Uuh, päper kutt...

Fast alltså vänta, vänta, vänta, VÄNTA lite här nu... OFTA att Bella kan få både Edward OCH Jacob?! Liksom hur stora är chanserna för DET? Jaa, jag förstår ju också att det där är en lite halvkonstig inavelsby där de inte har supermycket att roa sig med, men HERREGUD liksom. Såntdär HÄNDER ju bara inte. Är det en liten röst som sitter och BETONAR de här orden med stora bokstäver? Det är det i MITT huvud i alla fall.

Jag har alltså spenderat kvällen med New Moon, eftersom imorgon ska jag och en himlans massa brudar se Eclipse! OCH ETT STORT GRATTIS TILL MARIE SOM FYLLER MYNDIG IDAG DEN TRETTIONDE JUNI!
 Lisa


EC = East Coast. Daah.

Nämen Camillaaaaaaa, uuuuh, ohlalalaaa, vilket RAGG du har fått där bland kommentarerna! Jag säger då det, livet som artonåring går ut hårt mot dig. Solen steker och jag sitter in la bikini, min ryggsäck är packad och snart kommer Lovisa förbi i sin blåa cab för att ge mig skjuts in till Kalmarito. Sen blir det buss buss buss hela dagen, och ikväll ska jag troligtvis fira den söta Dea som fyller ARTON år IDAG! GRATTIS GRATTIS GRATTIS till dig Dea!! Vi ses ikväll!

Puss från Lisa

EC = East Coast. Daah.

Nämen Camillaaaaaaa, uuuuh, ohlalalaaa, vilket RAGG du har fått där bland kommentarerna! Jag säger då det, livet som artonåring går ut hårt mot dig. Solen steker och jag sitter in la bikini, min ryggsäck är packad och snart kommer Lovisa förbi i sin blåa cab för att ge mig skjuts in till Kalmarito. Sen blir det buss buss buss hela dagen, och ikväll ska jag troligtvis fira den söta Dea som fyller ARTON år IDAG! GRATTIS GRATTIS GRATTIS till dig Dea!! Vi ses ikväll!

Puss från Lisa

Overtierd

Livet utan facebook är underskattat. Det blir nog mer än bara ett sommaruppehåll. Jag är dessutom stolt ägare till Ozzys senaste skiva! Tack bror! Drygt två månader kvar till hans konsert nu! Konsert. Heter det det fortfarande? Konsert. Konsert. Korstett. Kospett. Konstskvätt. Roligt ord det där. Konsert alltså. Nu måste jag fan sova snart fan. Alors on danse lite först bah.

Qui dit étude dit travaille, qui dit taf qui dit le tunes?
Qui dit argent dit dépense, qui dit crédit dit créance?
Blablabla
Qui dit fatigue dit réveille? Encore sur de la veille eller nåt.
Alors on sort pour oublier tout les problémes.
Alors on danse.

Om ni undra asså.

Et lá tu crie encore plusfois nånting alors on chante.
Lalalala

Vill ni ha en eller två bilder också eller? Amen okejrå:Här är Anna och Isalee, Maria begravning!

Camilla

Aderton

Om ni undrar så kom jag nerför backen här utanför med mina 12 cm i lördags. Sen var jag tvungen att byta. Måste. Lära. Mig.

Annars rå? Livet som ARTONÅRING flyter på som olja på vatten. Jaa. Idag lyckades jag somna på två minuter, sova exakt lagom mycket för att vakna pigg på eftermiddagen. Sånt hände aldrig när man var sjutton. Pff, sjutton! Efter jobbet var jag med pappa och handlade:

Tunn sovsäck
Resekudde
Överdrag till ryggsäck
Magväska
Halsväska
Torrschampo
Microfiberhandduk
Säkert nåt mer jag glömt.

Bah två veckor och 3 dagar kvar nu! Tror jag! Fett! Kul!


Kom hem nu, Lisa! (Det är hennes födelsedagspresent till mig faktiskt. Jag undrar om hon slår in sig själv när hon kommer. Det är ju nästan att man förväntar sig det.)          Camilla

EC

Heyheyhey you sugarpops! Lisa här. Jag steker on the east coast, solar, badar, dricker te, plockar blommor, spelar kort till levande ljus, kramar på Lovisa, cyklar farligt fort, rider på hästar i skogen, läser böcker, sover länge, blickar mot Öland, tittar på fotboll, tränar i gräset, spelar volleyboll och grillar i kvällssolen här borta. Imorgon åker jag hem.

Left side. Right side.

Lisa

27 Juni

Dagen idag bestod av gulliga kusiner, egobilder med nya mobilkameran och oerhört stolta föräldrar. Och en bamsetårta, presenter och gulliga sms! Och jaa, nu börjar det!

coca cola cowboys

SHIT POMMES FRITES! JAG SITTER MED EN SPRILLANS NY MOBIL I HANDEN OCH BLOGGAR MEREN! Sen att DET är ONORMALT KRåNGLIGT ATT SKRIVA MED SMå BOKSTäVER KAN JU HA å GöRA MED MIG SOM PERSON. FöR ARTON åR SEN VAR JAG UNGEFäR TVå TIMMAR GAMMAL. HERRåååå

Jumping all around

Jaha, om ca fyra timmar fyller jag visst myndig. Och ingen facebook har jag där folk kan gratta mig. Sura smällar man får ta nu alltså! Skämt åsido, det känns faktiskt inte alls märkvärdigt nu när det kommer till kritan. Jag måste fan tagga till lite nu. Woooaoh. Nej, en öl på Snaps ikväll (om jag kommer in..) med Isalee kanske kan liva upp. Puss på er! I morgon smäller det! Det här är min favorittaggalå just nu:
Camilla


If you're a bird, I'm a bird

Usch! Jag sitter framför weheartit och gjorde det dumma misstaget att söka på bilder taggade med "love". Nu är jag lätt deprimerad.  

Tumblr_l491lo8a5z1qa9jdyo1_500_large
Tumblr_l468abji9e1qc7f9qo1_500_large
Tumblr_l4atybsjrd1qaxlg0o1_500_large
3449133366_a820145499_large
Tumblr_l14u7q1doz1qaz2xl_large
Tumblr_l2me9af1i51qavwppo1_500_large
20081115040228


Faan då.


Camilla

Tre dagar kvar

Men Lisa vafan, kan du inte fixa en dator där nere eller? Fan asså. Vad trött jag blir! Kom igen då? Palla liksom. Nu åkte Italien ur VM. Alltid nåt. Jag tycker inte om politiken och synen på samhället de har där nere. Jag läser en bok om Lucia just nu, som Agneta Sjödin har skrivit. Väldigt tänkvärd om jag får säga det själv. Ett ljus i Mörkret heter den, om ni är sugna. På tal om Italien dårå. Fan, det känns typ som att jag tappat kontakten med alla. Vad händer därute? Är ni hemma eller bortresta? Jag förväntar mig lite uppdatering på lördag, Isalee! Då är det höga klackar som gäller. Det är nära nu!


Camilla

Give me freedom

Till alla er som har funderat eller funderar på att ta bort er från facebook och vill veta lite mer om livet utanför, såhär känns det:


Facebook i sig är rätt skönt att slippa. Det finns tid att läsa, steka i solen, ligga på spikmatta och sånt där. Man får ett hum om vilka som står en närmast in real life. Man får en sorts bekräftelse inför sig själv också! Faktiskt, man behöver inte visa upp en viss sida och putsa på sin profil för att känna sig bra. Sen kan man ju ta grejen med en nypa salt också. Men, det finns många som dömer en och blablabla. Hur som helst, det skönaste är att jag kan lära känna människor utan att kolla upp deras profil. Nej, det är inte det skönaste. Det skönaste är att veta att livet går vidare utanför den där jävla sektsidan. Man märker hur besatt alla är. Det är nästan läskigt! Jaa, fråga den erfarne om det är något mer ni vill veta.

Camilla


Jävla gräsallergi

Det här är min kära kollega Maria det. Fätt coolt. Hon fyller förövrigt år idag!


Camilla

Dancing on my own

Fan jag har ont i ryggen fan. Kanske ska gå i förtidspension. Ja, det är hårt att jobba.


Nu vill jag tågluffa!


Nostalgi:


Förlåt Moa, men den är för kul!


Camilla


Life Won't wait

Jag har fått 12 nya vinglas! Så nästa gång dricker vi ur dem, Lisa. Dessutom håller jag på att utvecklas till en 18åring. Inte långt kvar nu, kan nästan känna ansvaret börja växa lite vid svanskotan.

Fan vad trött jag är.CamillaYo Adrian

Hejdåååå. Nu drar jag söderut.
Ses om en vecka eller nåt!Lisa


I kvällssol och bonnskjorta
Lisa


Fina dagar

För. Mycket. Kärlek.
Överallt.
Jag har lekt på IKEA idag. Och fotat lite.
Min bror fällde nyss kommentaren "Lisa, var är....  ÅH JÄVLAR VA STÄDAT DET ÄR I DITT RUM?!??!". Japp! Känns bra. Nu: bilder.


LisaHej.

Hörrni, förlåt. Förlåt, men tillåt mig att ÅH VA STÖRT JÄVLA ÄCKLIGT SJUKT GULLIGT.Lisa

Det handlar om självdiciplin här

Jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook jag ska inte ta tillbaka min facebook.

                             /Camilla

Car les problèmes ne viennent pas seul

Hey. Heeeeey. Heeeeey. Your lipstick stay.. Nej, okejrå. Camilla och Lisa här. Vi som driver den här bloggen, younno? Vi ska dra ut i regnet nu. Ska bah sminka oss. Vi gillar er.
Camilla & Lisa

I wanna be loved by you

Jag har seriöst världens bästa jobb. Jag schteker i sommarhettan (som äntligen kom!), fixar lite i redan superfixade gravrabatter, skrattar så jag viker mig av sköna människor, leker ordlekar för att få tiden att gå eller klipper häckar med bra musik i öronen. Ville bara säga det. Men å andra sidan slår jag vad om att alla njuter av sommaren på bästa möjliga sätt och vis. Det är vad jag hoppas om inte annat! Berätta nu, vad gör ni i sommar?

Camilla


Europa till oss alla

Idag åker Frida på tågluff i tio hela dagar! Ajm gonna miss her. Jag tänkte sno lite bilder från Fridas blogg för att illustrera hur romantiskt det var när vi tog farväl igår i Eriksdals grönska. Puss!


Lisa


Austen Club

NU är frågan, kära sötnosar, ifall jag ska börja kolla på Becoming Jane eller inte. Med tanke på att Camilla sagt att den är sjukt gullig (och eftersom Camilla envisas med att somna under den extremt sjukt gulliga Stolthet & Fördom så är det ett gott tecken), och Isalee dessutom gjorde Wolfman (vilken var mer än behövligt blodig och rå) till kvällens romantiska filmval så - ja, det behövs helt klart lite Becoming Jane.

Over and out,

Lisa

Kanske nån tant nånstans
Vi spelade in den igår, så jaa, det kanske ni vill veta. Puss på er!


My drinking is killing me

Lisa

Och detta, kära läsare, skyller jag på mina hormoner. Trevlig läsning!
Just nu läser jag en liten röd bok skriven av Kay Pollak som heter "att välja Glädje". Den handlar om att tankar påverkar, att man kan välja lycka och lite liknande. Kolla, här är några saker Pollak tar upp:

- Jag påverkas av varje tanke jag tänker. Jaa, det köper jag verkligen, för det är fan vetenskapligt bevisat på alla möjliga sätt. Det köper jag av egen erfarenhet, övertygelse och vilja att det ska vara så. Tankar har sjukt stor kraft och fler borde utnyttja den genom att tänka gott om sig själva!

- Lycka är ett val. Absolut! Om man jobbar på det tror jag absolut att man med tiden kan välja att vara lycklig i de flesta situationer, hur provocerande det än låter.

Sedan pratar han om projektioner, alltså att skylla på någon annan då man blir arg. Att "det var hans fel att...", eller "om bara inte hon hade.. så..", och visst så kan det säkert vara ibland, att man gör sig själv skuldfri och perfekt genom att skylla på någon annan och bli arg på denne oskyldige person.

- Orsaken till min upprördhet finns inom mig.
NEJ! Alltså... nej. Det här måste jag säga att jag hatar. Visst är det så att man ibland kan vara stört lättirriterad och bli arg på någon som inte alls förtjänar det, men orsaken till upprördhet finns inte alls alltid inom sig själv. Vi har ett läskigt samhälle (nu kommer samhällskritiken, håll i er) där man aldrig kan tillåtas vara arg. Som om ilska vore nån sorts tabukänsla. Speciellt för tjejer. Varför blir alla helt "okeeeeeeeeej..." med höjda ögonbryn om en tjej höjer rösten eller blir pissed? Då kommer de här fina "äh, hon har PMS, det är lungan"-kommentarerna. Tro mig, det är helt okej att bli arg, det är bra att bli arg, man ska bli arg, det är skadligt att inte låta sig bli arg. Ilska finns och ska få finnas precis som alla andra känslor. Det.Är.Okej.Att.Bli.Stört.Jävla.Sjukt.Brutalt.Mega.Super.Arg. Faktiskt.

Och nej, orsaken till min upprördhet behöver inte alls absolut finnas inom mig. Om någon beter sig som ett as eller behandlar mig på ett sätt som inte är okej, då ska jag fan heller sätta mig och räkna till tio och tänka "nej, men håll i dig nu, kom ihåg vad herr Pollak sa, den här upprördheten är pågrund av mig, det är någonting iiiinom mig, det är någonting med mig som jag måste joooobba med, det är därför jag blir arg". Seriöst. Nej. Säg ifrån, föfan. Men sen vill jag bara säga - det finns ju självfallet undantag. Det finns dem som skyller allt ont i deras liv på andra och som tar första bästa chans att beskylla andra för vad som än kan tänkas gå snett i deras liv. Men sådant, mina vänner, sådant är bara sorgligt.

Godnatt.


Oberoendeframkallande

Nu kan jag klippa häckar och enbuskar och sånt förresten! Man lär sig nånting varje dag. Dessutom är det min gamla fritidslärare som ansvarar för oss! Den första som fick mig att skratta på sexårs typ. Jag hade en tidig depression som ni förstår. Hur som helst är hon oerhört gullig. Dessutom skulle ni se min sexiga uniform! Ooh, säger jag bara.


Tumblr_l1fl8lvwom1qbp4aeo1_400_largeOch snart fyller jag år!


Camilla

 


Like your beard

Åh. Jag ÄLSKAR att leva. Can't help it.Camilla


Tid

Videoinlägg! What a great idea! Jag ska överlägga förslaget med min kollega så snart som idag. Nu är vädret lite grått, men eftersom jag stalkar sönder SMHI:s hemsida så kan jag meddela herrskapet om att det kommer bli sol sol sol imorgon! Imorgon ska jag träffa Ulrika, och sedan sockersöta Frida och rent av Mange. Frida åker på tågluff i typ övermorgon! Jag hoppas att hon får det bäst! Nu: middag.Lisa

En tisdag som denna

Idag ska jag träffa Åjshi! Woho!
Det var ju tyvärr inte igår.

4700724010_2a0c977ba2_large

Lisa


Lovisa

Imorgon tar min vackraste Lovisa Johnsson studenten och då tycker jag att det inte kan vara mycket lämpligare än att tillägna ett inlägg åt henne. Lovisa bor 398,6 kilometer härifrån, och det svider ganska mycket. Vi hörs inte så mycket egentligen, vilket jag är ledsen över och vilket svider nästan ännu mer, eftersom Lovisa är en såndär vars röst man skulle vilja ha i en hörsnäcka i örat precis hela tiden tillsammans med hennes energi, kloka ord och livsanda.

Om jag säger att Lovisa är en klippa trots att jag egentligen inte pratar med henne allt för ofta så är det en underdrift. Lovisa är en klippa med en liten sammetsbeklädd tunnel in i det varma berget, en klippurgröpning där det sprakar brasor och där det bjuds på te och kanelbullar, där det ligger mjuka mattor på golvet och där man kan sitta hur länge som helst och prata om allting eller ingenting, hur mycket det än stormar utanför. Sån är hon.

Grattis till studenten Lovisa, vi ses snart.Lisa


Kär lek
Från Camilla


Turn the lights off

Medan andra klagar på för mycket sömn, är man en tapper jävel som väcks i ottan för att cykla till sitt arbete som kroppsarbetare. Jag är sådär lagom mör efter att ha krattat, plockat och burit en hel dag. Men jag står fast vid att det måste vara ett utav de bättre sommarjobben! Keep up the good mood liksom. Sol och frisk luft dagarna i ända har väl inte dödat så jättemånga?

Frågan är bara vad man ska göra ikväll när de andra små tösarna roar sig vid Flaten. Kanske soooova. Eller kanske baka något till min födelsedag? We'll se. Det slutar nog med att jag ser Lost. Ja, nu vet ni det. Puss och hej!Ser ni Lisas lagom läskigaspegelbild?


Camulla

 


PinkLisa

Rökning dödar
Asså shit sorry. Det är lite hektiskt och samtidigt inte det minsta lilla hektiskt, det här med sommarlov. Jag sover så att jag får ont i huvudet varje morgon och träffar mysiga människor på dagarna. Blir lite sådär slappnar-av-och-bli-självfallet-sjuk-sjuk, dricker massa te och kollar på Pulp Fiction. Sitter med "nytt inlägg" och kan inte komma på minsta lilla sak att skriva, det är den bittra sanningen. Nu får ni nog hjälpa oss.

Med vad ni vill läsa, höra, se, alltså.

Lisa


Vi kommer tillbaka

Musicphilosophy2-10_large


GRATTIS MELKER!

Som blir myndig idag!!!!!!!!!!!!!!! Svara när jag ringer vafan!? Puss på dig i alla fall! Nu ska ni få se vad vi har haft för oss det senaste dygnet:


Det var en ganska kort och tråkig och opersonlig skolavslutning i klassrummet måste jag säga. Men, desto snabbare fick vi sommarlov!


Efter mycket om och men satt nästan hela klassen på café String! Jag åt en hummus-macka som fick mig att dofta vitlök resten av dagen. Det höll vampyrerna borta åtminstone.


Jag blev så förtjust i en "halvtorr äpelcider" att jag var tvungen att köpa den, be Lisa ta en bild och sedan själv lägga ut den på bloggen så att ni skulle få se.


Lisa fick också smaka.


THE girls på Långholmen.


Sen kom värsta gangstergänget, så vi drog till Skinnaviksberget i stället. Det är tydligen värsta fjortisstället.


Där haffade vi den här snubben. Han var lite konstig..


IDAG var jag på Malins student!
Det såg så jävla härligt ut! Ett år kvar nu, TAGGAAA!! Och om 16 futtiga dagar fyller jag 18!!!!!!


Herrå med er!


Camilla


It must be the Ganja

Jag måste erkänna att jag inte riktigt smält det här med sommarlov. Det känns liksom inte som det där sommarlovet man hade när man var liten. Men det gör inte så mycket, för jag har en ny klänning. Och snart är vi 18, Marie. Nej, nu taggar vi för en förhoppningsvis skön kväll tillsammans med glada Kärrtorpare. So long långkalsong!

Camilla


Hell I love you

SOOOOOMMARLOOOOOV. Det är nästan så man börjar gråta lite.


Stop and stare

16_0_92716876_large

I morgon är det första dagen på vårt sista sommarlov. Det kanske är bra, man ska inte fastna för länge i vissa saker. Sommarlov till exempel..

Buääääääh jag vill bli 6 år igeeeeeeeeeeeen!Camilla


Hello everybody

En grej som är gött med att vara arton är att man kan beställa böcker härifrån hur lätt som helst. Nästan för hur lätt som helst, dessutom utan frakt. Jag blir sådär lite konstig och impulsiv ibland på nätterna så igår tog jag och beställde hem fem böcker, för sammanlagt 200 kronor. Det är ju en ganska fär dil, eller hur? Jajamensan, det är det. Ha en riktigt bra onsdag nu!

Lisa

Mitt livs chock 8/6-10

Nej, jag är inte gravid och inte heller adopterad. Jag har inte fått en uppenbarelse att vara utsänd av en utomjordisk kenneluppfödare för att sprida de tunnhårigas rätt i samhället, inte heller har jag upptäckt en stor draktatuering på min rygg och Hitler ligger inte gömd tillsammans med Elvis under min säng. Nej.

Nej, utan idag när jag och Camilla var ute och sprang och sådär hurtigt tog oss fram på gångvägen så kom helt plötsligt en räv emot oss, med en död jävla hare i munnen. Sjukt! En räv! Här hos oss! Med värsta bytet! Som gick förbi oss helt oberört och sedan fortsatte över övergångsstället medan bilarna gapade lika stort som jag och Camilla. Sjukt.

Under vår springtur såg vi:
- Igelkott
- Räv
- Hare (död)
- Katt x 2
- Hund
- Skrattmås
- Rådjur

Vi kan med andra ord konstatera att vi under skymningen lever i en djurpark.Lisa


Kärlek


OOOOOH JA!
Camillla


NuråI lördags var det grillning här dårå, det grillades (!!) och dracks vin med riktig sommarkänsla. Isalee serverade världens sex and the city-paj som hon ska tvingas göra om.
Såhär schtekigt var det när jag och Marie pluggade matte hela söndagen!
Ser ni min rödrandiga arm? Så jävla onödigt assåååå.Och idag är det ETT ÅR sedan jag var på Bruce Springsteen!!
Åh, de härliga tiderna.Lisa


Ended up with none

Sådärja, nu har jag sett Dirty Dancing ännu en gång och jag skulle gissa på att den kan ha varit den.. 20e gången jag såg den? Om inte mer.. Det måste vara något sjukligt, för att citera min bror. Jaja!

Om ni undrar om gräset börjat blomma än så är svaret: ja, det har det. Nu är det bara en månad tills jag kan njuta av sommaren igen. Eller nej, det finns ju faktiskt piller. Piller är bra.

Och det var dagens visdomsord.

Tumblr_l2i2vuxnj41qa13cao1_500_large
Camilla


Juin 2010Camilla


Svea Rike

Yoyoyo. Jag och Marie har varit superduktiga idag och pluggat matte i flera timmar. Vi satt i solen och schtekte galet samtidigt som vi lätt som en dans löste integral efter integral, hur bra som helst, utan problem och så snabbt och effektivt att typ något företag som vill jobba snabbt och effektivt hade blivit avundsjuka. Typ. Nej, nu överdrev jag, men vi var faktiskt duktiga.

För övrigt så är det nationaldag idag och det är ju bra. Det ryktas bli klassträff någonstans i Stockholm så det är nog vad som står på agendan ikväll. Hur mysigt som helst denna sjätte juni år tvåtusentio medan solen skiner och min arm svider.


Vi grillade här igår! Det kommer det mer bilder på sen.

Lisa


I got to see it for myself

Hejhejhej. Lite dåligt med bloggande från min sida. Har inte riktigt vågat visa mig häromkring sedan jag lurade några att jag hade en superbra bok att tipsa om. Jaja. Nu är vi långt ifrån den första juni, för om man bara väntar lite så kommer man ifrån även de konstigaste av dagar.

Snart kommer Camilla hit och om vi har tur så kanske även Helena aka Pelle dyker upp. Det hoppas jag.Lisa


Party and party and party

Snart kan jag Alors on danse och det får bli mitt partytrick. Jag vet nästan vad han sjunger om också. Ska man lära sig franska så ska man. Puss hej, nu drar jag till Lisa.

Stromae – Alors On Danse - Radio Edit


Camilla

Qui dit étude dit travail?

Nu JÄVLAR ska jag spika franskaprovet i morgon! Har pluggat som jagvetintevad och i morgon eftermiddag är det en viss frihet som inställer sig. Räknar jag med i alla fall. Inget mer plugg på flera månader. Yippikajej! Det ska firas med en tur på stan med mon coeur, Lisa. Sedan får vi se var kvällen tar oss.


Tumblr_l3el7pzchz1qa0na7o1_500_largeNej, nu vill jag bli 18. (24 DAGAR KVAR!!!!)Camilla


Stand up for your rights

Men Lisa, jag som tänkter massera din axel idag. Men tänkte att det kanske skulle göra ondare då, så jag vågade inte riktigt fråga. Så modig är jag. Nej men serri, jag konfronterade faktiskt min franskalärare idag! Efter två terminers ignorering bara för att hon inte orkar lära sig mitt namn fick jag äntligen lite luft.

Hon bah: "Du ligger ju i princip på MVG-nivå och det tycker jag att du ska försvara."
Jag bah: "Ja, men jag tycker att jag ligger på en stadig och bra nivå."
Hon bah: "Ja, du ligger ju på en stadig och bra nivå."
Jag bah: "Sen är det svårt att visa vad man kan, för du hoppar alltid över mig när vi ska läsa och sånt".
Hon bah: "Nej men oj! Det har jag inte tänkt på! bla bla bla säg till mig då bla bla många namn bla bla"
Jag bah: "In your FACE you motha fucka! I'm gonna take this franska steg 4 övningsbok and throw it in your god damn face om du inte ger mig ett FUCKING MVG!!"

Typ så gick det till och det känns bra i magen nu. Fan vad jag kommer få träningsvärk från gymningen känner jag. På tal om franska alltså. Hon har säkert ett bra liv får man hoppas och jag förlåter nog henne. Snart. Godnatt!
Camilla


Darth Vader-morgon

Oj. Förlåt hörrni, det där inlägget handlade inte alls om någon bok utan om något helt annat faktiskt. Sorrysorrysorry, det var inte meningen att ge er förhoppningar om att superboken var upptäckt. Nej, det där inlägget handlade om hur himlans gråtfärdig jag var igår, lika gråtfärdig som jag kan bli efter att ha läst ut en bra bok eftersom det är så extremt omöjligt att göra en utläst bok oläst trots att man vill ha upplevelsen framför sig på nytt (om man inte ska ge sig på att hoppa från en bro och försöka framkalla minnesluckor eller så, men det rekommenerar jag inte). Nu är det så att jag inte kan hjälpa att få en känsla av att ni, våra kära läsare, letar efter bra böcker. Har jag rätt i det? Då ska jag självklart berätta om mina favoritböcker sen!

Sorry igen.

Förresten så bestämde jag mig för att ha min balkong på glänt i natt eftersom det trots allt är juni nu, och det är så mysigt att höra natten och fåglar och trädkronor och allt det andra medan man ligger i sängen. Det var ett ganska fatalt misstag ska jag få be att tala om. Hela min vänsteraxel är en enda betongbit och gör SÅ JÄVLA ONT. Det strålar ända upp till örat, tror att det snälla ordet för tillståndet kallas nackspärr. Men det här är fan halvryggsspärr. Jaja. Camilla kanske kan mutas till att massera mig liiiite, lite bara.Lisa


Det nya livet

Fy fan, hörrni. Alla ni som läst ut en bra bok vet hur det känns. Den bra boken är den boken som får dig att både skratta och gråta, tänka och känna och som är så spännande och uppslukande att du måste hålla dig ordentligt i skinnet för att inte bläddra fram några sidor och se hur det hela kommer att sluta. Boken som får dig att le medan du läser och samtidigt den som får dig att vilja söka upp författaren och be den att ändra på det sorgligaste som händer även om det är just meningen att du ska känna som du gör just vid de värsta raderna. Ja, alla ni som har hamnat på sista sidan i en bra bok, med endast bokramen som stöd, läst extra långsamt och sedan lagt ifrån er boken på nattuksbordet, släckt lampan och sedan legat vakna i en halvtimme - ni vet hur det känns. Det känns lite som att vara superjävligtmegaförbannad på någon som är död.

Idag är det den första juni och nu börjar snart sommaren på allvar, vi har köpt interrailkort och det ska bli underbart, solen skiner och träden viskar och idag säger jag hejdå till det här. Det är läskigt.

96f0d2d5a4b22a6dc7c7ceca286891f3_large

Lisa
 


RSS 2.0