Imma

Just nu skulle jag vilja lägga mig under - ja, UNDER - min säng, ta med mig en kasse med choklad, skylla på långvarig pms, bränna allt vad matteböcker heter och inte krypa fram igen förrän det är dags för sommarlov. Jajajajajajajag håller på att få ett nervöst sammanbrott skulle jag tro. Men det är lugnt, för nervösa sammanbrott kan vara riktigt sköna och nödvändiga att få ibland.

Tumblr_l1kv084qan1qbtwcqo1_400_large



Lisa

Nattamacka

Jag är så jävla trött och borde verkligen sova. Men nej, jag ska vänta på att mina baugetter ska jäsa klart. Sen ska de in i ugnen. Lär vara klara till halv tolv i natt och det känns ju som en himla bra planering av mig.
Godnatt ni lyckliga som ska sova, till er andra: stay strong!
/Camilla

Fembots have feelings too

Förövrigt är jag TAGGGAD på morgondagen. Pusspusspusspuss!!

Tumblr_l19ntoghn51qafenno1_500_large


Camilla


Fly like a woman

Alltså jag tycker att det är fett dåligt att all den här oljan som läckt ut har läckt ut. När jag blir stor och rik och berömd och får stora tuttar ska jag förbjuda olja som används till bränsle för typ bilar och hus. Man kan få göra plast, speciellt sån där mjuk bubbelplast som är så rolig att trycka på, men inte bensin och sånt. Nono. Där går gränsen. Nu hörde jag i syne att någon skrev till mig på facebook. Besvikelsen svider! Nu fryser jag också. Kan ingen bara hämta en filt till mig? Nej, förlåt. Jag menar inte så. Jag menar bara att jag tycker att någon någon gång kan göra nåt åt mig nu när man tänker lösa alla världens miljöbekymmer. Fast å andra sidan har jag inte gjort Nelson Mandela någon större tjänst än att redovisa om honom i 6an. Och jag har minsann inte tackat varken Ghandi eller faktiskt inte någon annan duktig fredsmänniska. Så jag går och hämtar en filt nu. Hej då!


Gissa vem som är såhär skelögd då?!



Camilla


Well you done done me..

Jag vet att det kommer bli årets sommarplåga och att jag kommer tröttna på den lika mycket som man tröttnar på sommarplågor. Ändå lyssnar jag på den. Om och om igen..

Train – Hey, Soul Sister


Men snart är det för tusan sommar och jag fyller år om mindre än två månader!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅH.


Camilla

I love you, Philip Morris

Heeej. Idag var jag och såg I love you, Philip Morris tillsammans med min Frida. Den handlar om det homosexuella paret Steven och Philip och deras liv och kamp för att vara tillsammans (fett seriöst det låter, det är det inte), med Jim Carrey och Ewan McGregor i huvudrollerna. Vi mös i biomörkret och njöt av tisdagslyx i renaste form. Nu har jag druckit kaffe alldeles för sent på kvällen, men det gör ingenting för jag är förkyld och imorgon har jag sovmorgon. Livet leker, puss.



Lisa


Air five

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Så jag låter alla andra söta, roliga, awesoma bloggar jag vet om få roa er. För ingen ska få gå ensam utan bloggar en tisdagskväll!
Fridas
Mys
Esthers
Moas
Nej, nu är jag för trött för att hitta fler guldkorn i bloggsfären. Vi ses i morgon Melker!
Camilla

Man är aldrig ensam i sällskapliga tankar

Det känns lite surt när man öppnar msn och det pluppar det upp att man fått ett mail, så visar det sig vara från en själv. Annars är jag jätteglad av nån anledning. Kanske för att jag träffade dramaläraren kanske. Ha en fin eftermiddag!

Tumblr_kzy0g4ich41qafenno1_500_large


Camilla


Melker



Ibland vill jag skicka Melker till en annan planet. Okej, kanske inte då, men ibland vill jag verkligen dra nytta av min rätt som tjej att inte kunna bli tillbakaslagen och slå honom tills han ber om nåd. Seriöst. Ibland när han får sin besserwisserblick, eller då man påstår något och han kommer med sin men-lilla-gumman-va-fel-du-har-förklaring så vill jag trycka ner honom i en låda, sätta honom på ett fartyg till Huppilullaio och hoppas att han stannar där. Det är få människor som kan få mig så sjukt jävla förbannad som Melker.

Men det är också få människor som lägger sina onsdagssovmornar på att promenera med mig, som våldsgästar mig med scones och finsk Memma, som bryr sig om att vilja slå mig om jag träffar personer jag inte borde träffa, som köper kroppsspråksböcker till mig eller som kan sitta och klappa på ens öronsnibb tills man får tuppjuck.

Idag mönstrade denna mångsidige Melker och fick fett bra resultat. Hans nia i intelligenstestet kom väl inte som en knock out direkt. Jag är stolt! Grattis Melker, see you ute på fältet sugarpop!

Lisa


Filosofi

Tumblr_l1ad1hofj51qzr04eo1_400_large

let me hear you screm

Åh, det var jätteroligt igår och idag har jag köpt fiskar för 210 spänn! Det var min helg i en mening. Vill ni ha vidare information ber jag er kontakta mig personligen. Fast å andra sidan vet jag inte riktigt vad jag ska skriva här då... Jag kan berätta för er att jag inte är så taggad på skola i morgon som man borde vara. Som ingen annan heller är på typ sjutusen mils radie. Plus att jag insett att jag kommer att få värsta bonnbrännan i sommar om jag ska rensa ogräs i nån scoutdräkt tre hela veckor. MEN, jag tröstar mig med att jag snart fyller 18, ska få tågluffa och se Ozzy. Det kan ju väga upp det hela. Så har jag ju faktiskt nya fiskar. Och hade en väldigt trevlig lördagskväll.

Här en liten nostalgitripp:






Puss och hej!


Camilla

What I was about

Godmorgon på er små skönheter, idag är det en fin dag, åtminstone här i hufvudstaden. Jag har ingen aning om hur många utav er läsare som kommer från självaste hufvudstaden och tycker att det är helt onödig information att det är en fin dag eftersom det är så sjukt enkelt för er att bara titta ut genom fönstret och upptäcka det själva, ni måste inte gå in på www.dubbelbloggen.blogg.se bara för att få veta det liksom. Men ni andra, ni som kommer från andra delar av Svea Rike (vill ni lämna en kommentar och berätta var ni kommer ifrån?), ni vet nu att det är en fin dag med sol och blå himmel i hufvudstaden.

Okej, det där var inte alls det jag hade tänkt prata om. Idag ska jag fixa med min balkong. Jag ska måla tjära på golvet så att det blir bra, jag ska odla små saker i fina krukor som kan få klättra längs räcket och som man kan smaka av kanske nästa år, och så ska jag köpa ett litet bord och två små stolar så att jag kan bjuda fina människor på frukost där ute i sommar.

Det blir fint det. Ha en bra söndag.

Today8_large

Lisa


Kroppskontroll

Förresten upptäckte jag just att jag har fett många hål i öronen. Sammanlagt 6 stycken.
Herregud, sicken tid det var.

Lisa

Electric shock




Jag har köpt nya kläder. Bland annat den här röda, coola, balla, lite smått juliga tröjan
som jag köpte för 40 kronor på second hand. Fynd eller vad. Dessutom har jag numera
en jeansjacka i min garderob. Den är, eftersom jag gillar att sticka ut, från Gina Tricot
och blev min för 300 svenska riksdaler. Mina kinder hettar lite eftersom jag varit ute i
solen och min mage är full efter en god buffé med alldeles för mycket kakor. För övrigt
så skriver jag dikter och lyssnar på Norah Jones samt tittar på solen som går ned denna
lördagskväll. Puss och hej på er. Imorgon ska jag träffa Frida.

Lisa


Prinsessbekymmer

Förbannade jävla Norgebrud som säljer sig till nån jävla norsk B-tidning och förstör för vår sötaste prinsessa. Jag bryr mig inte så mycket om kungafamiljen eller deras giftemål och yada yada, men jag blir fett lack över att en liten blond brud som har tråkigt ska berätta för hela världen om sin affär med Jonas eller vad han nu heter och få knappt fem minuter i rampljuset medan hon förstör hela deras framtid. ÅH. Så himla onödigt.

Men vem vet. Han kanske faktiskt var otrogen. Då var det rätt. Men stackars Madde.

Tumblr_kscqrayubr1qzl1oeo1_400_large


Lisa


heeeeej

Hello there! Det är lördagen den 24e april idag och jag ska få thaimassage! Och så ska jag få gå på middag hos Malin, och kanske att jag får övningsköra ett litet tag. Tänk vad man bara kan få och få ibland va? Nu ska jag få gymma lite också. Ojojoj.
Ha en bra lördag!!!
Camilla

I know things are going wrong for me

Nu är svenska nationella del B lika borta med vinden som Rhett Butlers kärlek i slutet av den där hemska boken. Jag tänker faktiskt fortfarande på den. Ibland, i min ensamhet gör jag det.

Jag gick hem från skolan idag. Det tog bara dryga timmen och det var sol och fint. Härligt! FAST, jag blir så jävla sur på tutande bilar! Jag ska hädanefter gå med stenar i händerna. Bara för att jag är ung och inte har ett fladdrande ass som deras fruar säkert har, måste de spana in varenda tjej under 30 i sina äckliga vans med sina om möjligt ännu äckligare blickar. Så är de sådär lönnfeta och orakade och man vill verkligen kasta stenar efter bilen. Måste de se alla unga flickor som sexobjekt? Låt flickorna gå i hur korta kjolar de vill, deras kroppar är ändå deras egen ägodel, inte van-gubbarnas. Mer stenar till (det kvinnliga) folket!


4321881321_f2838a2019_large


Camilla


Endorfinutbud

Wiho, klockan är tjugo över sex. Wihooo. Jag är superdupermätt och sitter just med ena ögat målat och försöker få i mig mitt ljumma kaffe. Kaffe är inte sådär värst gott när det är ljumt minsann. På söndag ska jag träffa Frida, det tycker jag ska bli mysigt. Förra söndagen träffades vi också, då gjorde vi blåbärspannkakor som blev alldeles lila och så snygga att de lika gärna hade kunnats serveras på Nobelmiddagen. SÅ snygga.

Nu är det i alla fall dags för nationellt prov i svenska B. Jag tror det är lungan. Jag är inte nervös alls faktiskt. Men vem vet, det kanske kommer sen när man sitter där och helt plötsligt har glömt bort hur det där jävligt krångliga ordet "Lisa" stavas. Och åker alla andra ord med på kuppen och blir helt kryptiska.

Men nej, jag tror faktiskt inte det.

20090324222141Tumblr_kvubpcfkd21qau5l3o1_500_large

Lisa


En lyckans dag

Trots detta regnruskiga pissväder, trots matte D, trots typ laktosmage och trots denna ständiga trötthet som aldrig tycks ta slut, jaaa, trots detta är jag så lycklig att jag bara vill pdfhgazbhgjvbfadjibgjdfhoah ohIO! HUI! YE(DO USW M. Typ så!

Det är ju nämligen som så att det overkliga har inträffat! Ozzy Osbourne, den gamla gubben, ska bestämt till Sverige och Globen! Och tror ni inte att min snälla far har förbeställt biljetter till oss!?!?!?!??!?! (Han hade egentligen inget val, skulle betalat hans biljett också om det var så).
Egentligen är jag ju då emot företag som köper upp massa biljetter för att sälja vidare till högre priser, men det här är den enda gången i mitt liv jag är villig att strida emot all moral jag står för!! Det går liksom inte att tro på. Jag ska få se Honom. Nej, det kan bara inte vara sant. Bara han inte bryter nacken eller nåt..

Hur som helst är jag i extas, för att Ozzy, snubben jag ägnat halva mitt liv till att avguda, kanske finns på riktigt ändå. Det återstå att se. Att SE. Snyft. Jag varken kan eller ska tjata mer om detta nu, men jag har aldrig varit så glad och lättad som när jag fick reda på det i morse. Han kan ju faktiskt dö snart. Åååååååååh. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. Åh. Det ballaste med det är att jag hade det på känn. Min magkänsla visste att det här skulle hända. Redan i början av veckan. Cool.


Den här fick mig på fall..
Ozzy Osbourne – Gets Me Through


Camilla

Dreadlocks

Åh herre min gode jössös i skogen och hela heliga himlen va jag är godissugen. Isalee sa att hon skulle göra en kladdkaka med choklad idag och jag överväger seriöst att åka och våldsgästa henne bara för att få smaka. Anna sa att hon skulle göra morotskaka i helgen och jag trodde att jag skulle få baka kärleksmums med min lillebror idag, men han är hemma hos en kompis. Så stor är han liksom! Han är ute med polarna medan jag sitter hemma och tycker ju att det skulle vara lite trevligt om han kanske skulle vilja umgås lite, se på TV och baka lite kaaaaaakor...

Tumblr_l0ph32gdu31qze8lio1_500_large


Lisa

Vi som går runt med ;pPPpP-namn på hjärnan :@:@@@@

Så har man gjort sin första och sista observation av gråsuggor här i detta liv. Det var i och för sig rätt roligt! Let me show you.

Det började rätt seriöst..



Sen balla det ur




HAHA för Lisas blick på sista. Jag älskar dig!


Camilla


Going to see the ocean

Idag fick jag en gratis kaffe på Pressbyrån och gick ut i skogen en timme innan min träning. Det som skulle ha blivit en underbar solig promenad bland barnvagnar och promeneringstanter blev snart en smärtsam kamp mot en alldeles för liten blåsa. Men så kan det gå, och så går det ju ibland. Jag hann i alla fall till tennishallen i grevens tid med galna, rödsprängda ögon i ren koncentration på att inte pissa på mig och gud va ni inte alls är intresserade av mina kissbekymmer.

Anyway darlings, så är våren här nu.

4441587619_6a2565b272_large

Lisa


Impression sunrise

 

Jag ska fan hålla ett engelskatal imorgon. Undrar om jag kanske skulle börja ta och kolla igenom det.. Ja, det ska jag göra. Först ska jag sova. Hej med er!


Tumblr_l0cct6lifl1qzyw8go1_500_large

Camilla

 


The trouble with me

Nej, nu känner jag faktiskt för att visa er ett axplock bilder ifrån veckan som gått. Det var en himla rolig vecka det! Så luta er tillbaka..

(allt packat och klart för ett födelsedagsäventyr)




(storlek 34 på Dea!)




Hörs senare, tjenare!

Camilla


Nittio

Helt otroligt vilken uppdatering! Igår var jag på middag hos Isalee, det var supermysigt. Jag var där ett par timmar innan de andra gästerna kom och skar vindruvor, vispade grädde, bredde tårta, kokade kaffe, frostade cupcakes och allt möjligt annat roligt. Det var en supertrevlig kväll ska jag få be att tala om, och ett perfekt avslut på den slitigaste veckan i mitt hela liv so far. Här kommer bilderna.










Lisa


I'm in Miami, bitch

Jag har haft jävligt roligt ikväll tillsammans med Isalee, Anna, Susan, Elsa, Madde och tvillingarna. Det piper i mina öron och jag kan faktiskt inte ens riktigt höra mig själv knappa på tangentbordet, jag har ett suspkekt avtryck av en mun med läppstift på kinden (misstänk: Isalee), vi blev bjudna på efterfest på ett slott av ett antal trevliga STRIDSPILOTER, och jag har invigt mitt snygga nya genomskinliga linne som jag fått från Frida. Det har vart en helskön kväll helt enkelt som inleddes på supermysiga Nivå 22 och avslutades på balla Collage.

Jag är nöööööööööjd. Aj, mina öron. Godnatt allesammans!



Lisa


J'aime toute que tu fasses

Lisa är ofta övertrött nuförtiden.

Lisa: Åh, jag kan vara så svag för töntar ibland. Kan inte du?
Camilla: Njaa..
Lisa: Det var en som såg ut såhär idag i skolan
(gör läskig min) Han var så sööööööt!
Camilla: ...
Lisa: Han var ju så fuuuul!
Camilla: ...
Lisa: För han var så söööt.
Camilla: Hahaha.

Spookie Sookie

Jag och Lisa träffade våra AMF-människor idag! Ni vet, den där reklamen när man får se sina framtida jag? Vi fick träffa våra framtida jag idag! De var väldigt trevliga och berättade för oss att både jag och Lisa kommer få bra liv, tjäna massor av pengar och ha snygga män. Framför allt hade vi fortfarande kvar dubbelbloggen, fast i 4D såklart. Men det roligaste av allt var ju att jag verkade ha kvar min HM-halsduk. Gölle!



Update

Det darrar i nån liten freakmuskel på mitt baksida lår. Det är resultatet av en låång promenad avec Loverboy det. Och det var minsann inget askregn vad jag märkte. Har ni märkt av nåt?


Camilla


What there is to complain about

Ja, det var inte en tråkig dag idag inte! Snarare fruktansvärt rolig! Sen att se folks suckande "åh, snälla, palla"-blickar när vi stoltserade fram i våra apan-i-Aladin-aka-Herr-
Nillson-hattar gjorde det bara ännu roligare. Hehe. Grattis ännu en gång, Isalee!

Och vet ni vad!? Jag har fått ett sommarjobb! Jag ska påta i rabatterna på kyrkogården i
Västberga i tre veckor. Soooooftish! Grejen var att ett mysko nummer hade ringt upp, och lämnat ett tomt meddelande. Jag brukar aldrig ringa upp mysko nummer som ringer och lämnar tomma meddelanden. Men min magkänsla sa mig något i stil med "Ring nu Camilla.". Så jag följde den i hopp om att det kunde leda till ett sommarjobb. Och se vad magkänslan kan ha rätt ibland (Lisa)!

Tumblr_l0q7gx4qf91qbas1so1_500_large
Jag gillarenhär bilden...


Camilla


Idag är det Isalees dag!

Det var jätteroligt igår! Vi var på Pure på Birgel Jarlsgatan och sjöng med till Spice Girls och Backsteet boys, drack cider, dansade och fotade. Idag däremot, var det nästan ännu roligare, för idag fyller Isalee åååår! Av mig, Anna och Camilla fick hon ett plakat om halsen, en tiara på huvudet och en nedskriven partykväll under hela dagen. Ja, det är lite svårt att förklara. Men roligt hade vi i alla fall, och här kommer bildbevis från både skivan igår och födelsedagen idag!




















Lisa


Suck it in

Jag har druckit tre koppar kaffe nu och det finns en klar möjlighet att det hjälper mig ut ur min dvala. Idag kommer bli en superspännande dag, och jag tror att detta i allmänhet är en riktigt bra och passande dag att leva. GODMORGON alla små sockerbönor, nu kör vi!



Lisa


Fem över tre-inlägget

Hemma hemma hemma. Imorgon kommer bilder. Jag har haft en suuuuupertrevlig kväll med artonåringen (!!!) Isalee, och nu väntar typ tre timmars sömn. U-u-u-u-underbart. Imorgon blir det lattjo lajban.

Lisa

Fool for you

Bara Camilla döper ett inlägg till Hägersten.

Okej, jag har precis skrivit "BLACK HOLE!" med rött på mina svarta naglar, ett jävla pillande ska jag få be att tala om. Jag chillar till en massa bra musik och taggar inför att gå på mitt livs första skiva som har temat "kom som en sång". Jag ska vara Supermassive Black Hole. Såklart.

Åh! Vår granne har hängt upp tvätt i sin torkvinda! Nu är det nära, mina vänner, riktigt nära. OCH - imorgon kommer självaste Lovisa till vår vackra hufvudstad. Hit där jag bor. Lycka.


Tumblr_kxqunzmhzy1qzf1ayo1_500_large


Lisa


Hägersten

Guhuhuhud. Jag vet, det är tråkigt att läsa klag från folk. Men guhuhuhuuuud vad segt med programtid här på Kärrtorp. Så, slutklagat.

Idag är det sol och Lisa och Isalee ska gå på årets typ första studentskiva. Det ska inte jag. Det känns lagom frånstötande och utstöttande och grovmobbande. Men å andra sidan skulle jag inte klaga mer. Därför kanske det är bäst att hålla tyst. Ja, I do that.


Ha en underbart skön eftermiddag!

Camilla


Another beer darling

Herr-re-gud, va jag är trött. Isalee påminde mig just om att jag har ett engelskatal att skriva. Lovely. Men åååh liksom. Idag har jag i alla fall hållt på med hemliga saker, som endast Alfred och Camilla vet vad det handlar om. Det gick både bra och dåligt.

Camilla: FUCK!!
Alfred: ...
Lisa: ...
Camilla: ...
Alfred: ....
Lisa: Men Camilla då...
Camilla: ...
Alfred: ...
Lisa: ...
Camilla: ... FACKET, Alfred, är bra att gå med i om man tjänar mycket pengar och vill vara på den säkra sidan här i livet. Det tycker jag att du ska veta.


20090406011858


Lisa

Kändisspaning

Förresten mina kära vänner, så såg jag självaste Gry Forsell idag!

Lisa

Var det han som la rosen kanske?

Sen vill jag faktiskt bjuda er på den här ikväll! Och ja, precis som Moa har jag en egen mapp för min blifvande.




Camilla


Sleepy eyes

Tjaooo. Det är måndag, det är återigen skola och jag lyckades råka sova till mig en sovmorgon i morse. Kunde inte ha varit mycket bättre. Som pricken över i fyller min kära mor år idag, och det har firats med presenter, sång och New York blueberry cheesecake. Splended. Nu är jag totalt slutkörd efter denna omställning efter lovets ledighet, och funderar på att ta ett äpple och se på TV. Det hade inte så mycket med saken att göra kanske, men så kan det vara ibland. Ha det gött!

Sleep2_large

Camilla


I feel safe in NYC

Jag har börjar säga "naaaw, putte!" och "naaaw, gulle!" till nästan allt och alla. Vet inte riktigt om det är okej, men nu tänker jag i alla fall visa er vad Isalee den baben hade med sig hem från New York till mig som en sen artonårspresent. Och detta är, observera, exklusive min nya snygga rosa Ipod! Nu ska jag ut och gå i solen med Camulla.






Lisa


Kings

Jag är magsjuk vilket är väldigt okul. Jag har läst törnfåglarna, solat, pluggat och haft tråkigt hela dagen. Nu har jag ont i huvudet också. Funderar på att stoppa i mig en tablett och promenera en bit, se om det släpper. Det är ju så himla fint väder och det är fy skam att sitta inomhus även om man är sjuk. Faktiskt.


Lisa


Så himlans bra med ordentliga vänner

Inkorgen 22.48 från Camilla:

Imorgon avgår bussen 7.50 prick, om den informationen inte nått dig på annat håll. Jag ser gärna en vårig klädsel, då vädret förväntas nå en behaglig temperatur. Är mamsell icke närvarande vid utsatt tid och plats kan jag under inga omständigheter garantera utomordentligt trevligt sällskap under färden. Alles klar?

Alles klar, Camilla.

Lisa

Miracles

Idag har jag varit på bra humör. Om man räknar söndagsångesten + faktumet att det är vår, sol och jag känner mig glad så kommer vi på plus när det gäller humöret. Jag har världens finaste nya vän, jag har fått färg idag och dessutom tjänat pengar. Jag har en kopp inte längre så varmt te framför mig och imorgon ska jag få träffa alla de snygga tjejerna i klassen igen. Med Melkers hjälp blev jag inte uppraggad av Älvsjös coolaste 95:or igår och jag är nästan helt klar med min engelskauppsats. Dessutom har jag Isalee, och Camilla sitter hemma hos sig och är allmänt bra för mig. Jag har nya snygga solbrillor, lyssnar på skön mjuk musik och satan i fan vad detta måste firas med massor av feel good-bilder.










Lisa


Thanks for the memories

Jag är fett förkyld. Isch. Men det gör egentligen inget, mer än att jag inte kan springa. Och vad gör det om hundra år? Mer än att jag kommer få ökad risk för hjärt- och kärlsjukdomar, och därmed kanske inte riktigt leva om hundra år? Too bad. Host host.
Nu ska jag alldeles snart (om drygt en timme) göra mig redo att träffa min käre kusin Malin. Där höll jag på att skriva Malen. Vad roligt om hon faktiskt var en mal! Fast då hade ni ju å andra sidan fått för er att jag var en socialt inkompetent eremit, som inte visste bättre än att umgås med malar. Det hade ju inte gått för sig. Nej, nu ska jag anstränga mig för att bli lite hungrig här så att jag kan äta lunch med min familj. Vi äter faktiskt lunch tillsammans på helger. Gör ni också sånt?
Ja, hej då med er!
Camilla

The boys

Hello everybody in the house! Det känns som om jag har haft lov sketalänga, det är najs. Nu börjar det i och för sig närma sig refrängen och imorgon ska jag som vanligt jobba 10-15. Just nu äter jag karameller som inte bara förstör mina tänder utan som även får det att klia jätteobehagligt i min tunga.

Idag har har jag ätit hambrugare med Frida och Mange, utklassat dem i Den försvunna diamanten, ätit middag med Fridas härliga famillj, druckit vitt med henne till tända ljus och bloggfixat. Supermysigt var det. Just nu funderar jag på om det är värt att gå och lägga sig eller om man ska njuta av natten. Tusan att man piggnar till så olägligt hela tiden.

Förresten har jag fått en rosa Ipod av Isalee. Jag äger en Ipod igen. Det betyder mycket.



Lisa


Atjooo

Idag när jag gick förbi dagiset här uppe såg jag helt plötsligt ett barn som lös upp som solen och kom springande mot mig. Det var lilla Alfred det! Efter en liten pratstund med honom fortsatte jag min promenad. Mitt leende stannade på läpparna ett bra tag!
Det här albumet är ju bra som bara den förresten!
4422853634_a171dfcab3_large
Camilla

Tagga tagga!

Höööögskoleprroooov i morrn. Roligt roligt!


Camilla


Beach boys

Hej! Har kommit hem från en natt hos Isalee. Jag fick min födelsedagspresent som jag bah måste visa er sedan, vi tittade på Lie to me och Isalee snodde täcket hela natten. Sån är hon. Vi åt pannkakor till frukost och kollade bostadsdelen och myste med te, och nu är jag hemma en snabbis bara. Snart ska jag iväg och träffa den här:



























Det ska bli supermysigt, för hon har varit i London i nästan år och dar. Hejdå!

Lisa


Vad är klockan, herr lejon?


Jaa. Det var en rolig lek vi brukade leka på simskolan vill jag minnas. Nu är det andra tider. Och där är min nya klocka som ni ser! Det var ett kap minsann, 150 spänn..

Camillaaa

Kind of busy

April månad har hittills varit bra kul alltså. Peppar peppar! Men det är å andra sidan svårt att ha tråkigt i närheten av den här figuren.

Hehe... Haha. HAHAHAHAHA.


/Camilla

Lord


Har jag sagt förresten att jag beställde bland annat den här byxdressen och
den här ringen för ett tag sen? Det är trots allt vår. Och jag jobbade faktiskt
mycket förra månaden. Och Isalee har faktiskt fått vara i New York. Och jag
orkar inte bry mig om konsumtionen just nu, okej Melker?!?! Ha en bra dag!

Lisa


This has gotta be a good life

Idag är det ju för fan årets finaste dag! Ni som slår på datorn innan ni slår upp ögonen vet nu det. Så ut och beta med er! Jag kanske till och med ska köpa ett fint armbandsur. Tjoho!

Tumblr_kzsj7no9m61qzkdy9o1_400_large



Camilla

(Tare lugnt bara, jag ska manipulera Lisa lite senare idag..)

Halv fem-inlägget




Av någon anledning som vi nog aldrig får reda på så är livet sjukt. Det är bara är så, och vi kan alla konstatera att - ja, livet är S + J + U + K + T. Det finns inga lagar, inga regler, inga måsten, inga borden. Mitt tålamod har tagit världsrekord. Det är precis som om man skulle sätta Melker och Sara i ett rum tillsammans; vad som helst kan hända. Hörrni, jag bara VISSTE det. Och det spelar ingen roll hur mycket jag laddat, för det var ändå som om någon drog undan mattan under fötterna på mig. Men jag VISSTE det hela tiden, och jag bara VÄNTADE på det. Hallelujah för mig, jag är synsk.

Jag har druckit kaffekopp efter kaffekopp efter kaffekopp ensam ute på min terass i solen och njutit av påsklov i stillhet och nyfödd vårsol. Isalee kommer döda mig... Det har inte gått månader, bara några dagar och herregud vad ni alla som orkat er ända hit i texten måste tro att jag är narkotikapåverkad just nu. Men det är jag inte.

Inatt drack jag kaffe och pratade om tatueringar, alla de där människorna, vad som är kul, föräldrar, lumpen och vad man ska göra med livet. Men ni kan vara lugna, jag skötte det bra. Kaffe var det sista min stackars mage behövde  och jag ska gottgöra den imorgon. Av någon anledning är jag hur lugn som helst, det står kanske en "ruta ett" och väntar på mig och jag vet inte om jag vill dit. Godnatt.


Får ska det stå



Sammanfattning Riga

Välkomnad av trummor och Carnivaltema, gung och tax-freeaffärer, buffémiddag som skulle kunna spränga även den materfarnes magsäck, balletshow och Baltikumspråk, kvinnor i förra århundradets mode, kaffe och svensk skärgårdsutsikt. Drinken med det sexiga namnet "Lennart" sveptes i sällskap av min madre, sömn ute på ett gungande hav i vita lakan.

Tinnar och torn i ett vackert men slitet Riga, kände mig som en äkta turist med för stora skor och systemkameran runt halsen. Gick storögd omkring i Rigas motsvarighet till Saluhallarna och fascinerades. Köpte Gunpowder och strumpbyxor, flottiga nyfriterade munkar med florsocker och beskt kaffe. Åt på Double Coffee, laxpasta, varm choklad och våfflor med glass. Promenerade 15000 steg.

Med en magsjuk mamma kollade jag först in kubanerna som dansade i bara överkroppar (THANK YOU, lord) och satte mig sedan med Törnfåglarna vid ett fönster. Blev uppraggad av en femtioårig tysk med grå Hitlermustasch som jag tyvärr kände mig tvungen att göra besviken och satte mig med min bok vid ett annat fönster där jag fick sitta i nästan en halvtimme innan tysken kom ranglande igen och trodde att om han satte sig framför mig och tog på mina lår så skulle jag ändra åsikt angående honom. Funkade inte just den gången, hade lite svårt att motstå den uppfyllande lusten att knäa honom mellan benen ett antal fler gången än nödvändigt, släpa honom upp för trapporna och slänga honom över bord med ett litet vänligt leende.

Nu är jag hemma, trött och sliten, men glad och snäll.












Lisa


Am I bright enough to shine in your space?

Shit, är det bara jag som börjar få lite Karies och Baktus-fobi efter allt detta påskgodis?
Säkert.. Nej, nu ska jag alldeles strax bege mig till Ice Baby. Förhoppningsvis vill hon visa mig alla New York-saker hon införskaffat sig. Exciting! Förresten så kom jag feeett långt på min engelskagrej! Tack för ert stöd.
Nej, nu får det vara nog. Vi hörs i morgon. Det är en ny dag då. Take care.
Tumblr_kpi1etrozd1qztix5o1_400_large_large
Camilla

All the crazy shit I did

God morgon!

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska spänna fast mig på denna stol för att inte smita ifrån mitt ansvar att skriva en uppsatsgrej om Claude Monet. Eller, kanske inte bokstavligen spänna fast mig. Fast kanske, ändå. Det är ju trots allt strålande sol därute och jag vill allt annat än att sitta på just den här stolen. Tänk ändå hur mycket snö som har smällt sen i vintras! Det är ju otroligt. Otroligt att kunna säga "i vintras" också.


Ikväll ska jag träffa den här lattebruden.

Camilla


I like me

Glad annandag påsk till alla. För idag är det ju annandag påsk. Och mitt inlägg som jag precis skrivit klart försvann.
Men det jag skrev var i alle fall att jag inte kunnat blogga nåt idag, för att jag hållit på och läst en bok sen igår kväll. Men nu är den utläst så jag kunde äntligen blogga och gå på toa. Sen, mitt i skrivande stund, kom jag på att vi har värsta engelskarapporten på typ fem fucking sidor tills igår. Jag som inte ens har skrivit så mycket som en rad. Den satt fint, liksom.
Men jag hoppas i alla fall att ni har det riktigt härligt mitt i dessa lediga tider och att ni känner er nöjda med er tillvaro. Det gör jag faktiskt. För jag har en ny sjal. Snap.
Camilla

God bless Latvia



Imorgon åker jag till detta leksaksland! Jag ska åka båt och sova i en såndär mysig
hytt, jag ska promenera runt i ett helt nytt land och se en helt ny stad och lyssna på
ett helt nytt språk, jag ska shoppa i helt nya affärer och köpa helt onödiga men lettiska
saker. Jag ska umgås med min madre, jag ska njuuuta av Europa sådär som man ska.
Puss. Imorgon kommer Isalee hem. Det ni.

Lisa


We're going down

Tjabah. Hur är läget? Lever livet? När jag var på thaimassage förra helgen knäckte hon mina fingrar. Nu går jag runt och oroar mig för att jag kommer behöva knäcka dem själv i framtiden. Har hört att om man knäcker dem en gång så vill man göra det föralltid. Jag hatar saker som knakar. Sen mitt knä knakade till när min knäskål åkte/slets ur led, är jag allergisk mot knak. Jag måste hålla för öronen när folk knakar sina fingrar/nackar/ryggar/whatever. Nu vet ni det. I morgon åker Lisa till Riga och jag ska aldrig mer äta godis. Nej, nu ska jag göra slut på mina skumgummikycklingar, chokladägg och plopp. Uäägh.

Puss och kram!
Camilla

Party at Esthers'

Och jusste! Bilderna från den mysiga aftonen hos Esther igår måste ni ju få ta del av! Här kommerom.












Lisa


Something something

Yoyoyo. Idag ringde Melker mig och bad mig sätta på min ugn på 275 grader. Jag hade inte mycket till val och blev våldsgästad med sconesdeg, finsk Memma och kaffegrädde 10 minuter senare. Tur för mig att jag har vänner som ser till att jag äter lunch och dessutom vidgar mitt kulturella perspektiv med ugnsbakad finsk gröt. Wonderful. Den där Memman, den var ju helt... den var ju verkligen... den var suuuper, verkligen. Camilla kom förbi en sväng och åt sconsen med oss innan hon drog vidare, och jag och Melle (får värsta tvångstanken att kalla honom det) promenerade en bit i vårsolen. Jag älskar vårsolen. Idag kommer min familia hem. Jag har nästan städat klart, men lyckades spilla ut allt torkvatten på golvet och typ där tog min tillfälliga ork slut. Bloggtime!








Lisa


I wish I couls fly

Heeeeeeeej. Nu sjungs det Singstar och datorn var på och jag saknade er lite. Så hej! Nu ska jag vara social igen. Pösspösspösspösss.


Påskafton!!!

HEEEJ! JAG ÄR Koffeinhög, sockerhög och pajhög. Men det är bra. Det har varit en mycket vacker dag idag och den fögylldes av släkten från mammas sida. Och blåbärscheescake. Och godis. Och kaffe. Och ägg. Och allt möjligt. Snart ska jag rulla ner till bussen för vidare färd till Esther ja. Precis som Lisa sa. Ja. Hoppas ni har det supermysigt ja. Ja hejdå!



Camilla!

Saturday spring sun

Det har vart en fiiiin påskafton so far! Jag vaknade av mig själv strax efter elva och käkade lite frukost, städade hela övervåningen och tog sedan på mig skinnjackan och gick ut i solen. Köpte middag och lösvikschoklad, och stannade lite här och där på vägen hem för att låta solen fixa lite D-vitamin i ansiktet på mig.

Nu ska jag fortsätta städa en liten stund tills mitt kaffe är klart, sen ska jag sätta mig med det på trappan där ute och njuta av solen lite till. Kanske laga min cykel som fått punka efter typ två cykelturer thankyouverymuch. Ikväll ska jag äta ägg, och sedan blir det troligtvis teaterpåsk hemma hos söta Esther!

Förresten åker jag till Riga på måndag. It's this whole other country.




Lajsa


Gah, ont i huve

Jag har helt ensam suttit i vår skönaste fåtölj och gråtit som en barn till Benjamin Buttons otroliga liv ikväll. Usch, det var inte alls meningen, jag som skulle gå och lägga mig tidigt för att kunna städa hela dagen imorgon. Jaja, allt blir inte som man planerat alltid. Det blev för mycket djupa frågor och insikter om livet och döden för mig, herrejössös.

Nu tycker jag att Isalee ska komma hem och imorgon ska jag tvinga Camilla att sova här.


20090130144216

Lisa


Fridalicious i blått

Okej, april april. Men vi har verkligen vart usla på att blogga på senaste tiden. Skärpning! Det har vart en lång dag idag, kanske inte så konstigt med tanke på att det är långfredagen. Döh. Jag har sovit ut, städat, träffat Frida och promenerat i vårsolen, lagat mat, kollat på Star Wars Episode 3 (som just nu går på TV400, SPRING!) och nu ska jag ut och promenixa med min älskade Camilla.

Imorgon är det påskafton! Jag har redan fått mitt påskägg. Och ätit upp det också, för den delen...


Lisa


This is it

Hej därute! Hoppas ni har en bra dag/kväll/natt/närniänläserdetta. Jag och Lisa, som nu sitter vid min sida, har efter noga övervägande kommit fram till en mycket sorglig sak. Eftersom att båda vi har ganska mycket för oss dessa dagar, Lisa med all sin tennis och jag med mitt nya intresse kricket (haha, april april!). Nej, men skolan och vänner och allt har gjort att bloggen, som ni kanske märkt, hamnat lite på sidan. Och när vi gör saker vill vi verkligen göra dem till 100 procent. Vilket alltså har gjort att vi kommit fram till att ett uppehåll med skrivadet i dubbelbloggen är det enda rätta just nu. Vi får se hur länge vi klarar oss utan bloggandet, som blivit en del av vardagen liksom bah. Men det har varit en helt fantastisk underbar tid och vi vill verkligen passa på att tacka alla som läst dubbelbloggen under den tiden vi skrivit. We love you so fucking much and wanna squeeze you to death!

Om ni inte klarar er utan oss och vår sköna humor, kan jag verkligen tipsa om den här underhållande hemsidan!


Ha ett fantastiskt bra liv!



Lisa & Camilla


Publish me

Men vafan då Melker. Rätt gjort. Orkideér låter ju verkligen superduperintressant. Verkligen. Själv håller jag just på att kolla upp allt som går att kolla upp om mänskliga feromoner. Det ni, minsann. Fabian har nog redan googlat vid det här laget. Ha en bra skärtorsdag!

Lisa

Bloggrape

Camilla var oförsiktig nog att lämna datorn obevakad, så jag tänkte skriva lite.. Tänka sig va?! Även om Camilla inte vet vad hon ska skriva om, så vet jag i alla fall det. Jag ska skriva om orkidéer på Gotland... vääääääldigt spännande... Faktiskt.

/m

Upp till kamp

Okeeeej. Nu är det som så va, att jag fått en lista i handen med så kallade heta ämnen att skriva en rapport om. Sweet. Är så exalterad att jag har svårt att bestämma mig. Vad ska du ta, Lisa?

Fan. Jag tror jag kör ett eget ämne. Går min egen väg. Kvinnokraft. Way to go!


Camilla

RSS 2.0