Överfuckingdrift

Gah, mitt hjärta slår fortfarande snabbt. Och nej, det har inte varit någon gammal flamma som tagit eld igen, det är inga utomjordingar i mitt rum och jag har fortfarande inte blivit nominerad till nobelpris. Nej, det är inte därför mitt hjärta slår i hundratjugo. Idag åkte nämligen jag, Frida:



och Magnus:



... till tjottahejti i Nacka Forums Ica Maxi och köpte stööööööört mycket godis. Och när jag säger stöööööört mycket godis, ja, då menar jag verkligen extrema mängder. Vad var det vi fick ihop? Fyra kilo? Fyra kilo för en hundring. Jag köpte upp hela min tjuga och har aldrig ägt så mycket godis på en och samma gång nånsin.

Påväg till min skrivkurs fick jag i alla fall hjärtklappning och blev helt darrhänt så jag misstänkte att 400 gram choklad inte gjorde mig så gott och bestämde mig för att göra nåt drastiskt och slänga det som var kvar i påsen (och nu snackar vi mycket). I sista sekund hann jag hejda mig och gav bort chokladen till en gubbe som satt och såg lite ensam ut på Odenplans tunnelbaneperrong.

Nu känner jag mig ungefär såhär:



Puss och godnatt mina små kycklingar!
(höhö, fyndigt va? nu när det är påsk och allt... kycklingar liksom, som man har när det är påsk.. och så kallade jag er liksom kycklingar..., för det brukar man ju säga typ..."kom mina små"... hehe. Jaja, godnatt.)

Lisa

I guess it turns me on

Ligger det inte en själslig glädje i att dra loss det där vita i mitten på apelsiner, innan man delat den på hälften? Det där mysiga knaaak, när man känner hur man får med hela roten liksom? Aoh. Är jag ensam om detta?


Den där bilden hade jag på mitt svenskatal idag. Det hade inget med apelsiner att göra, men ändå!


Camilla


Rocky, 4 år

Jag tror jag har pms. Eller snarare, jag hoppas att jag har pms för annars är jag oroande psykiskt instabil. Idag påväg hem från träningen gick jag och njöt av att det fortfarande var ljust när en pappa och hans lilla pygmé till son kom springande emot mig. De var alltså ute och motionerade. Det kanske inte låter så konstigt, men det konstiga kommer när det visade sig att den lilla pojken var ungefär 4 år.

Han kom där några meter bakom sin pappa iklädd rockygrå mjukisdress med blossande röda kinder, pannband runt huvudet och proffsigare springskor än vad jag har. Jag blev chockad och kunde inte över huvud taget dölja mina förfärade blickar mot pappan.

Så fort de hade sprungit förbi mig höll jag seriöst på att börja gråta. Jag var tvungen att ge mig själv en rejäl jävla örfil för att inte bryta ihop totalt där på trottoaren mitt i den tidiga vårharmonin. Jag har någon sorts extrem överbeskyddhet mot små barn, ingen får ha minsta hårda ton mot ett barn (förutom jag). Det här blev ett jättekonstigt inlägg, men det är bara för att jag har bråttom. Höpp höpp. Budskapet är i alla fall att min lillebror inte ska få börja springa på ÅTMISTONE två, tre år...




Lisa


Even the good can be a curse

Shit. Jag hinner inte blogga nu.


Camilla


Lördagens bravader

Bestod av thaimassage, muffins, kladdkaka, ölhävning och massa kärlek!




(kolla Lisas hand)






Ballt. Nu ska jag och Lisa gå dagens 10 000 steg!


Camilla

Lilla sked

Jag har fan stoppat i mig en hel - helt fruktansvärt god - kladdkaka själv. Imorgon blir det cykeln till jobbet kan jag lova, praise the lord! Jag har i alla fall haft supertrevligt i Manges hood, spelat biljard och kollat på ölhävartävling, kört bubblan och kramat på Frida och Camilla. Nu ska jag för första gången på två nätter få krypa ned i min egen säng och sova där ända till klockan åtta! Jag ställde klockan på åtta för jag är förvirrad när det kommer till sommartiden, så bäst att vara på den säkra sidan...

Ska säga godnatt till Lovisa nu som jag saknar så smärtsamt mycket.
Jag kanske säger det ofta till dig Lovisa, att jag saknar dig, men det är inga tomma ord, du är mitt stora lugn i denna galna värld.



Lisa


This heart of mine

Shit pommes FRITES vad jag har vart dålig på att uppdatera. Men faktum är att jag har flängt omkring som en vante de senaste dagarna så det är inte av lättja! Jag är precis hemkommen från Muffinsfabriken där jag, Susan och Camilla tog avsked av Isalee som åker till de förenade staterna imorgon, den lilla... aah. Jag är inte avundsjuk, inte det jävla minsta. Okej. Ikväll blir det mer trevligt folk och jag hoppas att ni alla där ute i cybervärlden mår bra, och kanske ännu lite bättre utanför den. Pusshej!

4466422523_2e1f99e5bf_o_large

Lisa

Live and let live

Ikväll ska jag få se
I rollen som

Med Melkyr. Det bli naaajs!


Camilla

Nouvelle Francaise

Shit, det visade sig att både jag och Lisa har varit busy värre med våra liv på senaste. Men det är ju bra. För oss. Mindre bra för er kanske. Men frukta icke! Det kommer ramla in inlägg nu i helgen. So beware.

Ååhh. Vet ni hur mycket jag saknar fotbollen nu när det håller på att bli vår eller? Jag tror jag avlider av fotbollssug. Buhu. Jag undrar om sanktan har satt igång än. Kanske skulle ta och kolla på nån match kanske. Nej, då kommer jag bara bli ännu mer deprimerad. Fotboll var ju trots allt halva mitt liv.

Nej, vet ni vad! Nu får jag allt skärpa mig. Man får vara tacksam för alla fina minnen som finns i behåll. Jaa.

Förresten kan jag inte sluta garva åt Willes naturar-skämt idag på matten. Haha. Jag orkar inte berätta det för er, men det var roligt. Haha.




Camilla

Sagan om ringen

Förresten gjorde jag en jättebra sak idag. På vägen till min skrivkurs ligger en liten, liten affär som heter Framtidsantiken. Jag har kikat in där flera gånger när jag med andan i halsen halvsprungit för att vara på plats i de lite smådeprimerande lokalerna klockan sex prick. Varje gång jag sprungit förbi har jag velat gå in där och spana runt, för i deras skyltfönster står roliga glasburkar i olika former, 40-talsposters på Marilyn Monroe, retro solglasögon och andra dåtida prylar, prylar och åter prylar.

Idag gick jag in där i alla fall. De hade massor med saker som jag ville ta med mig hem. Precis när jag hade blivit på sådär mysbra humör av den där butiken fick jag syn på ett par söta ringar och frågade den trevlige mannen i kassan vad en sådan kostade. "Tjaaaa... en tia kanske", svarade han och då var den så gott som min. Så med mig till min skrivlektion hade jag en alldeles ny ring i silver som jag gör mig glad varje gång jag ser ner på mina fingrar. Vardagslyx!



Lisa


Lill-lördag

Idag var det fest här hemma hos mig. Jag gjorde mumsiga muffins och drack te med min Camilla, diskuterade livet och dansade vilt till den känsloladdade I know you want me. Hoppas det är lungan om jag bjuder på de här bilderna, Yoda... PAAAAAAAARTY!










Observera min äckliga arm i bakgrunden på sista bilden.

Med vänliga hälsningar,
Lisa


Hakuna Matata

Go kväll! Har ni saknat uppdatering? Jaaa, men det är väl klart att ni har! Jag har hållt på och sökt massa sommarjobb, och det har tagit typ hela kvällen. Jag som skulle plugga franska. Attans.

Idag frågade Lisa vad jag tänker på nuförtiden. Inte för att hon hade chockats över min mer och mer uppenbara dumhet och bah: Vad tänker du på nuförtiden? Nej, hon undrade bara vad jag går runt och ägnar min tankeverksamhet åt nowadays. Helt enkelt. Det lite läskiga med det hela var att jag inte hade så mycket som ett hamsterpip till svar. Ni vet planktons och sånt som lever på växterna i havet och som blir mat åt skräpfisk? Tänk er typ en cell i deras nervbanor. Och så delar ni den på lika många par skor Paris Hilton har. Så mycket till svar hade jag. Vad fan tänker jag på? Är jag helt dum i bollen eller var jag bara lite sälld av frågan kanske? Eller så är jag skitkorkad. Tänker inte alls. Faan vad skönt i sånna fall!


29fqp79_large


Camilla


Don't stop

Oh Yeah. Arbetsintervjuv nummer 2 check! Fan, ikväll måste jag fan gå och lägga mig i tid fan. Jaa, det ska jag.

Red_shoes_pink_great_beauty_feet-11c6ec1a8f5b792a7af1e833d9d9bbf3_h_large

God natt!


Camilla


Great Balls of Frida

Frida tvingade mig att plugga så jag tog och gjorde det. Och visste ni att den snygga bruttan med det härligaste leendet i sydvästa Sverige har skaffat sig en alldeles egen blogg? Ni kan kolla in den här, och det tycker jag att ni ska ta chansen att göra! Frida's got the balls. Jag har precis satt i mig typ en liter grönt te, lyssnar på Cowboy Song och börjar inte förrän 10.25 imorgon. Vet ni hur mycket jag älskar onsdagsmornar? Jag älskar dem jättemycket.

Lisa


All the right friends

Snart ska jag... ja, vad ska jag, Camilla? Jo, det ska ni få höra. Men inte nu. Tids nog. Inte för att ni egentligen bryr er, men nu har jag åtminstone väckt lite förväntan hos er. Och det är alltid kul att känna sig manipulativ. Freak, tänker ni väl nu. Och ja, vi får väl se vem av oss som är obetald freak i slutet av dagen. Moahahahah. Det där hängde kanske inte riktigt ihop. Men å andra sidan är det jag som är manipulativ, så ni tror på det jag skriver här. Live long and prosper!

Pussar från Camilla!


Boogie, friends, drums

Kära söta gulliga vänner, idag har jag cyklat ungefär lite drygt två timmar på min nya rosa cykel. Behöver jag ens säga att jag är trött? Behöver jag ens säga att jag har ont i rumpan? Behöver jag ens säga att det verkar som om det blir en sjukvårdsreform i USA? Jaja. Nu ska jag till Camilla och Isalee och hoppas på att de inte anfaller mig med pallar när jag kommer dit. Långsökt skämt. Som sagt, jag är trött. Men Camilla och Isalee, jag älskar er. Och Camillas kärleksmums, jag älskar er något otroligt.



Lisa


I like it

Nu ska jag


Och hämta upp


För att sedan äta


Och dricka


Tillsammans med


Lös rebusen!


/Camilla

Måste köpa smör smör smör

I morgon ska jag och Lisa cykla till skolan. Det ska bli roligt och sunt och hurtigt värre! Nu ska jag sova. Jag gillar er. Godnatt!



        Camilla

Riktigt tunga grejer




Lisa


All we hear is radio Ga Ga

Godkväll! Imorgon fyller min pappa år och därför är det full rulle här hemma idag. Vi skär olika ostar, vispar chokladmousse, ringlar honung, grillar lammracks, kokar rödbettor och står i. Förutom det så har jag köpt en cykel idag. En rosa liten 28-tummare som jag ska byta styre på och måla om, sen är det hur fin och bra som helst. Den ska jag cykla omkring på i vår. När man ser ut genom fönstret just nu verkar det ju som om moder jord fullkomligt hoppar över våren och sommar och går direkt på en ny vinter, men vi får väl se. Kanske återvänder livet lite mer på fullt allvar om någon vecka.

Och förresten åker Isalee till New fucking York om sju dagar!

21b96i9_large

Lisa

Walk the line




Camilla


Snabbfakta

Om det finns en på 10 000 som man kan bli kär i, ja, då finns det trots allt ungefär 700 000 000 att välja på. Kan ju vara en tröst för alla kärlekskranka därute.

Tumblr_kz4l44sfrx1qb1hg4o1_400_large


Camilla


I could write you a symphony





Bad Romance är så mycket nyår det bara kan bli. Det är läskigt med såna låtar.

 Idag tog jag och Isalee den årliga vårpromenaden från Skanstull till Björkhagen! Vi blir visst hurtigare med åren, för sist gick vi inte lika långt. Här och var blev det små stopp för att byta ord med gamla bekanta. För ingen vill ju sitta inne nu! Isalee köpte också ett par asballa solglasögon, som ni kan se på bilden däroppe. Allt såg ut som i en film om man hade dem på sig. Schött. Dessvärre tinar allt hundbajs nu och det är faktiskt skitäckligt. Det är nästan så att jag vill skaffa en hund bara för att plocka upp dess bajs. Och nej Melker, it doesn't turn me on.


Camilla


Koffein tack

Jag är stöööört trött. Har jobbat mina fem timmar som tack vare nattens sömn gick bra och snabbt, varit ute i solen och dagsljuset för att gå nån timme och nu är jag helt jävla slut. Orkar inte gör någonting. Inte ens sova. Inte titta på film, träna, plugga, baka, tvätta eller slöa. Vad ska man hitta på? Är det för att det äntligen är vår som man blir såhär handlingsförlamad? Idag såg jag gräset på vår tomt för första gången, hade ingen aning om att det fanns kvar. Var det inte typ igår som man inte kunde se sina fötter om man såg ned på grund av all snö? Blev det många frågor nu?


Lisa

I morgon kanske jag ska köpa en cykelkorg

Jag är trött idag. It's been a hard week. Ska jag likna mina ögonlock med nåt så är det med kamelernas puckar efter två månader i öknen utan mat (för det är ju inte vatten de har där va, Melker?). Zåååå, nu ska jag äta m-kulor och så småningom se Solsidan. Mer än så blir en fysisk omöjlighet.

På tal om fysik fick jag bara 2 poäng från MVG på provet! Och en solpoäng ifrån också. Det är så bra jag kan bli i fysik! Ville bara säga det. Så nu kan ni vara lite glada med mig om ni inte har nåt bättre för er.

Hoppas ni har en asbra fredagskväll i alla fall och att ni får möjligheten att spendera den precis som ni vill! Puss på er!

L_9c06baa04a8d9fbe47d3a04fcb7c3b89_large_large


/Camilla


Tillbaks till stående hund

Igår tog den modiga kvinnan Isalee bort sig från Facebook och jag går i allvarliga tankar på att göra detsamma. För att komma närmare mitt beslut ägnade jag mig åt en sidådär 40 minuter Poweryoga, några pingismatcher mot Henke och sökande efter en fin cykel eftersom min en gång i tiden blev snodd (tack så mycket Viktor). Men näe, än vågar jag nog inte riktigt. Å andra sidan är nog ingen annan lika svart eller vit som Isalee.

Snart är det vår!


Lisa

Comme la nuit de temps

Nu vill jag verkligen slänga på mig jeansjackan, ta min nya väska, sätta solglasögon på näsan och tygskor på fötterna. Jag vill sitta med dig och ta en kaffe på någon av uteserveringarna på söder. Och så vill jag hälsa på okända människor! Och vinka till båtarna i skärgården! Sen så vill jag ta bilder vid havet och fånga abborrar med håv. Åh, jag vill komma hem i gryningen utan att förfrysa och ha klackar utan tå. Eller nej förresten, jag vill nog ha klackar med tå.. Främst av allt vill jag i alla fall fylla arton, ta mitt körkort och resa iväg. Det känns ju som en halv evighet dit!




Camilla


Talking odd socks on my toes







Vad gör du när du egentligen borde plugga?


Camilla

ps. The Midnight Beast – Tik Tok (Parody)


Viktiga grejer

- Jag har kört halkbana idag.
- Jag har åkt två timmar kommunalt.
- Jag har läst gamla texter och insett att de alla handlar om samma sak.
- Jag har ångest för kemiprovet.
- Jag ska plugga och jobba imorgon.
- Jag vill ha en miljon ny grejer, och en cykel, som Isalee.
- Jag gillar Isalee.
- Jag är lite rädd för framtiden och övar på att vara i nuet.
- Jag ska nog äta gröt till frukost imorgon.
- Jag saknar Henke.
- Jag vill att Lovisa ska vara här, jag tror hon är övernaturlig på nåt sätt.

Lisa

Chill-lista

Chill när man behöver det som mest. Fiskgrytan var god förresten, och jag fick salta kex med Philadelphiaost till. Yummie. Hur har er dag varit? Har ni lärt er något nytt? Varit på någon ny plats? Har ni träffat någon ny människa? Ny människa... Typ en Avatar, eller vad? Shiit Camilla, ge dig liksom. Var det kul i Romme förresten? Ni som var där? Hade ni som inte var i Romme kul där? Vad roligt att man kan skriva precis hur idiotiska saker som helst, hur som helst, när som helst, i sin egen blogg. Jag tycker det var lite kul i alla fall. I Romme alltså. Och det är ju det som spelar roll. Not. Äsch, nu ska jag sluta.




Camilla


15 Mars 2010

Åh. Åh åh åh. Det här har varit en helt fantastisk dag! Helt stilla i dessa stressiga tider. Efter elva timmars sömn hos den vackraste människan på jorden, drog jag upp persiennen och möttes av en bländande sol och klarblå himmel. Därhemma fick jag också en god frukost med uppiggande kaffe och god provivadryck. Dagen fortsatte i ett lugnt tempo och solen steg ännu högre och lös ännu starkare medan jag sprang, duschade och fick hemlagade pannkakor till lunch. Den sken lika starkt och fint och bra in genom vardagsrumsfönstrerna medan jag pluggade vid min ibland sovande, ibland också pluggande bror. Peter LeMarcs allra finaste låtar har spelats om och om igen på en sövande volym medan mitt kemiblock klottrats med färgglada pennor. Nu ska jag få fiskgryta och sen ska jag öppna min Åhléns-katalog som jag fått med posten. Jag har nästan bara fått idag - och jag är så tacksam! 


Hej då med er, vi ses kanske i morgon?

Camilla

Pain in the ass









Vi har ägnat kvällen till att nostalgikolla bilder. Och ätit grönsaker.
Godnatt!

Camilla & Lisa


Allsvenskan 2010! Tjoho



Mmm.. Helgens investeringar resulterade i nya, fräscha vårsaker. Och där lät jag inte lite töntig. Aja! Det dåliga samvete man lätt får av att konsumera och slita sönder vår jord såhär, tycker jag kan dämpas lite genom ett klick för skogen. Inte helt fel det där. Så nu ska jag packa min nya väska med små onödiga saker som kan behövas för en natt hos älsklingen! 

Jaa, hos Lisa alltså.


Puss!

Camilla


The thrill of the fight

Yo. Den här helgen har jag tjänat pengar. Jag har verkligen insett vilken tur man har om man får ett jobb som man tycker är roligt och som ger bra pengar, det höjer nog livskvalitén en hel del. Jag älskar inte mitt jobb. Jag älskar inte ens mitt jobb lite. Det är inte så att jag har ont i magen innan jag går dit eller går i slutartankar (är inne på mitt fjärde år!), men det är inte ett jobb som jag tycker är vidare roligt. Det är inte som om någon skulle betala mig för att skriva dikter, baka cupcakes eller fotografera. Idag har jag fått en boll i magen och en boll i huvuet, kallat min elev Oskar för Orvar och därmed blivit idiotförklarad, kört tortyrfys med små snorungar som inte kan plocka bollar och sluddrat fram övningsbeskrivelser. Trots det är jag glad att jag har mitt jobb.

Och nu tycker min mamma att jag ska köpa en liten dammsugare. Helt allvarligt. Liksom. Jag skrattar på riktigt nu medan jag skriver det. Jag - köpa en dammsugare för min lön. Alltså ha ha ha ha ha ha ha ha.

(förresten, såg ni melodifestivalens inledning igår?
Känns nästan som om de tänkte på mig.)

20090524181841

Lisa


Godmorgon från Lisa

8a090d3cf65346f48c623731a163672441dac040_m_large


Tygskor i all ära



Och ikväll ska jag få leka med resterande två LIC-medlemmar. Det här med LIC är bra coolt alltså. Respect. Nu ska jag dinera. Puss så länge!

En del

Jaaarå, jag visste väl att brudarna kunde få mig på bättre humör. Vi laddade upp med kladdkakor i mängder, vindruvor, muffins, läsk och vatten, pratade en hel väldans massa minnen och spelade spel. Roligt med Alias som går ut på att beskriva ord, och hur logiken blev bättre och bättre ju längre kvällen gick:

- Inte deg... inte deg, utan sockerkaks...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...
- Deg?!


Ogaaaol2z4w00vqt-f8ttxzipzu3r_uacsd_zivpcwwrovlwwrf2aq542svywio83v6cy4rg1mc3sgieetcyfrnxz-aam1t1uiske0ds5nyubyuyt84qnvp92i_z_large

Lisa


Keep it up

De här bakade jag och Mjelker idag!




Och nu ska jag få träffa alla mina vänner från barndomen! Eller, några av dem. Det ska bli mycket mysigt med knytkalas på Fridas golv. Sån lyx får man inte varje dag inte. Nu såg jag att Lisa redan berättat det här för er. Jaja. Nu glömmer ni det inte i alla fall!


Puss och hej!


Camilla.


Världen

Idag såg vi Lilja 4-ever på filmkunskapen och jag mår illa. Allvarligt. Jag mår faktiskt verkligen illa. Men ikväll ska jag ha roligt med mina äldsta vänner. De är inte så himla gamla, jag råkar faktiskt vara äldst, men jag har känt dem länge länge. Och vi ska ha en onyttig picknick, de brudarna ska nog kunne ge mig hoppet på världen tillbaka efter den där vidriga filmen. Uschanimej.




Lisa


Henke, va FAAAAN.

Jajamensan, idag har jag gått en sisådär 17194 steg. Sweet. Efter skolan (som Camilla så snyggt redovisat) åkte jag och mötte upp Fridalicious. Vi gjorde en fin repris och tog djurgårdsfärjan till Skeppsholmen, promenerade i solen med blöta fötter till T-centralen och åkte hem. Det var nog där du såg oss, Emilie! Vi gjorde en sockerkakssmet hemma hos Frida (min första ren-smets-ätning) som vi satte i oss lite snabbt innan jag åkte hem, lagade en lite improviserad (men fett god (har jag många paranteser tycker ni?)) spenatsoppa, innan jag sprang till bussen och körde bodypump en timme med Camilla. Fan, det här inlägget var kanske lite svårt att läsa. Men whatta hell.

Tumblr_krffts1vxm1qzdhiko1_500_large

Lisa


Panic

Tumblr_kz0jfcmsbv1qzmcf5o1_400_large


Det blev en dag i skolan



Lisa har fått en fix idé att gå så mycket som möjligt, så medan vi väntade på bussen i morse så vandrade hon fram och tillbaka..

 
Medan jag satt och var allmänt taggad på en ny skoldag!


The Green mile påväg till första lektionen. Lite läskigt faktiskt.


Innan nästa lektion övade jag på att se så obehaglig ut på bild som möjligt. Lyckas jag? Alltid. Söt-Anna förresten!


Såhär kul hade Isalee på svenskan. Såhär kul har Isalee alltid på svenskan.


Amica strikes a pose vid skåpen. Isalee lyssnar efter eventuella skåp-möss.


Vi har ju trots allt en hel del djur i vår biologi-korridor...


...Och växter! (Ja, jag sa åt Lisa att göra tummen upp för det)


På lunchen gick vi ut på en frisk promenad. Härligt! 

Sen orkade jag inte gå runt med kameran längre. En fin dag var vad det var i alla fall!

Lisa, är det Bodybump ikväll eller?


Kramar från Camilla!

And if God is great



Spellistarmästarinnan Moa gjorde en fin spellista med ett fint namn. Jag kollade igenom den och föll ganska handlöst för den här sunkiga låten av Tom Waits. Jag vet inte om det är en låt man ska garva åt eller om det är en låt man ska få ångest till. Jag får en inre bild av någon sorts inrökt strippklubb tidigt på morgonen (kanske snarare sent på natten) då de flesta gått hem till sina fruar, röda slitna läppar på någon tovig trasig själ med svart mascara längs kinderna. Någon med många tomma glas framför sig och ett cigarrhål i ena mungipan som stirrar ner i ett runt bord. Jag får en bild av någon herointrött sångare släkt med Iggy som halvhänger över den stående 50-talsmikrofonen och sluddrar fram orden med ett talangfullt med bortglömt band bakom sig. Vad ser ni? Jaja, nu måste jag klä på mig.

Lisa   

I'd rather pick flowers

Vad ska vi göra med facebook, hörni? Och på tal om facebook så blev jag extremt sugen på dessa två..

Tumblr_ku4stdvoey1qzz3wdo1_500_large

Mmmm....


Camilla


stars lean down to kiss you

Jag tycker att Vanilla Twilight med Owl City är jättefin. Det tycker jag det. Vad tycker ni?

Dessutom så ska jag bli rik. Eller näe. Eller jo. Eller vi får se.




Camilla


Miracle enough

Idag tog en era slut. Åtminstone i min mobil, och det känns fint. Som om något vilket tidigare höll tillbaka nu släppt. Det har vart en väldigt fin dag dagen idag, och jag har sett massor av fina saker. Om 40 minuter ska jag ut och springa i det töande mörkret så nu ska jag köra lite pilates. Och varför orkar jag inte göra någon nytta? Jag orkar verkligen inte göra någon nytta alls, som att plugga. Jag blir seriöst trött bara av att tänka på att göra nytta. Vafan. Henke, varför har du gått under fucking jorden? Och klassen, skulle ni bli trötta på mig om jag tog Bruce Springsteen som inspirerande person på engelskan? Nej, jag tar nog Bruce Springsteen. Jag gillar liksom Bruce Springsteen faktiskt.


20090521142937

Lisa


To the gate







Idag hade la class en mycket lång håltimme och jag och min partner in crime bestämde oss
för att åka in till innerstockholms vårkänslor. Där promenerade vi runt i Slussen, åkte färjan
till Djurgården och lapade sol. Denna härliga, efterlänktade, livsuppehållande stora sol. Och det
här är mobilbilder, så jag ber om ursäkt för kvaltitén på dem. Men sen kan man ju inte få allt heller.

Puss från Lisa,
som borde plugga fysik


Hormonrubbning

Måste bara få mina intryck och infall till nåt mer klart och tydligt: KÄRLEK till dig som behöver.

Tumblr_ky286wgnog1qapcpeo1_400_large


Camilla


No longer your slave

Åh, vad underbart massa saker är just nu! Det är så fint väder, det är så fina människor omkring mig och jag har så fina solglasögon. Jag ser leenden på folks läppar och solstänk i deras ögon. Idag tog jag och Lisa en timlång promenad längs Mälaren i vårljuset, och det visade sig att det faktiskt finns en värld utanför Kärrtorp. Och alla dessa människor, som åker till och från jobbet i trånga bussar och svettiga tunnelbanor, som promenerar eller cyklar omkring påväg till möten, lunchar, föredrag och vad det än kan vara - vilka små hjältar de är! Vilka små hjältar vi alla är! Vardagdshjältar i ny benämning. Me like.

Tumblr_kxi7n48ao91qb277zo1_500_large

                     Camilla

Stockholm idag

Idag är rubriken på framsidan av huvuddelen till Dagens Nyheter typ "Stressa eller slappa - högt pris oavsett val". Usch, I do not like the sound of that. Speciellt inte eftersom jag både slappar och stressar, men aldrig på rätt sätt eller vid rätt tidpunkt. Men jaja. Livet kanske blir vad man gör det till ändå.

Nu har jag druckit så mycket kaffe att min mage kommer sprängas, det är kanske inte heller så bra. Koffeinet rusar. Och det påminner mig om att berätta om Melker, som i helgen lanade/nattgibbade/vadfasendenugördedärnördarna och morgonen efter hade träningsvärk i ena vaden eftersom han i sitt koffeinrus på nån suspekt dryck suttit och hoppat med ena benet. Det tycker jag var gulligt. Nu ska jag klä på mig.

3984159044_4f9763cfc9_large
Ru_marathons_not_blogs_by_jeffrey_large

Lisa


You're the last thing I remember

Idag har jag klippt ut en liten njure. Jag förstår om ni tänker ungefär:



Men det har jag faktiskt.

Lisa


Åh.

Om jag får det där jobbet på Donken och pengarna som det förhoppningsvis innebär, ska jag låta min stil spåra lite till våren.


DS_252806_A.tifDS_252806_B.tif

Camilla


I'd rather choose Pastry!

Engelskt uppslagsord
pastry
a type of fancy pastry
Svensk översättning
bakelse, bakverk (substantiv)




Se där, Melker!


Camilla

Är det vår nu?

Jaha, då var det dags för labbrapport då. Någon som har lust att hjälpa till lite grann? Bara liiiite? Berätta för mig vad man ska börja med att skriva? Hittills har jag namn, rubrik och inledning. Kan man lämna in den så? Buhu.

MEN. Jag har nya solglasögon och idag är det internationella kvinnodagen! Det tycker jag vi firar med en promenad i vårsolen. Vad tycker ni?


Här är Lisa på väg till en av de kallaste nätterna i världshistorien.


Camilla


The feelings I feel when I feel




Camilla


Look, I'm as high as the sun

Gah. Jag har suttit med ett tomt inlägg framför mig i typ en halvtimme nu. Har min fantasi tagit slut? 45 minuter. Får nog erkänna total idétorka.. Det måste vara kul för er att läsa om? "Idag har jag inget att skriva". Bah: Nähäää, oh my fucking god! Den här bloggen bara måste jag fortsätta läsa! Och ja, det måste ni. Det är nämligen en annan brud med skrivtalang som brukar komma med lite vettigare saker.

Annars, ja.. Jag sitter här och leker Miley Cyrus och undrar om jag ska skriva det så att folk får veta det eller inte. Nu fick ni veta det, men efter helgen vet jag att det finns likasinnade, och det gör det hela lite lättare att bära. "Noddin my head like yeah"

Nu är låten efter den snart slut, förstår ni hur trögt jag skriver då? Nej, nu byter jag till Taylor Swift. Hehe, jag lyssnar på bra musik också. Faktiskt.



Camilla


Min



Lisa


Sucka mitt hjärta

Men brist dock ej. Jag tycker det är någonting lite konstigt över den här kvällen, tror jag blivit helt överrumplad av planlöshet. Detta är första kvällen på lovet där jag kommer att gå och lägga mig innan tre, kanske är det anledningen till att jag känner mig helt förvirrad. Det känns som om jag väntar på någonting men vet inte vad, eller som om någonting speciellt ska hända utan att det egentligen ska det. Men ni vet, livet är för viktigt för att egentligen tas seriöst så man kanske skulle välja en helt slumpad bok och se om man hittar några fina rader att somna med. Godnatt, och visst är det någoting speciellt med just dig? Jag skulle nog tro det minsann.






Lisa


Damn

Tumblr_kymzi3vo6b1qayoh4o1_500_large

Lisa


Mitt senaste dygn

Har mest bestått av tjejer.












Och det har varit skitkul!


Camilla


Stockholms Stylister



Varför ta och köpa en normal och snygg bild när man är stylad till max i en fotostudio? Det är ju mycket roligare att slåss med pallar.


 


Camilla


Grand Torres










Kisses.


What about Daddy Cool?

Varför kan jag inte bara gå och lägga mig? Nej, självklart måste jag leta upp en tilltalande bild först, egentligen utan anledning. Jag är hungrig. Jag är fan alltid hungrig. Nej, vafan, inte alltid. Lägg av asså.

4235061238_6b34266f31_large


Lisa


I told you from the start

Och här sitter jag med laxburgerwraps och taggar för en dag som modell! (TACK Pelle!) Och ja, jag somnade halv fem och gick upp upp kvart över sex. Är det nådigt på ett lov? Nej, inte alls. Men i kväll ska jag sova mer än någonsin. You have my word on that. Nu ska jag tagga!

För tagga är ju trots allt ett multifunktionellt ord.

Herrå!


Camilla

Heart failure

För cirka två timmar sedan började jag och Camilla vår hemfärd från Björkhagen. Nu sitter jag här. I början av kvällen berättade jag glatt för Camilla vilken passande kväll det var att bära klackar eftersom jag omöjligen skulle kunna fasta stående på någon kall busshållsplats eller fronta två kilometer gångväg. Kiss. My. Ass. säger jag bara.

På något lustigt vis tenderar det alltid att sluta såhär. Jag antar att det är min lott, - men det är också en lott! Jag fick mig i alla fall ett gott skratt när jag på den svinkalla busshållsplatsen i Blåsut nödringde min storebror som med ens blev mycket stressad och trodde han skulle gå upp. Förvirring i dess renaste form. Stackarn. Jaja, godnatt på er!

3468910177_88b7219351_large

Lisa


I might tear you apart

Om en timme drygt ska jag och Lisa ta bussen och påbörja äventyret till stan, Melkerish och Alice i Underlandet!

Det är förövrigt precis exakt på orden som det Pelle sa häromdagen. Att om man lyfter sitt lilla ass och bara tar en promenad eller kikar runt i stan, så är chansen 100% större att det händer nåt, än om man bara ligger i sin säng och gråter över att livet är sktitrist. Om man inte träffar drömduden eller hittar 1000 spänn på gatan, så har man i alla fall gjort något och då har det faktiskt hänt nånting. Supersmart och rätt logiskt!




Camilla

Första bokstaven överallt

Förresten, har jag sagt att jag egentligen heter Alice? Jag heter egentligen Alice.
Och C rimmar på V, och då blir det Alive. Förlåt, jag är hög på kaffe.

Tumblr_kybc2zhg1l1qb76pwo1_400_large

Alice


Spårvagnsmuseet







På den sista bilden sa jag till honom att le. Det är inte så lätt.
Men väldigt gulligt. Idag ska jag på Alice i underlandet.

Lisa


13.06

Jag vet att jag inte hinner blogga just nu. Körlektion väntar, men jag skulle bara säga god morgon till alla som kikar in här lite då och då och som känner sig lite gladare om det är någon som hälsar god morgon till dem. Så, god morgon! Och det var jättemysigt och se på filmerna igår, Melker! Även om du fick förklara allt som hände. I'm a little bit slow you know.





Camilla


Jodometrisk Titrering my ass

Spetsa ögonen (eller ser man kanske sämre då?). Detta har aldrig skett och kommer förmodligen aldrig ske igen..



Men jag gillar dig jättemycket ändå, Melker!!


     Camilla

Darling I wish you were here

Zådärjah! Med feber och lite smått panikångest lyckades jag till slut banna mig, så att jag lugn som en ko kunde stiga in på min första arbetsintervjuv. Jag försökte nog mest övertala mig själv när jag sa att jag inte var nervös igår, Pelle... Ehehe. Anyhow så gick det faktiskt väldigt bra, och för er som inte visste det så har jag sökt jobb på Donken! Woho liksom. Men det verkade inte alls som värsta mardrömsdeltidsyrket. De var jättetrevliga och glada och hej och hå. Sen är det inte säkert att jag får jobbet för det, men jag var en av de 30 som gått vidare från 600 ansökningar. Alltid nåt! Dessutom fick vi gratis läsk!


20080820040254


Camilla


I just hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp

Hej på er! Idag åkte jag till Liljeholmen med min lillebror (bussåkning = kvalitétstid) och mumsade pommes frites på McDonalds. Dessutom bjussade min mamma på den där västen som jag spanade in härom dagen. Tack mamma. Därefter åkte jag till Östermalmstorg och mötte upp min fader på armémuseet (min pappa är en såndär som aldrig kan få för sig nånting till mindre än 100%) och lyssnade på en föreläsning om vad svenska insatsstyrkan egentligen gör för nytta i fredsbevarande uppdrag. Det var intressant, bara att stor del av föreläsningen för min del gick åt till att hålla ögonlocken på plats. Visst är det förargligt när man sätter sig längst fram och klipper med ögonlocken av trötthet så mycket att om man kopplade en generator till dem så skulle man kunna elförsörja en hel stad? Förargligt minst sagt.

Nu ska jag slänga i mig morgonens överblivna scones, och sedan ska jag mysa med mina darling souls Camilla och Pelle. Man kan ha det så mycket sämre än vad jag har det.



Lisa


Okejrå


Löndönn

FÖRRESTEN! Vill du göra trettiotvå människor en tjänst? Rösta då på denna uppsats så att vi kan få åka till London! Det tar inte mer än två minuter och skulle göra oss så lyckliga. Puss på er.

Finding a soul






Lyx från Lisa.


Pictures of me this time

(Precis som Lisa gjorde en gång i tiden)

A picture of you in your room.


A picture of you in one of your favourite outfits.


A picture of you making a goofy face at the camera.


A picture of a time in your life that's over, but you wish it wasn't.


A picture of you when you were anything but happy.


A picture of you with someone you love.


A picture that describes how you'd like to spend every day.


A picture of a time when everything was changing. 


A picture that makes your heart hurt.


A picture that makes your heart smile.


A picture of one of the best nights of your life.

It's like we're going backwards

Sa jag att jag skulle blir sjuk lagom till lovet, eller sa jag? Med nästan 39 graders feber ska jag försöka ringa lite ärenden och klaga av mig hos pappa. Förresten, jag börjar hata facebook. Frågan är bara hur mycket man förlorar på att gå ur. Dessa svåra, livsavgörande val!



/Camilla


Nu kan våren komma!




Camilla


You would not belive your eyes

Jag lyckades (ovanligt) ta fel med en timme och såsade runt ensam i ett köpcentrum idag. Tills Malin kom till min räddning! Då blev det en riktig shoppingdag! Ni vet när man sådär verkligen suger ut utbudet i så gott som varenda affär. Härligt! Jag kom hem med lite sassy saker som jag tänkte kunde matcha min och Lisas nya image.

Sen när jag satt och fikade som allra bäst ringde det en tjej från Stockholmsstylisterna. Det visade att söta Pelle tipsat om mig! Så jag ska få vara modell för en dag (två-tre timmar..) på fredag! Glassigt. Och tack Pelle! Det fick mig på bättre tankar måste jag säga!! Och Lisa ska typ också, så i bästa fall kommer vi glassa tillsammans!




Camilla


Sassy grassy

Förresten, blivit lite sassy? Sassy is my second language!

Puss.

Love is drunk and unsuitable




Tumblr_ky2gy1idfs1qajhgvo1_500_large

Hello everyboddy! Jag vaknade upp hos Frida den söta idag. Vi hade en jättemysig kväll hos henne igår med kladdkaka, godis i mängder, trevligt och roligt folk, Wii och Canada - USA, tjejsnack i dubbelsängen och härlig "nu börjar fan lovet"-känsla. Vi gjorde scones till frukost och sedan gick jag, Frida och den balla Sofia (lite sjukt att jag träffade en annan Frida och en annan Sofia i fredags) genom slasket och jag åkte in till Skanstull. Där träffade jag min sällsynta men ack så bländande vackra vän Åjshi och vi satte oss på muffinsfabriken. Senast vi sågs var i augusti, inte okej. Inte okej alls. Det var i vilket fall hur mysigt som helst att sitta där med enorma muffins och titta ut över en blöt korsning med mycket snack att ta igen.

Lisa



RSS 2.0