Nu saknar vi Lisa

NEJ! Mina planer för nyår blev inställda. Attans!

Fireworks 04 by sunsurfr. 

Brukar ni ge pengar till Tiggare?


Well, At Least He Had A Sense of Humor by IkonikPhoto

Shut up just shut up shut up.

   Idag köpte jag julklapp/födelsedagspresent till Lisa! Jag vill verkligen säga vad jag köpte, men den lilla mini-bagatellen som hindrar mig, är att Lisa råkar vara min bloggkollega. Och att hon läser detta är ungefär lika troligt som att hon ligger och steker på stranden i Thailand just exakt nu. Och det är ju ganska så orättvist, nästan smärtsamt troligt.

    Nöjd är jag i alla fall. Ni ska få se nån gång efter den 7e.. Och om ni jättegärna verkligen vill vara uppdaterade är det bara att lägga till oss på Bloggkoll till vänster!

Här Isalee är min snygga mobil som du ska få låna :)




/Camille

i tid och otid

En fika med vännerna slår aldrig fel! Det gäller bara att boka upp dem i tid. Höhö




 -kompisar, säg till om ni inte vill visa era snygga fejjor!

/Camilla

The true meaning of nice

Tja fan.

Lisa is speaking. Jag ska forsoka skriva det har inlagget och fa med sa fa av de tre sista bokstaverna i alfabetet som mojligt. Det borjade jakligt bra. Jag ar i Thailand! Det ar ungefar trettio grader i skuggan och lika varmt i vattnet. Vi ater jattegod mat for ett par kronor, solar, badar, shoppar, tittar pa film, blir uppassade av Thailandare och chillar jarnet. It is totally awsome! Vi dricker paraplydrinkar dagarna i anda och steker vid poolen. Nu ska jag chilla vidare, och imorgon bar det av till Khao Lak for annu mera shopping (maste hitta en najs julklapp till Camilla jue!) och kanske lite toppning av haret. Sedan ska jag fixa balla naglar ocksa! Sla den om ni kan.


HEJDA OCH GOTT NYTT AR!

Personligen hatar jag att lasa texter utan de de tre sista bokstaverna i alfabetet, men shit happens.

Save the Whales

  Helt spontant sådär gick jag in här, och det visade sig ha en hel del balla kläder. I och för sig är man väl lite fullpröppad med nya grejer såhär efter jul.. Men vafan, snygga kläder var det i alla fall! Puss på er!

Save The Whales - Rumplo, A Place for T-shirtsTees tagged with Typography - Rumplo, A Place for T-shirtsVampires Suck - Rumplo, A Place for T-shirts
Rumplo, A Place for T-shirtsJoe Cool Antique - Rumplo, A Place for T-shirtsFiend - Gray - Rumplo, A Place for T-shirts


/Camilla


Livet är rättvist

Typ här någonstans ligger Lisa nu
Sarojin Khao Lak by laperlenoire.

Jag var nyligen ute och sprang och höll på att 1. frysa fingrarna av mig 2. halka på lerig is.

Men å andra sidan fick jag en kamera i julklapp!!!

      /Camilla

Hello Happy People!

    Idag var jag på Skeppsholmen och kollade på när några snyggingar sköt salut för drottningen. Det kändes lite ovanligt, men med farfar får man göra sånt. Jag lärde mig var Riddarkyrkan låg också. Det är nog bra att veta i framtiden. På anställningsintervjuer och sånt. Säkert.

    I morgon är det julafton, som någon av er kanske hört talas om förrut? Så i kväll ska jag klä granen. So sweet! God Jul på er!!

Julgran. by Signat.

/Camilla (Nu sitter Lisa på flyget!)

Nu vänder det!

            Jaaaaaa!! Nu blir det bara ljusare och ljusare, människor! Nu kan ni komma ur era sängar, hälsa glatt på livet igen och börja drömma om varmare tider!

           Och imorgon åker jag till Thailand! Det ska bli fruktansvärt najs. Ni anar inte. Jag tror inte att jag sälv anar heller, då jag aldrig satt min fot utanför Europa. Nej, men efter en 11 timmar lång flygresa så är vi framme I Khao Lak på julaftons morgon! Grymt.

           Trots att jag ska åka till Thailand kan jag inte längta tills att jag får fira jul i London. Hur mysigt vore inte det?! Har ni sett Love Acctually så förstår ni. Julpudding, den där härliga accenten, den ordentliga ruschen, Christmas Carols och hela faddirutten.


      GOD JUL!







/ L

Ett Litet Tips

Jag har upptäckt min nya favorit. Latte med hasselnötssmak på Wayne's. Smaka!

    Här skulle en bild sitta fint, men jag tänker inte så långt ibland. Inte när jag dricker kaffe liksom.


/Camilla


Dagens visdomsord





/ Lisa

And a Happy New Year

Skulle inte banga på den här till nyår alltså.


Från inget mindre än Lindex, 179 kronor.


                                                                                   /Camilla

Mamma Mia

    Jag trodde inte att jag kunde få nog av Mamma Mia. Efter att ha sett den två gånger innan den ens kom ut på dvd kände jag att den här filmen var en sån där film som aldrig riktigt kan sitta fel. En sån som det bara inte går att tröttna på. Den var så himla lättsam och gullig ju! 

   Igår hyrde mamsen den så jag passade på att se den två gånger till idag. Och, mina vänner, jag ska dela med mig av en  nyvunnen kunskap: man kan tröttna på Mamma Mia.

Mamma Mia! by clarocine.


                        /Camilla


Snygghet

/ Lisa

Del 2; Keira Knightley




Keira Knightley är cooling.

Klänning från Lindex
Strumpbyor likaså
Väska från Topshop
Armband från Accessora
Skor från Brandos.se
Hatt från La Redoute
Kofta från Topshop

Snälla tomten, ge mig en hatt.


/ Lisa

It's much too real

Här kommer en liten uppdatering om vad jag och Camsen har haft för oss denna helg. Ber om ursäkt för de jävligt dåliga bilderna! Nån som inte vill va med på bild? Säg till! Och glöm inte att bli prenumeranter på vår blogg, bara ett litet klick där till vänster vettni!


 
     

Fika på Wayne's coffee vid medborgarplatsen efter julavslutningen i fredags!




  

Igår var det middag på någon trevlig pizzeria i Skanstull med några tjejpolare. Det var göramysigt!

Ja, det var väl typ pretty much it, liksom....

God jul!


/ Lisa

Norma Jean

Jag är i valet och kvalet ifall jag ska ha röda läppar eller höga klackar imorgon på julavslutningen. Hjälp?



/ Lisa

Du kan läsa det här

                 Ingen av er har väl missat det roliga skämtet där man säger "du är blabla..." efter allt som en annan person säger, lite aggressivt sådär? Det är faktiskt otroligt roligt om man får inte på de rätta ställerna. Som till exempel på en kemilektion. Vet ni hur kul det är då?

- Substansmängden av kolet är alltså...
- Du är substansmängden av kolet.

- Och molmassan kan vi ju bara genom att titta på det periodiska systemet...
- Du är det periodiska systemet.

- Nu ska vi se om det säger 'poff' här...
- Du kan säga 'poff'...

Man kan säga det till vadsomhelt, när som helst. Det roliga är ju att det inte är någon logik. "Vill du ha den sista chokladpralinen? Du kan vara en chokladpralin." Eller "I saltvatten känns det liksom som om man svävar lätt... Du kan sväva lätt." 

Camilla kanske inte riktigt förstod direkt...

Lisa: Jag fattar inte!!!
Camilla: Du fattar inte.   
Lisa: Eh. Nej, exakt...

Eller en annan diaglog som vi fick till med detta roliga skämt.

Camilla: Hej!
Lisa: Du är hej.
Camilla: Du är du är hej.
Lisa: Du är du är du är hej!
Camilla: Nej..., nej det är fysiskt omöjligt.
Lisa: Du är fysiskt omöjlig.



Ja, och så kan man hålla på i evigheters evigheter! Ut i världen och sätt igång bah!

/ Lisa


16 December

Nu såhär i mitten av December tänkte jag att det kunde sitta fint med en liten oskyldig



 

Knäck
Bilden hör inte ihop med receptet, men va fan, all knäck ser likadan ut ändå.. Detta recept är i alla fall från mammas kokbok och av egen erfarenhet kan jag avslöja att det blir GOD knäck.

 Recipie (för 75 st):

2 dl grädde
2 dl sirap
2 dl socker
3/4 dl skalad, hackad sötmandel

Do it like this:

   Fixa fram formarna på en plåt. Blanda grädde, sirap och socker i en gryta och koka kraftigt i 12-15 minuter (helst mitt emellan, då blir de perfekta!). Gör kulprovet först. Tillsätt sen mandeln och fyll formarana.

Lätt som en plätt! Eller lätt som knäck snarare. Höhöhö. Ett smart tips (som också det står i kokboken) är att ha knäcken i kylen i en burk med smörgåspapper emellan radera. För er lite mer oerfarna knäckbakare liksom..




Har du tröttnat på att ge pappa strumpor och slipsar? Är brorsan önskingar prismässigt ouppkomliga? Har du allmän idétorka? Och vad fan ger man en 12årig tjej? 

 Välkommen till dubbelbloggen! :D

Okej, vi sätter en maxgräns på 200 spänn?

Pappa:

 Jag köpte en Rubiks kub! (hoppas han inte läser vår blogg..) 149kr på Buttrix. Så har han något att göra liksom!
 Eller vad sägs om en bok från årets Nobelpristagare i litteratur Jean-Marie Le Clézio? Böcker som: Allt är vind, Öken och Skattsökaren.
 Eller varför inte en Sudoku-bok? Min pappa är allvarligt beroende av detta sifferknåp och en sån här pocket får man för under 100-lappen. Finns i alla bokaffärer! Och om du är riktigt händig och pysslig kan man ju skriva ut från intenet och binda ihop till en julig pärm och slå in. 0 kronor kostar det!

Sudoku : Det japanska sifferpusslet : det japanska sifferspelet,     eller   ?


Syrran: Smink, smycken, hårsaker, inpackningar, krämer, body lotions, parfym, nagellack, ansiktskrämer, kläder you name it! Varför har inte jag en syster?

Bror stor: t-shirtar brukar jag köra på. Åhlens (att) har ofta riktigt snygga för 149 kr. Annars hittade jag dessa snyggingar på H&M, båda runt 60 kr:

Annars är mössor, halsdukar och såna grejer ofta uppskattat. Dessa från topman, 12 pund, hur mycket det nu blir i svenska kronor..

CHUNKY PLAIN SCARFCOLLEGE SCARF STRIPE SCARF CHUNKY PLAIN SCARF

Okej, lillbrorsor måste jag erkänna att det finns rätt få av här hemma. Men lego och små bilar och sånt skulle jag bli mycket lycklig av om jag var en lillebror. Fast småkillar gillar ju att känna sig stora, så hade jag haft en liten grabb hemma hade jag nog köpt typ en snygg plånbok eller kanske ett lite mer exklusivt hårvax? Eller varför inte en slips? :) Annars sitter märkeskalsonger alltid som ett smack. (Jag har 5 små killkusiner så lite erfarenhet har jag minsann!)

Och så mamma.

 Min mamma ska få ett lyxigt rött te från Tehuset, Kungsgatan, och en söt teburk tänkte jag. Tehuset är förövrigt en riktigt härlig affär. 
 
Annars blir mammor glad av det mesta. Spa -och skönhetsprodukter går ofta hem!

Till kompisen:

Här är det bara att ösa på med roliga grejer alltså. Vad sägs om en toarulle där man får fylla i sin egen saga? (Lagerhaus 39 kronor) Eller kanske en random fågelstaty från Åhlens? 49 kr. Personligen gillar jag den cerisa espessobryggaren skarpt! 99 kr för den och även den från Åhlens.



Flick/pojkvän - kolla syrran o brorsan vettja. Min fantasi börjar avta lite grann. Men bara lite!



Ja, och för er som inte orkar läsa det där så står det pepparkakshustips.. Och finns det mycket roligare saker att göra än att konstruera egna, ätbara hus? Skulle inte tro det va?!

Så sätt igång och baka ihop en pyramid eller fritt fall eller en karusell eller stadsbiblioteket (woho!) eller hovet eller springfield eller kaknästornet eller ett sagoslott eller en gammal ruin eller en parkeringsplats eller ett korthus eller en dator (nämnde jag att fantasin bleknar bort lite?).


 +  = ?



Börjar man inte bli lite trött på att ha samma gamla grejer i granen varenda år? Jo, det börjar man, och just därför följer en del roliga samt lite mindre roliga förslag:

En hemmagjord, färgglad pappersgirlang (Det är skitlätt! Vi har en sån, men den får jag inte hänga upp för mamsen..)
Fina kottar (svårt att kategorisera fina/fula kottar i och för sig..)
Snygga sidenband som man knyter i söta rosetter på grenarna (Det ska jag banne mig testa i år!)
Skriva ut foton på familjemedlemmar och hänga upp (Kanske är en lite av en smaksak om det passar i just granen)
Hjärtan av alla slag (Kul att jag kommenterar allt jag skriver såhär efteråt i parentes)

Sen är ett HETT tips att ha teman. Typ allt ska gå i lila. Eller silver. Eller glitter och glamour. Eller gammaldags (levande ljus!)

Är man vågad eller bara inte orkar eller inte har råd med en stor grön gran, så kan man ju klä en jukkapalm eller en golvlampa. Smaken är som baken.


Skor - Din Sko
Väska - Asos.com
Klänning - Topshop
Halsband - cocoo.se (klicka på vår annons till vänster för att komma dit!)
Örhängen - Guldfynd

Tack för att ni tog er tid att kika in på dubbelbloggen och ha nu en riktigt



Del 1; Ashley Olsen



Jeans från Ellos.se
Stövlar från Brandos
Glasögon från nån skum hemsida
Tröja från H&M
Väska från Chique.se
Skinnjacka från Halens

En lite bister min på det, and you're all set...

/ Lisa

Dagens visdomsord

           Jag tänker faktiskt inte rekommendera grönt mint-te. Det är inte gott, såvida man inte gillar att dricka varm tandkräm. Gillar du att dricka varm tandkräm så kan jag verkligen rekommendera grönt mint-te.

Med vänliga hälsningar,

eder Lisa

Två Bilder

Här mina söta vänner har ni två bilder. Den ena är på mina nya skor och den andra på min nya lugg.

       Bild numero ön
 

     Bild numero dö


           /Camilla

Shoes shoes and shoes

Om jag hade orkat gå i sådana här höga klackar och kunnat punga ut med 1000 spänn hade de här läckerheterna från Topshop snart varit mina. Men så är inte fallet...

PERIDOT Premium Lace Up Boot


Däremot var de här skorna jävligt balla. Leopardmönster som är så hett. Kanske ska man skaffa sig ett par sådana här till våren? Kostar bara ungegär 150 svenska riksdaler! Snart mina.

TEMPO Leopard Print Plimsole


Den är skovarianten finns i olika färger också! Topshop alltså, dem kan man lita på...

TRICK Lace Up PlimsoleTRICK Lace Up PlimsoleTRICK Lace up PlimsoleTEMPO Jersey lace Up PlimsoleTEMPO Heart Print Plimsole

Sen ska vi ju inte snacka om de här pangsnyggingskorna! Liiiite för hög klack, och lite synd med den där tåöppningen, tycker jag. Hade varit oslagbart snyggt med en rund tå!

PRAGUE Premium Lace Shoe BootPRAGUE Premium Lace Shoe Boot


Kolla vilka söta! Jag vill ha de här! Kostar... gulp... 600 spänn...

JASON2 Lace Up Shoe




Jajamensan! Alla dessa skönheter kommer från självaste Topelitopshop.
Förresten, försök säga "shoes shoes and shoes" snabbt. Det är skitsvårt!!


/ Lisa

Mr. Bean

             Hejsan hörrni! Jag är skittrött. Jag har varit trött hela dagen faktiskt. Så trött att jag sa "skitbra!" till en elev i tennishallen. Det fick jag sedan äta upp i ungefär tre timmar och 40 minuter. Jävla småungar alltså.

             Jag tänkte bara säga det att jag håller på att skriva en historia. En ganska romantisk historia. Jag gillar ju att skriva, och jag tänkte liksom, om romantiken vägrar komma till mig så får väl jag komma till romantiken. Ni fattar. 

          Sen måste jag säga en väldigt rolig sak också. Det är Camilla som är så rolig hela tiden. När vi gick på mellanstadiet hade vi en lärare som hette Agneta. Hon var rolig. Eller, nej, det var hon inte, hon var ganska tantig. Men en gång sa hon i alla fall "min stubin är väldigt kort!". Jättearg, var hon. Fullkomligt allvarlig. Hon skällde ut oss liksom. Hon sa "jag tänker vara benhård på det här, jag skriver opp er direkt! Min stubin är väldigt kort!". Det är ju inte så roligt i sig kanske, men om man tänker att hon säger "mr. Bean är väldigt kort! Jag tänker vara benhård på det här!" så blir det plötsligt skitkul.

Camilla tyckte det var jätteroligt.


Och nu, såhär 5 år senare berättar hon det för mig. Jag har skrattat sen i fredags.


/ Lisa

Trettonde December

    Skorna, ni vet de jag talade om, de är i mina händer! Likaså en ny frisyr! Eller en hellugg i alla fall. Jag ska lägga ut bilder så fort min mobil slutar retas med mig. (Tur att jag önskar mig en bra kamera i julklapp huh?)

    Annars då. Jag har ett par nya skor. (Se nedan) Och så har jag klippt lugg! Tyvärr kan jag inte lägga in bilder än, för min mobil och dator har inte bästa team worket.

    Sen har det inte hänt så mycket nytt. Har köpt ett par skitsnygga skor (igår) och idag klippte jag lugg. Det känns kul. Jätteroligt faktiskt. Det är sällan jag har såhär extremt roligt.

       Nu blir det kvällsfika i stan. Tror jag. Det beror på lite vad Lisa vill. Fast bara jättelite. Så det blir nog fika.

Puss & Kram & Ha en fortsatt trevlig Lucia!

Lidköpings Luciatåg 2005 by Mathilda Andersson

/Camilla

Kanske det viktigaste inlägget nånsin

              Hejsan alla söta människor som läser vår blogg!! Hej också alla ni mindre söta människor som inte läser vår blogg. Idag hade vi Nationella i matte. Det gick helt okej, jag vågra inte säga för mycket! Vi slutade i alla fall tidigt som fasen. Camilla och jag utnyttjade vår långa, lediga eftermiddag och satte oss och tittade på "Narnia och Prins Caspian". Den var la najs. 

              Och sen tänkte jag bara säga det att... Nej, egentligen var det här inlägget helt menigslöst. Hejdå!


(Visst ni vill prenumerera på vår blogg? Kolla till vänster!)


/ Lisa

This I want

     Jag kikade runt lite på internet och fann denna b.e.a.u.t.i.f.u.l. sko. Men det är 8,5 cm klack. Blir man rädd om det kommer en en och åttiotvå meter lång tjej? Eller är det bara respekt? Höhö.


                       Ankle boot
              to find them, klick her


/Camilla

You wonder why I am always dressed in black?

                   Imorgon har jag Nationellt prov i matematik. Jag kunde ha övat en massa till det provet. Jag hade kunnat sitta där på Nobelmiddagen just nu, pristagare i matematik. Eller ofta. Men jag hade kunnat plugga lite i alla fall. Nu har jag dock inte gjort det.

                  Men det gör ingenting. För jag ska ändå bli skådespelerska. Yes, ma'm, I am.





/ Lisa

Tja fan

    Min mysiga munktröja som jag så gärna ville ha (se massa inlägg nedan du icketrogna besökare) fanns inte i min storlek! Fan liksom. Och tofflorna från Monki va slut all over the town. Så jag har varit lite nere ett tag. - Några dagar sådär. Och för att ta mig upp igen har jag gått i den så kallade shoppingtherapin, och är nu tillbaka starkare än aldrig förr! Så idag när jag strövade omkring några timmar efter skolan, Lisa med för den delen, fann jag denna på H&M. Ni har säkert sett den förr, kände igen den lite när jag såg den. Men den var riktigt snygg tycker jag. Den ser lite tråkig ut kanske, men nej, jag tycker den passade finemang!

Kappan finns här!


/Camilla

Dutch Child

   Denna bok ligger på mitt sängbord och bara väntar på mig just precis exakt nu. Nån som läst den? Vad tyckte ni?

Jag har precis börjat och jag tycker att den verkar najs. Och omdömet najs är väl rätt bra för att ligga på sida 12?



I morgon blir det julshopping efter skolan! Och hoppashoppashoppas att tofflorna finns kvar på Monki!
/Camille

Dagens question


Problematik

              Min mamma påstår att jag har det ganska lätt här i livet. Det kan vara sant. Och det är jag ju hur tacksam som helst för! Jag menar, är det så att man glider genom livet på en räkmacka om man tycker ens största problem är att att hitta killen som är den perfekta mixen mellan Dirty Dancing- Johnny, Stolthet och fördom - Mr.Darcy och Twilight-Edward? Kanske har jag lite höga krav.... Finns ens min vampyriska Dirty Dancing-Darcy?


Jag menar, skoja inte med mig. Ska jag gifta mig med en sån här sak?
Helt sjukt jue...


/ Lisa

Black is The new Black


Snälla, snälla, snälla tomte. Jag har varit hur snäll som helst!

/Camilla

Skymning

           Idag var jag och Camilla och såg Twilight. Så nu vet vi äntligen vad hela bloggvärlden pratar om. Skönt! Jag hade hunnit få så skyhöga förväntningar att jag trodde jag skulle gå ut från biosalongen som en rålycklig, salig människa med en ny favoritfilm. Men nja. Visst, självklart var den jättebra! Edward Cullen var inte helt fel att titta på trots att han hade läppstift. Dessutom var det ju riktigt härliga miljöer där bland trätopparna. Men nånting var inte helt tillfredsställande bara! Det kändes inte riktigt som om filmen nånsin kom igång! Och dessutom var det bara typ två kyssar......



/ Lisa

This is my new thing

                                

   Egentligen är den väl en vecka gammal sådär, men har inte känt mig riktigt redo att lägga upp den förrns nu. Ja, eller så har jag kanske har råkat glömma det då. Det är så mycket att tänka på i dessa tider. Vad ska man ha till frukost? Vad ska man ta på sig? När går bussen? Vad ska man köpa till sin pappa i julklapp? Finns Gud? Är det sommar i Afrika nu? Vilket är det längsta ordet som finns? Ja, ni känner nog igen er. 

 Det kanske inte syns sådär sjukt asbra förresten (tacka mobilkameror), men det är ett svart, långt linne från Cubus. Tyvärr kommer jag inte ihåg priset på den.. Typ 100 kanske? Ja, vi säger 100. Den kostade 100 kronor.

     Snart ska jag lägga upp min önskelista!

Peace out people

                /Camilla

Kavajen!

Jag vill desperat ha en såhär snygg, figursydd tjejkavaj. Var fasiken hittar man dem?! Du som vet och gör dig besväret att tala om det för mig - jag gillar dig riktigt mycket.



/ Lisa

I am always on your side

           Hejsan söta alla människor och Melker. Idag är det lördag, och det är ju nästan för bra för att vara sant. Jag har varit i tennishallen och tränat små människor idag. Tjänade hela 295 spänn! Inte helt fel på en skala.


Förlåt, jag kan verkligen inte sluta göra den där fjortismunnen! Den bara kommer i en skämtsamt syfte så fort någon plockar fram en kamera. Jag ska sluta, jag lovar...

/ Lisa

I love romance

         Stolthet och fördom kan vara en utav de bättre filmerna som gjorts, åtminstone om man gillar romantik, 1800-tal, färger och ännu mera romantik. Typ exakt sådana filmer som typ... jag... gillar!


Ser ni bara hur sjukt gulligt?! Jag vill ha en mr. Darcy i julklapp, tack.

/ Lisa

No more cortisol

         Den här veckan har varit så jävla jobbig att jag nästan varit på gränsen till att döpa om mig själv till Pierre-Knut, flytta till den transibiska järnvägen, gifta mig en en marispangris, börja studera glasspinnar och ta jobb på McDonald's. jävla jobbig har den varit. Ni kan ju tänka er liksom... Men nu är det äntligen helg. Och vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska unna mig så jävla sjukt mycket. Jag ska göra allt det där som jag inte hunnit i veckan.

        Jag ska baka brownies, jag ska sätta mig och titta på "Stolhet och fördom", jag ska ut och springa, jag ska sova, jag ska shoppa, jag ska träffa vänner, jag ska spela tennis, jag ska övningsköra, jag ska bara göra sånt som jag vill.

      Gör det ni också - unna er av livets goda efter en stressvecka! 



(Bara så ni vet så är cortisol ett stresshormon...)

/ Lisa

MonkiMonkiMonki

Dessa helt sjukt balla kostar inte mer än 150 spänn! Gissa vad jag ska köpa i helgen? Ni får tre gissningar hörni, kom igen!


        bilden är från http://malinm.se thnks hun! :D


/Camilla

I just can't hide it

Nej, jag kan verkligen inte låta bli att visa hur otroligt spännande vår torsdag var idag!!




Vi började med att missa bussen. Se bara hur arg Camilla blev. Jag försökte
verkligen lugna ner henne, men ni vet inte hur förbannad hon kan bli...
(Camilla är egentligen en ko, lugn som en filbunke).











Det som var bra med att vi missade bussen var att vi kunde ta en massa roliga dagens outfit-bilder! Titta, ni får till och med se våra ansikten! (Händer inte allt för ofta...)



Två mycket positiva människor på en busshållsplats.














Äntligen framme i skolan, med den gulliga klassen! Nån som inte vill vara
med på bild? Hör av er till kommentardisken! (Kommentera gärna ändå, så får ni en gratis puss).















Förstår ni hur otroligt värd jag är en sjukt lång helg?




Till lunch blev det... kokt.. höna...




Hejdå, och PUSS PÅ ER!

/ Lisa

Jag älskar vår blogg

   Och för att varken göra er eller oss själva besvikna, har vi bestämt oss för att satsa gärnet. Vi spelar med våra egna stackars själar som insats nu, hörni! Och det ska ge resultat. Vi ska fanemej göra världen gladare!

So keep on reading. Keep on bli glada av vår blogg och våra inlägg. Keep on sprida den lilla glädjen vidare!




Sleeping beauty

           Jag har aldrig haft sömnproblem. Jag kanske inte sover sådär jävla gott varje natt som man gjorde när man var liten, då man somnade och vaknade samtidigt nästan. Man sov så djupt och drömlöst att man inte ens märkte att man sov. Den sömnen är den bästa. Vill ni sova så, så åk till Åre och åk skidor i 7 timmar och staka dig längs vägkanten i två timmar! Ett hett tips.

           Alla kanske inte har möjlighet att pendla till Åre däremot. Så därför tänkte jag presentera lite sömntips för er alla små oroliga sömnsjälar där ute! Ge dem en chans.

1. Försök att gå och lägga dig och stiga upp samma tider varje morgon och kväll. Det ger kroppen rutiner och du får en inställd liten klocka som säger "jaså, nu är klockan 23.00... zzz...", och "jahaja, nu är klockan 8.00, good morning!".

2. Se till att rummet du sover i är i rätt kondition! Ha det svalt, mörkt och tyst.

3. Jag brukar alltid sova med strumpor! Det är faktiskt riktigt bra, måste jag säga. Dessutom har jag läst att det hjälper kroppen hålla rätt, sovvänlig temperatur.

4Släpp alla tankar! Själv kommer jag på allt jag borde ha gjort och måste göra så fort jag krypit ner under täcket. Skriv ner allt du kommer att tänka på så vet du att du kommer ihåg att köra det imorgon.

5. Ta en promenad innan du går och lägger dig - det hjälper dig att relaxa lite och spänna av.

6. Ta några djupa andetag! Se till att du andas med magen och att du slappar av.

Fler tips hittar du här: http://hem.bredband.net/l5709/somn.htm


Pudge - Leave Me Alone, I'm Sleeping! by an.thor.


Jag säger bara

The Flirt direct shot by creativeFlutter AKA MazerDesign.

Heta Tips

    Jag har så grymt mycket dålig musik i min ipod! Väldigt mycket bra såklart, men en hel del dåligt också. Men såna där låtar som man lägger in för att man kanske kommer tycka att dem är bra, men som i själva verket chockerar en att de ens kallas låtar av allmänheten. Så käraste läsare, ladda aldrig ner/lägg aldrig in dessa låtar:

Korn - All My Hate
Helene Segara - Tu Vas Me Quitter
Donna Summer - This Time I Know It's For Real
Cannibal Corpse - Meat Hook Sodomy
Semisonic - Act Naturally
Wolfmother - The Earth's Rotation Around The Sun

Lova mig det!

                                             /Camilla

Red red wine



Makes me forget that I still needs him so.

/ Lisa

Soop and stuff

På tisdagar får vi alltid soppa. På tisdagar står det alltid "Släng inte soppan i soppåsen". Nehej, var tusan vill dem att man ska göra av den då?! Slänga den i köttbullspåsen?

veg minestrone soup from soop by c(h)ristine




                                                                   /Camilla


Det är min namnsdag idag

Här mina vänner är lite bilder från gårdagens samhällslektion. Ni förstår, är inte tillvaron rolig, får man göra den rolig!!


Lisas armbåge ur ett intressant prespektiv samt en koncentrerad Simon

   
  Varken jag eller Lisa är så värst vidskepliga av oss


Självaste sh-läraren själv! (hoppas att han inte har något emot att visa sig officiellt)


       Såhär såg det ut i min skrivbok igår, perfekt skärpa och allt.

       
                     Mon millieur halsduk


Min almanacka. Vi har lika sjukt mycket plugg som en döing är döende!
 
Nu tog jag inte med bilden på min penna och mitt sudd samt kanten på mitt anteckningsblock. Är ni väldigt intresserade kan ni ju höra av er så lägger jag upp det så småningom!

Adjöken! /Camilla

Camilla får finbesök

            Igår hände någonting mycket märkligt. Camilla upptäckte nämligen att hon hade en inneboende i sitt skåp i skolan. Och det händer ju inte allt för ofta, kan man tycka. Men hör här då - hur ofta är det självaste Steven King som tittar ut från ens skåp?


Bildbevis!



Ser ni hur han tittar fram där?!




Läskigt....

So crazy




Jeans från H&M
Mössa från H&M
Skor från Din Sko
Klocka från cocoo.se
Halsduk från ellos.se
Kofta från Lindex
T-shirt från H&M

/ Lisa

So what do you think?

   Shit också! Jag skulle ju göra svenskan, men så fastnade jag på zoovillage.com. De har erbjudande med CSNkortet där så jag tänkte att jag skulle kika in. Och vet ni vad? Jag hittade nummer två på min önskelista! (Efter min kamera lite längre ner..)



  Sen måste jag ju också berätta för er om dagens näst roligaste händelse! Eller nej, det måste jag tydligen inte. Pga bristande teknik och skumma mobilkameror passar jag över det till Lisa. Så, Lisa, berätta om kändis-incidenten i skolan idag! ;)

(Jag åt röd grönkål!)
                                                                                      /Camilla

RSS 2.0