorik lektion låg alltså andra i löpspåret. Jag undrar just vem av oss som ska gå lumpen och vem som ska resa till Frankrike. Kanske får Lisa utlandstjänst i Frankrike? Kan man få det? Förövrigt har jag också börjat äta massa ägg.

Whaaaatever. Jag ska sluta tjata om den där rosen förresten, men först ska jag bara säga det att jag inte bits. Vanligtvis inte i alla fall. Så det är bara att skrida till verket innan det är för sent! Låt oss ta en kopp te och prata om saken. Eller vaaad som helst. Vad är liksom gesten med att ordna en sån sak och sen bara sjunka under jorden? HUR KAN DU SVIKA MIG SÅHÄR?! Nej, nu skämtar jag faktiskt lite. Jag är bara så fruktansvärt nyfiken!! Och nu ska jag aldrig nämna den där rosen igen.


Måste. Plugga. Biologi. Nu.

Nu.

Nej, NU!

NUUUU!!!!!!!!!!!
 
okej.


      Camilla 


Hur är det med längtan?

Jag älskar onsdagar. Bah älskarom. Liksom förra onsdagen har jag gett mig ut i snömodden och sprungit en runda, ätit en grande frukost och gått omkring och njutit av min sovmorgon. Nu ska jag duscha, och kolla här, det finns hopp även för dem som inte kan nudda sina tår.

Lisa

Läggskigt

SHIT! När jag just satte ett ägg på kokning så typ pep det riktigt högt innifrån ägget som låg i det kokande vattnet. Det lät nästan som om någon skrek där under äggskalet! Ganska länge också! Jag fick en mindre dos panik. Som kycklinguppfödare var den första tanken som slog mig att det var en liten liten kyckling som låg därinne och som numera inte är vid liv. Men tänk om det är ännu värre! Tänk om det är en liten liten människa därinne! En liten pygmé! Eller en liten homo floresiensis!

Gud va creepy. Ägget har slutat pipa nu i alla fall och jag vet inte om jag vågar skala det sen.

1606399921_0dcc48cce2_large


Lisa

Hur mår du?

Ja, nu får du faaaan avslöja dig, jag håller på att bli TOKIG. Du, käre rosman/kvinna/hermafrodit, ger mig magsår, kan du inte vara så vänlig att tala om för oss vem du är? Eller okej, vi pratar inte mer om saken så kanske du finner mod. Seriöst! Or else, I will find you and hunt you down! Nej, jag skoja. Shit.

I alla fall så är det ÄNTLIGEN fettisdagen! Jag längtar efter semlor ungefär hela året och jag minns hur jag i november förra året gladde mig åt att fettisdagen var så nära. Och idag är det dagen! Today is the day. Jag tycker att ni ska köpa två semlor, koka kaffe och sätta på lite musik, kanske rent av Norah, och bjuda in någon som ni tycker om att äta den obesegrade kaloribomben med er. Kärlek med grädde på toppen.

Semlaa_38685055_large


Lisa

Amen den är ju SÅÅ fin!

Lyssna bara själva!!


Je ne vous oublie pas

Jag är fortfarande mycket irriterad över att jag inte lyckats lista ut vem det kan ha varit som lagt la rose utanför dörren. Stackars Lisa biter ju snart sönder sina naglar i frustration. Det är inte schysst, vem du nu är! Och när jag kom hem låg det inga rosenblad längs uppgången eller kärleksförklaringar i brevlådan, så jag antar att äventyret slutar här. Men det var kul så länge det varade! Nu ska jag visa er hur min Valentines Day såg ut!

Jag har fått en ros

Och jag har iiingen aning om vem som skickat den. Men jag har fått en ros och det är Alla Hjärtans Dag och det stod Camilla på den. Och jag ska korsförhöra alla jag känner i morgon. Och ikväll. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Men jag har fått en riktig röd ros och det känns lite overkligt.


Camilla


And I depend on you

Okej, Lisa, du kan sluta klaga typ.. Nu. Jag skulle gärna sitta med svullna fötter och krampade vader klockan fyra på natten. Om det innebar att få göra typ allt det där som du ska få berätta mer om idag. Gah.

Igår gjorde jag något riktigt, riktigt klantigt. Och extremt typiskt mig. Jag satte mig på bussen till Farsta Centrum för att tröstshoppa (att man inte är 18 än är väl anledning nog?). Men, när jag kom dit, insåg jag att de stängde klockan fem. Klockan var fem i fem kan tilläggas. Det var bara för mig att ta bussen hem igen bland skrikiga barn och sura busschaufförer. Förresten så höll en bil på att krocka med bussen. Det slutade med att den körde in i en taxi i stället. Usch.

Men jag lever och ni lever och man kanske ska ta vara lite bättre på dagarna här. Eller näe, problemet ligger nog i att vi inte tillåter oss att må crap. Man får faktiskt tycka synd om sig själv, hata livet och bli irriterad på folk som älskar en. Ja, precis så är det.

Förrsesten såg jag typ en av de gulligaste filmerna jag sett på länge igår på TV. Becoming Jane, so swiit.
Camilla


Valentin

C5ac799e7d782ae1628acda100511d1e4292d48b_m_large

Och idag är det alla hjärtans dag! Så grattis till alla er som har hjärtan.
Om DU har ett hjärta så tycker jag du ska skämma bort dig lite extra idag.

Lisa


Come to my late show

PAAAAAAAAAAAAAAAAAARTY.

Jag vet, jag har klagat på klackar och ont i fötterna förut, men snälla ni HAHAHAHAHAHAHA-ha va jag lider just nu. Ni förstår inte. Jag måste ha överansträngt någon sorts sena eller led eller liten muskel i foten eller någonting för mina fötter är helt svullna och jag kan inte sätta ner hela fotsulan, och dessutom så strålar det upp i vaderna. Jag tror jag har nått gränsen. Men det kan la vara en bragd i sig, eller hur people in the dark? Gränser ska ju överskridas.

Okej. Jag har haft en gry-hy-hym kväll. Jag har fått dansat till de bästa låtarna, jag har fått in finessen att bli bjuden på det jag vill ha, jag har fått kramas med Ida, jag har fått sjunga med i typ Pokerface, jag höll min budget och kunde tilll och med ta mig en taxi hem OCH ge taxichaffisen dricks. How about that, huh? Sen så träffade vi Johan, en sorts... jag vet faktiskt inte vad man ska kalla honom, men jag antar att han var transvestit. Han var ursöt och snyggare sminkad än jag, dansade rolig och kunde komma längre ned i knäna på dansgolvet än de ovigare (JAG). Han var tydligen någon sorts prisutdelare på Europride eller nåt. Tjändisfäst.
Ja, transvestit-Johan var himla gullig.

Nu ska jag ta mina stackars stackars stackars fötter och sova. Imorgon, klockan 11, ska jag jobba.
Woho. Förresten piper det i mina öron. Onajs. Goodnight fellas.


Tumblr_ksf4s8rbgj1qa2unso1_500_large_large

Lisa


Och så god morgon såklartLisa


Hard work work

Tumblr_kuhxz7efoz1qzwopto1_400_large


Jag har lust att gå ner till tobaksaffären just precis nu, köpa en hög med trisslotter och ge mig fan på att vinna en miljon. Det är just vad jag har lust med. Jag vill ha pengar, jag vill ha pengar nu, och jag vill ha mycket pengar. Jag vill kunna köpa nya coola kläder och inte se likadan ut varje dag, jag vill köpa min egna lägenhet och få inreda hur jag vill, jag vill kunna gå ut hur ofta jag vill utan att det går fucking hundra spänn till inträde. Jag vill kunna åka på en lång utomlandsresa precis just nu, idag, utan att komma hem pank och behöva jobba tre år för att komma på fötter igen. Men mitt kära förnuft stoppar mig från att gå ner och köpa den där högen med trisslotter. Tack, kära förnuft. Istället ska jag snart koka mig en termos med kaffe och sätta mig med Frankenstein på bussen till tennishallen. Tjäna mitt levenes bröd och bränna pengarna ikväll. Åh. Oh. Ah.

Lisa


Älskling, önska vad du vill

Alltså, sen jag började ordna om i mitt liv lite och började göra saker lite annorluna på ett ganska rent fysiskt/typ biologiskt sätt så går saker sakta men säkert bättre för mig. Det kan ju kanske vara en slump, men de senaste två veckorna har saker och ting känts lite enklare. Genom små fina förändringar som vem som helst kan göra. Jag stressar mindre, jag blir inte lika lätt irriterad på saker, det går snabbare att plocka upp bollar på tennisbanan, jag känner mig mer motiverad och inspirerad, jag känner mig nöjdare i allmänhet. Och nu har jag äntligen svängt ihop de där kärleksmumsen, och snart ska jag sova. Det är fredag och jag chillar, hur nöjd som helst med det, snart får jag sova, imorgon jobba jobba jobba, imorgon ut med Ida, dansa hela natten, träna småttisar utan att ha sovit. Få livet att leka hörrni. Och så saknar jag Lovisa, eller snarare, jag längtar efter henne. Det låter bättre, för jag vet att vi ses snart, när som helst nu. 


Lisa

 

If I was a rich Girl

Lalalalalalalaaaa if I had all the money in the world, If I was a wealthy gööörl. I would so buy the world.
Camilla


Yoru're beautiful, you really are

Om två dagar är det ju Alla hjärtans dag för tusan! Är inte det den gulligaste dagen på året så nyp mig i stjärten!! Eller, nej, gör inte det förresten. En högtid värd att firas, tycker jag i alla fall. Själv är mitt mest romantiska Allahjärtansdag-minne ett brythjärta i silver från min dåvarande "pojkvän". Ja, vi gick i väl i fyran eller något. Riktigt seriöst det där. Jag frågade chans mest för att jag var kär i Alla hjärtans dag tror jag. Mitt näst mest gulliga minne ifrån denna dag, måste nog vara när jag och Pelle delade ett kompishjärta i nån simhall nånstans. Det var den första dagen på vårt bästis-skap. Det var däremot seriöst! Faktiskt. Gud vad det var tjejfighter de där tiderna. Jaaa.. Sen har jag inte så mycket mer minnen... Eller jo, minnen har jag ju en del. Äsch, ni fattar. Har inte ni några romantiska minnen från Alla Hjärtans Dag, värda att dela med sig av? I know you have!!

20090202164443

Kyssbanan.


Camilla


Rouge

Tumblr_kxogloqwfu1qargqko1_500_large


Nej, jag bakade inga kärleksmums, trots att min brorsa hade beställt dem. Jag tvingar ju honom
att biffa till sig, men vi hade inte tillräckligt med kakao för att jag skulle kunna göra kaloribitar till
honom. Förresten kan han ju görarom själv, jag är ju liksom ingen hemmafru heller. Baka hit baka dit.
Jag har ätit god paj och är alldeles skakis efter mitt fyspass (kolla in där här) och nu ska jag ut i
mörkret med min partner in crime och gå och handla behövliga saker. Imorgon är the day. TGIF!!!

Lisa


Va fräckt!

Jaha, såg du mitt inlägg eller? Dissar du mina inlägg lika mycket som allt annat jag gör för oss? Huh? Var ligger bilnycklarna?!

LövJag ska göra mig lite te, och sedan ska jag försöka svänga ihop lite
kärleksmums. Det är ju trots allt alla hjärtans dag very soon. Hade!
Förresten!! Fan va sjukt att klockan nästan är precis 16.55! Scary.

Lisa


Kärleksdikt till Lisa

Varför svarar du inte på mitt sms? Vad är det för stil att inte plocka upp telefonen när jag ringer? Är det såhär du vill ha det? Va? Ska vår relation verkligen vara uppbyggd på att du totaldissar mig såhär? Jag kräver en ursäkt! En bra en! Annars tar jag bilen, barnen och b-b-båtsman och du ska aldrig mer behöva se mig!!
Camilla


How do you call your Loverboy?

TÄNK om man kunde sjunga. Sådär bra att folk tappade hakan alltså. Att alla toner satt fastän man knappt hört låten. Oh.

Jag funderar på att börja med min tröja. Medan jag funderar på det ska jag cykla och plugga matte. Sen ska jag sova på saken och kanske fortsätta tänka på det tills i morgon eftermiddag. Då får vi se om jag börjar fundera på att sluta fundera på det och verkligen börja med det. Om en vecka kanske jag till och med har rivit fram mönstret från högen på mitt skrivbord.

Tänk om man kunde sjunga.

Och varför går det inte att lägga upp videorfrån Youtube nurå? Jaja. Tänk er Celine Dion i Power of Love.


Hade!

Camilla


Och jag mår som en lärka

Ahhh! Det där var det "herregud va livet är underbart-ahhh" och inget "hjälp mig, nu ligger jag fan risigt till-ahhh". Idag är det onsdag och jag är på bra humör, det känns som om allt kommer gå fint idag. Jag har sovit bra, hunnit springa en halvtimme, duschat och ätit en frukost à la Lisa som jag kommer stå mig på. Jag har hunnit läsa tidingen, druckit kaffe, spillt kaffe på min vita morgonrock och konstaterat att det gör visst ingenting för den går ju ändå att tvätta, och det är bästa av allt är att det är en hel jävla timme tills jag behöver gå till bussen och möta upp Allimac. Jag kan göra precis vad jag vill i en hel timme! Hoppas att ni har haft en minst lika bra början på eran lilllördag, så hörs vi senare!

Godmorgon allihopa, vi klarar det här.
Lisa


Hihihi

Basshunter – Camilla

Get mama a house

Titta vad jaag har bakat!


Och titta mina relativt nya inköp!

Inte för att skryyta alltså.

Krya på dig Isalee!


/Camilla


Nothing but alive

Yoyoyo. Jag sitter och skriver en labbrapport och drömmer om att få göra någonting annat. Det är inte kul att skriva labbrapport. Men det är lugnt. Idag var det hjärt- och lungräddning på idrotten, och ja, det kändes lite halvskumt att hångla med en plastdocka och sedan lägga en skendöd Camilla i framstupa sidoläge, men det var kul. Om någon halvtimme ska jag bege mig för att vara barnvakt till tre små pöjkar och tvinga dem att se film med mig. Om jag får gissa blir det Terminator. Det finns nämligen lite statistik som talar för att det blir så. Förresten var jag ute och lärde mig mer om min kamera i helgen (lära sig är kanske fel uttryck, jag trycker på en knapp, tar en bild, trycker på en annan knapp, tar en till bild och ser vad som händer). Här är de i alla fall:Lisa


Life will smile for you

Undra om det är jag eller Lisa som hinner först till datorn nu. Vi har sprungit tillsammans! Nya grejen assååå. Eller joggat då. Bror min skäller alltid på mig när jag säger att jag ska på springträning med mina springskor. Det finns tydligen inget som heter så. Men jogging låter ju faktiskt ändå liiiite nittiotal. Hallå liksom. Springning it is.

WHATever.

Vad ska jag ha på mig i morgon?

Sept08_glamdressrm_large
Closet_sabrinalinn_large
Closets-dressingrooms_large

Ja, jag har ju en del att välja på...

Puss och hej med er!


Camilla

Endoplasmatisk någonting

Yo. Jag tänkte faktisk photoshopa massa coola bilder och lägga upp. Men vet ni? Man måste tydligen lära sig Photoshop. Sånt har vi inte tid med! Så ni får spana in denna söta bild medan jag går upp och gör mig en toast.Ha en ünderbar måndagseftermiddag!


Camilla


Bring in the marines

Sådäääär. Då var dagen på mönstringskontoret avklarad, och lite mör i kroppen är man trots allt. Det var jag, ungefär tjugo killar och en annan rödhårig tjej som försvann efter psykologsamtalen (sköra sinne!) som hängde ihop under dagen och utförde alla tester. Det började med ett begåvningstest, där man fick kolla olika logiska övningar samt pröva sin ordkunskap. Sen var det psykologsamtal, där det gick bra för den psykologen älskade mig och satte skithöga poäng på min "själsliga styrka". Därefter var det hälsoundersökning à la syn/hörsel/EKG/ryggen/yada yada yada, och det gick också finemang. Sen var det konditionstest, och det var då inte helt fel ska jag få be och tala om, då det var jag och tre killar i bar överkropp som svettades tillsammans på konditionscyklarna. Inte alls fel faktiskt.

Ja, det hela slutade med att jag sattes in i nån sorts befattningsgrupp Chef och sen ska alla ansöka innan sommaren eller nåt. Typ. Jag ska kolla igenom de där papprena sen. Men nu är jag TRÖTT. Och ingen träning för mig idag, för det var tydligen rasrisk i tennishallen. Liksom, va?

Tumblr_kpuabfkosb1qzzbjso1_500_large

Lisa


You are in the army now

(Förresten får man på mönstringen svara på hur bra man kan klara nya och
okända situationer, ska man då vara ärlig och nämna att man blir förvirrad
och vilse av den nya designen på Facebook?)


Lisa

Fat bottomed girls

Det råder relativ mathysteri här hemma, åtminstone mellan mig och min äldre bror. Jag hetsar honom att äta så mycket som han bara kan eftersom jag tycker att han ska bli biff (kravställande lillasyster? Jag? Moi?), och själv har jag börjat äta så bra jag bara kan eftersom jag så fort märkte hur mycket bättre jag mådde på alla möjliga vis efter att göra en del förändringar i vad jag äter. Sweet shit. Så vid lunchen idag var det snack om mellanmål och grejer:

Viktor: Ett bra mellanmål är avokado med keso.
Lisa: Jaa, det låter väldigt bra.
Viktor: Man tar en avokado och sen tar man keso på den och äter.
Lisa: ...
Viktor: ...
Lisa: ...
Viktor: ...
Lisa: Wow!

Jaja, nu tycker jag i alla fall att vi ska bli lite mer majestätiska, och därmed ger jag er... QUEEN.
Lisa


Skrivkurs börjar på onsdag

Tumblr_ktr3nrqlev1qzdmhmo1_500_large

God förmiddag, hur står livet till därute? Jag tänkte mig en riktigt lugn dag fylld med chill och
mys. Imorgon ska jag mönstra, så därför tänkte jag av ren princip springa en runda och äta
många ägg, gå och lägga mig tidigt och kolla lite på Isalees älskling Lie to me. Den är faktiskt
väldigt intressant, den serien, ska jag få be att tala om. Och nu en fråga. Heter det egentligen
"få be att tala om" eller "få be och tala om". Att, va? Det är väl bara i typ talspråk man säger
och? Kanske.

Melker, du får inte svara.

Puss och puss och puss från Lisa.


Oh.
Hehe.

Camilla


Ni som kan Lejonkungen utantill förstår

- Vänta vänta vänta. Tiime out. Vi har freakin Photoshop, men du har aldrig sagt nåt?

- Hörru, jag är fortfarande samma dator!

- Fast med stoor makt.


Camilla


Sometimes we all have bad days

Shit vad romantiskt. Det är första gången i världshistorien som bara jag och Lisa är online på (min) msn. Nä, nu förstörde Fabian detta mirakel.. Men ändå. Lite ballt.


Och I am so sorry att jag gått under jorden och varit helt off på bloggfronten i två hela dagar! Egentligen helt utan anledning också. Fyfy.

Jag var på IKEA igår! Jag gillar IKEA. Jag köpte ett tyg till min blifvande tröja, och dessa gröna syremakare:Och så har jag städat jag heeela övervåningen, klackat om ett par skor, fixat och donat med allt möjligt och bara ordnat upp mitt liv. Så nu är jag ikapp mig själv och ska så småningom hem till farfar som fyller 74 dagen till ära. Heja heja!

Camilla

Lets sleep

079_large


We stay alive for each other

Alltså. Jag försöker verkligen medvetet att alltid tänka positivt, för jag är verkligen övertygad om tankens kraft och att tanken har väldigt stor påverkan på vad som händer oss, eller i alla fall hur vi ser på de saker som händer, hur vi upplever dem. Men hörrni. Nånstans går det ändå nån sorts fucking jävla gräns, och idag passerade något as/svin/omänskligt lågstående jävla KRYP den gränsen. Någon har snott min väska = min plånbok, min Ipod, mina matteböcker (ska man vara ledsen över det egentligen?), min miniräkare (som sagt...), mitt skrivhäfte, mina snygga leggings, mina nya kläder och annat jox som får det att koka över i varje liten cell på mig för att de har tagit. FUCKING JÄVLA SKITVÄRLD! Varför är jag så otursförföljd i detta jordeliv? Detta var fan andra gången!

Nu ska jag hem till Camilla, and she better be ready with the CHOCOLATE.
Åhå.

Tumblr_kvn8gsguri1qzbnkjo1_500_large

Lisa


Helgen måste ta slut


Midnight train

Låååång freakin dag, men kul freakin dag. Började med såndär ordentlig frukost som jag föll pladask för häromdan, och fortsatte med en körlektion som gick bara fint i snöovädret. Fick sitta sådär i matsalen och chilla innan första lektionen och sedan flöt lektionerna på ganska smrtfritt och jag somnade inte på en enda av dem. Efter skolan tog jag mig till Bagarmossen för att möta upp Frida, och hon bjöd mig på sin hemmagjorde müsli (som var heaven) och sedan åkte vi till S:t Eriksplan och boxades. Det var skitkul! Och skitjobbigt! Ska lätt göras om.

Jag kände mig nämligen som Rocky.
Wiho!

Alishreds_large

 Lisa

You know me

Jag ska sy en tröja! Wish me good luck..Camilla


Tre snabba

Är det bara jag som tycker att det känns misstänkt likt fredag idag?

Åh, jag vill lära mig sy egna kläder.

Hoppashoppashoppas. Franskalärare. Sjuk. I morgon.


Camilla


Good morning sunshine

Jag är vaken. Tjugo minuter innan klockan ens blivit sju så sitter jag här och har ätit frukost och har kommit en bra bit på mitt gröna mangote. Påklädd är jag också, och egentligen är det inte mycket som kvarstår innan jag är redo att sätta mig på bussen och så småningom sätta mig i en röd liten bil för att köra lite. Och sedan, när jag är klar, ska jag åka till skolan och chilla i matsalen innan första lektionen börjar. För vet ni? Jag gillar att chilla i matsalen innan första lektionen börjar.

Godmorgon allihopa.3327723125_a8870cfc54_large

Lisa


Inl(ägg)

FY FAN VA FYNDIGT.

Idag är det onsdagen den 3 februari, det snöar, och jag önskar att jag kunde få följa med dem som lämnade Sverige idag. Det blev lite tommare idag här där jag bor i en månad framöver, och jag kan helt lugnt gå runt på gatorna här omkring, handla hur mycket jag vill på Vivo. Lovely.

Jag har precis tagit mig in från snöstormen efter en springrunda bredvid min partner in crime. Camilla och jag trotsade naturlagarna och sprang i motvind, det sägs ju trots allt att det krävs en galen person för att uppnå galna resultat. Så sant som det är sagt. Jag ska snart ta och koka mitt dagliga ägg (jag tror på ägg), och sedan ska jag... eller vänta. Jag åt ju ett ägg i morse kom jag på nu i skrivande stund. Fan då. Får man äta två ägg om dagen? Det ska ju innehålla så mycket kolestorol. Får nog ta och googla lite på det. Eller smsa Melker och fråga.

7c71dc95dae9e04a8339dfe0fb177be3026d444d_m_large


Lisa

Let. Her. Go.Jag beordrar er att se detta klipp från 1.20 till 2.35, trots att det är pissig kvalité.
Ni bah måste! Rysningar! Anakin, you're breaking my heart!

Lisa


A bit confused

Åh, det är över! Och både jag och Lisa och alla de andra är i levande behåll. Tror jag?!

I alla fall. Den här dagen har varit heeeelt sjuk. Det börjar med att jag har glömt att ställa klockan och vaknar av mig själv klockan 8. Det mer och mer välbekanta ordet "fuuuuuuuuuuuuuuck" ekar i mitt huvud hela morgonen. Hur jag än skyndar mig tar jag ändå lika lång tid som vanligt. Som känslan av att springa i sirap typ. Lite mardrömsscenario. Jaja, efter en språngmarch till bussen (som tar 20 minuter) och lite paniksms till Denise så står jag utanför franskadörren och undrar varför de vägrar öppna. När jag ska ta upp mobilen och se om någon finns att nå, så står den på 8.32 om jag minns rätt. Har jag hunnit ikapp mig själv? Sover jag fortfarande och drömmer detta? Hur FAN kan jag vara i skolan 40 minuter innan jag börjar om det var 40 minuter jag försov mig?

Sen ringer klockorna (höhö). Jag måste ha ställt fram min väckarklocka en timme på nåt mysko sätt OCH glömt sätta på den. Det konstigaste var att jag för en gångs skull kände mig utsövd, trots att jag gick upp alldeles för tidigt. Snacka om psykosomatiskt. Visst heter det så, psykologibrudar?

Sen var hela dagen som i en dröm och jag undrar fortfarande om jag kommer att behöva skriva om det här inlägget när jag vaknar.


1176891249378733_largeCamilla


VARFÖR NATUR??!!?!

Tumblr_ktom0qvoak1qzds26o1_500_large

Idag gick jag upp i god tid efter lagom många timmar sömn och gjorde någonting som är ganska ovanligt för min del. Jag åt frukost. Och det slutar inte där, för jag äter faktiskt frukost varje morgon (mycket viktigt!), men den här morgonen åt jag frukost sittande. Jag gjorde i ordning ett par fina smörgåsar, kokade ett ägg, gjorde mig en kopp te med smak av ingefära och lime, och så satte jag mig ned vid köksbordet. Läste hela tidningen gjorde jag också! Fantastiskt bra start på dagen. Frukost på en stol liksom, herregud.

Och idag är det fysikprov, vilket är lite mindre fantastiskt. Men kära ni, vad ska man göra? Det är bara gå dit och göra det där förbaskade provet och försöka komma ihåg att oavsett vad som händer så kommer provet passera och med största sannolikhet kommer man komma levande därifrån oavsett hur det går. Och visst, det är inte skitkul när man känner att varje liten cell i hjärnan skriker "IG!!!!", eftersom ett IG skulle vara mycket neddragande på betygen och man kanske inte kan komma in på den utbildning man vill sen. Men varför sitta och tänka på det idag?! Det är ju långt kvar, vem kan garantera att det är just den där utbildningen du vill gå om två år ändå? Tänk va skönt att slippa gå den där utbildningen, då kan man ta sina sparpengar, sätta sig på ett tåg ut i världen, jobba i de städer man kommer till och inte bry sig ett piss om energieffekt och verkningsgradstryck och annat tjosan.

Godmorgon allihopa, hang in there.

Lisa


Didn't think I'd turn around?

Nu är jag anmäld och klar till Högskoleprovet den 10 April! Det är verkligen taggande! Och jag är taggad och klar för fysikprov i mörrn! Och jag är taggad på att gå och lägga mig tidigt för att vara utsövd i morgon! Sen är jag fett taggad på att andas med magen och leva i nuet. Det gör en till en bättre människa tror jag. Mindre spänd, nervös, orolig och mer glad och nöjd med livet. Synd att man inte kan konvertera till Mindfulness.

Och jag ska sååå flytta till Frankrike när den möjligheten dyker upp. Just nu är jag i och för sig förtjust i nuet och livet i detta gnistrande vinterland. Även om våren är mer än välkommen..

Nu är jag skolvegeterian också! Om sanningen ska fram så är jag fett taggad på det.

Tumblr_kwz6x39kdk1qzx4wdo1_500_large

Har ni lyssnat på paartylistan eller??

Bästa partymodeslistan evah


Camilla


Åh

Va FAN sitter jag är här för?? Jag har minst hundra fysikuppgifter att räkna och minsta hundra timmar sömn att ta igen! Onda jävla cybervärld. Men min mamma har bakat kakor, och eftersom min mamma inte bakar kakor varje dag, så är det en mycket trevlig kväll andå.


Lisa

Ten pages of love from Lisa

71678920827e06ede3462127cab0b8f0_large
Paint_letsgetlucky_large

Jag tycker att man ska röra på sig och utmana sin kropp, jag tycker att man ska hålla de muskler man fått i form och se till att få adrenalinet att rusa ibland, för det mår man bra av. Jag tycker att man ska äta hälsosamt, och att äta hälsosamt är att äta det man blir lycklig utav att äta, hälosamt är inte det som innehåller lägst antal kalorier eller inte tillåta sig att äta det som smakar sött. För det blir man inte lycklig utav.

Jag tycker att man ska gå de vägar som man är nyfiken på, inte de som de flesta andra verkar ta bara för att stegen är lättare att ta där, för så fort någon annan viker av och letar sig ensam fram på en annan väg blir man antingen avundsjuk eller ångrar att man inte gjorde samma sak. Det är kanske då man måste dra tillbaka den där som tar sin egna väg, det är så läskigt när någon sticker ut. Att vilja men inte våga blir förödande tillslut.

Jag tror inte att storlek 34 betyder skönhet, och jag tror inte att bra betyg är det som krävs för framgång. Jag tror inte att den som har flest vänner på Facebook är den alla vill vara med, jag tror inte att den med mest pengar är den med störst frihet och jag tror inte att det är den som är först och talar högst är den som vet mer än någon annan. Jag tror inte att det är något av det som skulle göra mig lycklig tillslut.

Jag tror snarare på något annat. Kanske stavas hälsa, lycka, med sex bokstäver.
K  ä  r  l  e  k.

Words

4194077103_67d82d5185_large


Post-it!

Jag snodde Fridas knep att skriva upp allt man behöver göra på post-it-lappar. Så nu är min whiteboard täckt av gula meddelanden. Det ska bli extremt spännande att se om det blir mindre stressigt och mer gjort. Enligt mindfulness ska man ju vara närvarande i nuet och inte tänka på något annat medan man gör det ena. Jag tänkte att man kanske kunde undvika det med detta dårå. Mindre i huvudet, mer på post-it-lappar. Mindfulness är förövrigt min nya livsfilosofi.
Camilla


RSS 2.0