Tho whole world keeps on turning

Hallå! Denna heliga dag har varit ytterst angenäm. Jag gillar söndagar. Det är fan den enda dagen man kan planera helt själv. Göra precis vad man vill och vad man mår bra av. Som till exempel att trena, eta gott, shoppa, lesa, treffa Lisa och meta. Nä, meta gör jag inte så ofta på söndagar.

Nu vill jag sätta in en fin bild, men pappa flåsar mig i nacken och vill in och betala sina rekningar. Det är vad han vill på söndagar det. Hej då och ha en hemskt herlig kvell!


Camilla

Never forget

Jaa, hörrni. Jag är i sådär lagom bra form idag. Dagen började runt halv ett, då min underbara broder så lämpligt prickade in sin snäll-dag just idag och tog min grupp mellan elva och tolv. Wonderful. Jag tänkte att det var en utmärkt dag att återhämta sig genom att konsumera (man ska ju trots allt göra det man gör bäst) så jag ansåg mig ha råd med lite behövliga grejer.




För vi älskar ju konsumtion, och att spendera. Eller hur, Melker?



Lisa


It freakin' hurts

Yoyoyo, nu är jag hemma från kvällens äventyr. Mina fötter skriker, kastar sig i förtvivlan på golvet och kvider "why, Lisa, why?!". Jag har så mycket träningsvärk att mina ögon tåras när jag måste ta mig an trappor och om fem timmar ska jag upp och jobba. WOHO. Vi hade en supertrevlig kväll och det var hur roligt som helst. Vi ska utan tvekan göra om detta roliga. Men när man kommer hem frusen och trött, med ångest över morgondagen, efter en härlig svinkall timmes väntan på Gullmarsplan så kan man inte hjälpa att bli lite ärlig. Min mamma var så lämpligt uppe och gjorde välling när jag nyss kom hem och beskrev det som att jag körde i hundrafemtio rakt in i en bergvägg. Det är ungefär så det här känns. Det här, livet. Det är alltså inte bara jag som ser att detta aldrig kommer hålla i längden... förresten, Marie! Jag såg din syster ute i dimmorna ikväll, och jag tänkte gå fram och hälsa på henne. Men det gjorde jag inte. Men jag tänkte verkligen göra det. Godnatt!!!

7062_540_large

Lisa

What's the name of the game?

Åååh. Jag somnade! Jag somnade igen! Och igen! Nu har jag sovit elva timmar sen igår. Jag känner mig som en ny människa. Redo att ta livets utmaning i mina händer! Redo att stoppa kolkraftverk, rengskogsskövling och alla möjliga förtryck. Eller så tvingar jag Isalee att köpa Ben med mig. Ja, det gör jag!

Inte ben alltså. Glassen, ni vet.

Och sen vill jag bara säga att jag är såå trött på alla dessa spel! Efter lite ilsket snack igårkväll så har jag bara blivit ännu mer irriterad. Folk spelar med, hoppas att andra ser en för den man vill vara, men inte är - och aldrig kommer att bli. Gah. Sluta bara.




Camilla


Vem har tagit min fysikplanering?

Jävlar vilket väder! Rena rama fjällvädret! Och hur ska man utnyttja det? Det är väl för kallt för att springa och det är tråkigt att bara gå.. Man får väl titta ut på det genom fönstret eller nåt. Jaja, det löser sig!

Min fysikplanering är borta. Det är därför jag hamnat framför datorn nu. Den finns ju inte på fufufufucking fronter heller! Jag antar att jag får bli kvar här tills den dyker upp på annat vis. Fint. Jag ska ju ändå bli jurist.





Camilla


Babylycka och charader

Glada nyheter! Pelle, jag och Camilla är gravida! Vi har ju varit försiktiga med att komma ut med detta känsliga erkännande, men idag känner vi oss mogna att dela med oss av denna underbara trevlighet. Och för att ni ska få träffa de små liven en första gång ska vi bjuda på deras gullighet redan idag:






























Och sedan för att fira lyckan blev det charader med guiding av Lisa och skådelspeleri av Camilla och Pelle:

"ni är äkta fjortisar"


"ni har fått IG på ett prov"


"ni är bäst i världen"


"ni gillar ägg"


"ni ser en rosa elefant"


"ni funderar kring huruvida rosa elefanter existerar eller inte"


"ni kommer fram till att rosa elefanter existerar"


Loser in the end

Ett tips: träna inte benen mer än nödvändigt innan ni spelar tennis. Idag tvingade min sadistiske bror mig att köra ett fjortonövningspass i ben innan min tennisträning, vilket resulterade i att jag haltade omkring som en annan halt och höll benen raka eftersom att gå ned i knäna fick mig att darra ihop i en liten hög på tennisbanan. True story.

Snart kommer min söta vän Pelle och min söta vän Camilla hit. Vi ska dricka te, se på film och ha det sådär mysigt som man behöver ha det under den här tiden på året. Det ska bli riktigt härligt, men just nu tjatar min bror på mig att jag ska städa toaletten. Först tortyrfys och sedan städa toa. Jaha. Schysst.



Lisa


Those dancing days

GAH! Det är en ny, jättehemsk 90-talsdesign när man ska in och skriva blogginlägg. 

 Men det gör kanske inget, när jag tänker efter. Det gör inte så mycket att mamma krymte mina vantar i tvätten eller att jag demolerade osten med vår nya hyvel heller. Det kanske inte gör så mycket att det blivit Sibirisk vinter - igen, och att jag missade bussen hem. Det är inte så farligt att jag måste rengöra mitt akvarium i morgon eller att det är fysikprov på onsdag. Det är faktiskt lugnt, när allt kommer omkring. För nu är det nu och idag är idag. Och idag är det fredag.


Via-weheartit_large


Camilla


Mercy in your eyes

Jag har precis lagat kycklingwok till mig och min mor som vi nu har ätit upp. Nu ska jag göra det sista på biologin, sen ska jag över till Camilla och lyfta skrot. Jag ska nog ta med mig kemin och se om jag kan lura henne att hjälpa mig lite. Puss.

Sko1_large


Livsvillkor




När min bror för en stund sedan värmde en pizza till sen lunch/middag/mellanmål/vadvetjag så blev jag med ens väldigt sugen på pizza. Min bror brukar däremot inte gilla när jag snor hans mat så jag tänkte att jag inte skulle vara alltför jobbig och stjäla mat av honom, utan gick upp och lade min dyrbara tid här framför datan istället. Precis när jag tänkte gå ner och fråga om det kanske rentav fanns någon pizza kvar till mig så kom min bror upp för trappan med sin tallrik och frågade om jag inte kunde ta en slice utav hans pizza eftersom han inte orkade mer. "Jaa, kaaan jag väääl" svarade jag och tog en i samma sekund som jag insåg, innan jag ens smakat på den första slicen, att jag skulle komma att vilja ha en till. Och precis när jag tänkte fråga om jag inte kunde få ta en slice till så frågade min bror "kan du inte ta en till?". Liksom. Herregud. Det måste vara nånting magiskt över denna dag. En annan sak också. Jag skulle vara barnvakt till min lillebror denna eftermiddag, men han somnade. Och det är inte så att jag inte gillar att vara med min lillebror eller så, men jag ska inte förneka att det är skönt med ett tyst hus, fritid och bebissnark! Magiskt.

I alla fall. En till sak. Har ni tänkt på en lite läskig grej? Nämligen på hur olika människor tänker och ser på saker och ting? Man skulle ju kunna tänka sig att jag och min vapendragare Camilla ser väldigt lika på saker här i livet eftersom vi umgås mycket och ofta har delade åsikter. MEN. Ibland kan till och med Camilla säga saker, eller snarare påstå saker där jag blir "vah?! Är det så?! NÄHÄ". Och det är ju inte så att Camilla har fel och jag har rätt, det är bara att vi ser på saker i livet på olika sätt. Det är nästan lite läskigt, att saker som är så självklara för någon kan se helt annorlunda ut för någon annan. Det kanske man bör tänka lite mer på. Innan man drar förhastade slutsatser liksom. Ni fattar? Ni fattar. Jag tror att ni fattar.

Lisa

Spit

Tumblr_kqvuu2ar0l1qzu1fjo1_500_large


Melker.
Jag har ont på mina överarmar.
Det var allt, godnatt.

Lisa

Tu es ma came

Jahaja, då råkade det visst vara exakt fem månader tills jag fyller år. Det firades med tre koppar värmande dryck, tre dussin kakor och snart en tre timmars springtur med Lisa. Ni förstår att jag överdriver va? Jag hoppas verkligen att jag lyckas tjäna ihop lite stålar till KOS i sommar också. Det vore ju heaven. Först partypartysolabadapartyresa med söta örbypeople, sen 18årsfirande med alla som fyller i juni (Melker, Marie, Dea!) Ah, å sen blir det den efterlängtade tågluffningen. The Summer of My Fucking Life asså!

Men så tittar man ut och inser att det är ett bra tag kvar. Det är bara att bita ihop nu!

Såhär såg Lisa ut idag när vi pluggade:



Med andra ord blev det inte så mycket matte för min del. Aja, vi hörs!


Camilla


Du och jag, Alfred



Jag måste ju berätta lite om Alfred. Just nu sitter Alfred här bredvid mig och säger "är det där ett A? Står det Alfred där? Jag vill titta när du och Camilla pratar på film, jag vill se det jättemycket! Får jag det? Du och Camilla är för barn... och Camilla är min kompis ju". Han är väldigt gullig. Men framför allt är min lillebror väldigt smart. Jag skojar inte, det är ingen "åååh, min lillebror är såååå smart, jaa sååå lovande inom ingenjöryrket vill jag lova". Nej, han är faktiskt väldigt smart. Inte bara det att han pratar helt obesvärat och kan dubbelt så många ord som man tror att han ska kunna, och tre gånger så många ord som man hörts nämnas inför honom. Han är tre små fjuttiga år och kan både alla bokstävers namn, hur de ser ut och vilka som finns i hans eget namn. Dessutom kan han skriva Alfred, och räkna till 20 och vet i vilken ordning man ska sätta alla siffor på kortlekskort. Dessutom är det han som uppfostrar mig oftare än vad det är jag som uppfostrar honom, och dessutom så ska vi gå ner i köket och äta pasta nu. För Alfred gillar pasta han.

Lisa


Klockor ringer

Ja, så kom det där efterlängtade snökaoset vi alla har längtat så mycket efter. Eh, not. Jag har suttit hemma hos Kamm-illa tillsammans med Ajschali mest hela eftermiddagen och pluggat biologi, blivit avmålad, druckit äppelte, druckit kaffe och somnat. Är det bara jag som får problem när man i läsande stund kommer till raderna längst ned på sidans papper, då man kollar nedåt och och ögonlocken är så gott som stängda? Jag somnar när jag måste läsa raderna längst ned. Och så piggnar man till så fort man kollar upp på nästa blads höga rader. Jag antar att ni inte fattar jag jag tjööötar om.

Jaja, jag är jättemätt, och jag har inte ens ätit.



Lisa


Free falling



Tumblr_kwml7j2ude1qzabaro1_500_large34qvam1_large


Camilla


Love is giving someone the power to destroy you but trusting them not to.



Snart är det vår.

Lisa


It's a funny way

Ikväll har jag bland annat...


duckit Vintersaga...



pluggat biologiiii...



jag har bakat pain au chocolate...



och jag gillar framför allt dem som ser ut som fåtöljer, eftersom jag är så trött just nu
och eftersom man äter fåtöljkakor alldelles för sällan...



Godnatt och sov nu sött!

Lisa

Videoblögg




Vargtimme

Ey yo! Vet ni vad jag ska göra när jag blir arton? Jag ska ge blod! Jag tänkte bli fadder också, men så insåg jag att man måste skänka typ 200 spänn i månaden. Ja bah: Eh, nej?! Men när jag blir gammal och rik ska jag minsann hjälpa de små liven! Jag tänkte ta en dagens outfit idag också, men jag hann byta till sköna kläder alldeles för fort. Saker blir inte som man tänkt alltså. Hade planerat att göra matten också, men icke. Vilka kontraster det här blev! Ska jag bidra till hjälp för fattiga barn? Ska jag blogga om mina kläder? Ska jag se till att klara skolan?

Nu kommer Lisa snart. Vi ska dricka te, äta hembakade biscotter, kanske plugga och framför allt diskutera för-, nack- respektive reservdelar angående Arkimedes princip. Det där hängde inte ihop va, Melker?


Tumblr_kvvwvxpfse1qzy92yo1_500_large

Jag vill göra om min garderob.


Camilla


Jag är hungrig

Oj, vad oproffsigt, jag hade med Hot N Cold två gånger. Jaja, den är söt så det kanske inte gör nåt.

Tumblr_kvg9r3nqpa1qzyc1do1_400_large

Camilla


Pulp



Idag har jag sett Pulp Fiction och den var grym. Tack för mig, ha en trevlig söndagskväll!

Lisa

And the toilet doesn't flush

Bästa partymodeslistan evah


Camilla


Take a look at yourself

Pjuuuuh. Söndagsplugget avklarat och jag har både fixat naglarna, haft ansiktsmask, gymmat och bakat kakor till mina söta vänner. Produktiv som bara den alltså! Frågan är bara vad man ska göra nu. Öhm. Övningsköra lite kanske? Ladda ner ett högskoleprov? Leva lite i nuet och inte bara tänka på framtiden? Näe, inte skulle jag.




Camilla


Hills

Åååååååh. Nu vill jag bli frisk. Mina ögon tåras fortfarande varje gång jag måste svälja och mina förtvinade muskler orkar inte göra nånting. Kolla här:

1. Jag dricker inte så mycket läsk, och när doktorn sa att jag inte skulle dricka saker med kolsyra tänkte jag typ "det är chiiiiiiill". Nu har jag aldrig nånsin varit så sugen på Coca-cola som jag är för tillfället, och för att förenkla saken så har vi en stor flaska i kylskåpet. Lovely.

2. Då jag inte kan svälja smärtfritt och allting smakar jättekonstigt är det sista jag vill göra att äta. Trots det är jag sjukt hungrig och det enda jag kan tänka på är mat. MAAAT.

Ja. Kära nån.


Tumblr_kv3ykmttbm1qzr6ooo1_500_large

Lisa


Really

Tumblr_kqvytbm3cz1qzb31mo1_400_large

Lisa


You should have been talking to me

Tjaaaa. Camilla is speaking. Jag har ont i urinblåsan, tror jag. Efter en hel natts kissnödighet för att man inte orkar gå upp, två stora koppar te och en med kaffe och allmän olust att ta sig till en toalett antar jag att det är urinblåsan jag har ont i. Nice värre. Nu ska jag hem till söta Denise tillsammans med några andra coola tjejer. Krya på dig, Lisa!



Några andra coola tjejer.


Herrå!

Camilla


Just nu skulle jag...

vilja vara här:

Tumblr_kw8zbsk2bg1qazha9o1_500_large

Lisa

I need to know if love is wild

Yo duuuuudes. How you doin? Hette ni Kurt Cobain i det läget hade ni svarat "I hate myself and I want to die", enligt Melker. Han var säkert en himla rolig kille, den där Kurt. Här sitter jag med 39 graders feber och halsfluss. So funny, I should probably be a comedian, goddamn. Jag har ont i huvudet (jag förstår er migrän-människor nu), jag har ont i ryggen (har en hållning som skulle få min tränare att gråta av förtvivlan), jag har ont i halsen (ganska vanligt vid halsfluss skulle jag tro), och jag har ont i varje liten led i min kropp. Snart kommer förhoppningsvis min bror hem med choklad till mig, det är sånt snälla bröder köper (åtminstone när de inte lämnas något annat val av sina beordrande lillasystrar), och då ska jag för övrigt visa honom mina prickar i halsen eftersom han hänger på Karolinska om dagarna. Doktorn jag var hos förut tittade nämligen i min hals i ungefär 0,8 sekunder (serri!) innan han sa "det är synd att vi inte har någon kamera så att vi kan ta kort och visa studenterna", det var tydligen en ganska uppenbar halsfluss och jag fick väl stanna på doktorns rum i sisådär 0,8 minuter innan det vart klart. Och det betalade jag 150 spänn för, sucks to be 18.

(nej, det är ganska najs faktiskt)

Tumblr_kvmreipkty1qze4dho1_500_large

Lisa


Make the choice

Klockan 19.20 tight så ska jag till Liljeholmens närakut och operera bort hjärtat. Nej, jag skoja. Ha - ha - ha. Jag ska be någon kolla ner i min hals och avgöra om de vita prickarna som sakta med säkert äter upp min hals är halsfluss eller bara små utomjordningar. Shit, va jag är konstig? Måste vara hög på Ibumetin. Jaja, nu ska jag och missbruka te tills det är dags att gå ut i mökret/kylan/syret och åka buss. Förresten vill jag köpa Philadelphiaost för det är jag besatt av för tillfället, och vill ni små söta läsare tala om för mig vad ni ska hitta på i helgen?



Lisa


Give me one reason to stay here

Shit, jag verkade ju nästan kultiverad där ett tag. Jane Eyre och Bach i samma inlägg. Kanske att man är kultiverad då. Hm. Öh. Nu skriver jag bara för att jag inte orkar ta mig någon annanstans. Förlåt, men ni lär inte få ut nåt av det här. Dessutom tröttnade jag på klassisk musik, det blev den för mig nyupptäckta gruppen Parken. i stället. Det visar sig visst att jag inte var så kultiverad ändå. Ja, som sagt.. Ni borde nog läsa Lisas inlägg i stället.


Camilla

Gimmie all your lovin'

Helgen är kommen! Det låter lite som en psalm. Men kommen är den och dagens outfit är och förblir mjukisbyxor och brors stora, sköna, underbara hoodtröja. Gissa vad gör gör förutom att blogga förresten!? Jag gör faktsikt inget mindre än lyssnar på klassisk musik! Det är aldrig försent att allmänbilda sig. Den där Air är ju riktigt svängig alltså! Jag undrar vad jag ska göra NU. Kanske kanske kanske läsa Jane Eyre. Men det orkar jag nog inte. Även om det är himla fin..

Tumblr_kobqo0xwbm1qzu1fjo1_500_large


Var det inte minst en vecka sen man såg solen nu? Inte okej.


Camilla


Jag har fyrahundra kronor på H&M, och jag tvekar inte att använda dem



Lisa


It's a death trap

How could I know? Här sitter jag med en hals lika tjock som ekvatorn och med min stackars arma febermedfarna kropp. Jag ska nog ta och försöka mig på lite lunch innan jag sätter mig med teoriboken och eventuella läxor som jag måste men inte vill göra. Just nu sitter Isalee på filmkunskapen, precis där jag också skulle ha befunnit mig just nu ifall jag inte blivit ett bacillimperium. Åh, jag som var fett taggad.



Lisa


YOU

Nu har jag kört i 90 ut till Tyresö och tillbaka, druckit upp mitt billiga McDonalds-kaffe (som satt utmärkt vill jag lova) och dessutom varit tvungen att konstatera att, jo, jag har ont i halsen. Och i huvudet. Men lika glad är jag för det, men gladast är nog ändå räven skulle jag tro. Det måste han väl vara? Ja. Shit, koffeinkicken sätter in utan att dröja på sig. Darr darr darr. Imorgon är det fredag, halleluja.

Yumm. :)

Lisa


You can't always wear black

Tumblr_kvqdgkaqsj1qzl9dno1_500_large



Sasasasatan va jag fryser! Det är fanimej kallt. Jag skall snart bege mig ut i mörkret med min Ipod och kuta en runda innan jag ska köra motorväg. Det börjar dra ihop sig nu med bilkörandet. Och jag är säker på att jag kommer gråta av lycka den dagen som jag sitter med körkortet i handen. Jajamensan. Och sen ska jag köra ner till Kalmar och pussa på Lovisa allt jag kan, för jag älskar henne. Gah, vad jag fryser.

Det var en trevlig dag i skolan idag i alla fall. Fylld av Hamlet. Ja, herre va de tjatar om Hamlet i skolan nu, vi börjar fatta grejen tror jag. To be or not to be, det är frågan! Au revoir!

Lisa

ZooMelker





Camilla


Mr Watson I need you

Jag är just hemkommen från bio, vilket jag blev bjuden på av min mycket snälla bror. Vi såg Sherlock Holmes, och den var faktiskt riktigt bra tycker jag! Robert Downey Jr, som spelar självaste Holmes var en mycket angenäm blandning av Sylvester Stallone och Patrick Dempsey, och handlingen var het okej. Spännande, på sina ställen rolig och snygga snubbar rakt igenom. Får 4 av 5 utav mig!


4291585082_da0f48642b_large


Lisa 

Oh God I wish I was her

Tumblr_kw7696j2rt1qagy2fo1_500_large


Camilla


Därför valde jag natur

Låt mig presentera ett par G-uppgifter:




Ja, vad hade jag gjort utan Kemi B och Matte D? Precis den frågan jag ställer mig varje gång jag öppnar böckerna och drömmer mig bort till ett lite enklare typ media-liv. Men det är bara att kämpa på! Och man är ju pretty stolt som klarat sig såhär långt ändå!

Och ditt te var supergott Isalee! Dricker det varenda dag ska du veta! Nu blev det många utropstecken här! Man kan nästan tänka sig hur jag sitter och utropar saker framför dataskärmen!


Camilla


Jag känner för att fly

Tumblr_kw06u5ddyu1qzyrwvo1_500_large
Tumblr_kwfm6jyvou1qzyrwvo1_500_large
20090109110740
Tumblr_kvi8m1mmu71qa6df0o1_500_large

Typ.

/ Lisa


I'm leaving for a destination I still don't know

Ja, det är rena rama lyckan att vi överlevde den där massakern alltså. Det ska man nog vara glad för!

Jag och Isalee skrev lite listor i måndags när vi pluggade. Ser ni hur avslöjande den där meningen var? Ja, i alla fall. För att inte tuppa av innan våren tänker träda fram, kan man göra allt det här:

Sova mycket
Prata i telefon
Planera bra
Hitta ny musik
Fotografera
Läsa bra böcker
Ha ansiktsmaskar
Dricka massa te
Se kult-filmer
Måla naglarna
Klippa sig eller färga håret
Baka nya saker
Träna massa
Spela roliga dataspel
Titta på serier


Där har ni lite förslag i alla fall! Ni har säkert mycket fler och bättre idéer själva. Jag har hur som helst ett tips på en bra ansiktsmask om du vill ha, Melker?

Tumblr_kve315dank1qzh2g3o1_500_large

Puss på er!

Camilla


The days at Kärrtorp

Idag handlade dagen mest om det här. Lite spänning i tillvaron, minst sagt.

Lisa

Ännu en anledning





Återigen överväger jag att radera mig från facebook.

Pappa: Jag såg på facebook att du nånting nånting.
Lisa: Jaså? Värst va du stalkar mig då.
Pappa: Det är klart jag gör.
Lisa: ...
Pappa: ...
Lisa: ...
Pappa: ...
Lisa: ...
Pappa: ... vad är stalka?
Lisa: Typ förfölja.
Pappa: Åhja, det kan du skriva upp att jag gör!


Snart är min lista klar!




Camilla


Ute på gatan tänds ljusen igen

All That I Wanted Was You är ju en himla fin låt alltså. Tycker jag. Och ni kanske är skittrötta på mina tyckanden om låtar och filmer och böcker och Johnny Depp bara för att ni har en helt annan smak. Men det är okej, ni får vara trötta på det. Jag vet tyvärr inte om jag kan sluta hålla på. It's like a drug. Jag blir hög av att ge tips eller kritisera saker. Eller, nej, jag blir inte så hög av det om jag ska vara ärlig. Det är av ren spontanitet jag skriver vad jag tycker om saker och ting. Det är ju trots allt lite som en dagbok det här. Vad jag tycker just nu är att jag ska sluta med det här samtalsämnet som ändå inte leder nånstans.

Här kåmmer lite bilder från måndagen den 18 januari 2010.





(Härmed nominerad till det godaste brödet i stan!)


Sen pluggade vi galet mycket också. Faktiskt.


Camilla


Och jag har nya kläder precis som det ska va

Därför vill jag sjunga att dagen börjar bra!

Nej jusste fan, jag skulle ju plugga idag.


4090639215_a43f5b0789_large

Jaja. Life is what you make it.


Camilla


It was complicated







Och så såg vi It's complicated såklart. Den kan få en 3a för att storesysterns kille var så rolig. Annars var den rätt mainstreem. Kom med förslag till min partymodelista förresten! Det ska bli årets Spotifylista!

Puss hej!

Camilla

Jag vill jag vill jag vill


Downtown the young ones are going

Jag håller på att skapa Bästa partymodelistan evah på älskade Spotify. Ni kan få den sen. Bara för att ni är så underbara!




Camilla


We will be victorious

Nu ska jag sticka till den här bruden:

...tillsammans med den här bruden:


Gött va?


The road to nowhere leads to me

Det var faktiskt väldigt roligt igår kväll! Jag håller redan på att planera min 18års-fest som ska äga rum om ungefär 23 veckor. Sen ska jag och Dea ut på tisdan, och sen Marie och Melker och det kommer bli så bra!

Fast nu är det januari och det ligger brun snö längs vägarna. Och det är mörkt och kallt och blött och mörkt. Och rätt så mörkt faktiskt. Och typ 3 månader tills näste man fyller år. Eller kvinna blir det eftersom att det är Isalee. Om hon nu inte döljer nånting för oss såklart. Men det gör inget! För vi är lediga i morgon och jag har äntligen spotify. Plus att jag ska få ett te av Isalee ikväll. Om jag orkar se It's Complicated en gång till vill säga. Men vad gör man inte för sina nära och jättekära?! 




Camilla


And turn it inside out!

Jag är skittrött, och detta av den enkla anledning att jag varit på Eriksdalsbadet idag. Jag, Camilla och Isalee åkte dit och konstaterade att det hade hunnit gå några år sedan vi var där senast och när det var sådär jättekul. Vi stannade ungefär en timme och satt mest i bubbelpoolen, innan vi duschade och gick hem. Nu kan vi stryka det från vår lista i alla fall!

Nu ska jag minsann bjuda på lite bilder från Fridas roliga artonårspartaj.









Lisa


We were just talking

Goodnight everybody. Things are changing, I feel like. I donno why. Vi hade en supertrevlig kväll hos Frida, det var verkligen jättetrevligt att träffa alla brudarna, och så småningom också killarna. Jag hoppas att inte allt för många bilder kommer ut, DEA! Nu ringer min klocka om sisådär sex timmar, och då är det dags att upp och träna småttingar igen. Därför måste sminket av nu, jag måste ner under täcket, tänka så lite som möjligt och bara ni vet sådär tänka på att imorgon (idag) är en ny dag, en ny chans, en ny möjlighet att ändra vad som helst, vara vem jag vill, göra vad jag kan.

Godnatt från Lisa.


Bridges




Gormorgon! Det är lördag. Jag ska min teoribok och sätta mig på bussen mot tennishallen.
Igår fyllde den snygga Frida år, ARTON år, och ikväll ska jag få fira henne. Inte ensam såklart,
det blir nog massor med härliga tjejer. Det ser jag fram emot! Nu måste jag dra. See you guys!

Lisa


Lets do it

Grattis Uppsala...

Jaja. Imorgon klockan 10 står jag på tennisbanan igen med nya, lite äldre elever och försöker improvisera ihop lite övningar i panik. Nej, jag är självklart ultimat förberedd inför varje lektion, självfallet. Hörrni. Ska man lägga ned det här med facebook? Ska man lägga ned att vara detaljerat insatt i andras liv, låta andra vara detaljerat insatt i ens egna liv och ibland får reda på saker man kanske hellre inte hade velat ha reda på? Det börjar ju nästan bli läskigt. "Jag läste på facebook att...", "han skrev på facebook...", "hur vet du det? det stod på facebook!".

Jag är ganska puckat trött just nu. Det är fan slitigt att vara arton.


09-computers-crashing-col-l1_large

Lisa


And I'm gonna fit in

Nä, nu ska jag inte vara så mysko. Vill ni veta en sak? Jag är hungrig. Jag har ont i magen och ingen aptit, men jag är väldigt tom i den liksom. Hoppas att middagen är klar snart. Idag har jag faktiskt upptäkt två världsomvälvande saker. Det ena är att jag inte ska/bör/tänker dricka kaffe mer. Det är inte gott och jag får hjärtklappning och ont i magen av det. Den andra saken är att jag trots det vet att jag kommer att dricka kaffe igen. Och igen. Och igen.




Skål på den!


Camilla


Åt helvete med himlen

20080822080345

Vi delar en hemlighet och det känns bra.


Rea på rea

Ja, och då får man hem denna partyblåsa för löjliga 89 spänn!




Och det hära för inte mycket mer pengar alls:



Och lite andra grejer som jag inte orkar ta kort på... Med andra ord har jag stillat mitt shoppingbegär. Känns tyvärr såpass bra att nästa infall riskerar att spåra ur.

 Och så har min 20-åriga bror gjort mig den tjänsten alla 20-åriga bröder där ute är skyldiga sina 17-åriga systrar. Thank you.

Sist men inte minst, ett stort fet GRATTIS till min kära barndoms-, fotbolls- och fd klasskompis Frida som blir myndig idag! OOOh yeah. Inte ett Quegmire-oooh yeah dårå. Höhö. 

Camilla


To be on your own

Men faaan va dyrt det ska vara då. 1600 spänn för att åka och halka. Det är ju inte riktigt sinnesrätt hur dyrt det är med körkort! 2500 där, 600 här, 1400 där. Ända sättet att tjäna tillbaka det här är ju typ att bli taxicahufför eller någonting. Och jag har ingen lust att bli taxichaufför.

Tumblr_kts254ybyi1qza92no1_500_large

Lisa

With all your might

20090220212627

Well, goodnight then everybody! Jag hoppas att denna torsdag gav er
vad ni hoppades på att just denna torsdag skulle ge er, och jag hoppas
att fredagen imorgon blir fylld av helgkänsla, party, nervarvning och kanske
rent av av lite kärlek. Det skulle ju vara trevligt. Puss och lots of love.

Men förresten. Jag har tuppjuck och och psykbryt på samma gång. Jag
vet egentligen inte om man kan ha tuppjuck och psykbryt på samma gång
men nu har jag fan det. Jag är så JÄVLA PISSED på en viss människa som
går omkring här på samma jord som jag och har samma rättigheter som jag
och som tycker om Star Wars precis som jag. Du suger och är superdum.
JAG VILL SLÅ DIG.

Lisa.


Brist ej, mitt hjärta

Yo. Jag och min partner in crime Camilla är just hemkomna från en liten paketletarrunda. Vi fick tag på vad vi skulle få tag på, och jag fick observera hur Camilla under ett par timmars tid försökte göra sig av med "Tik Tok"-låten som hon har på hjärnan genom lustiga grimaser och kvidander, och försök att sjunga "tack Katarina för att du betalar din TV-licens" istället. Det gick sådär, och troligtvis går hon fortfarande omkring hemma hos sig och tackar Katarina.

Isalee, bara så du vet så har jag fortfarande men efter den där filmen igår. Jag vet att vi bara såg 4 minuter innan jag i panik skrek att vi skulle stänga av, men de där bilderna sitter fast på insidan av mina ögonlock! It's freakin me out! Nejdå, det är inte riktigt så farligt. Nästan. Jag behöver bara ovanligt mycket Ben & Jerry's now a days.

Har ni förresten sett hur fantastiska träden är ute? Det ser ut som om det är istappar ända ut till minsta grenspets, som om hela himlens trädkronor skulle falla ned i ett glittrande, sprakande, skört isregn om någon nös lite för våldsamt. Vackert värre. Tycker jag. Och jag har köpt en ny liten väska.



Lisa


J'ai bensoin d'une balancelle

Shit vad jag är shoppingsugen. Farligt sugen alltså. Jag tror att jag kan vara en fara för miljön just nu. Måste. Köpa. Nåt. 

Och så vill jag till Hultsfred! Vilka bangar på Hultsfred?! Inte jag i alla fall! Så ska jag äntligen läsa Jane Eyre. Ska bara bli klar med min cancerbok först. Jag orkar inte förklara det där.

Åh, vad jag saknar fotbollen.




Camilla

Förresten så betyder rubriken att jag är i behov av en hammock. Tror jag.


The pictures of me

A picture of you in your room.



A picture of you in one of your favourite outfits.



A picture of you making a goofy face at the camera.



A picture of a time in your life that's over, but you wish it wasn't.




A picture of you when you were anything but happy.



A picture of you with someone you love.



A picture that describes how you'd like to spend every day.



A picture of a time when everything was changing. 
 


A picture that makes your heart hurt.




A picture that makes your heart smile.



A picture of one of the best nights of your life.



Lisa


Och det regnar i Rio



När vi var och tankade:

Pappa: Oj, den tanken var verkligen tom.
Lisa: Jaha, hur många liter gick det i?
Pappa: 75
Lisa: Hur många får det plats?
Pappa: 72

Somehow you and I collide


Music makes the world go around

Helt ärligt nu, vad skulle vi göra utan musik? Skulle vi klara oss då? Är det ett beroende man själv framkallat eller fanns det redan från början? På vilket annat sätt skulle man kunna uttrycka sina känslor för sig själv? Fattar ni vad jag menar? Blev det lite många frågor på en gång nu?

Jag gillar i alla fall musik. Gör ni?

hultsfred08-2683 by Hultsfred.

Camilla


One of us

Ny dag, nya tag, nya mål, nya drömmar, nya försök, nya utmaningar, nytt fokus, ny skymning. Jag funderar på att slänga ihop några cupcakes eller någonting annat som kan stilla mitt sötbehov, göra en brasa och läsa min teoribok, och sedan springa en liten runda på det. Nu ska jag fan ta körkort.

Förresten lånade jag en engelskabok idag, nämligen Frankenstein av Mary Shelley. Någon som har läst den och kan tala om för mig om den är värd timmarna med näsan mellan dess rader? Förresten, tycker ni inte att Frankenstiens monster påminner lite om vår allas Gustav Skarsgård på bilden nedan? Lite liknande drag va? Nej, nu var jag taskig...

20080913235048


Lisa

Åh fy fan

Tumblr_krhd6or1py1qzan0uo1_500_large


Jag behöver ta körkort, jag behöver skriva, jag behöver träna, jag behöver spela tennis, jag behöver träffa folk, jag behöver göra saker, jag behöver köpa saker, jag behöver fixa saker, jag behöver - jag måste vinna över dig, DIN JÄVEL.


And every night I pray that you don't knock her up, 'cause I still want to be the mother of your child

I want my sweet revenge. Jaja. Som till och med självaste Henke erkänner så har jag cashat in ganska många vuxenpoäng på sista tiden, det går fort när man fyller arton. Jag är bland annat just hemkommen från dagens körlektion, jag ska nu ta och betala min köplats i bostadskön, jag slängde just min alldeles egna tårta (där om nånsin kommer väl vuxenpoängen in) i papperskorgen. Dessutom har jag fått den där förbaskade löneförhöjningen som jag gick och tjatade om så länge. Livet leker, skulle man väl kunna säga.  

Men jag har en fråga. Är det bara jag som är helt fulltändigt helt hundraprocentigt fruktansvärt totalt otaggad på skolan? Jag orkar liksom inte. Jag pallar inte bah. Jag vill göra en hel massor utav andra grejer! Jag har inte tid med de där triangelsatserna, eller med de där cosinusarna.


Hon avsvor kärlek; och det liv är död - Som jag nu lever, sen den eden ljöd

Shit, nu fattar jag tjusningen med Shakespeare! Den där boken som jag fick av Melker ni vet?! (Första akterna av Shakespeares mest kända verk, skriven 1905!) Ja, jag tog mig tid att läsa lite ur Romeo och Julia. Romeo förklarar precis för sin homie Benvolio att han är olyckligt kär i en kvinna. Jag undrar vem.. Hur som helst är det jättefint och dem är så söta mot varandra, han och sin kompis! Läs den själva så fattar ni!


Och jusste, jag och Anna hade visst vunnit Kärrtorps boktävling! Eller ja, Anna vann och jag kom 2a (Melker hjälpte till lite..). Så vi fick varsin bok som present! Min bok var en samling på massa fina citat och fakta om kärlek. Så himla göllig! Så nu ska jag bomba er med söta ord om kärlek.


Couple_kiss_love_water_bubbles_shadow-d0696ae2ead709f31e8cfe10f0566651_h_large

Camilla


I am not alone, dear lonelyness


Jag gör mitt allra yttersta
För jag bryr ju mig om dig,
om oss och alla andra
Ibland även om mig

Såg du allt jag offrade?

Det jag med glädje gav

Det du av vilja åtnjöt

Och sedan bar dig av

Så förlåt för det jag sa
Eller gjorde för din skull
Förlåt för mitt försök
Att älska dig omkull

Jag ber mig själv om ursäkt

Jag gör det varje dag

Varje kväll och varje natt

Har gjort det nu ett tag

 

En dag ska jag förlåta mig

För att jag lät mig falla

Den dagen ska jag visa mig

Du ska se mig över alla

 

Sen ska ditt tomrum fyllas

Och du ska lämna mig ifred

Det ska bli din tur att minnas

Hur en säng kan kännas bred




Nej, den handlar icke om mig inte.. Bara om alla som vill identifiera sig med det dära. Puss!


Camilla


I can make it anywhere

Näe, man kanske skulle ta och gå och lägga sig i tid för en gångs skull? Inte? Näe, okej då..



Jag fattar inte, men jag kan inte råför mig att jag inte bryr mig! Allt bara rinner av. Helt plötsligt kan jag bara ta in bra saker. Bra, Camilla!


Camilla


Och han med




Camilla


Jo, hon är snygg



Lisa


I look after you

Shit, jag fixade värsta viruset till datorn så jag har inte kunnat blogga på typ ett helt dygn. Men nu är det borta med vinden och jag ska snart tvinga pappa att bära upp och koppla in den i mitt rum. Niiiiice.

Är det bara jag som i denna Sibiriska vintertid har lust med allt annat än skolan? Typ åka utomlands, flytta hemifrån, dansa sig genom nätterna, bli brun och springa runt på solvarma klippor i nån skärgård. Alla dessa drömmar, och så ligger matteboken där med sitt fula hånflin och bara tar en ner på jorden igen. Jag vill inte ens vara på jorden! Jag vill till Mars och spana in vattenhålen. Eller nåt sånt.





Camilla


Madness



Kolla vilket fint paket jag fick igår! Bruna prassliga paket, finns det några bättre?
Det innehöll ett silverarmband som min gulliga mormor skickade till mig, ett armband som
alla brudar i min släkt får när de fyller arton bast. Varsitt alltså... Det är jättefint!

Lisa


And your papa says he know that I ain't got any money

Asså herre Jesus, mother Allah och oh my Lord Arthur va kallt det är. Jag fryser som en katt i en ankdamm såhär års. Helt rubbat kallt är vad det är. Finns solen fortfarande? Ja, juste, den tittade fram i förmiddags. Finns värmen fortfarande? Jag tvekar, det blir ju fan bara kallare och kallare.



Lisa


I can take you higher

Tumblr_kqf3835jvq1qzgtbjo1_500_large

At night I wake up with the sheets soaking wet
And a freight train running through the
middle of my head
Only you can cool my desire
I'm on fire


I really hope you have a horrible vacation

Hello everybody, nu är jag hemma! Klockan är mycket, och det har varit en helkväll ute på stan med med mina långa ögonfransar och Ida. Om det är stavfel i denna text så är det inte mitt fel. Ida och jag hade heltrevligt och åt middag tillsammans, förfestade tillsammans i Skanstull och klubbade på Hybris i Slussen. Kvällen slutade lagom tidigt och nu har jag hela natten på mig att sova. Fan va jag stavas bra. På vägen hem på tunnelbanan blev jag uppraggad av en döv, 26-årig man som kommunicerade via sin mobil. Det har jag minsann aldrig vart med om förut, men man lär ju sig nånting nytt varje dag som man säger i Las Vegas ni vet. Nu måste jag sova. Godnatt! Jag fryser, men jag är glad. Och Isalee har klippt sig, jag längtar efter att få se den snuggingen in action. Puss på dig Isalee, puss på världen!

Lisa


A new child is born

I morgon ska jag få en dator till mitt rum. Det är i och för sig vår gamla, en stationär från 2003, men ändåå! Så nu kommer det bli massvis med bloggning från mitt håll - också. Och så ska jag börja ta fler bilder. Och nästa vår kommer jag att gå webbdesign och göra Dubbelbloggen till bloggarnas blogg.


Nu är den där 18åringen ute på nån klubb medan en annan sitter ensam och bloggar om ingenting. Näe, man kanske skulle ta sitt pick och pack, bygga sig en iglo och se hur lång tid det tar att frysa ihjäl? Tacka vet jag i alla fall spotify och Black Sabbath.

Dea, varför har du slutat blogga!?!


Förresten så gillar jag inte ens Black Sabbath.


Camilla

Redan fredag

Jajamensan, här sitter jag och är arton år. Ögonfransarna är längre än nånsin, spänningen stiger för varje sekund och om en sisådär 20 minuter ska jag springa till bussen och träffa Ida. Vi ska laga middag för att sedan klacka vidare till Klubb Hybris som öppnar just idag. Intressant hur livet tar tvära vändningar ibland.

So how you doin? How's it goin?

Tumblr_ku561sckdm1qzjig5o1_500_large


All the single ladies

Tänk på det här i vår tjejer! Och transvestiter! Och killar som bara gillar att ha på sig tjejkläder! Ett tips är att matcha med öhhh.. en nätbrynja som hatt kanske?


Alexander Wang Women's Spring/Summer 2010 NYFW

Alexander Wang Women's Spring/Summer 2010 NYFW

Alexander Wang Women's Spring/Summer 2010 NYFW

Nej nu ska jag inte vara sån! De ligger säkert massor med tid bakom de här.. plaggen.

Herrå!

Camilla


You don't have a clue what it's like to be close to you



Lisa


Closer to you









Självfallet bjuder jag på bilder från den trevliga kvällen eftersom jag är en relativt godhjärtad person. Nu är klockan sådär mer än vad den borde vara såhär dags, och det är mycket hög tid för mig att sova. Imorgon är det fredag och står på gästlistan till nåt ställe. Det ska bli jättekul att få komma ut och vidareutforska vad livet som arton har att erbjuda. Puss på er alla, imorgon är ännu en dag, ännu en chans!

Lisa


I need to hear you say

Det var lika kul som jag hade trott att träffa de gamla goa gänget! Jag tror minsann att Lisa bjuder på lite bilder så småningom. I alla fall om vi ber snällt. Kanske.


Nu ska jag snart gå och lägga mig för att få tillbaka alla hemska morgontimmar man fick offra i morse. Det var fan inte najs alltså. Inte nånstans.

Men lika glad för det är jag! För snart är det vår och sommar och höst och älskade, älskade vinter igen!



Kiss on everyone!!


Everybody seems so famous

Nu har skolan börjat igen! Därför tycker jag att vi nu tillsammans stämmer in i ett fyrfaldigt leve för detta nya, mirakulösa i vår annars så lediga vardag. Hipp hipp... Näääääääääääääääääääääääääääääääe. Inte skulle väl jag för en miljard komma med nåt så urbota korkat!? Nej, det skulle jag faktiskt inte.

Ikväll ska jag och Lisa träffa våra underbara teatermänniskor. Det tror jag kan bli riktigt kul. Vi har ju alltid så fruktansvärt roligt, så varför inte ikväll liksom!?



Smell you later dudes and dudettes!! (Dudettes har jag tagit från Lisa tror jag. Hon har copywrite på det i sånna fall!)


Sov gott

Tumblr_kvjy1x42wj1qzbnkjo1_500_large


Internt



 Varför har vi så många besökare? Nån som vet?

Lisa


White wine with a fish









Lisa


Party at Kitty and Stud's


Jajamensan! Här sitter jag i ett mer kaotiskt hem än vad man kanske skulle kunna önska och försöker hålla mina undersövda ögonlock öppna. Gårdagskvällen var mycket trevlig, och jag vill tacka alla er som var med med hela hjärtat! Ni gjorde det helt klart värt att bli 18, ni gjorde det värt travarna av tzatzikitallrikar i köket, och den här känslan av att sängen skulle vara paradiset. Tack! Till er alla!

Melker tog sig efter lite gnäll och snäll-te upp ur filtarna på soffan, Camilla lyckades inte riktigt komma fram till varför hon hade ont i handleden och Isalee drog tidigt efter att ha fått i sig lite frukost och hyllat sminket som Guds gåva till mänskligheten. Ni är alldeles för bra, hörrni.

Imorgon börjar skolan. Borde man ens få prata om det? Näe. Nu ska jag städa. Jag är myndig! Och firad! Tacktacktack.

Gypsy1_large




Lisa

I wanna show you what love's all about

Huungry eyes.. Jag gillar den låten. Den påminner om Dirty Dancing. Jag gillar Dirty Dancing. Ska jag sluta tjata om det? Jag tycker Melker ska sluta tjata om att det är kallt. Nääääe, jag bah skämta, Melker! Jag tycker faktiskt att vi är fyra tappra som har klarat natten utan jättestora smärtor.

Och han hade frågat efter mig. Hihi.



Camilla

Women in black

Gah. Svarta klänningar, svarta ögonskuggor och svarta ben springer omkring här och gör sig i ordning för fest. Spotiy på högsta volym och allmän taggning. Precis som det ska vara asså. Here we go.



Camilla


Grattis än en gång!

Ja, nu har Lisa säkert precis påbörjat sin första långa natt som artonåring. Detta medan andra sitter och degar framför datorn med huvudvärk och säkert lite feber. MEN hörni. MEN! MENMENMENMEN! 

Jag är klar med bokanalysen.

Score.


Här är tre bra taggalåtar från mig till er! Puss!








Och så Bad Romance förstås!

 Camilla


Let us

För jag ska faktiskt ut i da, tjohofadirittan raaa. Ja, jag ska faktiskt ut i idag, ja, det ska faktiskt jaaaag!
Natten är nog lång, hoppas jag. Jag har ingen aning. Vi får se var de tar mig.


Tumblr_kvkj1kzgye1qa3r4xo1_500_large

Lisa


Den 4 januari 2010

Know what? JAG ÄR ARTON ÅR. Det är just jämt vad jag är det. Eftersom mitt hjärta slog i hundrafyrtio igårkväll hur många knep jag än tog till för att somna, så har jag vridit och vändit på mig hela natten. Men det var det fan värt, för efter många om och men, och efter drömmar att jag var en tatuerad Ica-Paul så kom la famillia och sjöng för mig. Nu är jag hur glad som helst, för jag är ARTON GODDAMN ÅRRRR.

Och vet ni hur jag blev arton? Ja, det var ju inte vidare svårt direkt, det var ju bara för klockan att bli 24.00 inatt, men vet ni hur jag tillbringade det tolvslaget? Jag var först väldigt noga och precis för Isalee att jag skulle sova klockan elva eftersom jag ville vakna på min födelsedag, men det sattes käppar i mina hjul när jag kvidandes fastnade i Star Wars Episode 3:s grepp.

Så klockan blev tolv, jag blev arton, och på TV höll just den episka fighten mellan Anakin och Obi-Wan på. Det måste ju ändå vara något sorts tecken? Att tidernas svärdscen visas just när jag blir myndig gammal? Jag tror det. Det måste vara nåt speciellt. Och Isalee säger att hon gillar mig fastän jag är en Star Wars-tönt, vilket känns himla skönt. NU BÖRJAR DET ASSÅ!! TAGGA.






Lisa
(som är 18 år)
(SERRI, ARTON ÅRRR!!!! gaah)


Oscar Wilde

"Jag litar på att du missförstår mig"

"När folk är överrens med mig har jag alltid en känsla av att jag måste ha fel"

"Vem som helst har rätt att prata om sig själv, bara han är underhållande"

"När jag var ung trodde jag att pengar var det viktigaste i livet, nu när jag är gammal vet jag att det är så"




Camilla


Kom ge mig kärlek

Nu har jag köpt artonårspresent till min älskade vän Lisa. Jag tror och hoppas att hon gillare. Mer än så ska jag inte säga asså. Men det är så fiiint. Eller inte riktigt fint kanske. Fast jo. Eller nääe.

Snart ska jag se den hära Sin Nombre. Den verkar så hemsk och fin och bra!!




/Camilla!


Reafynd





Camilla


Försvann för länge sen

Nu har det gått 17 år och 364 dagar sedan jag föddes. Lite mer kanske. Imorgon ska jag äta middag med trevligt folk och på kvällen ska Henke och Joel göra min kväll osäker. På vilket sätt har jag ingen aning om, men jag är övertygad om att det blir mycket roligt!

Why should we even care?

Nu fick jag en kreativ kick! Jag ska shutta down här, gå upp till mitt rum och sy om nåt plagg. Sen ska jag måla en tavla, skriva en novell och möblera om!

Eller nää, riktigt så kreativ är jag nog inte. Men jag ska försöka stänga av datorn i alla fall. Snart.



/Camilla


Mr. Rochester

För exakt, nästan precis på klockslaget, ett år sedan slogs marken jag står på lite i spillror där borta på andra sidan jordklotet. Kanske är det därför som denna dagen har vart lite halvdann so far. Men nu ska vi inte älta hur jag springer runt och samlar ihop bitar av min mark, utan alldeles snart ska jag sätta på bussen och åka iväg till Dramaten. Där ska jag se Charlotte Brontës Jane Eyre som bland andra Mikael Nyqvist medverkar i och låta mig ryckas med i det där vackra 1800-talet. Det ska bli jätteroligt, och för er som undrar så råkar jag fylla arton år i övermorgon. Men det skulle ju aldrig falla mig in att tjata om den saken. Pusshej!



Lisa


I Love


Come on hold my hand

När LIC slår sina kreativa skallar ihop (inte bokstavligen) så blev det, första dagen på året till ära, en sleepöver. Med allt som hör därtill. Feelgood-film, massvis med snack om livet, framtiden och en del minnen (samt minnen som inte riktigt var minnen), spotify, nattfika och blixtrande systemkameror. Snart blir det pyjamas, duntäcken och ännu lite mycket mer snack.

I like.



Camilla


Får jag lov?








/Guess who


Ra ra a a aa

Ja, vilket jävla skitbra år det här ska bli!!! Tågluffning, 18-fester hit och dit, nya människor, förbättrade relationer, nya möjligheter och jag ska bara ha ett så jädrans bra flyt. Jag känner det på mig. Det här blir mitt år på nåt sätt. And I will share it with you guys! Vi får se hur den resan slutar.

Dagen igår började bra och blev bara bättre. Det nådde sitt maximum (går jag natur eller går jag natur?) vid 12, halv ett, precis som det ska! Det var trots allt eliten som dansade in tolvslaget med Lady Gaga (ja, hennes Bad Romance i alla fall) och Katy Perry (okej, inte hon heller, men ni fattar!). 

Nu ska jag alledeles strax gå hem till Lisa om jag får det för henne. Jag tror att LIC ska se Mamma Mia för femtioelfte gången. Bara för att liksom. 

Fy fan vad kul att du fyller arton Lisa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Puss från Camilla.  


Två 1000 10

Ja... hörrni. Herregud. Gott nytt år på er. Jag skulle kunna berätta om mitt nyår, men I rather not. Det hade sina jätteroliga stunder, och det hade sina mindre jätteroliga stunder! Erm. Jag vaknade i alla fall upp på Camillas soffa klockan ett idag, och där låg jag tills för bara en liten stund sedan och vi zappade igenom alla hennes kanaler i pyjamas. Det var mycket mysigt. Det ska nog kunna bli ett skitbra år, det här 2010! Det är nämligen bara 3 dagar tills jag fyller, ja just det, arton år.



Lisa


RSS 2.0