Den bästa sommaren

Bildbevis:








Det är nu jag lever!! Tjoho. Ska bara byta min 45 liters ryggsäck till en 60. Sen är det en lång raksträcka som ingen kan hindra mig från att åka. Mitt liv i mina händer och jag vill bara leva det nu. So long!


Camilla

Melanie Fiona


problems we can solve

Jag känner mig lite pånyttfödd av nån konstig anledning. Som en liten kyckling som pickat sönder skalet och tagit det första djupa andetaget. Nu jävlar liksom! Typ.





Camilla


Muskelproblematik

Ehm. Nu har det i närmare fem dagar ryckt i nån liten muskel under mitt vänstra öga. Det är relativt irriterande eftersom världen hoppar lite upp och ner då och då helt utan förvarning. Men, det är så det kan vara ibland antar jag. En person sa att det berodde på att man är trött, det kan han nog ha rätt i, så idag får jag ta och gå och lägga mig tidigt.



Lisa


Whataya want from me?

Sådäraja. Nu har jag avverkat min plikt att vara barnbarn genom att sköta farfars hundar mot en påse färsk strömming och ett knippe sparris. Det gillar vi. Nu ska jag baka bröd, övningsköra och något annat säkert. Fan, det luktar hundbajs överallt. Jag måste bara säga till er att jag blivit oerhört härdad de senaste dagarna! Först bytte jag äckelvatten från mitt akvarium, sen städade jag toaletterna här hemma och så har jag blivit av med plocka-upp-hundbajs-oskulden. Man kanske är en lantistjej i grund och botten. Har inte sminkat mig eller nåt på en vecka heller. Jag känner hur jag lever alltså.





Puss på er!


Camilla


RÖRMENTE!!!

Hemaaaa - aaa- aa - aa- a. Helloooo everybody. Jag har överlevt även denna kväll, så ni kan sluta oroa er bums! Den mycket fagra Anna fyllde igår, alltså lördagen, ARTON år!! Det firades med buller och bång på Söderhof och Ace, och bortsett från smärtan i toalettkön så har jag haft en suuuupertrevlig kväll. Det är voooooklalerna kväll ikväll! Yes. Jag ska ta och tvätta bort le smink från le ansiktike och sedan ska jag göra nåt annat.

Fan, jag är hungrig.


Somebody save me

Eftersom jag ser sådär härligt "hello hello, jag har inte borstat håret på sexton dagar och ja, jag är fullkomligt medveten om att jag är falurödfärgsröd i fejjan men jag har faktiskt inte sovit på fyra nätter och då jag faktiskt sovit så har en liten lockig figur i sängen under sparkat mig i ryggen och påstått att jag snarkat"-sliten ut på Camillas fotografering från Gotland så bjuder jag här på en härlig låt för att så smidigt som möjligt dra uppmärksamheten från min mindre tilltalande yta på det tidigare inläggets bilder. Adieu.

Så jävla cool kille den där Bowie.



Lisa


Krigslida i Segersäng










Varför tar man alltid bara kort första och sista dagen? Asssskul hade vi i alla fall och mina magmuskler har arbetat dygnet runt. Om inte för att lyfta trötta ben flera mil om dagen (serri!), så tack vare allt skratt. Är man övertrött och omringad av roliga människor är det svårt att låta bli.

Nu måste jag tagga bort mig från 50 % av bilderna som läckt ut. Puss på er, hoppas ni inte har känt er alltför ensamma utan oss! Och ja, Krigslida finns på riktigt och ligger i närheten av Segersäng.



Camilla


Alla mina dagar

NU ÄR VI HEMMAAAA!!!




Lisa


Utan smink i fyra dagar

Jag sitter med en grön och svart 45 liters ryggsäck bredvid mig. Vet ni vad jag ska göra med den? JAG SKA TÅÅÅÅÅÅÅGLUUUFFFFAAAA!!!!!!! Oh my. Men nu är det Gotland som gäller. Fan vad kul vi har det hörni. Puss och hej och ha det sketabra utan mig och Lisa i några dagar!




/Camilla


Någonstans i mitten.

Tumblr_ku4gjqwb1v1qzuhd2o1_500_large

Lisa


Tolv år nu va?













TACK! Resten kommer upp på facebook någon gång.
Puss på er, detta gör vi snarast igen tycker jag. Guld.

Lisa


Jeg flakker rundt




Camilla


Dancing in the moonlight



Inte för att jag brukar ha sådär jättemycket problem att ta mig till skolan måndag morgon, men inte brukar jag vara såhär taggad på en ny skolvecka! Vi ska ju till Gotland! Och Gotland ger mig endast bra vibbar.

Igår var det värsta härliga stämningen på Fridas terrass/altan/veranda. Vi grillade, spelade kubb, hade lite catch-up talk, räknade stjärnor och njöt av den stundande sommaren. Fett värt. Ingen som förövrigt vet något avvänjningsprogram för ordet "fett"?



Camilla


Och här kommer mera såndär lycka ni vet











Lisa


Very very sneaky sir

Här kommer lite tjuvkik på vad vi har gjort ikväll:





Älskvärt.


Just set them up

Åh, nu är det ju sol igen och snart ska jag få träffa mina snygga vänner. Vi ska äta picknick, dricka cider, skvallra och bara njuta av kvällen. Jag känner mig lyckligt lottad tack vare många omständigheter just nu. Det verkar som att min äääälskade franskalärare tänker klämma ut ett Mvg till mig också. Så jävla värt.
Camilla

Mardrömmar

En del kvällar för jag diskussioner med mig själv angående hur min natt ska spenderas. Speciellt såhär nu när ljuset försvinner så långsamt om kvällarna, och fågelkvitter hörs in genom balkongdörren långt sedan solen gått ner, nu när x antal rara pöjkar spelar volleyboll hos grannen och räknar så högt att jag kan hänga med i hur det går för dem medan jag ligger och läser i min säng. Tänk va mycket fint man skulle kunna göra en natt som denna. På min ena axel sitter en lite ruffsig figur och tycker att jag ska koka te och sätta mig på balkongen eftersom det luktar nyutslagna blommor i hela luften, äta kaffechokladbönor, läsa texter som skrevs för länge sen och skriva dagbok, se på en kortfilm och sova precis så många timmar som krävs för att nätt och jämnt inte bli zombiefierad, för att sedan kunna njuta mer än vanligt av kaffet i morgon bitti och komma till skolan med den där känslan av att man lever som bara konstig dygnsrytm kan ge en.

Oftast vinner dock den andra figuren på min andra axel, nämligen mitt härligt sunda förnuft. Mitt härligt sunda förnuft tycker att jag borde skriva de allra sista raderna på biologiarbetet nu och sedan krypa bums i säng. Jaaaja. Sluta tjöta.


Och nu en gammal bild bara för att jag gillar att visa upp mig så himlans mycket. 


Lisa

Fame

Spänning och väntan, näst intill som dagen innan julafton. Det är däremot relativt svårt att få någon bra känsla genom att dra paralleller till vinterdagar i detta skolsken. Spänning, spänning, väntan, väntan, och nya utmaningar varje dag för oss alla som får att växa likt brudslöjan ute på min balkong.

Hörrni. Jag har läst ut Törnfåglarna. Att läsa ut en bra bok sägs ju ska kännas som att förlora en god vän. Ja, det känns lite så faktiskt. Nu behöver jag en ny vän. Är det någon av er som kan säga mig vilken vän som lämnat intryck på er? Med andra ord - JAG BEHÖVER EN NY BOK. Tips på det, någon?




Lisa


Godkväll gott folk

FÖR I HELVETTE ATT DET SKA VARA SÅ FÖRBANNAT SVÅRT ATT BAH LÄGGA NER SLÖSURFANDET OCH PALLRA SIG TILL SÄNGEN OCH FÅ LITE JÄVLA SÖÖÖÖÖMN DAGEN INNAN MATTE D-PROVVV!!! Jag blir så trött. åh.

Lisa

Peptalk

Nej, fasiken, något positivt ska jag väl kunna klämma ur mig. Snart ska vi till Gotland! Så sweet alltså. Det ska bli så underbart att vandra om kring bland kalkstensbrotten och studera orkidéer. Kan knappt hålla mig inför den där ringmärkningen av fåglar heller. Och att få uppleva min klass i sitt frilufslivliga tillstånd är ett stort privilege bara det. Kan knappt bärga mig!




(Jag och Lisa när vi regerade på Gotland i somras)


Puss och kram!

Från Camilla

Fan fan fan fan. FAAN. FFFAAAAAAAAAAANNN.



Ville bara säga det.


Hello baby

Lisa: Har ni hört den där "Green Eyes" av Coldplay?
Camilla: Jaa.
Isalee: Jaa. Har ni hört den där "Främling"?
Lisa: ...
Camilla: ...
Lisa: ...
Camilla: ...
Lisa: ... av Carola?
Isalee: Jaa!
Camilla: Ja...



Lisa


The way you make me feel

20090704182112



Just nu är jag för trött för att orka gå och lägga mig. Å andra sidan är jag alldeles för sömnig för att orka hålla mig kvar vid datorn. Men samtidigt för pmsigt känslosam för att kunna sova. Värst av allt är att vi har labb i morgon och det enda jag hatar här i världen mer än labbar är labbrapporter. But I stay strong för jag tror att man måste göra det ibland. Sen att jag kommer be pappa bära mig till sängen är inget jag tänker skriva i bloggen.



Camilla


I am the one to blame

Ni tycker väl inte att jag haft på mig Lisas tröja lite för mycket de senaste dagarna?? Den är ju bara för mysig. Dessutom ser det ut som att mina Ozzy-biljetter är på G. Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice. Nice.

Nej men faktiskt. Fan vad nice.

Z213255821_large


Camilla


En banan tack













Det finns en risk att Camilla slår mig imorgon och inte samtycker till den första bilden,
men den är så jäääävla gullig att jag bara måste visa er. Tack och hej.


Lisa


Världens tur




Lisa


Yeah Yeah

Jag nästan måste se Dirty Dancing snart. Och så måste jag trräffa Lisa. Sen måste jag fan se till att inte missa bussen mot Gillinge i morgon. Sist men icke minst måste jag verkligen gå nu. Puss på er!

Tumblr_l28e0puryo1qbamnoo1_400_large


Camilla


Vackert




Scones- och kaffefrukost ute på balkongen den mulna morgonen i fredags,
vi myste och läste gamla texter från högstadiet.









Och på kvällen kom Pelle och Camilla och åt frukt med mig. Vi spelade Geni,
drack te och lyssnade på Gyllene Tider.


Lisa


Automatic boobies

Sådärja!! Nyklipp var det här! Och nysolad så det står härliga till. Dessutom har jag köpt lite nya basgrejer och är sådär allmänt taggad på att hitta på nåt. Känner att kvällen kommer sluta bra hur den än blir. Kanske ska tvinga Lisa till att ta årets första dopp(!) med mig....... Inviga sin nya bikini. Ja, vi får se vad som händer helt enkelt!

Hoppas ni har det fint ute i majsolen!


Tumblr_l2eiohdoer1qbxukmo1_500_large


Camilla


Hic et nunc

Idag var det premiär på gruset för den här säsongen! Första matchen uppe i Norrtälje. Två timmar och tjugofem minuter tog den, charmen med grustennis. Nu är jag i alla fall hemma igen med roströda anklar (ni måste se det för att förstå det) och saltsmak på hela kroppen.  

Och hörrni, livet är så fruktansvärt underbart just nu. Jag vet inte om det är för att det är maj, eftersom jag har turen att ha fina människor omkring mig eller om jag bara är ganska harmonisk just nu, för att jävlar va bra jag har haft det de senaste dagarna. Jag kan inte ens beskriva eller förklara hur bra jag haft det, och det kanske är bra det, för då får jag behålla det för mig själv.

Ikväll får ni lite bilder. Nu ska jag dricka kaffe som jag malt alldeles sjääälv i vår kaffe...mal?

Tumblr_l1w7k3j0kt1qafenno1_500_large


Lisa

Livskvalitet

Scones till frukost ute på Lisas balkong efter en natt i rena lakan (oh, dirty). Stadsvandring med besök på Stockholms Stadsmuseum. Soldis och bara allmänt härlig stämning. Lite städning och fix med tavlor och sånt i rummet. Värsta goda kycklinggrytan till middag. Fruktplock, popcorn, te och Geni med Lisa och Pelle. Såna här dagar behöver man också.








Camilla


Phantom

Hallåååå! Camilla ligger här och skäms över att Alexander Ryback har spelat in en låt med Timotej. Ja, det är väl en pinsamhetsgräns som hette duga de har lyckats med de där schlagermänniskorna. Vi är i alla fall hemma hos Ajschalee och har precis sett klart Phantom of the Opera, vilken var fin men lite... ja, ni får nog ta och se den själva. Om ni råkar ha två timmar och sexton minuter över och känner för att höra samma lilla melodislinga ungefär fjortonhundra gånger, vill säga. Nu är snart denna långa torsdag över och den har varit alldeles underbar! Och nu ligger Isalee på golvet och garvar åt att Ryback och Timotej har spelat in den där låten tillsammans.

Lisa

They laugh and look at you

Nu har jag precis avslutat en middag bestående av bland annat hemmagjorda pannbiffar. Vill ni veta vem som gjorde dem? Jag gjorde dem! Vill ni veta vem som gjorde dem helt på improvisation trots att hon aldrig tidigare gjort pannbiffar? Det var hon basisten i Timoteij ni vet!

Nej, såklart inte. Det var jag som gjorde pannbiffarna. Helt utan recept och de blev liksom helt okej va. Nu vet ni mycket mer än vad ni skulle göra om ni inte läste dubbelbloggen. Visst är det svårt att förstå hur de som inte läser den klarar sig?





Camilla


For I am with you

YO! Idag har det vart en fin, lång och varm dag. Jag, Camilla och Marie drog till skogen och observerade den mycket söta hunden Toby och cyklade lite hit och dit. Fick hela etologiarbetet gjort liksom! Därefter har dagen fortsatt i uppåtstigande myskurva. Jag har hållt på och fixat i trädgården tillsammans med min familia som rena rama jagvetintevad, och just nu är min goda broccoli-fetapaj i ugnen. Ikväll ska jag och Camille hem till Isalee och fullända denna kristi himmelsfärdsdag på bästa möjliga vis. Förresten har det börjat växa på min balkong! Yaho!











Lisa


Take your time

Har jag sagt att jag ska klippa mig på lördag? Jag ska klippa mig på lördag!


Camilla


Mötet med samvetet

Idag kom det en gammal dam och pustade ut bredvid mig på busshållsplatsen. Vi bytte några ord innan hon såg mig djupt i ögonen med den där blicken bara människor som varit med om mycket har och sa: "Ta vara på tiden. Det går så ofantligt fort, ta vara på tiden då du är ung. Och börja aldrig röka." Sen försvann hon (ja, hon gick iväg alltså) och jag såg henne aldrig mer. Så med det samtalet inpräntat i skallen ska jag göra mitt bästa för att leva mitt liv för henne också. Jag vill leva det där livet man önskar att man levde. Bara att tagga till nu.







Camilla


Soft in the middle

Idag när jag satt på bussen påväg hem från träningen så kom det på en man och satte sig ett par säten bort med ansiktet mot mig. Han satte sig bekvämt, placerade ryggsäcken på sätet bredvid, blickade ut i kvällssolen och log stort. Så satt han bara där och log, med tänder och allt. Först tänkte jag:

1. Freeeeeeeeeak.

Sen tänkte jag:

2. Freak.

Men sen slog det mig:

3. Han kanske bara är allmänt glad.

Till sist tänkte jag:

4. ÅH, vilken härlig människa!

Så slutade det med att jag också satt där och log.


Tumblr_l1lr7cjbdi1qbxz1yo1_500_large


Lisa

2,3-di-pentan-brom-peptids-dö-heptid

Det kom en Greenpeacesnubbe och ringde på. Det kom en Greenpeacesnubbe som bara kunde säga "hur kan du säga så?" och ringde på. Det kom en äcklig, ful och rätt patetisk kille och ville nåt. Han frågade hur jag skulle värna om framtiden på något annat sätt än att gå med i Greenpeace. Hade jag varit lite mer kall och bråksugen än vad jag var hade jag kommit med ett "rösta på moderaterna" eller nåt. Men jag var väldigt trevlig för att vara arg, han kan inte ha haft det lätt här livet. Jag bad honom bara att brinna långsamt i helvetet, sen gick han. Typ.

Greenpeace är för övrigt säkert jättebra.

4596199352_4c3d22dec7_large



Camilla


Puppy eyes

En godnattlista till Er från mig. (Vill ni veta något om Artur Lundkvist, fråga på! Har analyserat duden halva kvällen)

Och en godnattpuss från Johnny?


Nehe, skit it då.


Camilla

You'll never see me again

Egentligen. Man ska inte vara rädd. Det är så jävla bra att skita i alla gränser och sociala regler ibland. Skita i sina egna värderingar. Ändå gör man det. Why? Ja, det kan man fråga sig. Om man kastar sig ut tillräckligt många gånger kanske man vänjer sig och blir värsta spirituella FAAAAAN, nu glömde jag att göra svenskan ju! Åh. Hej dårå.


B213251484_large 


Camilla

The logical song

Camilla: När jag kommer hem ska jag ta en Samarin.
Lisa: Är du bakis elleh?
Camilla: Nej? Men det är bra mot halsbränna.
Lisa: Har du halsbränna?
Camilla: ...nej?

It all makes sense, every single day.

20090329033125

Lisa

Nionde maj

 



Lisa


Stereo Love

Uppdaterad (om någon gives a sht): Bästa partymodeslistan evah



Ensamparty går också bra. Nu ska jag och Lisa köpa godis, jag är chokladsugen så att det stänker om det!


Camilla


Strong, independent, black, women

Haha, yeeeah... about that... så har jag ett arbete som mänskliga feromoner att ta tag i. Men skolans nya datasystem har raderat halva min uppsats så jag känner mig redo att ta nya tag och gå från att stämma SL till att stämma skolan. Jag har precis vaknat efter att ha sovit (makes sense va?) och nu tänkte jag dela med mig utav lite bilder från gårdagen som spenderades hemma hos Pelle! Puss på er.














Lisa




Seasons in the sun

Med Terry Jacks är fin. Nu ska jag övningsköra och jag är lite rädd efter den där riskettan-filmen. Men det ska nog gå bra. Sen ska jag fråga Lisa om hon vill träffa mig eller om hon börjar få nog av mig. Men det får hon inte få, för just nu kämpar vi för att få samma menscyklar, och då måste man göra allt tillsammans. That's just it. Herrå!




Camilla


I think you're lovely

Hey babes. Här ligger jag på Pelles säng och är allmänt nöjd med livet. Jag, Camilla och Pelle har haft picknick på vardagsgolvet och ätit thaimat, ställts inför den ena mentala utmaningen efter den andra, ätit vaniljglass och varma jordgubbar, duckit te till tända ljus och försökt reda ut det här förbannat krångliga och underbara kallat livet. Nu ska jag och Camillipop snart börja bege oss hemåt efter en jäääävligt minnesvärd kväll i all sin enkelhet. Puss från Lisa.


Bit of a mind flip

Rhps-rw1c2-franktattoo_large

Bland annat det här har jag ägnat min kväll åt.
Rocky Horror Picture Show, rekommenderas.
Godnatt!

Lisa


We could get it on

Man säger inte gölle till Lisa, Fabian. I alla fall, jag ska klippa mig. Jag vet inte var, jag vet inte riktigt hur och jag har ingen aning om när. Men det första steget är alltid att erkänna för sig själv, vilket innebär att jag nu är mogen att låta någon ta makten över mitt hår i en hel halvtimme. Jag vet att ni är mycket insatta i detta och verkligen suger till er informationen. Därför ska jag nu göra er besvikna genom att byte ämne.

Jag var på Riskettan idag. Hemskt var var det var. Men nu om jag ser till att behålla mitt körkort första 2 åren slipper jag gå den igen. Om jag nu lyckas ta körkort med andra ord. Först ska jag bara bli arton!




Camilla


Soul sisters








Såhär mysigt har vi haft det denna soliga torsdagsmorgon!
Liksom SO fashion.

Camilla & Lisa


Anxy

Yo babes. Jag håller på att jobba på den första spellistan på Spotify som jag tänker dela med mig av så småningom. Den har kommit till då jag lyssnat låtar som snott åt sig några celler av mitt hjärta, och som jag aldrig skulle ha lyssnat på igen om jag inte gav dem en lista.

Jaja, vi har ingen svenska nu på morgonen eftersom Kristina är väck, därför kommer Camilla hit till mig och hjälper mig dricka upp mitt kaffe. Jag har svårt att göra saker i lagom mängder, ni förstår, det känns inte riktigt äkta om man bara brygger EN kopp och inte FYRA. Att jag sen får hjärtflimmer, darrande händer och utvecklar kronisk ångest när jag tvingas dricka upp alla kopparna - det är sånna smällar man får lära sig att slå tillbaka på.

Och alla som är något har ju haft ångest, eller hur var det?



Lisa


Banankontakt

http://linconnudumetro.wordpress.com/ 

En himla härlig och inspirerande hemsida. Och ja, jag stalkar din blogg Moa. Det är näligen denna sötpaj som hittat bloggen. En som intervjuar sina tunnelbanemedpassagerare. För hur nyfiken är man väl inte på de omkring sig när man åker tuben. Varför har han så stora skor? Varför bär hon på en sån tung ryggsäck? Vad är han på väg? Har den där farbrorn några barnbarn? Vad tänker den där tjejen på just nu?  Ja, eller är det bara jag som roar mig med dessa funderingar under ensamma tågfärder?


Nu måste jag gå om jag ska hinna träffa Loverboy utsatt tid och plats. Puss!


Of breaking

Godkväll våra vackra själar till läsare. Här sitter jag och analyserar ett patetiskt försök till en engelsk skräcknovell. Eftersom jag inte alls har en större passion för patetiska försök till engelska skräcknoveller så finner jag det roligare att förse er med bilder på mig och Isalee som vi tog i söndags. Jajamensan.








Pyss


Matteverkstad

Här ska pluggas matte. Det är prov i matte D tåmårråw och jag är inte riktigt hundra på deriveringsreglerna av sinus och cosinus. Men det löser sig. För jag har snart massa nya låtar på ipöden och så fick jag en guldstjärna av min körskolelärare. Sweet!



Camilla

God morgon



Lisa


Spit in the face

Hallå på er! Hur mår ni? Är allt bra och lugnt och chill? Är ni harmoniska och tillfreds? Så underbart. Personligen har jag den där speciella känslan av att stå och balansera på den trådsmala gränsen mellan hysterisk panik och lealös apati. Japp, det sprider sig som en löpeld i min kropp, varje cell gör hur snyggt som helst vågen när den här känslan når dem. Jag har den här känslan av att jag skulle behöva ta tag i fyrahundratjugofemtusensexhundrafyrtioen saker samtidigt som jag bara vill gråta som ett litet barn under mitt täcke och släppa all oro kring hur mitt liv sakta går åt helt fel håll. Om någon förklarar någonting med lite för många ord än vad som är absolut nödvändigt känner jag ungefär "MEN KOM TILL SAKEN DIN FÖRBANNADE PLÅTBURKSMAMMUT!!!!" och jag är bara allmänt lättirriterad just nu med det där lilla åskmolnet i magen som hjälp. Jag tror det här kallas STRESS.

Visst låter det underbart? Jajamensan. Nejdå hörrni, så farligt är det inte. Jag har fått en kaprifol ut på min balkong, sått smultron och snart är det slut. Typ.


Lisa


Valborg 2010






Fem tjejer i en lägenhet, det kan inte bli så mycket bättre!

Camilla


Perfektionism

Hallå! Här sitter jag och dricker vitt med min snygga vän Isalee. Vi taggar inför att bli lönnmördare. Ikväll blir det nämligen skiva på Skyddsrummet och det ska bli hur trevligt som helst! Temat är dumheter och jag och Isalee har gemensamt kommit fram till att lönnmördare är dumt. Fast vi ser mer ut som ett par feminima Zorros. Jaja. Man kan inte få allt. Nu ska vi gå ut på min soliga balkong som precis fått sig ett bord och två vita stolar! Puss.

Tumblr_l1sy3nnafi1qza6kro1_500_large

Lisa


Little girl from Sweden

Ja, det var jättetrevlig i Annas systers lägenhet igår! Bilder kommer, måste bara samla mig lite innan jag tar mig igenom gårdagen. Annars ska jag snart lägga mig i soffan och titta på vad televisionen har mig att erbjuda. Åh, finns det ingen därute som har en chokladkaka över till mig? Jag kan betala för en egen chokladköpare just nu känner jag. Vad säger ni, 100? 200?


Tumblr_l1nn17bzma1qas4amo1_500_large
Skulle inte banga.


Camilla


Twist

Jag har kramp i mina vader, på nåt sätt misstänker jag att jag har sträckt rumpan eller kanske snarare nedre ryggen, vad mina elever än sa idag så var det stööört roligt, jag är lite sådär myslagom hjärtekrossad, jag har inte sovit på ungefär sisådär lite drygt 30 timmar och det känns som om flera dagar har passerat förbi under natten. En härlig känsla.

Jag är rädd för en av mina elever. Eller nej, jag är inte rädd för honom, han är bara lite lätt obehaglig. Alltid efter träningen så kommer han fram till mig och säger någonting i stil med "jag behöver verkligen träna på min backhand" varpå han ger mig en intensiv blick som skälver av förväntan och jag svarar ungefär "eh, aa. Men det är bara att nöta vet du...". "Jag måste träna på det här med tajmingen!" och jag svarar något som "eh, aa...". Och sedan kollar han sådär på mig igen som om jag när som helst ska säga något som får honom att kunna packa väskorna och bege sig till Wimbledons Centercourt på en gång. Så kommer jag med den fina "men det är bara att nöta vet du..." för tjugofemte gången och snabbsmyger bort från honom. Poor thing.

Nej, nu ska jag krypa ned under täcket och sova tills jag inte får sova mer. Ikväll ska jag äta middag med lugna släkten och det är precis vad jag behöver.

25366_390509967421_504847421_3909302_3729940_n_large


Lisa


Åtta månader

Hallå mina kära vänner. Om ett tag ska jag åka och jobba. Inte så himlans kul med tanke på en del omständigheter. Jag, Camilla, Anna, Isalee och så småning om även Susan firade en mysig valborg med en middag som hette duga, ty jag har aldrig vart så mätt i hela mitt liv.

Jag har heller aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. Natten gick inte riktigt som planerat, jag orkar faktiskt inte riktigt ens förklara hur sjuka svängar den tog, men jag hade i det stora hela en mycket trevlig valborg. Shit vilket konstigt inlägg det här blev. Yeah yeah. WOW WOW, YEAH YEAH. Du är så...

Måste sova.


Lisa

RSS 2.0