Man kan inte vara bäst på allt

/Camilla
sv; nice nice :D
Är du skribent, fotograf, illustratör eller finns det något annat du vill bidra med till Sveriges blivande största bloggtidning?
Är själva bidragandet inget för dig så kan du ju alltid följa oss via bloglovin, för snart drar vi igång!
eller hur! ett riktigt fynd! Klart att du får låna bilden snygging! :D <3
Ska vi prenumerera på varandra? Kram:)
Hej Lisa. Tack för kommentaren! Ja, det är jag som tagit bilderna, fast dom är lite fixade för att bli sådär lite ballare. ;-)
ps. hur smakade tegelstenen?
din bakgrund är underbar,, har sett krukor med samma mönster..vet du vad mönstret heter?
ser gott ut :)
vad packar du till?
he he snyggt bröd, ser gott ut ;D how did it taste? :))
sv:tack så mycket! men jag kan inte riiktigt hålla med där;)
Jag hade samma problem. För att få bröd att resa sig som bagarens behöver man en maskin eller kraftiga starka armar för degen skall ältas tjugo minuter mellan jäsningarna.
En degältare kostar 2000 kr och det tyckte jag var för dyrt. Det finns dock en genväg, att använda formar för då reser sig brödet som det skall.
Men det slår inte en degältarmaskin. Jag letar på loppisar i hopp om att hitta en gammal. För hembakt bröd är himla gott och det luktar så gott i lägenheten. Jag brukar göra på rågsikt, med färsk jäst, anis och fänkål och kummin nykrossat i min mortel, brödsirap och som starter för jästen i degvätskan några teskedar socker. Det blir mums!
G.
Jag tycker att ditt bröd ser jättefint ut. Hoppas du har det bra i fjällen nu! :)